883
  • DarkSector
    pff
    akkor le se töltsed. billentyűvel normálissan biztos nem tudod küldeni, max egy tps-t, ha nem szereted joy-t, akkor ne szedd le feleslegessen.
  • wedge31
    Egér+Bill irányitás jó lett ? mert ha csak gamepaddal lehet tolni nálam felejtös a cucc.

Egyébként se értem minek kiadni egy játékot pc-re ha nem lehet egérel játszani...
  • DarkSector
    mehet a kockulás. :)
    azért kemény hogy 14GB.
  • Dzsí Pí
    Üdv all!
    Vki pls mondja már el, hogy hogyan lehet tárgyakat eldobni? konkrétan még az elején vagyok, ahol kocsit kellene nekivágni az egyik boss-nak, de sehogy se akarja eldobni, pedig már átáligattam a billentyüzetet is. PLS help
  • Csokis
    Akkor nagyon szar a szemed, ha nem látod a különbséget a textúrákon.
  • balee4
    Max az AA-val jobb, élesebb egy kicsit.
  • balee4
    Annál 100% jobb. Amúgy közel sem olyan a játék, ebben a harc csak másodlagos, sokkal fontosabb a gyűjtögetés, a szabadon bejárható világ, a sokféle kütyü (ezen be fogtok szarni, mik vannak benne!), a rengeteg ötletes fejtörő és az ugrálós, ügyességi részek.
  • Csokis
    A f@szt ugyan olyan. Textúrák jobbak (nagyobb felbontásúak) és AF-et is lehet rá tenni, így azért jobb. AA-t nem tudom, azt nem próbáltam.
  • balee4
    Játékidő nálam 31 óra volt (mindent szart bejárva, összegyűjtve), szal ebből a szempontból semmi a cuccos.
  • balee4
    Grafika egy az egyben olyan mint PS3-on, de ott az irányítással érthető okokból nem volt gond.

Amúgy ha gamepaddal jó az irányítással mindenképpen toljátok, mert iszonyú nagy játék.
  • Tatyla
    akkor egér+bill irányítás azt mondjátok szar?
  • Rage47
    én a DMCt is imádtam, szal ez is bejövős lesz sztem
  • Fehercsoki
    Pl. van olyan h nincs küldetés csak vagyunk valahol és fel kéne venni de lehet csak úgy futni körbe is?
  • norbi2fraktal
    hmm Ninja Blade, majd ez után fel rakom kitolom... az nagyon jó, remélem ez is:D
  • Maxtreme
    Na akkor ez nálam nagy kedvenc lesz az tuti (a NB-et imádtam)
  • CalebJoe
    ááá jobb mint a Ninja Blade
  • Maxtreme
    Amúgy AA-t lehet neki kapcsolni? (vagy próbálkozzak majd driverből mert a játék nem támogatja :) )
  • Maxtreme
    Hmm. Legyen minimum oylan mint a ninja blade, és ki leszünk békülve :D
  • CalebJoe
    pl. vissza kell néhol menni, meg elég nagyok benne a terek szóval nem teljesen cső
  • Fehercsoki
    És mennyi szabadság van?
  • DarkSector
    miért mit hittél mien a Hack&Slash stílus? :)
  • CalebJoe
    van benne egy kis szabadság de nem sandbox
  • Fehercsoki
    Jól hallottam hogy ez a játék open world és szabadon lehet felfedezni benne?Meg hogy van sok mellékküldetés is.
  • Árnyvadász
    Egyre jobb, mert azt végigvittem és tetszett. Írjatok még, ne tartsátok magatokban. Egekben leszek, mire hazaérek :D
  • strebacom
    Hát ez ilyen Devil May Cry clone.....
  • newc22
    Kijött megjelent! :D Juhaaaaaaaaa!
  • Árnyvadász
    Ez jó hír, mert én is azzal ülnék neki.
  • Csokis
    Tökéletes az irányítás, nincs vele gondom (Xbox 360-as controller-t használok).
  • CalebJoe
    jóvan nem szóltam a motionjoy kavart
  • norbi2fraktal
    akkor a #91es hszben mér van bill + egér a képen?
  • CalebJoe
    Amint elindult a játék se egér se billentyű nem működött csak a PS3-as controller-em ennyi csak, ja és semmi beállítása nincs az irányításnak.
  • ratgab
    Drágaszágom! Hú már alig várom, hogy megnézzem! Az irányítás miért lett pokol?
  • dante3
    Tőlem is pár:

• CalebJoe
    néhány kép az elejéről (az irányítás valami pokol lett)

[IMG][/IMG]
  • norbi2fraktal
    legyen igazad, nem sokat nyomtam, de most neki ugrok még 1x
  • Shep
    Pedig nem lett az rossz, bár hát ugye kinek mi.
  • norbi2fraktal
    most már csak a Dead Rising kell,és letöltés közben el lennék....am az F1 nem jött be nekem:S-S
  • Shep
    Ezt mondjuk nem tudom honnan veszed ("te meg egesz nap ott fikazodsz. Sot ahova bemesz ott mindig szemelyeskedsz, ha nem a te velemenyedet majmolja valaki.")de ezek szerint nagy követőm vagy, hogy ennyi mindent tudsz rólam :)
  • norbi2fraktal
  • Shep
    De kár, pedig azt hittem lehetünk barátok.