6011
-
Kopasz13 #150 Így volt benne kihívás!:D xd -
precise #149 -
#148 Első pályát több mint 3óra alatt játszottam ki :D krva pótkocsi kétszer felborult rönk fával, víz meg eltüntette szépen, csak később jöttem rá, hogy vissza lehet daruzni igaz, 3db-ot kell csak, és kapsz egy egész platónyit
tetszetős, uazzal meg a 3tengelyesekkel nem volt érdemes pöcsölni, mindig megfeneklettek rakott póttal :D ezekkel felépítményesen érdemes közlekedni, maradt a 2 nagy batár gép, abból a MAZ elmegy mindenhol(pótokkal is), kicsiket meg vontatva elehuzigálom bárhová -
ACE #147 Nem lett volna egyszerűbb csörlővel kihúzatni magad? :D -
kjhun #146 Klikk -
#145 Azért mert nem eredeti?!? Igen. -
#144 valaki tudja miért száll el a játék runtime error hibával az utolsó lefedés feloldásakor? -
gepesz89 #143 arra lennék kiváncsi hogy müködik a multi ? -
#142 mennyit vàtràl vele kb?
-
gepesz89 #141 sziasztok ki használja multiba a játékot ? -
landwir #140 Várjál vele mert nálam is ezt csinálta előszór de utána indult -
#139 Sziasztok!Van egy olyan problémàm,hogy megvettem a jàtékot a Steam en,telepitette is rendesen,de amikor el szeretném inditani,nem reagàl.Kös a segitséget elöre is! :) -
CamelX #138 Igazából minden valamire való kormány 900 fokos. Nem mondom, évekig elvoltam vidáman a 260 fokban forgatós Logitech FormulaEX-emmel, de szimulátorhoz a 900as az igazi :)
Nem mondom hogy ebből vérszimulátor lesz, nem is arra való ez az engine (bár ki tudja), de attól még iszonyat élmény még gamepaddal is :) -
Kopasz13 #137 Akkor próbáljuk meg mégegyszer....
-
Kopasz13 #136 Rég óta az első értelmes játék, ilyen kategóriában amire érdemes volt várni és nem is csalódik benne az ember. Már a " bétája " se volt semmi, de ha nem is hanyatt dőltem a játéktól de kellemesen meglepett
-
Fantasy18 #135 egy kis kedv csináló!
-
Lacika1992 #134 Sziasztok
Nekem nagyon szemcsés a grafika maxon is meg ha mindent kikapcsolok akkor is.. meg lehet ezt változtatni vagy alapból ilyen? engem nagyon irritál .. -
ACE #133 Van olyan kormány ami 900 fokban forgatható? Az király. -
CamelX #132 Q: Will 900 degree wheel support be added?
A: Yup.
Source: http://www.reddit.com/r/Spintires/comments/288agy/full_transcript_of_questions_and_answers_from_the/
Ahogy látni kezdem hogy jönnek az új contentek, veszem is :) -
Solt #131 Köszönöm Uram! ;) -
precise #130 Játéknak 8/10, Szimnek 6/10
Ökörködni, jó vele, jól kivannak találva a pályák. Meg kell várni, hogy lesz-e hozzá rendes kormány támogatás, ha jól megcsinálják akkor lehet szimnek is 8/10.
De még így is must buy! -
Istbur #129 Utolsó cloaking pontnál kifagy. Segítség!!! Multifix letöltése honnét lehetséges? Sehol nem találtam! -
Solt #128 Csige, ha van kedved írj már egy kis összefoglalót, kíváncsi vagyok a véleményedre... -
ACE #127 Aki multizna, vegyen fel Steam-en: Robcsa1 -
#126 Oké köszönöm
-
FevaLas #125 Úgy tudom, hogy a modok még nem működnek a végleges verzióban, állítólag majd csak később lesz benne ez a funkció. -
#124 Letöltött cuccokat hová kell tenni a játékban hogy müködjenek? -
#123 Allitolag ez is segithet, a multifix se kell hozza:
A jatek konyvtaraban a Media.zip templates trucks.xml -t kinyitni notepaddal, es az utolso sor vegere beirni hogy "Cheese".
Amugy a multifix utan kell csinalni kamu kontot a STEAM-on? Vagy elotte is kellett? -
#122 Na látom, kijött a játék, majd ha kipróbáltam írni fogok ide nektek, csinálok egy tesztet ;) -
#121 Nagyon szépen köszönöm! MOST akkor sem aktuális! -
#120 Köszönöm, megoldotta. -
FevaLas #119 Egyébként itt 5990 Ft -
#118 válts át angol nyelvre, állítólag úgy lehet vontatni -
Ytar #117 Eredetivel nem csinál ilyeneket, mint nektek .. Végre egy egyedi játék, nem tucatszar, tessék megvenni. -
#116 Nekem is ez volt a bajom.... Persze hozzáteszem hogy MÉG nem eredeti a game. Sajnos most nem úgy állok hogy kiadjak érte 8000 forintot. A lényeg hogy létezik gozzá egy úgynevezett multi fix. Ez megoldotta nálam az általad említett hibát.
Annyit szeretnék még megtudni hogy az eredeti játkoknál is csinál-e olyat multi közben hogy mikor ráakasztasz egy másik járműre akkor kifagy a játék?
Amúgy nálam tuti vétel lesz! Baromira bejön.... -
#115 Másnak is van problémája minden pálya utolsó cloaking pontjával? Nevezetesen kifagy a játék ill kilép, folytatni csak a legutolsó, rendes kilépésnél elmentett állásnál lehet. Egyszer ugyanígy kifagyott, kilépett egy borulásnál.
Annyit már csinálok, hogy 30 percenként kilépek, ezzel mentve a játékot, de nem az igazi így, meg csak fel kéne fedezni az egész térképet... -
precise #114 Közben rájöttem, hogy meglehet oket talanlni. Én mar talatam coaston ket mazt, egy uralt, meg egy tartalyos kamazt.
-
precise #113 szerintem nem lehet -
#112 Valaki megmondané hogy az összes pályán lehet-e használni az összes járművet? A Síkság nevezetű térképen sehol sem találom a MAZ 537-et..... Pedig nagyon kellene.
Köszönöm!
-
#111 láttam olyan mai videót amiben vontatják egymást