banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Sikerült kimaxolni a Vk4502 Aufs A-t, az Aufs B kifejlesztése miatt még nem elit.
    Az elején a 8,8 cm Kwk43 L/71 löveget használtam, majd a futómű megszerzése után a 10,5 cm Kwk45 L/52-t. Majdnem mindegy melyiket használom, a 8,8 cm Kwk43 L/71 is tökéletesen jó rá, csak kicsit jobban oda kell figyelni, hogy mikor kit/mit támadok a kisebb sebzése miatt.
    A legjobb motorral nehéz harckocsikhoz képest mozgékony, nagyon jól fordul. De gyorsulásban többet vártam tőle. A harckocsi hatalmas hátránya, hogy negatív szögtartományban nagyon gyér a mozgatása a lövegnek. Ebben legalább olyan rossz mint az IS-3.
    Az eddigi 90 csata alatt nem hogy nem gyulladtam ki, de még csak a motor se sérült, ami azért kicsit gyanús figyelembe véve, hogy a torony és a torony alatti részen kívül mindenhol motor modul van.
    Ugyanis mind elöl, mind hátul lánckerék van, azaz mind a kettő hajtókerék (Dr Porsche újabb idióta ötlete, ugyanilyen meghajtása van a Tiger P, Ferdinand, Vk4502 Aufs B-nek is). Ez alapján elöl és hátul is van egy erőátviteli egység, ami a WoT-ban egyenlő a motorral, plusz a hátsó részben van még maga a motor is. Sajnos pontosan nem tudom hol vannak motor modulok, mert nekem nem működik az az oldal ahol meglehetne nézni.

Természetesen ennek is bugos a hitboxa. Hasonló a helyzet mint a Tiger P tornyánál. Megvan az átütés hangja, nyoma csak épp HP-t nem veszít, illetve modul és legénység se sérül. Főleg oldalról a test első harmada nagy odaadással nyeli el a lövedékek sebzését. A tornyok az nem bugosak, gondolom mert azokkal nem kellett melózni, csak átnevezték.

Találkoztam egy magyarral, aki szintén Vk4502 Aufs A-val játszott, neki is feltűnt a bugos hitbox és pillanatnyilag nagyon tetszett neki is.
    De biztosított arról is, hogy az E-100 ilyen téren még ennél is jobb. Van hogy 5-6 lövést is elnyel, amit én is tapasztaltam. 6 lövést adtam le a 8,8 cm Kwk43 L/71-el az oldalába a kötényezésnél 5 méter távolságból. Az effektek alapján mind átütötte de semmit nem sérült. Aztán lőttem a futóművet, de ott csak trackelni sikerült.
    Undorítóan néz ki ez az E-100, de már azon is gondolkodtam, lehet megveszem és kipróbálom, hogy mennyire bugos.