883
-
#123 pff
akkor le se töltsed. billentyűvel normálissan biztos nem tudod küldeni, max egy tps-t, ha nem szereted joy-t, akkor ne szedd le feleslegessen. -
#122 Egér+Bill irányitás jó lett ? mert ha csak gamepaddal lehet tolni nálam felejtös a cucc.
Egyébként se értem minek kiadni egy játékot pc-re ha nem lehet egérel játszani... -
#121 mehet a kockulás. :)
azért kemény hogy 14GB. -
Dzsí Pí #120 Üdv all!
Vki pls mondja már el, hogy hogyan lehet tárgyakat eldobni? konkrétan még az elején vagyok, ahol kocsit kellene nekivágni az egyik boss-nak, de sehogy se akarja eldobni, pedig már átáligattam a billentyüzetet is. PLS help -
Csokis #119 Akkor nagyon szar a szemed, ha nem látod a különbséget a textúrákon. -
#118 Max az AA-val jobb, élesebb egy kicsit. -
#117 Annál 100% jobb. Amúgy közel sem olyan a játék, ebben a harc csak másodlagos, sokkal fontosabb a gyűjtögetés, a szabadon bejárható világ, a sokféle kütyü (ezen be fogtok szarni, mik vannak benne!), a rengeteg ötletes fejtörő és az ugrálós, ügyességi részek. -
Csokis #116 A f@szt ugyan olyan. Textúrák jobbak (nagyobb felbontásúak) és AF-et is lehet rá tenni, így azért jobb. AA-t nem tudom, azt nem próbáltam. -
#115 Játékidő nálam 31 óra volt (mindent szart bejárva, összegyűjtve), szal ebből a szempontból semmi a cuccos. -
#114 Grafika egy az egyben olyan mint PS3-on, de ott az irányítással érthető okokból nem volt gond.
Amúgy ha gamepaddal jó az irányítással mindenképpen toljátok, mert iszonyú nagy játék. -
#113 akkor egér+bill irányítás azt mondjátok szar? -
#112 én a DMCt is imádtam, szal ez is bejövős lesz sztem -
#111 Pl. van olyan h nincs küldetés csak vagyunk valahol és fel kéne venni de lehet csak úgy futni körbe is? -
#110 hmm Ninja Blade, majd ez után fel rakom kitolom... az nagyon jó, remélem ez is:D -
#109 Na akkor ez nálam nagy kedvenc lesz az tuti (a NB-et imádtam) -
#108 ááá jobb mint a Ninja Blade -
#107 Amúgy AA-t lehet neki kapcsolni? (vagy próbálkozzak majd driverből mert a játék nem támogatja :) ) -
#106 Hmm. Legyen minimum oylan mint a ninja blade, és ki leszünk békülve :D -
#105 pl. vissza kell néhol menni, meg elég nagyok benne a terek szóval nem teljesen cső -
#104 És mennyi szabadság van? -
#103 miért mit hittél mien a Hack&Slash stílus? :) -
#102 van benne egy kis szabadság de nem sandbox -
#101 Jól hallottam hogy ez a játék open world és szabadon lehet felfedezni benne?Meg hogy van sok mellékküldetés is. -
Árnyvadász #100 Egyre jobb, mert azt végigvittem és tetszett. Írjatok még, ne tartsátok magatokban. Egekben leszek, mire hazaérek :D -
strebacom #99 Hát ez ilyen Devil May Cry clone.....
-
newc22 #98 Kijött megjelent! :D Juhaaaaaaaaa! -
Árnyvadász #97 Ez jó hír, mert én is azzal ülnék neki. -
Csokis #96 Tökéletes az irányítás, nincs vele gondom (Xbox 360-as controller-t használok). -
#95 jóvan nem szóltam a motionjoy kavart -
#94 akkor a #91es hszben mér van bill + egér a képen? -
#93 Amint elindult a játék se egér se billentyű nem működött csak a PS3-as controller-em ennyi csak, ja és semmi beállítása nincs az irányításnak. -
ratgab #92 Drágaszágom! Hú már alig várom, hogy megnézzem! Az irányítás miért lett pokol? -
#91 Tőlem is pár:
-
#90 néhány kép az elejéről (az irányítás valami pokol lett)
[IMG][/IMG]
-
#89 legyen igazad, nem sokat nyomtam, de most neki ugrok még 1x -
#88 Pedig nem lett az rossz, bár hát ugye kinek mi. -
#87 most már csak a Dead Rising kell,és letöltés közben el lennék....am az F1 nem jött be nekem:S-S -
#86 Ezt mondjuk nem tudom honnan veszed ("te meg egesz nap ott fikazodsz. Sot ahova bemesz ott mindig szemelyeskedsz, ha nem a te velemenyedet majmolja valaki.")de ezek szerint nagy követőm vagy, hogy ennyi mindent tudsz rólam :) -
#85 -
#84 De kár, pedig azt hittem lehetünk barátok.