A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap olyan csata volt a teszten hogy huh :D
Is-7-tel kiszedtem 7 tankot, de elfogyott az összes lőszerem, valami 30 lövésből 27 találatom volt, szóval nem azért mert olyan nagyon szarul céloztam. Csak a többiek semmit nem csináltak.
Végére maradt egy GW Tiger meg egy Löwe az ellenfélnél, nálunk meg egy Löwe és én Is-7-tel. A Gw Tiger nagyon béna volt, 100-150 Hp-t vett le egy lövéssel csak, mert mindent mellélőtte. Közben lőszer híján blokkoltam a Löwe-t, nem nagyon tudott sebezni, a mi Löwe-nk meg He-vel lőtte az oldalát 3m-ről...ahh...ilyen 50 Hp-t ha levett lövésenként.
A végén már nem csináltunk semmit, pedig 10m-re volt előttem az ellenséges Löwe, de én is meg ő is megunta :D 5 percen keresztül próbált kilőni, de semmi.
Szóval végül is döntetlen lett, mert senki nem tudott kilőni senkit...
Ilyet még nem láttam komolyan. Elmehettem volna foglalni a bázist, de akkor meg lehet hogy hátba lő párszor és kiégek.