6631
-
drakulalugosi #621 Eddig jó.
-
drakulalugosi #620 Megjött... Több órányi sárdagasztásom ment a levesbe.
Remélem hoz annyi újdonságot, hogy megérje előröl kezdeni az egészet...
-
Solt #619 Megjött a frissítés... -
DrBrown5 #618 Multiplayerben a társak motorhangját is igazán megcsinálhatnák már. Ez tök alap dolog lenne. És ha még nyomot is hagynának a sárban.... -
Musicking #617 Az ovisok az alap dolgokat nem tudják rendberakni , pl a normális kamerakezelést, a korábban jól működő csörlőzési pontokat, a multiplayer menthetőségét vagy akár a stabil multiplayer módot (itt úgyis egymásra mutogat a steam és az ovi) .
Az átszerkesztett Vulcano kb annyi kreativitást ötletet fog mutatni mint a Flood.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A modderek már komplexebb mapokat raknak össze a negyed akkora térképeken, aminek a nehézége nem abban merül ki hogy megemelik a vízszintet és szétzórják benne a kidőlt fákat mint hülyegyerek a ropit. -
Solt #616
-
hamarosan jön frissítés:
-all maps improved
-volcano map remade!
-log cart for big MAZ truck
-rotation marker lights instead of old "static red lights"
-honking added (environment reacts properly)
-daytime lighting improved (more variations, transitions within single day)
-mud physics improved: heavy vehicles (e.g. MAZ) extrude terrain faster
-ferns break into chunks
-fireflies added for luminescent flowers
-damage only affects truck behaviour in hardcore mode; damaged behaviour changed
-various UI, gameplay, sound, visual fixes and improvements
-utility cart added for ZIL
-stumps now break into pieces
-new sounds and SFX improvements -
cytec #614 Köszönöm -
cytec #613 Én csak azt nem bírom ha nem értik meg hogy ha nincs akkor nincs és cserébe még én vagyok a rossz és a hibás. Az ilyenek valószínűleg sohasem voltak ilyen helyzetben ezért nem értik a dolgot. Szívesen játszanék én is eredeti progikkal és nem lenne ennyi vesződség velük, de egyszerűen nem tudom megvenni. Kidolgozom a belemet és a semmiért, de ezért is én vagyok a rossz mert egy nap pihenőt sajnálnak tőlem. (lásd van időm játszani megjegyzést) A főnökökről és a fizuról ne is beszéljünk, minden fizukor eltűnnek és az embernek kell kuncsorogni azért amiért megdolgozott hogy adja már oda. Mindegy, de senkinek nem kívánom hogy eljusson ide vagy még lejjebb. Én is örülök hogy egyáltalán van még munkám, ki tudja meddig. Na szevasztok. -
GPx8 #612 Ha megengeded, én adok egy tanácsot!
Itt a tech-demo: DEMO
Ehhez sok mod-van, komolyan mondom, jobbak mint a full game-hez!
Ha jót akarok csapatni, akkor én is a demo-t veszem elő!
(Pedig elég drágán vettem még a legelején). :( -
Solt #611 Nekem nem kell magyarázkodnod, nem én készítettem a játékot, nem tőlem lopsz. :) Egyébként meg nyilván elfogadnád ezt az érvelést a főnöködtől is, ha a hónap végén nem fizetne ki... persze tudom, ilyenkor szokott jönni, hogy ez más! :))
A magyar mentalitáshoz meg annyit, hogy nem tudom mire jó ez a mostanában egyre divatosabb öntökönlövő bugyuta általánosítás. Kritizálható dolgot csinálsz, megkapod a megjegyzést hozzá, viseld emelt fővel... nem kell ebbe többet bele látni, mint ami. Nem leszel kevesebb tőle.
Pont valamelyik nap olvastam az egyik topikban egy hasonló leírást egy sráctól... kb ilyen helyzetben van mint te. Éppen azt ecsetelte, hogy több hónap után sikert összespórolnia az adott játék árát... na nekem ez a magyar mentalitás... no meg az, ahogy mindenki gratulált neki!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.31. 17:41:56 -
cytec #610 A netem még egy évig akciós 2990 aztán nem tudom mi lesz, szerintem le kell mondanom. A gép amin tolom egy 6 éves notebook amit a volt barátnőm hagyott itt egy Nokia mobillal egyetemben, jó pár éve nem jött pár cuccáért pedig tudja hol lakom. Addig használom én. :) Az albérlet rezsivel együtt 80 ezer A keresetem amit kézbe kapok 115 ezer ebből kell kaját és ruházkodást megoldani. Egyébként már megszoktam ezt a Magyar mentalitást, ugyebár csak fikázni meg piszkálni tudjuk egymást, no meg lenézni azt aki nem a saját szintünkön mozog. Köszönöm a válaszokat. -
DrBrown5 #609 Jól van ne bántsátok, van baj így is elég. Nem tud MOD-olni szegény... :D -
DrBrown5 #608 Egyébként ez tök poén, mert én megvettem a steam-en, amikor 20 euró volt. Tök jól megy, frissít, minden. Most kitaláltuk a barátommal, hogy majd milyen jót multizunkk vele, de persze ő nem vette meg a játékot, így egy tört verziója van. Én hiába próbálok csatlakozni hozzá, természetesen szóba se áll egymással a két játék. Kénytelen voltam én is letölteni egy törtet, hogy azzal csatlakozzak hozzá. Így most két Spintires van fent a gépemen, egymástól függetlenül.
