418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #76598 Ez sztem nem azaz Overlord. -
Nazarov77 #76597 Ő nem az az overlord, ő neve Overlord[WG] de mivel ez teszt szeró itt Overlord_EU lenne nem Overlord33_EU. -
Első találkozásom Overlord bácsival,a Löwéjével parádézott egy darabig,aztán elvérzett velem ellentétben :) -
Csak tudnám minek veszed magadra... -
JasonF #76594 Nem? Legénység javítás + készlet, ez az amit tehetsz de gondolom ezt te is tudod csak így jobban mutatom, meg ne sajnáljalak már. -
Amúgy az új HE sebzésben az a lényeg, hogy ha nem gyenge pontra lövöd, akkor szinte semmit sem sebez. Ahogy teszteltük is. 152mm-es HE (Bl-10) vs. 200mm páncél 30 fokban (E-100). 1% sebzés...
Meglőttem az alját ami nem tudom mennyi, de sokkal gyengébb, arra meg beadott valami 15-20% sebzést.
Ezért van az hogy az SPG-ket nem fogja zavarni ez, mivel azok a tank tetejét találják el általában. Ha pofán akar lőni bokorból és nincs szerencséje, akkor viszont lehetséges az, hogy a tankos jár jól, mert ha nem gyenge pontot talál el, akkor nagyon kicsit fog sebezni, még akkor is ha nagy kaliberrel lő meg. -
JasonF #76592 Ne hogy azt hidd hogy nekem nincs "normális" tankom, pl a Sluggert és T1hvy-met igenis szeretem mert tetszenek és ugyanúgy nem szeretem ha sok az arty de könyörgöm az egy dolog hogy nem szeretitek de ki is csinálta ezt a játékot, ki az aki ezt az egészet megalkotta? Tessék neki sírni hogy mi a probléma, én is imádom az olyan csatákat ahol 1 arty van sőt ahol egy sincs mert akkor nem kell folyamat campelni és ahogy mondtad felszabadultabb az egésznek a menete, nincs az a nyomás a játékosokon hogy "úristen ha kinézek spotolni máris ki lő az arty mert tudja hogy ott vagyok ha nem lát akkor is mert ugyan hova mehetnék" TUDOM milyen érzés nekem nem kell mondani de minket utáljatok azért amit tennünk kell egy csatában ha artyval vagyok, akinek tetszik ez már szaralak meg gerinctelen féreg mégse tesznek az aranyos oroszok semmit a dolog ellen pedig tudják ha ez sokáig megy így megcsappan majd a játékosok száma és akkor örülhettek hogy 1 arty lesz oldalanként minden 10. csatában, hát megsúgom hogy én akkor is játszani fogok vele mert tetszik ez a játékstílus mint ahogy a hvy és TD is.
Tessék...lehet bántani! -
davidbog #76591 Sikerült kimaxolni a Vk4502 Aufs A-t, az Aufs B kifejlesztése miatt még nem elit.
Az elején a 8,8 cm Kwk43 L/71 löveget használtam, majd a futómű megszerzése után a 10,5 cm Kwk45 L/52-t. Majdnem mindegy melyiket használom, a 8,8 cm Kwk43 L/71 is tökéletesen jó rá, csak kicsit jobban oda kell figyelni, hogy mikor kit/mit támadok a kisebb sebzése miatt.
A legjobb motorral nehéz harckocsikhoz képest mozgékony, nagyon jól fordul. De gyorsulásban többet vártam tőle. A harckocsi hatalmas hátránya, hogy negatív szögtartományban nagyon gyér a mozgatása a lövegnek. Ebben legalább olyan rossz mint az IS-3.
Az eddigi 90 csata alatt nem hogy nem gyulladtam ki, de még csak a motor se sérült, ami azért kicsit gyanús figyelembe véve, hogy a torony és a torony alatti részen kívül mindenhol motor modul van.
