banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• HunAnFionn
    Steppén mindkét oldal, a baloldal tele van sziklákkal, ha jól pozicionálod a tankod akkor nem érhet el. A jobb oldal pedig lejtős, dombos, ha ráhajtasz a lejtőre vagy egy lejtő mögé máris nehezebb dolga van az artynak. Amúgy középen az út is ad valami védelmet szikláival és mély fekvésével.
    Malinkovkán a zászlók előtti részek, a házak és a sziklák ill. a kilőtt panther. A falu, a templom, a malom, és a körülöttük levő erdőben pedig jól el lehet bújni.
    Komarinon a zászlók körül mindkét oldalon vannak házak és sziklák, a szigeten is detto.
    Elég kimerítő?
    Persze lehet anyázni az arty játékosokat, mert nem szemtől-szembe csatáznak stb. stb. de kb. ugyanannyira fair, mikor ti a KT-okban vagy IS-3-ban kilőttök egy egy tier 5-6 tankot. Ez mennyivel tisztességesebb? Mennyi esélye van a mednek egy nagyobb tank ellen. Én tudom mert majdnem minden tier 5-6 tankkal játszottam, ha nem játszottam okosan, meghaltam. Ha ti nem játszotok okosan meghaltok. Mozogjatok, bújjatok el, álljatok fedezék mögé, parancsoljátok meg a nyomorult könnyűtanknak, hogy mutassa meg, hol az arty. Az arty sem legyőzhetetlen csak ésszel kell játszani. Nem is beszélve arról, hogy a szövetséges arty véd meg titeket a nagyobb Tdtől, a T95 vagy akár egy Ferdi ellen, hogy akarsz harcolni, csapatjátékkal? Random meccsen? Ne viccelj!