Esetleg ha valakink van kedve multizni, Steamen szívesen csatlakoznék... :) -
Solt #607 Meg internetre, gépre azért jut valahogy... :D -
DrBrown5 #606 Nem gáz, sokan vagyunk így sajnos. Szóval ha törttel játszol, akkor keresd a codex-es verziót, az töklétesen fut. A friss verziókhoz, lehet, hogy nincs még normális crack.
Az is lehet, hogy maga a mod amit letöltöttél nem igazi. Próbálj máshonnan is letölteni modokat. -
GPx8 #605 off.
Szerencse, hogy azért játszani még mara időd! :D
on. -
cytec #604 Tescos? Van olyan is? Egyébként nem tudom ki törte fel, de egy torrent oldalról szedtem le 16.01.15 verzió ezt tudom. Tudom hogy nem egy drága játék mert a cd galaxis üzletében 4 ezer körül van az ára, én is örülnék egy eredetinek, de sajnos 20 év alatt sem tudnék ennyi pénzt félretenni, minden fillére pontosan be van osztva az albérletre, rezsire, kajára és a netre. Pár forint kiesés és összeomlik az egész rendszer aztán gondolkodhatok mit fizetek be és cserébe nem eszek vagy fordítva. :( Köszönöm (M)ország! :( -
DrBrown5 #603 Melyik verzióval játszol? Steames, tescos, vagy ncore-os (azaz tört)? -
cytec #602 Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. Nemigazán tudom mi lehet a gond, de bármilyen mod járgányt szeretnék betenni a játékba az nem működik rendesen. Tehát nézem a neten mindenkinél tökéletesen működnek ezek a dolgok, nálam vagy az abroncsok korom feketék vagy a fülke ablakai vagy éppen valami más. Szóval valami a textúrákkal lehet? Tanácstalan vagyok. Volna valami tippetek? -
Solt #601 Részemről passz... én semmilyen modot nem használok... :) -
DrBrown5 #600 Egyébként letöltöttem két különböző kamera MOD-ot is és semmi változás sem történt, pedig a leírtak szerint ( a szokásos módon) tettem be. Nem tudtok esetleg valami használhatót? -
Solt #599 :D -
GPx8 #598 Aztán jól beleragadsz a sárba és éhen halsz. Vagy megesz egy medve... :))) -
Solt #597 Addig külső nézetre váltok, ezzel szimulálva, hogy kiszálltam! :) -
DrBrown5 #596 És hogy akasztod be a csörlőt belső nézetben? :P Csak piszkálódok ám, tényleg szórakoztató lenne egy belső nézetes mod, de gyanítom, erre nem sok esély lesz mostanában... -
Solt #595 
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.28. 14:32:33 -
+1 :) -
Solt #593 Nem tudom mikor került bele, de már toltam vele... :))
A belső nézet jöhetne már, mert ettől a külső forgolódástól már agybajt kapok... :) -
rég játszottam már a játékkal, de nekem nem rémlik ilyen járgány, szóval én új tartalomnak gondoltam :D -
Solt #591 Jaaaa... azt hittem van valami jelentése! :) -
passz, de jó kép :)
amúgy "Spintires megváltoztatta a borítóképét." :D -
Solt #589 Mostanában elég sűrűn javítgatják, remélem érdemi fejlesztések is történnek a háttérben! :) -
GPx8 #588 Érdekes, hogy a gyári gépekben nincs sofőr, pedig lehetne (lásd, néhány mod). -
Solt #587 Ezen mit kell nézni? :) -
-
DrBrown5 #585 Értem, köszi szépen! :) -
1. Elindítod a játékot
2. alt+Tab
3. felrakod a modot
4. megnyitod a már futó játékot
5. játszol
Természetesen a társaidnak is ugyanazokat a modokat kell használniuk. -
DrBrown5 #583 Ha berakok a játékba mondjuk egy vehicle mod-ot, akkor ugrik a multipalyer lehetőség, mert nem eredetiek a fájlok a kiírás szerint. Van erre valamilyen megoldás? Vagy mindig ki kell törölni a mod-ok fájljait ha multizni szeretnénk? A Steam-en vettem a játékot, eredeti és a legújabb frissítés van fent. -
nem szabad warezolni