A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Néhány észrevétel a reakciókra:
-Nem parázom tőlük,csak rühellem a pofájukat.
-Kipróbáltam az artyt,hummellel és wespével játszottam úgy 100 csatát.Dög unalom és néha szívesen szembe köptem volna magam amikor egy manőverező,éppen harcoló tankot lőttem telibe.El is adtam az artykat és soha többet nem játszom velük.
-nem mondtam hogy korrekt a módszerem de qrva jó érzés szopatni őket.Amikor IS-el beálltam a 3 top tier artynk mögé és kettőt kilőttem,ahogy a 3. felfogta hogy mi történik és megpróbált rám fordulni.....na az egy élmény vot.Persze nem sikerült neki és ment a pokolba a haverjai után. :-)
-az ellenséges artyt is élmény kilőni és ha rendesen játszom,meg is teszem ha van rá lehetőség.Ez viszont nekik természetes,nem fog elmenni tőle a kedvük.Viszont ha a saját tank lövi őket rendszeresen....na az azért néhánynak elveheti a kedvét az artyzástól.Ha csak egy hagy fel vele,már akkor is megérte.
-Ha csak két arty lenne csatánként,senkit nem zavarnának,soha nem alakult volna ki ez a gyűlölet.4-6 mellett viszont csak időpocsékolás a játék és nem csoda ha ez sokakat qrvára idegesít.
Adjunktus pedig leírta a miérteket,100%-ban igaza van.