Ugyanis mind elöl, mind hátul lánckerék van, azaz mind a kettő hajtókerék (Dr Porsche újabb idióta ötlete, ugyanilyen meghajtása van a Tiger P, Ferdinand, Vk4502 Aufs B-nek is). Ez alapján elöl és hátul is van egy erőátviteli egység, ami a WoT-ban egyenlő a motorral, plusz a hátsó részben van még maga a motor is. Sajnos pontosan nem tudom hol vannak motor modulok, mert nekem nem működik az az oldal ahol meglehetne nézni.
Természetesen ennek is bugos a hitboxa. Hasonló a helyzet mint a Tiger P tornyánál. Megvan az átütés hangja, nyoma csak épp HP-t nem veszít, illetve modul és legénység se sérül. Főleg oldalról a test első harmada nagy odaadással nyeli el a lövedékek sebzését. A tornyok az nem bugosak, gondolom mert azokkal nem kellett melózni, csak átnevezték.
Találkoztam egy magyarral, aki szintén Vk4502 Aufs A-val játszott, neki is feltűnt a bugos hitbox és pillanatnyilag nagyon tetszett neki is.
De biztosított arról is, hogy az E-100 ilyen téren még ennél is jobb. Van hogy 5-6 lövést is elnyel, amit én is tapasztaltam. 6 lövést adtam le a 8,8 cm Kwk43 L/71-el az oldalába a kötényezésnél 5 méter távolságból. Az effektek alapján mind átütötte de semmit nem sérült. Aztán lőttem a futóművet, de ott csak trackelni sikerült.
Undorítóan néz ki ez az E-100, de már azon is gondolkodtam, lehet megveszem és kipróbálom, hogy mennyire bugos. -
Ez semmi apám.... ugyanis menet közben betalál picit már ledobom a lánctalpam 98% épp páncélzat mellett és meg kell várnom hogy megöljenek... nem tudok tenni ellene semmit... -
Adjunktus #76589 A béta elején még sok WG-es fejlesztővel lehetett találkozni a csatákban.
De ezek ha tankban voltak,akkor többnyire mindig hülyére lettek lőve.
Na itt lett elbaszva a dolog első körben!
Ha hagytuk volna,hogy kiélvezhessék a tankokat,akkor nem fordulnak a buzeráns artyk felé.Azzal skill nélkül is volt siker élményük.
Overlord is csak azzal tudott boldogulni.
Meg is van az eredménye... -
Adjunktus #76588 Nem hangoztatjuk.Megteszitek ti,minden egyes alkalommal.
Mást nem is nagyon tudtok mondani.:D
De erre is el lett már mondva,hogy nekem ne segítsen egy arty sem!
Ha nincs a csatában arty aki segítene,az a legjobb mert az azt jelenti,hogy az ellenfélnél sincs egy sem.Nagyon jól elvan nélkülük mindenki.
Nincs arty és mindenki heppi!Felszabadultan játszanak és jó csatákat vívnak.
-
TDantes #76587 Tudod, nem lehet elbújni az arty elől.
Ugyanis: főleg a magas tierű tankok és TD-k többsége rosszul rejtőzik. De ha el is tud bújni, a magas tierű arty-k bárhová betudnak lőni.
De ha még nem is tudnának belőni...akkor mi van? Bujkáljak tankkal vagy TD-vel egy olyan helyen ahonnan senkit sem tudok lőni, meg se mozdulhatok?
Ennek szerinted van értelme hülye gyerek?!
Ja és rohadtul nem ugyan az, mint a tier 8 tankok vs tier 5-6 tankok.
Szemtől szemben igenis lehet esélyes egy tier 6-os egy tier 8-as ellen. Gyengítheti, oldalba támadhatja, két tier 6-os ha összedolgozik lefarghat egy tier 8-ast.
Ám az arty nem ilyen. Teljes biztonságban lövi be az egész pályát.
