1634
Fable III
-
#514 Ha összeszedsz 1 milla aranyat akkor eléred a ládikát a kincsárban felmászva az érme hegyen és lesz benne meglepi ( biztos tudod, de hátha még sem ). -
#513 Az túlzás hogy agyon lett fikázva, csak tudod volt egy második rész, és annak türkében többet vártunk. -
#512 Nem, már 44 megvan. :D -
ratgab #511 ezüstkulcsok nem tűnnek el ugye? -
ratgab #510 Az ám! -
ratgab #509 Bowerstone piac! -
Cat 02 #508 Első helyen ahol voltál a hegyekben van 1 a tóban, illetve a kisvárosban (nem tudok neveket :!) ahol lehet pitézni, zenélni, ott van 1 lépcső felfele, ott van 1 árus, ott nekem jobb szélen volt jegygyűrű. -
#507 De csak 4 ajtó van és hozzá 4 kulcs, mindegyiket ki tudod nyitni. -
Cat 02 #506 Jajj, eltűnik az aranykulcs :(
Amúgy gnómok nagyon jók. Mászkálok és valaki elkezd oltani :D -
#505 Nekem márcsak 2 gnóm hiányzik az 50-ből. :D -
#504 Uralkodok már rég, az a játék vége, a támadásra felkészülés. :D -
#503 Énis ataláltam már egy feleségjelöltet belém is szeretett de hol lehet jegygyürüt kapni ? xD -
ratgab #502 Gnómokról csak annyi infót ad a játék, hogy melyik helyszínen hány darab van és abból hányat öltél le! Egyébként meg ha nagyon kíváncsi vagy rá, akkor xbox-os végigjátszásban tuti van részletes leírás!
Ajándékok a Menedék főrészlegében bal oldalt találhatóak!
Ne is mond én 4-es szinten akartam kipróbálni a pitézést és asszme 8. szintnél tovább nem jutottam, de ott már igen komoly pénzeket lehet leakasztani!
Mágiaváltás a fegyvertáradban a középen lévő kesztűk felvételével lehet (van olyan is, hogy egyszerre 2 félét veszel fel, így 2 félét is varázsolhatsz egyszerre!!!) -
landor00 #501 Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Amikor játszottam jó párszor kidobott hibajelentéssel, egyszer újra kellett indítanom mert kiadott egy kék hátteret fehér szövegekkel. Nem tudom már pontosan mi volt benne de nem ez a lényeg. A baj az hogy egyszer amikor újra játszani akartam nem bírtam az egérrel csinálni semmit. Se támadni, se mozogni, se fegyvert váltani, semmi. Valaki nem tudja hogy mi lehet a probléma? -
ratgab #500 Jah és most aktívan hízókúrába kezdtem... Zabálom a pitét, meg a húst, meg vedelem a söröket! -
ratgab #499 Ha jól tudom utána uralkodni is kell majd, de hogy az mennyi idő az jó kérdés! Én jelenleg jegelem a főszálat, csak hülyülök a világban: dolgozgatok, ingatlan mogulkodok, fegyvert fejlesztek, most készülök elvenni az első feleségem.... -
#498 Akkor lehet hogy csak nálam volt bugos a map texturái !
De nincs valami útmutató hogy hol vannak a gnómok ?
Amugy jóban lett Naposfalván 5 emberrel ebből 4 kereskedő volt és egy nő és akármikorarra járok mindig meg ajándékoznak ! :D
Amugy hol lehet megnézni hogy miket kaptam ajándékba ?
Mert már kaptam Parfümöt virágot Bon bon-t egy rakás drágakövet szönyeget Vázát Kézitükröt halat rákot egy csomó fali képet stb...
Az egyik nönél tovább mentem mint barátság és szerelmes lett belém !
Most jegygyürü kell neki !
Amugy a pitekészités és a Lantozás már 3-as szinten van és ott már a lantozás elég necces ! :D Habár többet fizet.
Amugy hogylehet mágiát váltani mert már van a tűzlabda képesség a sokkolóképesség és a jégvihar képesség csak nem tudom hogy kell váltani a mágiák között ! -
#497 Nekem az Naposvárban volt egy ilyen küldetés, el is kaptam a csávót, egy katona adja. -
#496 Ha felállítom a hadsereget onnantól már vége? Amennyi pénzem van (3 milla csak) annyi ember menekül meg, vagy lehet még később szerezni? -
ratgab #495 Jó lesz az a WItcher is, csak kell neki néhány patch és egy új ati driver!
