6011
  • landwir
    Sziasztok nálatok csinál olyat multiba hogy ha csörlőzni akarod a másikat akkor kilép? Eredeti a játék
  • precise
    toltom

• GPx8
    Kijött.
  • kemszi2
    elvileg már úton van az enyém is
  • GPx8
    FAQ
  • GPx8
    Megjelenés napján.
  • wolf033
    Üdv!

Aki megvette steamen a játékot ha van ilyen akkor tőle kérdezném, hogy már fut a játék vagy csak megjelenés után fog?
  • precise
    Motor sérülés

• GPx8
    Aktuális...
  • Solt
    Na jóóóóó van má, az más tészta! :D
  • GPx8
    Azért megnézném, ahogy belülről fát rakodsz, meg felcsörlőzöd az UAZ-t... :D
  • Solt
    A kívülről nézéshez replay kell... visszanézni, hogy mit csináltam! :) A vezetési élményt akkor adja, ha belülről tolom... sebaj, kivárom, hogy legyen benne. :)
  • precise
    Nincs belsőnézet. Az is egy goal volt kickstarteren, és elvileg később kerül bele. De ebbe a játékba nem is kell, vagyis kell, de kívülről jó nézni ahogy nyúlik a verda a sárban. Belsőnézetből annyi jönne át, hogy nyomod a gázt és nem haladsz, mert elsüllyedtél. Felesleges.
  • Solt
    Áááá, engem csak belső nézetből érdekel! :) No akkor kivárom a mi az igazság az ügyben. :)
  • GPx8
  • GPx8
    Szerintem nincsenek egyelőre, de mintha azt olvastam volna a fejlesztőktől, hogy van/lesz...? Kormány támogatásról is volt szó, bár az annyira nekem nem hiányzik ennél a játéknál.
    Pont az a jó, hogy nem kell felszerelem a korányt... :D
  • Solt
    A nagy lelkesedésemben eddig észre sem vettem, hogy nincsenek belső nézetes képek, videók. Ez azt jelentené, hogy nem lesz belő nézet, vagy ez csak puszta véletlen? :)
  • GPx8
    Steam!
  • Solt
    Benzines Zilen tanultam vezetni anno, a HM-nél meg ott voltak az Uralok... kötelező vétel! :D Remélem nem lesz tele buggal, mint az orosz játékok általában! :)
  • GPx8
    :)
    Én ugyan nem szeretem az ilyen jellegű játékokat, de ez nagyon bejön...
  • allock #90
  • Solt
    Megvéve... :D
  • GPx8
  • PacsutaTibi
    Melyiket? Szerintem van több is a Spin Tires-höz.

A modellek a kocsik meshes mappájába vannak. DirectX Mesh fájlok. Tehát .X fájlok.
    Van 3dStudio Maxhoz .X importer, vagy ha már fent van a 3dSimEd, akkor elvileg az is betudja nyitni az .X fájlokat. Onnan meg mented .3dsbe...
  • AgrárMezőTsz
    Üdv
    Lada Nivát hogy tudnám 3ds maxba juttatni?
  • DonZorro
    Akkor várunk még egy kicsit. :(
  • GPx8
    Van. Az egy évvel ezelőtti. :)
  • DonZorro
    Frankó!!! :)

Addig is van még DEMO? :$
  • GPx8
    Júniusban jelenik meg. Mától meg lehet vásárolni.
  • DonZorro
    Hol tart a fejlesztés Uraim??? :$
  • precise
    akkor már változtattak valamit. lehet már az ingyenes is modolhattó.
  • allock #79

nekem demo van, de moddolható fajta
  • precise
    sehol, még nincs kész. Van ingyenes és fizetős demó, a fizetős modolható, rengeteg mod van.
  • djattys
    Üdv! Érdeklődni szeretnék, hogy a teljes játékot hol lehet letölteni esetleg megvásárolni???
  • precise

Hey offroaders! - Here's a sneak peak from our latest news update heading your way this week.
  • kemszi2
    igen! Még nincs kész,csak a tech demo volt kint
  • peterr80
    Sziasztok.

Játékot keresek és ez megfelelőnek néz ki de nemtudom, hogy érdemes-e mivel a trailerekből csak a grafikai élmény derül ki de az nem hogy van e küldetés cél vagy valami hasonló a játlkban, vagy csak kocsikázunk a sárban.
    Tudnátok írni egy két sor erröl a játékrol ?
  • DonZorro
    Igen, láttam. Gondoltam van már itthon is. Na majd szedegetek...
  • precise
    Hivatalos fórumban rengeteg van
  • DonZorro
    Megvolt! ;)

Van olyan oldal ahol fellelhető a legtöbb mod??? :S