Még csak el se kell találnia. Mégis egyből modul sérülés, legénység megdöglik...egyszóval használhatatlan roncs lesz a tankból.
De ha nem lő ki az arty, és eljutok a bázisig, akkor mi van?
Ja az van, hogy az arty az láthatatlan mert remekül rejtőzik. TD-módban lazán pofán lő és kinyír.
de lássuk a tanácsaidat!
Mozogjunk? Hű. Igen, a tier 9-10-es tankok arról híresek hogy villámgyorsak, és olyan sebesen mozognak ,hogy el sem lehet őket találni. A magas tierű TD-k szintén.
Nem is értem, hogy egy Jagdtiger vagy egy Maus miért nem rohangál és mozog el az arty lövések elől..ja de megvan! Mert lassúak!
Bújjunk el? Na most akkor bújjunk el vagy mozogjunk? Melyik? Mert a kettő ellentmondásos, de az elbújásra már válaszoltam.
Álljunk fedezék mögé? Igen. Sok értelme van fedezék mögé állni ha négy GW Tiger van odaát. Egy csak egy GW Tiger a fedezék mellé lő 50 méterrel és darabokra robbant...ez de jó ötlet!
Parancsoljuk meg a könnyű tanknak? Hát igen. Mert mindig van könnyű tank minden csatában.
Aztán mit is érek vele én egy teszem azt E-75-ben ha a könnyű tank felderít?
Úgy lószart gyakorlatilag, mert hiába deríti fel az arty-t, az arty engem még a pálya túlsó feléről még mindig kilő!
Ésszel kell játszani? Aha. Figyelj. Mutasd már meg, hogy tier IX-X-es tankkal hogy kell ésszel játszani 4-5 nagy arty ellen. Komolyan. Hátha tanulok valamit.
Ja, és engem nem kell megvédenie a szövetséges arty-nak se a T95-től se a Ferdi-től. Nem félek egyiktől sem. -
Én ha Leo-val megyek és van 5-6 SPG akkor mindig megkérdezem a másik csapatot arról, hogy mit szólnának ahhoz, hogy ha ők kilőnének egyet maguktól és akkor én is kiszednék egyet tőlünk :)
Sajnos még nem vállalta be senki, de még csak most kezdtem. Érzem hogy ez lesz a megoldás a problémára :D -
Oddball29 #76585 Csak a halott artista a jó artista, és ebbe a sajátok is beleértendőek, pont. Parazita férgek. -
JasonF #76584 Azt bezzeg egyikőtök sem hangoztatja hogy milyen jó érzés is az ha hátulról épp jókor kapja a med a skulót a seggébe pl erre amikor egy hvy-t kerítenek körbe és én a ház másik oldalán közeledő med-et lövöm ki és máris 1v1 van a hvy-nek amit az esetek többségében már megold és nem őt lőtték hátsón. -
JasonF #76583 Én ha egyedül maradok pl 2-3 hvy vagy med ellen biztos hogy nem várom be őket mert abból halál lesz, ép elméjű ember megpróbálom értelmesen gondolkozni és míg ők nagy óvatosba közelítenek (ha szerencsém van egy oldalról együtt) a bázisunk felé akkor szépen repesztek az ő bázisukhoz mert ha szerencsém van és elrontja vmelyik még le is hozhatom, nem egyszer fordult elő hogy egy Löwe-vel maradtam, ő 300hp-n és én mentem foglalni ő lefogta nekem én meg elvágtam a torkát, sajnos fel is áldozta magát de lehoztuk, én nem az a fajta artysta vagyok ami szinte már közhely... -
Attiska #76582 Lehet ezt bárhogy magyarázni, köcsögség saját csapattársat kilőni alapesetben. -
TDantes #76581 Én csak azt mondom, hogy agyfaszt lehet a következőtől kapni. Megyek előre Maus-al. Jött szembe 3 Ferdi, meg valami IS, meg apróságok, legázoltam őket. Nem mind én lőttem ki, mert velem tartott még pár tank segíteni, de mindegyik kapott.
