883
-
#43 Honnan tudnám megvenni a játékot?(digitálisan) -
#42 boxon van csak demo? -
#41 pc guru nem értem honnét szedte, ni csak: Katt
de ha pc guru a játék kiadója, és ma kiad egy verzát pc-re, annak én csak örülnék. -
newc22 #40 Aham! :( Pc Gurusok szerint ma jelenik meg akkor várni kell még 3 napot, na mind1 nem nagy tragédia... :D -
#39 Legelső megjelenés 24.-e, ma max alternatív edition lehetséges. :) -
newc22 #38 A PC-s játékiparban is egyre hódít az árukapcsolás, ezt azonban most pozitív felhanggal mondom.
80
A THQ a mai napon közölt részleteket a konzolon nagy sikereket elért Darksiders PC-s verziójának terjesztésével kapcsolatban. A hagyományos bolti verzió mellett sok legális letöltőoldalról is megvásárolható lesz a program, és helytől függően plusz játékot kap a vásárló a Darksiders mellé.
Szeptember 23-ától mindenki megvásárolhatja ezt a hack 'n' slash-t. A Steam egy Titan Quest Gold Editiont ajánlott fel, akik a Direct 2 Drive-on keresztül rendelik elő a programot, egy Red Faction: Guerillát, Gametapon keresztül pedig egy Company of Heroest kapnak minden egyes előrendelői példány mellé.
A Darksiderst a THQ belső házi stúdiója a Vigil Games fejlesztette, és PC-n az ígéretek szerint ugyanazt a dinamikus játékmenetet és művészi stílust kapjuk majd, amit a konzolosok is élvezhettek.
AZT HISZEM MA JELENIK MEG A JÁTÉK. KÍVÁNCSI LESZEK.... -
#37 jah valóban sandboxos a cucc kicsit. kell jobbra ballra tekerni benne. azért régi DMC-ket sem untam :)
a 3 másik lovat várjuk szeretettel. -
#36 Én annó PS3-on normálon kb olyan 15óra alatt vittem végig.
A Grafikája nekem tetszik mivel Joe Mad az egyik kedvenc rajzolóm rajzai alapján készült ez a grafika.
Nagyon jól összerakott kis hack-n-slash és nem teljesen csőbe kell menni szóval jóval nagyobb a szabadság benne mint mondjuk a DMC-be.
Ja és úgy halottam hogy a többi 3 lovasról is lesz külön külön egy játék már várom nagyon őket. -
#35 jah viszont a nagy benne, az hogy durván 20-22 óra a játék, ami h&s-nél kimagaslónak számít, sok helyen mondogatták.
a demo volt kb 1 orás. :) -
#34 ma láttam videót róla, ez kell:D -
ratgab #33 Jön az már nemsoká! Már én is várom! -
#32 :) -
#31 jó az úgy is, miközben F1-ezünk, addig töltsük ezt, vagy fordítva :-) -
#30 jah és kurvaéletbe előtte f1 2010-et akarok látni torrenten, és ha kipróbáltam 1 ora mulva tegyétek fel ezt, mert irgumburgum. XD -
#29 veled tartok, most már kell a game -
#28 KURVA anyátokat holnap torrenten akarom látni a játékot, vagy gyilok lesz! -
#27 :) -
#26 done :-) -
#25 vagy ahhogy a főnökúr óhajtja...maradhat ígyis a totyik. :) -
#24 Rakjunk ki valami bannert.
-
#23 le is szophat a tag. :)
kurvaanyát... -
valaminick #22 Van akinek már megvan :) -
#21 Darksiders im Test: Kann der God of War- und Zelda-Klon für den PC überzeugen? (84%) -
#20 Ismét tolódott a megjelenés.
"A lényeg, hogy a Darksiders csak szeptemberben érkezik PC-re, egészen pontosan 24-én." -
#19 Uh.Nem is keveset. -
ratgab #18 Türelem, a hosszú élet ritka! :-D Nem olyan soká lesz az a szeptember. Egyébként én is várom! -
#17 Késik a játék -
#16 Gépigény -
#15 hat en toltam xboxon nagyon sokaig elvezetes hent es logikai megoldasok , de kesobb csak a logikai megoldasok ervenyesulnek nagyon sok idon keresztul nekem csak ezert nem jon be , de amugy franko game erdemes ratesztelni -
#14 Jóféle lesz.
-
#13 Dobozkép -
#12 Képeken a PC-s Darksiders -
#11 Használt dolgok sosem érdekeltek! -
#10 Jurassic the Hunted?:O
Az milyena az?:D
A too human az egy fos, viszont a cod3 a dead rising, a halo3, a halo wars, a dead or alive 4 azok jók:D
Én eladnám a boxom, ha érdekel privit írj:D -
#9 Nekem van elég sok amiért vennék és az Ubi védelme miatt már majdnem megveszem :D
(Far Cry Instincts Predator,Fight Night Round 3-4,Dead Or Alive 4,Project Gotham Racing 3 -4,Call Of Duty 3 ,Dead rising,The Darkness
Forza Motorsport 2 - 3 ,Halo 3,Conan,Army Of Two,Ninja Gaiden II ,Too Human ,Midnight Club Los Angeles,Fracture,Baja Edge Of Control,Mortal Kombat vs DC Universe ,Halo Wars,UFC 2009 Undisputed ,Condemned 2
Gears of War 2,Jurassic The Hunted,NBA és Fifa Streetek,Resi 5 új gold felujitott vagy tökömtudja) -
#8 Nem semmi... ez meglepett.
Szegény zixbox, még 4-5 játék és totál nem találok már rá semmi olyat, amit érdemes lenne rá megvennem. -
#7 OMG:O
Konzolon kipróbáltam a demot, hát nem igen jött be, de PC-n adok neki majd még egy esélyt:) -
#6 Egyre jobb, WoW:D:D::D:D:D Fabléhoz még annyi köze sincs mint az alant említetteknek. Ha már mindenkép kell hasonlítani akkor Zelda. -
#5 Hát ez egy kis wowos beütésű hack n slash szerűség.Ha pontosabban akarok lenni akkor előbb egy FABLE mint dantes inferno.Minden szempontból Fable. -
#4 Ja ,amit láttam belöle én se értem a hasonlatot márcsak a Demon's Souls kénne de mivel az ps3-as cim zéró esély van rá.