6011
-
GPx8 #190 Most majd megtanuljátok tisztelni az orosz teherautó söfőröket! :D -
#189 Üdv a klubban :D -
chris0000 #188 2-3 napja kínlódok a parton szim módban,de még nem sikerült 1 fuvar rönköt leszállítani.:) -
ACE #187 Tudtommal tervezik, hogy egy update-ben belerakják a belső nézetet. -
#186 Na már 2x szívatott be a játék persze azért magamnak is köszönhettem a dolgot :D
1. Elakadtam a rönkszállító Urallal,mire kicibáltam,eltűnt alóla 2 kerék a bal oldalról így használhatatlan lett,és a javítás sem segített rajta,szóval gondolom valami bug lehetett
2. leamortizáltam mindent amit lehetett ráadásul jó messzire a zil-től,maradt az ural,az meg mikor csatlakoztattam a rönkszállítót,felpattant a levegőbe és ,hogyhogy nem egy túl mély vízbe érkezett amiben rögtön megpusztult
Erősen gondolkodom rajta,hogy felhagyok a szim móddal amíg ilyen bugos :D
ami még zavaró a szim-ben,hogy szerintem túl könnyen amortizálódnak a gépek.
+hiányzik a belső nézet főleg az UAZ-ban. Erdős részen jönne jól,hogy könnyebben kikerüljem a fákat :D -
#185 A térképen levő cloaking feliratokhoz kell menni, ott vannak. -
MauroN #184 Fekete tornádó? Én még olyat nem is láttam.. -
#183 A fekete tornádóhoz kell közel menni. Először azt hittem valami graf bug :) -
MauroN #182 A takart területeket hogy lehet feloldani? -
precise #181 Akinek eredetije van vegyen fel steamen multi mókához: csige791
-
#180 üzamanyag szállító hadművelet félresikerülés :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
CamelX #179 Hogyan akadjunk el MAZ-al 101
-
#178 1-2 napon belül lesz. :) -
gepesz89 #177 sziasztok valakinek nincs kedve multizni ? -
#176 Egyelőre előbbi a helyzet de már nem sokáig! -
precise #175 Steam felhasználói profil képem. Gondolom te törttel nyomod, vagy nincs képed steamen. -
#174 A jobb felső sarokban mi van abban a négyzetben? Nekem az fekete szokott lenni. -
precise #173 -
CamelX #172 Kis off, de adja
-
#171 4 fős szerók vannak, együtt tudtok menni, lehet segédkezni ilyesmi:)
el levet vele lenni!:) -
#170 Én is köszönöm a segítséget! -
VJP #169 Örülök, hogy segíthettem!
Csak arra figyelj, nehogy hátba durrantsd magad, mert be tud gyorsulni a hátsó jármű ha nem figyelsz! -
#168 Uccsó sor nekem új. -
VJP #167 Köss össze két autót, nyomd meg a "V" betűt és nézz ott körül. Magyar nyelven összefolynak a szavak, de angolul olvasható.
A "steer" felirat mellett a kerekeket lehet forgatni, vagy automatára rakni.
Ha a "pull"-ra kattintasz akkor átvált "accelre" és akkor az "F" gomb nem csörlőz hanem gázt ad a másik járművön. -
#166 Advanced fülön beállítod merre kormányozzon, jobbra balra vagy automatán követ asszem. -
#165 Nem! Hogy? -
VJP #164 Azt ugye tudod, hogy a vontatott járművet is lehet irányítani a vontató járműből? -
#163 A vontatás vége :)
-
#162 Igen, én is azért indítottam el, mert hát Plains, biztos ez a legkönnyebb pálya :) Közben meg a középső tisztás tényleg mocsár, és ahol elakadtam persze még látótávolságban sincs kb. fa :) Mindenesetre ott szerintem az emelkedőkre érdemes figyelni, nem derékszögben rájuk fordulni. -
GPx8 #161 Jött egy pár hasznos kiegészítés. Pl. UAZ kereső fényszóró, ZIL "billencs", stb.
Nem tudom, hogy lehet a full verzióba ezeket installálni? A játék steam mappájában alig van valami. -
jocking #160 Na ez tipikusan az a pálya, ami a maz nélkül egy kínszenvedés. Azt hinnéd, hogy a pálya közepén a "tisztás" jó útvonal a fatelep felé, aztán kiderül, hogy egy rohadt nagy mocsár az egész... -
#159 Nálam ő akadt el(Plains pálya asszem), se előre se hátra sehova.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Éjszakára sikerült kirángatni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#158 AMD kártyával másnak is mindenféle artifactok jelennek meg a képen? -
precise #157 -
CamelX #156 Üdv a sorban :D me = 3. délután/este :D -
#155 Nem szabadna, hogy ez ennyire tetsszen nekem.
Soha nem voltam oda ezekért a régi ruszki dögökért... meg úgy eleve a kamionokért sem. Azt hittem, hogy ez csak egy hülye techdemo.
Aztán... mégis erre ment el a fél délutánom. :(( -
#154 Srácok, virágboltival multihoz kell a steam? Vagy hogy lehet egymáshoz kapcsolódni? -
CamelX #153 Mud facepalm?! -
precise #152 Kamahárom elakadt. Krazzal sem tudtam kihúzni
-
jocking #151 Volt nemrég embeddelve ide egy videó, ahol a zil platójára felteszik az uaz-t egy markolós kamazzal. Ezt hogy lehet összehozni? Nálam a markolón nincs olyan pont, amihez csatlakoztatni lehetne a vontatókötelet.