A bázison meg volt vagy 4-5 arty. Persze egyiket se látom, csak amikor 5 méterről pofánbasznak. Mondom oké, de akkor nesze tetű! És nem tudom az arty-t kilőni, mert még marad vagy 9% hp-ja, aztán eltűnik. Meg látok egy másik arty-t, na akkor nesze tetű! Hát persze hogy ezt se lehet kilőni, ennek is marad pár % hp-ja.
A Mausomból persze lövésenként a hp negyedét simán leszedik, kilövik a velem tartó társaimat, és szégyenszemre vissza vonulok Maus-al, pár kis genya arty elől!
Aztán persze TD-módban rám ront az egyik is kilő
Ez aztán a nagyon fair...
Vagy másik csata. Oké, látom ott egy ellenséges tank, előre megyek fél métert, BUMM-BUMM két arty lövés, HP-m úgy le megy 5-10 %-ra..
És akkor mit mondanak?
Tier X nem való random csatába
Bújj el
Mozogj arty mentes helyre.
Aha, csak érdekes, volt olyan csatám E-100-al, ahol nem volt arty, és jé, prémium nélkül is marha nagy bevételt csináltam, és ki se lőttek, nyertünk is...csak nem valami összefüggés van?
De nem...nem. Áh...lófasz az az artysta seggébe. -
Szakesz #76580 Az artyk legtöbbször fedeznek engem. Bármilyen tankkal végig lehet tarolni egy oldalt és 5-6 tankot elpusztítani, ha kapod a segítséget az artyktól. Legyengítik, ha kell kilövik előled az ellenfelet, és ha odafigyelsz, hogy az ellenséges arty ne tudjon lőni, a tank pedig csak akkor, ha kijön a fedezékből, akkor egész jól el lehet szórakozni.
Persze vannak negatívumok, mint pl. amikor az elsők azt kiáltják, hátra, a hátsók pedig azt, hogy előre, és persze a hátsók mindig eljátszhatják a hóhér szerepét, ha nem teljesítik parancsukat..., akarom mondani kérésüket, de ezekből szerencsére kevés van. Az a kevés, ami mégis, valóban nagyon frusztráló, idegesítő és kiütheti egyeseknél a biztosítékot, mint például nálam is, de a pozitív élmények, - amikből szerencsére sok van - kárpótol ezekért az apróbb sérelmekért. -
JasonF #76579 Ha nem érdekelne ki se írtad volna, már kamuzol, az meg hogy 5-6 arty-t berak egy csatába a tetvedék MM az nem a játékosok hibája, artysta vagyok mégsem szeretem ha tele van b***va a team 4 GW-vel vagy akármivel, sokkal jobban szeretem én is azt amikor max 2-3an vagyunk mert úgy izgalmasabb, és Gottfired neked meg üzenem hogy ezek szerint te nem hogy gerinctelen vagy még büszkélkedsz is vele mekkora paraszt is vagy. -
Adjunktus #76578 Te -40-nél tartasz.:D
De szard le.. -
Ohyner #76577 Ezeket hol lehet megnézni? Gondolom én már a piros végtelen felé tartok:)
Amúgy Adjunktus, annyival kiegészíteném, utolsó hozzászólásod, hogy vannak akik mennek és harcolnak, de azok szerintem azok a játékosok, akik tudják, hogy borzalmas OP gépbe ülnek, és épp ezért csendben vannak, mert ők halom ócskavasként is játszanának artyval. -
Adjunktus #76576 Fölugrott 7-re!Azért csak többen vagyunk!:D
Nem mintha marhára érdekelne... -
kaptál most egy ződet :D -
Adjunktus #76574 Csak még annyit.Amikor már csak az artyk maradnak a csata végén(rengetegszer előfordul ugye)akkor miért nem mennek támadni?
