banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    Teljesen egyetértek, az artyk többsége még most is ríí, hogy milyen gyenge, vagy teljesen meg van győződve arról, hogy minden rendben van, miközben a játékosok 80%nak elmegy a kedve a játéktól, ha már egy arty is van a pályán.
    Szánalmasnak tartom, hogy még pattognak amikor valaki beírja, hogy milyen OP az arty.
    És lehet írni, hogy unalmas mindig ezt hallgatni, de ha magamból indulok ki, mostanában sokat posztoltam erről, és még így is általában 10 meccs sorozatos arty miatti szívás után írok csak fel. Azt hiszem, ezzel a játékosok többsége így van. Jól tükrözi az játék eme elemének balanszproblémáit.

Arty mentes hely? Úr isten! De jó, nem is gondoltam volna, hogy a térkép leghátuljában ülve egy ház vagy egy szikla mögött milyen jó lehet játszani. Nézni a madarakat (aha hát ezért kerültek be a játékba).
    Persze ha már két arty van, ami manapság a legszerencsésebb eset, akkor már az a fedezék sem fedezék.

De nézzük meg egy kicsit jobban ezt a problémát. ELjutunk egy jó arty védett helyre! De hohóó, hát minket a tankok tdk is lőnek, de manőverezni nem tudunk mert akkor az arty lő ki. Tehát nagyon szép szöveg, hogy vannak biztos helyek, csak az egy retkes debil fejében sem fordul meg, hogy közben a többi tank elöl is helyezkedni kell, sőt, elvileg támadnunk is kéne. És amint kimozdulunk vége, mert nevetségesen pontos az arty ( ami nem lenne baj ha legalább minden arty csak a felét sebezné, és jóval kevesebb crewet és modult lőne ki--> kb ez lenne a reális a játék egyensúly)

És akkor az unalomig ismételt elbújik a ház a bokorban, és még ő is lát meg előbb, és egy lövés nem is elég neki, ha te látnád meg hamarabb részt még fel sem hoztam.

És amúgy nem tudom, hogy figyeltétek-e az érvelését lentebb egy arty funnak, hogy ki lövi ki t95, a ferdit stb. --> ugye a HE nerf, most már csak ők, hogy meglehessen magyarázni miért ilyen OP-k.

És én, de azt hiszem sokan mások is, inkább harcolnak t6-t7 meddel hevyk ellen, minthogy oldalanként 4-5 t7 arty legyen.