Nem értem egyébként a konzolos fikázódását, ez egy akkora játék, hogy hihetetlen! Imént képest voltam csak azért visszatérni egy helyszínre, hogy a felvett legendás fegyveremet fejlesszem az ottani ellenfelek szisztematikus kiírtásával! Gnómok megkeresése és kinyírása külön szórakozás... amiket azok benyögnek, hát fetrengek a röhögéstől (és néha fel is idegelnek a kis mocskok!) -
ratgab #494 Az a jó benne, hogy ahogy haladsz a sztoriban egyre több szabadidős elfoglaltság szabadul fel (lantozás, pitesütés, kovácskodás, gyűjtögetés, házak vásárlása, kiadás, öltözködés, tetoválás, haj, házasodás, gyereknemzés, gyereknevelés, kapcsolatteremtés, barátkozás stb. stb.) baromi jó! -
ratgab #493 Én is megkaptam a házat és nekem tökéletesen normálisan meg is jelenítette!
Amúgy valakinek sikerült már fejvadászkodni? Bűnözőket elkapni, mert az egyik legendás fegyver hivatkozik ilyenre, hogy bűnöző elkapás! -
#492 jobban jártunk volna, ha Fable-t vesznek az emberek
csak hát a konzolosok agyonfikázták szegény Fable-t, én pl. csak negatívumot hallottam róla, ennek ellenére imádom -
csgj #491 Én is kaptam egyet, a Vadásszállót, de nekem minden rendben volt a textúrákkal. (És ez is tök jó szerintem.)
De ez meg tényleg durva! XD -
#490 Hát igen, ez nekem is megfordult a fejemben. És ebben az a szomorú, hogy a witcher 2 az idei év legjobban várt játéka volt mindenki által, és most megfordul emberek fejében, hogy nem is kellett volna megvenni, ez elég gáz hogy kiadták félkészen az egészet ati hotfix nélkül. -
#489 Amugy találkoztam a játékban egy nagyon durva BUg-al !
Ami ugy látszik befejezetlen maradt !
Kaptam egy ajándék csomagot Feladó: LionHead Studios
Az a jándék egy ingyen ház volt 65 ezer arany értékben !
A gond csakaz hogy elmentem a házamhoz és legdurvább az hogy a mapból szinte semmi sincs meg textura hibásaz egész egyedül az egész mapon csak a házam látható szóval megyek a nagy semmiben ! XD
Amugynagyon jó házat kaptam teli van minden földi jóval ! XD -
#488 Vazee én ezzen a csibe futamon jót röhögtem ! xD
Lehet fogadni melyik csirke fog nyerni ! xD
És a Nyertes Tollas a Bosszúálló ! xD
-
xido #487 Én már a házak megvételétől alig bírok tovább mozdulni a küldetések felé,annyira bírom az ilyen kereskedős vonalakat:)...Megveszem,felújítom,kiadom,aztán megyek gyűjteni pénzt a másikra,lantozok,pitét sütök..veszem a következőt..:)) -
ratgab #486 Pedig az eleje elég döcögős volt, de hát valahogy fel kell vezetni ugyebár! -
ratgab #485 Teljesen egyetértek! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Színházas mellékküldin egy fél órát röhögtem
-
ratgab #484 Próbáld ki a bokszert... na az aranyos! -
csgj #483 Minél több lehetőség adódik a játékban, minél több dolgon lehet változtatni, minél többek a használható emóciók, házak, fegyverek, ruhák, stb., annál faszább az egész!! :-D A mellékküldetéseken meg annyit lehet röhögni, hogy megszakadok... XD A zene meg tökéletesen visszahozza az eredeti Fable hangulatot. Én imádom! :-D -
Cat 02 #482 Nem tudjátok mik az evil expression-ök ? Már rodeóztam az embereken, meg lefingottam őket, de nem megy feljebb a számláló. -
#481 Tényleg lesz robotkutya is ? -
Cat 02 #480 Szerintem alapból is tök ari -
ratgab #479 A játék elején nem tudsz még változtatni a kutya fajtáján! Haladj a sztorival és majd később fogod tudni! -
#478 nekem is is ugyanez annyi hogy nem gigabyte de jól fut -
Ironman2 #477 Pedig elmondja tisztán és világosan,csak nagyon oda kell figyelni.A kutyát meg a hadiszállásodon a kosárra kattintva tudod lecserélni -
Dondark #476 Kutyát hol lehet lecserélni jobbra? és a beszélő kőajtóknál mit kell csinálni mert még nem tudtam felfogni:D -
Hunor1 #475 kösz, megnézem ezt a drivert akkor..hátha.