Miért nem használják ki az általuk annyira emlegetett,artymentes helyeket?Miért nem használják azt az óriási tapasztalatot az artylövések elkerülésére,amit a tankosoknak olyan nagy tudománnyal osztogatnak?
Miért álldogálnak tovább a bokorban a döntetlenig?
Miért nem támadnak?
Segítek.
Mert arra már nincs meg sem a tudomány sem pedig a bátorság. -
Tegnap olyan csata volt a teszten hogy huh :D
Is-7-tel kiszedtem 7 tankot, de elfogyott az összes lőszerem, valami 30 lövésből 27 találatom volt, szóval nem azért mert olyan nagyon szarul céloztam. Csak a többiek semmit nem csináltak.
Végére maradt egy GW Tiger meg egy Löwe az ellenfélnél, nálunk meg egy Löwe és én Is-7-tel. A Gw Tiger nagyon béna volt, 100-150 Hp-t vett le egy lövéssel csak, mert mindent mellélőtte. Közben lőszer híján blokkoltam a Löwe-t, nem nagyon tudott sebezni, a mi Löwe-nk meg He-vel lőtte az oldalát 3m-ről...ahh...ilyen 50 Hp-t ha levett lövésenként.
A végén már nem csináltunk semmit, pedig 10m-re volt előttem az ellenséges Löwe, de én is meg ő is megunta :D 5 percen keresztül próbált kilőni, de semmi.
Szóval végül is döntetlen lett, mert senki nem tudott kilőni senkit...
Ilyet még nem láttam komolyan. Elmehettem volna foglalni a bázist, de akkor meg lehet hogy hátba lő párszor és kiégek. -
davidbog #76572 Hülyeség az egész. 1-2 elől még el lehet bújni, de 5-6 elől nem. Még ha sikerül is mi a fenét csináljak? Gondolom nézegessek a fedezékem mögül amíg nem vált poziciót a kis csaló, hogy más irányból lőjjön ki. Ja, mert ez a bújj el dolog kurva egyszerű és jó megoldás az SPG-sek szerint. Mert azok amúgy se mozognak semmit és úgyis megvan az "élményük", csak nekünk ez nem megoldás. Ha pedig én nem mozgok semmit mert fedezék mögött lapítok egész végig, akkor meg minek játszok? Ennyi erővel képeket is nézegethetnék harckocsikról.
Állok az IS-7-el két lövésből kiszednek 203 mm-es löveggel felszerelt orosz szarok, ráadásul úgy hogy el se találnak. Nagyon remélem, hogy sikerül annyira nerfelni a HE lövedékeket (de sajnos úgyse) hogy az SPG-knek is jelentősen visszaessen a harcértéke. Inkább dögöljek meg tíz csatából egyszer T95 ellen mert nem tudtam sebezni, mint minden másodikban SPG-től.
Külön "élmény", hogy sorba találkozok az olyan SPG-kkel/SPG platoonokkal akik magyarok... -
Adjunktus #76571 hehe
A legutóbbi hozzászólásom óta,a postjaim hasznossága leesett 5-ről 2-re.:D
Azért vannak itt artybuzik!
De legalább csendben vannak!Ez is valami.:D -
Néhány észrevétel a reakciókra:
-Nem parázom tőlük,csak rühellem a pofájukat.
-Kipróbáltam az artyt,hummellel és wespével játszottam úgy 100 csatát.Dög unalom és néha szívesen szembe köptem volna magam amikor egy manőverező,éppen harcoló tankot lőttem telibe.El is adtam az artykat és soha többet nem játszom velük.
-nem mondtam hogy korrekt a módszerem de qrva jó érzés szopatni őket.Amikor IS-el beálltam a 3 top tier artynk mögé és kettőt kilőttem,ahogy a 3. felfogta hogy mi történik és megpróbált rám fordulni.....na az egy élmény vot.Persze nem sikerült neki és ment a pokolba a haverjai után. :-)
-az ellenséges artyt is élmény kilőni és ha rendesen játszom,meg is teszem ha van rá lehetőség.Ez viszont nekik természetes,nem fog elmenni tőle a kedvük.Viszont ha a saját tank lövi őket rendszeresen....na az azért néhánynak elveheti a kedvét az artyzástól.Ha csak egy hagy fel vele,már akkor is megérte.
