6011
-
CamelX #230 Legkedvencebb vidim :)
-
#229 ááháá, köszi -
Ytar #228 A takarás közepén lévő felirat környékén van egy fekete "tornádó" féleség, azt kell megközelítened. -
#227 a kitakarás miért nem tűnik el ? :D
-
twi452 #226 a szar zenéért bocsánat :D
-
#225 ilyen gép kellene ide mint ami a Mocsári favágókban van :D
-
#224 este játszottam néhány órát, de nem sikerült feldolgozni, hogy ez most tényleg reális ? van ahol tényleg ekkora sár van és vannak olyan hülyék akik tényleg bele is mennek? -
#223 PC Gamer review
-
precise #222 -
#221 menteni lehet a játékban ? vagy ment automatán ? :D -
Lamix1982 #220 Angolra állítva nem fagy ki de nem lehet megmozdítani a másik járművet -
ACE #219 jó, akkor ne állítsd át... -
#218 jé, felkerült GMG-re is, végre van mire költeni a krediteimet :) -
Lamix1982 #217 Spintires.RePack.R.G.Freedom <---ez van -
Lamix1982 #216 Nem kellett törni -
ACE #215 Ha tört verziód van, akkor állítsd át a nyelvet angolra. -
Lamix1982 #214 Helló! Nekem olyan problémám van ha multiban játszok, és mentésre kerülne a sor a kötél akasztása után kifagy a játék. Ha saját magamon segitek akkor viszont nem. Mi lehet a probléma? -
precise #213 hardcore modban nem tudod visszateleportálni. -
ACE #212 Vontatókötél minden kocsin van, és a már feloldott járművekre bármikor át tudsz váltani, sőt a garázsba bármikor vissza tudod szállíttatni a járművedet. -
#211 Hétfő óta játszom a teljes verzióval (CODEX), de már a kezdetektől követem a Spintires történetét. Iszonyatosan jó játéknak tartom. :D
Ma megvettem a teljes verziót (cdgalaxis-5990huf), mivel nálam is fagyott c++ al rendesen az utolsó takarítás pontnál. Kérdésem az lenne hogy jó lehet a törthöz az eredeti kód vagy szokásos steam account login, cd-ről telepít, majd beregisztrál; a menete az instalnak?
Pár kép- itt az elsőn 25 percet kapartattam a krazt mire ennyit haladt a másik pedig első rönkszállításom alatt készült. Én konvojban haladok a gépekkel ahol kell húzom a 8x8-assal a rönkszállítót.
-
JanáJ #210 köszi -
#209 Csak a térképen ki kell választani -
chris0000 #208 járműcserét csak hatósugaron belül lehet?
ha elindulok a szállítmánnyal és elakadok v. felborulok akkor ki segít?:)a megtalált,aktívált járművek elérhetők vhogy a térképen?
vontató kötelet hol lehet beszerezni,h tudjak csörlőzni?
thx. -
Fox44 #207 Pont az elöbb fejeztük be. Végre voltak normális külföldiek. Kellene egy belső nézet. Úgy lenne az igazi. -
#206 Ez jó.
-
precise #205 en csige791 steam nev -
Fox44 #204 Játszik itt valaki online a játékkal? -
VJP #203 Kell az MPFIX, és akkor a multi is megy rajta. Linket nem tudok adni, mert ami eddig volt meghalt!
(Achievementet kapsz, azért vagy ki.) -
JanáJ #202 Engem kidobál ha valamit végig csinálok. Pl minden tkarást feloldok, vagy minden garázst megnyitok. Ez a tört játék bugja, vagy az én kis egyedi bogaram. -
#201 végre van kulcs 3.799Ft-ért is.. :)
viszont orosz..
és vpn-es... pfúúú :D -
precise #200 Ez a kerék eltünős móka nem tört játék függő, ma jött hozzá hotfix -
#199 Még van mit finomítani rajta,de már működik! -
#198 -
precise #197 ez miez? -
-
precise #195 Nekem eredetim van és a leírt bugok egyike sem jött elő nálam. Pedig már a River pályát fogom csinálni. -
Lucifer001 #194 Felderítettem egy térképet teljesen , és a játék újraindítása után semmiu nem volt mentve ...... :( -
#193 Igen. "A" pontból elmész "B" pontba a rakományért(fáért), aztán elviszed "C" pontba. A térképen a "köd"-öt a cloaking pontok felkeresésével tudod eltüntetni. Erre szükség is van, mert részletes a térkép és jól tervezhető rajta az útvonal. Minimap nincs, a fejlesztők szerint szándékosan, hogy kicsit kényszerítve legyen a játékos az útvonal memorizálására. Általában több járművel kezdel, de vannak még elszórva a pályán, amiket ha megtalálsz és közel mész hozzájuk akkor feloldod őket. A már megtalált járművek között szabadon választhatsz, vontathatod egyikkel a másikat, akár platón is lehet szállítani egyiket a másikkal. A vontatókábel elég fontos szerepet játszik egyébként is, fához kötve tudod csörlőzni magad. -
CamelX #192 Síkságon vagyok én meg nagyon el. Beleestem abba a hibába hogy megpróbáltam átkelni a mocsáron, és a megmentőosztag sorra amortizálódik le. Tegnap amit alább linkeltem, hogy utolsó reménységem, a MAZ is elakadt, azt hiszem így kakukk, már csak egy kóbor sérült ural-om maradt szabad keréken, nem hiszem hogy megmenti a napot :D -
#191 Sziasztok! Pontosan miről is szól a játék? Nagyon körvonalazva "A" pontból "B" pontba történő szállítás? játékmenet? Köszönöm a válaszokat, előre is!