6011
  • Kopasz13
    Így volt benne kihívás!:D xd
  • precise
  • allock #148
    Első pályát több mint 3óra alatt játszottam ki :D krva pótkocsi kétszer felborult rönk fával, víz meg eltüntette szépen, csak később jöttem rá, hogy vissza lehet daruzni igaz, 3db-ot kell csak, és kapsz egy egész platónyit

tetszetős, uazzal meg a 3tengelyesekkel nem volt érdemes pöcsölni, mindig megfeneklettek rakott póttal :D ezekkel felépítményesen érdemes közlekedni, maradt a 2 nagy batár gép, abból a MAZ elmegy mindenhol(pótokkal is), kicsiket meg vontatva elehuzigálom bárhová
  • ACE
    Nem lett volna egyszerűbb csörlővel kihúzatni magad? :D
  • kjhun
    Klikk
  • joceruza
    Azért mert nem eredeti?!? Igen.
  • Hunter of Deer
    valaki tudja miért száll el a játék runtime error hibával az utolsó lefedés feloldásakor?
  • gepesz89
    arra lennék kiváncsi hogy müködik a multi ?
  • Benito
    mennyit vàtràl vele kb?
  • gepesz89
    sziasztok ki használja multiba a játékot ?
  • landwir
    Várjál vele mert nálam is ezt csinálta előszór de utána indult
  • Benito
    Sziasztok!Van egy olyan problémàm,hogy megvettem a jàtékot a Steam en,telepitette is rendesen,de amikor el szeretném inditani,nem reagàl.Kös a segitséget elöre is! :)
  • CamelX
    Igazából minden valamire való kormány 900 fokos. Nem mondom, évekig elvoltam vidáman a 260 fokban forgatós Logitech FormulaEX-emmel, de szimulátorhoz a 900as az igazi :)
    Nem mondom hogy ebből vérszimulátor lesz, nem is arra való ez az engine (bár ki tudja), de attól még iszonyat élmény még gamepaddal is :)
  • Kopasz13
    Akkor próbáljuk meg mégegyszer....

• Kopasz13
    Rég óta az első értelmes játék, ilyen kategóriában amire érdemes volt várni és nem is csalódik benne az ember. Már a " bétája " se volt semmi, de ha nem is hanyatt dőltem a játéktól de kellemesen meglepett
  • Fantasy18
    egy kis kedv csináló!

• Lacika1992
    Sziasztok
    Nekem nagyon szemcsés a grafika maxon is meg ha mindent kikapcsolok akkor is.. meg lehet ezt változtatni vagy alapból ilyen? engem nagyon irritál ..
  • ACE
    Van olyan kormány ami 900 fokban forgatható? Az király.
  • CamelX
    Q: Will 900 degree wheel support be added?
    A: Yup.

Source: http://www.reddit.com/r/Spintires/comments/288agy/full_transcript_of_questions_and_answers_from_the/

Ahogy látni kezdem hogy jönnek az új contentek, veszem is :)
  • Solt
    Köszönöm Uram! ;)
  • precise
    Játéknak 8/10, Szimnek 6/10

Ökörködni, jó vele, jól kivannak találva a pályák. Meg kell várni, hogy lesz-e hozzá rendes kormány támogatás, ha jól megcsinálják akkor lehet szimnek is 8/10.

De még így is must buy!
  • Istbur
    Utolsó cloaking pontnál kifagy. Segítség!!! Multifix letöltése honnét lehetséges? Sehol nem találtam!
  • Solt
    Csige, ha van kedved írj már egy kis összefoglalót, kíváncsi vagyok a véleményedre...
  • ACE
    Aki multizna, vegyen fel Steam-en: Robcsa1
  • ronso
    Oké köszönöm
  • FevaLas
    Úgy tudom, hogy a modok még nem működnek a végleges verzióban, állítólag majd csak később lesz benne ez a funkció.
  • ronso
    Letöltött cuccokat hová kell tenni a játékban hogy müködjenek?
  • Aborg
    Allitolag ez is segithet, a multifix se kell hozza:

A jatek konyvtaraban a Media.zip templates trucks.xml -t kinyitni notepaddal, es az utolso sor vegere beirni hogy "Cheese".

Amugy a multifix utan kell csinalni kamu kontot a STEAM-on? Vagy elotte is kellett?
  • Martinez01
    Na látom, kijött a játék, majd ha kipróbáltam írni fogok ide nektek, csinálok egy tesztet ;)
  • joceruza
    Nagyon szépen köszönöm! MOST akkor sem aktuális!
  • mabbak
    Köszönöm, megoldotta.
  • FevaLas
    Egyébként itt 5990 Ft
  • Szabi #118
    válts át angol nyelvre, állítólag úgy lehet vontatni
  • Ytar
    Eredetivel nem csinál ilyeneket, mint nektek .. Végre egy egyedi játék, nem tucatszar, tessék megvenni.
  • joceruza
    Nekem is ez volt a bajom.... Persze hozzáteszem hogy MÉG nem eredeti a game. Sajnos most nem úgy állok hogy kiadjak érte 8000 forintot. A lényeg hogy létezik gozzá egy úgynevezett multi fix. Ez megoldotta nálam az általad említett hibát.

Annyit szeretnék még megtudni hogy az eredeti játkoknál is csinál-e olyat multi közben hogy mikor ráakasztasz egy másik járműre akkor kifagy a játék?
    Amúgy nálam tuti vétel lesz! Baromira bejön....
  • mabbak
    Másnak is van problémája minden pálya utolsó cloaking pontjával? Nevezetesen kifagy a játék ill kilép, folytatni csak a legutolsó, rendes kilépésnél elmentett állásnál lehet. Egyszer ugyanígy kifagyott, kilépett egy borulásnál.

Annyit már csinálok, hogy 30 percenként kilépek, ezzel mentve a játékot, de nem az igazi így, meg csak fel kéne fedezni az egész térképet...
  • precise
    Közben rájöttem, hogy meglehet oket talanlni. Én mar talatam coaston ket mazt, egy uralt, meg egy tartalyos kamazt.

• precise
    szerintem nem lehet
  • joceruza
    Valaki megmondané hogy az összes pályán lehet-e használni az összes járművet? A Síkság nevezetű térképen sehol sem találom a MAZ 537-et..... Pedig nagyon kellene.
    Köszönöm!
  • Szabi #111
    láttam olyan mai videót amiben vontatják egymást