-Ha csak két arty lenne csatánként,senkit nem zavarnának,soha nem alakult volna ki ez a gyűlölet.4-6 mellett viszont csak időpocsékolás a játék és nem csoda ha ez sokakat qrvára idegesít.
Adjunktus pedig leírta a miérteket,100%-ban igaza van. -
JasonF #76569 Istenem!
18hp-ja maradt a Ferdinek csata végére, én pont kifogytam lőszerből (m41) mondom akkor megyek spotolom, írom Löwenek hogy jöjjön lője seggbe miközben rám figyel, alig jön felfele El Haluf-on engem kilő az az istennek se jött fel és lejárt az idő! -
Ohyner #76568 Teljesen egyetértek, az artyk többsége még most is ríí, hogy milyen gyenge, vagy teljesen meg van győződve arról, hogy minden rendben van, miközben a játékosok 80%nak elmegy a kedve a játéktól, ha már egy arty is van a pályán.
Szánalmasnak tartom, hogy még pattognak amikor valaki beírja, hogy milyen OP az arty.
És lehet írni, hogy unalmas mindig ezt hallgatni, de ha magamból indulok ki, mostanában sokat posztoltam erről, és még így is általában 10 meccs sorozatos arty miatti szívás után írok csak fel. Azt hiszem, ezzel a játékosok többsége így van. Jól tükrözi az játék eme elemének balanszproblémáit.
Arty mentes hely? Úr isten! De jó, nem is gondoltam volna, hogy a térkép leghátuljában ülve egy ház vagy egy szikla mögött milyen jó lehet játszani. Nézni a madarakat (aha hát ezért kerültek be a játékba).
Persze ha már két arty van, ami manapság a legszerencsésebb eset, akkor már az a fedezék sem fedezék.
De nézzük meg egy kicsit jobban ezt a problémát. ELjutunk egy jó arty védett helyre! De hohóó, hát minket a tankok tdk is lőnek, de manőverezni nem tudunk mert akkor az arty lő ki. Tehát nagyon szép szöveg, hogy vannak biztos helyek, csak az egy retkes debil fejében sem fordul meg, hogy közben a többi tank elöl is helyezkedni kell, sőt, elvileg támadnunk is kéne. És amint kimozdulunk vége, mert nevetségesen pontos az arty ( ami nem lenne baj ha legalább minden arty csak a felét sebezné, és jóval kevesebb crewet és modult lőne ki--> kb ez lenne a reális a játék egyensúly)
És akkor az unalomig ismételt elbújik a ház a bokorban, és még ő is lát meg előbb, és egy lövés nem is elég neki, ha te látnád meg hamarabb részt még fel sem hoztam.
És amúgy nem tudom, hogy figyeltétek-e az érvelését lentebb egy arty funnak, hogy ki lövi ki t95, a ferdit stb. --> ugye a HE nerf, most már csak ők, hogy meglehessen magyarázni miért ilyen OP-k.
És én, de azt hiszem sokan mások is, inkább harcolnak t6-t7 meddel hevyk ellen, minthogy oldalanként 4-5 t7 arty legyen. -
Adjunktus #76567 Jaj hagyjátok már ezt az arty patrióta dumát!
Nehogy összehasonlítsatok már egy tankot bármilyen top tier artyval!
A tank ott van ahol,meg ahová lőnek.Mindenki látja,mindenki lőheti.
Egy arty a közelében sincs semmilyen akciónak és mégis ő sebzi a legnagyobbakat kilométerekről.Ő lát a legmesszebre,ő rejtőzik a legjobban,ráadásul mostanra megoldották,hogy még közelre is pontos legyen.
