A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #76587 Tudod, nem lehet elbújni az arty elől.
Ugyanis: főleg a magas tierű tankok és TD-k többsége rosszul rejtőzik. De ha el is tud bújni, a magas tierű arty-k bárhová betudnak lőni.
De ha még nem is tudnának belőni...akkor mi van? Bujkáljak tankkal vagy TD-vel egy olyan helyen ahonnan senkit sem tudok lőni, meg se mozdulhatok?
Ennek szerinted van értelme hülye gyerek?!
Ja és rohadtul nem ugyan az, mint a tier 8 tankok vs tier 5-6 tankok.
Szemtől szemben igenis lehet esélyes egy tier 6-os egy tier 8-as ellen. Gyengítheti, oldalba támadhatja, két tier 6-os ha összedolgozik lefarghat egy tier 8-ast.
Ám az arty nem ilyen. Teljes biztonságban lövi be az egész pályát.
Még csak el se kell találnia. Mégis egyből modul sérülés, legénység megdöglik...egyszóval használhatatlan roncs lesz a tankból.
De ha nem lő ki az arty, és eljutok a bázisig, akkor mi van?
Ja az van, hogy az arty az láthatatlan mert remekül rejtőzik. TD-módban lazán pofán lő és kinyír.
de lássuk a tanácsaidat!
Mozogjunk? Hű. Igen, a tier 9-10-es tankok arról híresek hogy villámgyorsak, és olyan sebesen mozognak ,hogy el sem lehet őket találni. A magas tierű TD-k szintén.
Nem is értem, hogy egy Jagdtiger vagy egy Maus miért nem rohangál és mozog el az arty lövések elől..ja de megvan! Mert lassúak!
Bújjunk el? Na most akkor bújjunk el vagy mozogjunk? Melyik? Mert a kettő ellentmondásos, de az elbújásra már válaszoltam.
Álljunk fedezék mögé? Igen. Sok értelme van fedezék mögé állni ha négy GW Tiger van odaát. Egy csak egy GW Tiger a fedezék mellé lő 50 méterrel és darabokra robbant...ez de jó ötlet!
Parancsoljuk meg a könnyű tanknak? Hát igen. Mert mindig van könnyű tank minden csatában.
Aztán mit is érek vele én egy teszem azt E-75-ben ha a könnyű tank felderít?
Úgy lószart gyakorlatilag, mert hiába deríti fel az arty-t, az arty engem még a pálya túlsó feléről még mindig kilő!
Ésszel kell játszani? Aha. Figyelj. Mutasd már meg, hogy tier IX-X-es tankkal hogy kell ésszel játszani 4-5 nagy arty ellen. Komolyan. Hátha tanulok valamit.
Ja, és engem nem kell megvédenie a szövetséges arty-nak se a T95-től se a Ferdi-től. Nem félek egyiktől sem.