6631
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • GPx8
    :)
  • Solt
    Össze kell ragasztani...
  • Szabi #579
    sehogy, meg kell venni
  • Edmond14
    Ha tört verzióm van, akkor hogy lehet megoldani, hogy frissítsen?
  • Musicking
    Alapból pályánként egyet ment, ha frissít a steam akkor ugrik minden mentésed, ha 1 fontosabb fájlt megváltoztatsz akkor is. A Spintires launcher-el elég jól lehet rendezgetni a mentéseket, (export, import, adott játékállással folytani).
  • i robot
    Csak 1 játékot ment!
  • Edmond14
    Amikor másnap elindítod, akkor a menüben a Folytatásra kattints!
  • 1978
    Sziasztok! Megtudná nekem mondani valaki,hogy amit eddig földerítettem fekete területet és az aktivált gépeket miért nem adja vissza amikor akár másnap játszani akarok?Kezdhetek mindent előröl!
    Előre is köszi!!!
    Utoljára szerkesztette: 1978, 2015.01.17. 11:06:52
  • DrBrown5
    Nem tudjátok véletlen, hogy nem oldották-e meg már multiban a többi játékos hangját? Korábban olvastam valamilyen angol fórumon, hogy lesz rá patch, de azóta nem találok róla semmi hírt. Azért az alap lenne már, hogy halljam a többiek gépének a motorját. Arról már álmodni se
    merek, hogy esetleg nyomot is hagynának a sárban... :)
  • Musicking
    Az Oovee ténykedése a nem túl felhasználóbarát, a vasárnapi frissítés óta nem mennek az átszerkeszett térképek se, ráadásul teljesen más kódolást kaptak, ugyanazon térképek esetén más a fájlméret is. Steamben a játék tulajdonságaitnál megjelenő ablakban a BETA fül alatt kiválasztod a LEGACY verziót 2015-01-02 ezzel még mennek a ' ,V3'-as térképek. Viszont ha rajtuk múlik akkor egy hét múlva már ezzel sem.

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.01.13. 11:34:49
  • visszalépés
    Kipróbáltam én is a pályákat mikor feltetted ide.Köszönet érte.Viszont a frissítés óta ugye nem működik.Van erre megoldás? Nem túl felhasználóbarát így a játék.
  • Musicking
    pontosan
  • i robot
    Tehát ha egy mod térképet akarunk használni multizni, akkor mindenkinek fel kell rakni azt a térképet és úgy menni fog?
  • Musicking
    Na újra gépközelben.
    A Sent pálya érdekessége hogy a garázs, a fatelep és a lerakóhely magas dombokon van az oda vezető út mindegyik esetben szűk és süpedős (a csörlő nem fog kihűlni), a járgányok egy része sérült vagy üzemanyag nélkülii. A rönköket nem lehet automatic felpakolni, így végre kötelező a daruzás. A tengelyig süllyed csörlőzhetetlen járgányok mozgatásásra található a pályán egy kisBenga ( MAZ D-537) , amit a német multisok csak Beast-nek hívtak.
  • Musicking
    A host-éval fájlaival nem egyező játékosok indításkor vagy az első különböző tartalom beolvasásakor (pl másik járgány felbukkanásakor, különböző verziójú térképek esetén V3-R3) ledobódnak. Gyakorlatilag az idáig kidobott összesbe belenéztem azért hogy normálisan fut-e, mindegyikben akad kihívás tehát mindegyiket. :)
  • i robot
    Köösziiii!
    És ha multiban függenénk vele mindenkinek fel kell tenni vagy csak annak aki host-ol?
    Gondolom már kipróbáltál párat! Melyiket ajánlod?
  • Musicking
    Az utolsó build óta (Buildid: 486111) az ?R3as kódú custom térképeket nem látja a játék. Van rá megoldás ha hex editorban vagy notepad++ -al megnyitod a térképeket és az első három karaktert ,V3-ra cseréled és elmented. Ha egyjátékos módban megy a térkép akkor többjáték módban is fog menni csak egyezzenek a játékfájlok. Aki nem járatos a futó játék alatti moddolásban az kezdésnek csak a '2 fájlos térképeket' használja, a moddolt (plusz komponenseket) tartalmazó térképeket csak futó főmenü alatt lehet moddolni másképp tiltva lesz a multiplayer opció.
    Aki nem akar a térképek kódjának átírásával foglalkozni az INNEN letöltheti a jelenlegi build-al működő térképeket. Leírás ITT