Hát mi a faszt akartok még??
Artymentes hely?Kurva jó vicc!
Ha egyálltalán eljutok odáig,akkor mit csináljak?Lessek ki a fejemből egy szikla mögül,mint valami kripli remete?
Mert ha kidugom az orrom akkor kurva isten,hogy egyből odabasz valamelyik féregnyúlvány!Ha nem is talál el akkor is tönkrevágja a gépem!
Motor,ágyú,felfüggesztés keksz!Driver,gunner kalap!Pedig csak elém lőtt pár méterrel.
Úgyhogy örüljenek az artybuzik,hogy ez így van és legalább annyi gerinc maradjon bennük,hogy csendben maradnak és nem próbálják megmagyarázni a nyilvánvaló hülyeséget! -
Szakesz #76566 KV-5-öt venni most, a 7.0 küszöbén szinte öngyilkosság. -
Megértem, hogy miért utáljátok ennyire az artykat. A 6 arty/csapat tényleg frusztráló a tankoknak, de az artyknak is. Hisz nekik a lassú nehéztank és a td a fő célpont, az ellenfél artyja csak másodlagos. -
Nem vagyok jó játékos de azt tudom, hogy a nyertes körben is sok sebzésre 24 000 amit kaptam. E T59-el.
A Löwe az papírformát hozott 90 000 körül.
Ezért nem értem. -
Simán lehet ... nekem is volt már ilyen szar köröm type-al ... elindultam, arty kiblindelt, stb ...
A sok urban legend ellenére a prémium tankok csak akkor keresnek jól, ha jól játszik velük az ember ... -
Steppén mindkét oldal, a baloldal tele van sziklákkal, ha jól pozicionálod a tankod akkor nem érhet el. A jobb oldal pedig lejtős, dombos, ha ráhajtasz a lejtőre vagy egy lejtő mögé máris nehezebb dolga van az artynak. Amúgy középen az út is ad valami védelmet szikláival és mély fekvésével.
Malinkovkán a zászlók előtti részek, a házak és a sziklák ill. a kilőtt panther. A falu, a templom, a malom, és a körülöttük levő erdőben pedig jól el lehet bújni.
Komarinon a zászlók körül mindkét oldalon vannak házak és sziklák, a szigeten is detto.
Elég kimerítő?
Persze lehet anyázni az arty játékosokat, mert nem szemtől-szembe csatáznak stb. stb. de kb. ugyanannyira fair, mikor ti a KT-okban vagy IS-3-ban kilőttök egy egy tier 5-6 tankot. Ez mennyivel tisztességesebb? Mennyi esélye van a mednek egy nagyobb tank ellen. Én tudom mert majdnem minden tier 5-6 tankkal játszottam, ha nem játszottam okosan, meghaltam. Ha ti nem játszotok okosan meghaltok. Mozogjatok, bújjatok el, álljatok fedezék mögé, parancsoljátok meg a nyomorult könnyűtanknak, hogy mutassa meg, hol az arty. Az arty sem legyőzhetetlen csak ésszel kell játszani. Nem is beszélve arról, hogy a szövetséges arty véd meg titeket a nagyobb Tdtől, a T95 vagy akár egy Ferdi ellen, hogy akarsz harcolni, csapatjátékkal? Random meccsen? Ne viccelj! -
brasco84 #76561 pedig 10 szeres van, az a 12k nem tudom hogy jött össze, ha nem csinálsz semmit kapsz annyit. -
Adjunktus #76560 "Nekem is megtetszett a KV-5, bár CSAK EGY KÖRT mentem vele, ami nem is volt a legjobb, mégis majdnem FÉLMILLÁT HOZOTT "
Akkor én elbasztam,hogy Type-ot vettem.
Nekem is olyan tank kell ami meccsenként 500k-t hoz! -
láttam jól megbüntettek :)