A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #76581 Én csak azt mondom, hogy agyfaszt lehet a következőtől kapni. Megyek előre Maus-al. Jött szembe 3 Ferdi, meg valami IS, meg apróságok, legázoltam őket. Nem mind én lőttem ki, mert velem tartott még pár tank segíteni, de mindegyik kapott.
A bázison meg volt vagy 4-5 arty. Persze egyiket se látom, csak amikor 5 méterről pofánbasznak. Mondom oké, de akkor nesze tetű! És nem tudom az arty-t kilőni, mert még marad vagy 9% hp-ja, aztán eltűnik. Meg látok egy másik arty-t, na akkor nesze tetű! Hát persze hogy ezt se lehet kilőni, ennek is marad pár % hp-ja.
A Mausomból persze lövésenként a hp negyedét simán leszedik, kilövik a velem tartó társaimat, és szégyenszemre vissza vonulok Maus-al, pár kis genya arty elől!
Aztán persze TD-módban rám ront az egyik is kilő
Ez aztán a nagyon fair...
Vagy másik csata. Oké, látom ott egy ellenséges tank, előre megyek fél métert, BUMM-BUMM két arty lövés, HP-m úgy le megy 5-10 %-ra..
És akkor mit mondanak?
Tier X nem való random csatába
Bújj el
Mozogj arty mentes helyre.
Aha, csak érdekes, volt olyan csatám E-100-al, ahol nem volt arty, és jé, prémium nélkül is marha nagy bevételt csináltam, és ki se lőttek, nyertünk is...csak nem valami összefüggés van?
De nem...nem. Áh...lófasz az az artysta seggébe.