Sakharini állapotok

a moddolt Sly Road

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.01.09. 11:10:33
  • i robot
    Sziasztok! Ezek a mod térképek multiplayer-ben is használhatóak?
  • zorrobomber
  • vmarc

The Pit - Winter Season v 1.1

• Musicking
    Új map-ok
    http://spintires-mods.com/spintires-2014-mods/maps-spintires-2014-mods/

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.01.04. 00:43:13
  • Kicsizoli
    Üdv csak nekem tűnt fel hogy a pályák egyes részei ismétlődnek?

Ez az új frissités igen durva lett, olyan helyeken ahol eddig simán át tudtam menni pl kisebb folyó/patak vagy minek nevezzem teherrel tehernélkül ugy benne maradok mint a franc...

egyébiránt jó volna ha több küldetés volna a pályákon... gondolom ez hiú remény..(ne csak rönkszállítás meg garázsnyitás volna)
  • bud0
    El fogja fogadni.
  • Edmond14
    A Spintires-ben leszállítottam 6 pontot egy falerakóhelyre. Még 2 kell a 8 ponthoz. De mi történik, ha én mondjuk egy 4 pontos farakományt viszek oda? El fogja fogadni a játék a szállítást, vagy csak és kizárólag 2 pontos rakományt lehet elvinni?
  • kobi14
    Az a baj hogy 2 lerakó helyett mutat ugyan ott és csak 1 helyre tudsz lerakodni.
  • chris0000
    jah vmi frissítés volt,mert a szimuláció is még nehezebb lett.
    dif.zár nagyon könnyen sérül,le is kapcsol magátol és tolja felfele a sérülés pontokat.:)
    új pálya
    látszik a hő a kipufogónál
    jah és az aktuális pályát nem lehet folytatni,újra kell kezdeni.:)
  • Solt
  • Szabi #554
    kaptunk egy új pályát :)
  • Solt
    Jött egy 500 megás frissítés, infót nem találtam róla.
  • trialboj
    8.50 ajró Steamen. Aki még nem próbálta ennyiért simán megéri. Sajnos nem valami összetettek a küldetések, egyszer végigjátszva minden pályát könnyen felejthető, nem igazán ösztönöz hogy újra játszd más útvonalakkal. De elsőre mindenképp nagyon érdekes és olykor nehéz volt.
  • Solt
  • Szabi #550
    há-há, én GMG creditből vettem :D
  • Solt
    Dettó... :S
  • GPx8
    F*sza, hogy telejes áron vettem meg, hogy támogassam a fejlesztést...
  • Szabi #547
    lehet persze, én csak azzal játszottam :)
  • Timbu
    Én azt nem értem, hogy ha a Kickstarteren szedték össze a pénzt és a Steamen jelent meg, akkor hogy kerültek egy kiadóhoz a jogok? Az meg az elejétől furcsa volt, hogy szinte sehol nem lehetett róla egyértelmű információt találni, hogy ez orosz fejlesztésű játék lenne. Mintha az lett volna a cél, hogy "ha azt hiszik, hogy angolok vagyunk, akkor jobban bíznak bennünk." Pl. #248
    Utoljára szerkesztette: Timbu, 2014.12.22. 09:23:11
  • darki81
    Sziasztok!
    Feltennék egy hülye kérdést: ezt lehet kontrollerrel irányítani?
    mert ha igen akkor lehet megveszem steamen, mert most 8,49€
  • Solt
    Nnnnna... bravó... :S
  • RatBaG #543
    az orosz fejlesztő azt állítja, hogy az angol kiadó lelépett a lóvéval, őt meg gyakorlatilag kizárták a jogokból, így nem tudja az updateket feltolni steamre, stb, szóval game over. a kiadó persze ezt hárítja.
    talán érdemes kivárni a fejleményeket. de persze akinek 8.5 eurot megér így félkészen-befejezetlenül is, annak hajrá!

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.12.21. 21:54:04
  • Solt
    Bevallom férfiasan, nem tudok angolul... mi a lényeg? :)