1634
Fable III
-
ratgab #474 Én szintén ATi kártyával játszom (Gigabyte 5770 soc 1 gb-s) 11.5-ös driver van fent, azzal high-os szépen fut! -
Hunor1 #473 Én sajnos egyelőre nem tudom elindítani...illetve elindul, DE CSAK FEKETE KÉPERNYŐM van / és csak a játék kurzorja van benne /
ATI kártyám van 1gigás.
Lehet hogy ezzel van a gond? Valakinek volt hasonló? Esetleg van erre valami driver javítás?
Köszönöm ha valaki linkel egyet ATI-ra. -
ratgab #472 Egyre jobban tetszik ez a játék! Még az is megfordult a fejemben, hogy Witcher 2 helyett ezt kellett volna 0 day venni! Na sebaj később olcsóbban, majd úgyis megveszem, mert megérdemli! Akkora szabadság van ebben a játékban, hogy ihaj! -
#471 Na jól haladok 38 gnome megvan, illetve 34 ezüst kulcs. :D -
#470 ok thx bb -
gregtom6 #469 Hát nemtom, én ilyen játékokban nem tudok azonosulni a karakterrel, de biztos bennem van a hiba.
Bár ez még nem is szokványos rpg, pl varázslókkal te tudsz azonosulni?
Mellesleg amiket láttam, képeket a játékból, tényleg elég mosottas a max grafika, mintha valami párás lencsén néznéd a világot. Elég fura, hogy a sok homályosító effekttel akarják szebbé tenni az egészet(bár sok játékban ez van DX9 óta kb).
A lényeg, h én a Fable 1-et se játszottam végig, mert nem láttam potenciált a játékban(annyira nem szeretem ezt a stílust), de ha a 2 jött volna PC-re, végigvittem volna.
Így viszont a 3-al se fogok játszani, mivel a 2 nem jött PCre(jöhettek nekem azzal, h semmi köze a részeknek egymáshoz, marhára nem érdekel, én így nem játszok játékkal). Ha jön PC-re, talán ez is érdekelni fog. -
#468 nekem mindkettő fenn van de most ez jobban leköt... -
Cat 02 #467 Váá, 1900 pontom lett a mortarral és még a csuklóm is meghalt :| -
Ironman2 #466 Tényleg? Én mindennap karbantartom a sajátomat -
Cat 02 #465 Már írtam tegnap :p
De azért jó lenne, ha megjavulna, mert így nem nő az epéniszem :D -
Ironman2 #464 Akinek az egérrel van problémája a játék közben az kapcsolja ki az Xfire-t.Hivatalos fórumon is ezt irják:
http://lionhead.com/forums/p/303726/3677386.aspx -
#463 Első rész is ilyen volt. Nem tudom mit vártál. -
#462 Totti mire gondoltál a Sunset housenál, mihez kell coop partner? Simán átjutottam a tükörteremen. Vagy van valami más is? -
#461 Izlés dolga a Witcher után nagyon kiddy az egész azért persze nekem is tetszik de most nálam Geralté az elsőbbség. -
#460 Mármint a kinyitása is bugos, ha viszont igaz, akkor majd jövő héten próbálkozom, ha megveszem a játékot. -
#459 Bugos? meilőtt nekiállsz és 2 napig erőlködsz a házban mint én, szólok hogy csak co op partnerrel lehet az ott levő dolgokat aktiválni, és felfedezni. -
#458 Na aktiváltam a Sunset house (Naplemente ház), tudjátok nappal egy romos ház, éjszaka meg szellem formában megjelenik és lehet aktiválni, de nem egyszerű, kicsit bugos. -
#457 Nemcsak te vagy vele igy ! Ugy gond egy szál se ! xD -
-
#455 Kövezzetek meg, de nekem ez jobban tetszik, mint a witcher 2! O.o -
#454 Király, köszi, jövő héten beruházok rá én is.
Amúgy megvan az első arany kulcs. :D Most a goblinokat vadászom ezerrel. -
Ennyi, illetve volt még egy csirkés kupon is de azt már feléltem... -
Cat 02 #452 Fiatal sunák merre vannak ? Mert eddig csak ilyen vén asszonyokat találtam :D
Illetve van az a küldetés, mikor a kislányért kell menni a barlangba, na ott lentebb van 1 láda, illetve kislány mellett 1 ezüst kulcs, de nem tudok feljutni, illetve a ládához se le. Van oda másik bejárat vagy mi a fene ? -
#451 Egyik csapat a démonkapunál van, a másik a városkapunál. -
#450 Elakadtam a "Csirkefogó" c. küldetésnél. Egy csirke álruhában kell visszaterelni pár csirkét a gazdájukhoz, csakhogy nem találom őket. 3-at megtaláltam, mert a kutyám megmutatta merre menjek, de a többit nem találom. Hol keressem őket? -
#449 én is -
Ironman2 #448 Én 9. szintig jutottam a lantozásban -
#447 Azt tudom, de ehhez minden zeg-zugot át kell nézni. -
#446 Könnyű őket összeszedni mert pofáznak és belebotlik az ember mindigm csak figyelni kell. -
#445 JA most nézem összesen 4 gold key van, akkor nem csoda, hogy nem találtam, elég nehéz őket megszerezni. Na majd holnap, rámegyek a gyűjtögetésre. -
#444 Csak hozzá vagyok szokva, konzolon mindennapi az ilyen nyomkodós minijáték. :D -
#443 Az szép ! Grat ! Akkor elég profi vagy !
Nekem max 7-ig sikerült eljutnom ! -
#442 Én 11-ig jutottam. Gondolom ott is 12 van. -
#441 De a lantozás már közel sem ilyen egyszerű ott már 7x-szeres szorzónál olyan gyorsan jöttek a számok hogy a felét elszurtam ! xD -
#440 Most várni kell a következő menetre mert már az 1 szintet ugyis teljesitettem ! -
#439 Amugy 12x-es szorzó van összesen habár az utolsó már marha gyors !
És kiirja gratulálunk nemsokára jön a következő menet !
-
#438 A goblingyűjtögetés nem lesz semmi, eddig keményen van 4, na meg ezüstkulcsból is még csak 20 körül, aranyat nem is találtam. :D -
ratgab #437 Hogy csináltad végig a pitekészítést? Én 10-es bónuszig elvittem, de nem írt ki semmit, hogy sikerült vagy nem... -
ratgab #436 Nem tudom, hogy összefügg-e a gondoddal, de az alt+tab-ot a játék kifejezetten nem szereti. Ilyenkor nem fagy ki azonnal, hanem a legközelebbi új pályarész betöltésekor adja be az unalmast! -
#435 Majdnem:) Megveszed és utána lesz két opció, hogy beköltözöl-e vagy kiadod.