banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JasonF
    Ne hogy azt hidd hogy nekem nincs "normális" tankom, pl a Sluggert és T1hvy-met igenis szeretem mert tetszenek és ugyanúgy nem szeretem ha sok az arty de könyörgöm az egy dolog hogy nem szeretitek de ki is csinálta ezt a játékot, ki az aki ezt az egészet megalkotta? Tessék neki sírni hogy mi a probléma, én is imádom az olyan csatákat ahol 1 arty van sőt ahol egy sincs mert akkor nem kell folyamat campelni és ahogy mondtad felszabadultabb az egésznek a menete, nincs az a nyomás a játékosokon hogy "úristen ha kinézek spotolni máris ki lő az arty mert tudja hogy ott vagyok ha nem lát akkor is mert ugyan hova mehetnék" TUDOM milyen érzés nekem nem kell mondani de minket utáljatok azért amit tennünk kell egy csatában ha artyval vagyok, akinek tetszik ez már szaralak meg gerinctelen féreg mégse tesznek az aranyos oroszok semmit a dolog ellen pedig tudják ha ez sokáig megy így megcsappan majd a játékosok száma és akkor örülhettek hogy 1 arty lesz oldalanként minden 10. csatában, hát megsúgom hogy én akkor is játszani fogok vele mert tetszik ez a játékstílus mint ahogy a hvy és TD is.

Tessék...lehet bántani!