883
  • balee4
    Nemcsak GoW lopás, majd meglátod, a végén lesz egy olyan durva lopás egy klasszikus játékból, hogy csuhaj. :D Amúgy meg nem mondanám annyira GoW klónnak, mert abban nem volt ennyi fejtörő, ez inkább egyfajta GoW-Zelda klón.
  • DarkSector
    szóval egyeltalán nem sok a 14 giga, ponthogy az a baj hogy leragadnak a 5-6 gb-nál. és ugye meg is látszik a játékokon.
  • DarkSector
    kb ugy csinálták, hogy 1/5-de a single-je (hosszúságra ehhez képest, itt több az átvezető), a multi, csak néhány pálya és kész.
    kibaszott igénytelen textúrák, sok kamu dolog, mint a hype-olt fizika.

ott csak a ronda fegyvereket látod, itt meg egy kidolgozott karakter.

az árnyékok szarok, villódzanak, csakis az a néhány scriptelt effekt dob rajta valamit.
    PRANCSOLJ így csinálták:
  • Reg5
    Legalábbis nem a hülyeséget.
  • neptum
    sry de több elakadós kérdésem nem lesz ígérem inkább youtubeon elnézelődök
  • norbi2fraktal
    egyetértek
  • wedge31
    Az ilyeneket légyszi spoilerbe...
  • neptum
    bagoly mondja verébnek hogy nagy fejű mintha te nem magyaráznál
  • neptum
    hogy kell megölni Tiamal-t vagy kit lassan 40 perce gyapomde semmi az addig oké hogy 2x hozzá kell vágni olyan robbanós valamit leszál a földre ott meg semmi a dobócsillaggal dobálom néha el is ájul ott is csapom de semmi hatással nem vagyok rá bármit csinálok
  • wedge31
    Akor ez valami beállitási gebasz mert nálam már a menütöl kezdve benn van a csik.
  • Gubberx
    Hát ott mindenképp több az ember mivel itt kihalt a teljes emberiség :D
  • Árnyvadász
    Nekem ez az alul felül fekete csík, csak akkor jön elő, ha lenyomom a bal ravaszt a kontrolleren, de az akkor távolabb megy a kamera és ez inkább olyan filmes hatást kelt. Célja gondolom, hogy bizonyos szitukban jobban átlásd a terepet. De amúgy teljes képernyős a cucc és 1980*1020 a felbontásom.

Dark: Hát sajnos nekem látszik még így is a rece, bár annyira nem vészes. Szóval, ha van is rajta valami AA, akkor az így ránézésre 2X. No de mindegy.

Amúgy tényleg a God of War-ra hajaz erősen. Más negatívumot majd később, csak 40 percem van benne. Az még kevés ahhoz, hogy érdemben lehessen róla beszélni. Na meg a grafika lehetne picit jobb is. Nem rossz, csak láttam már jobbat TPS játéknál. Prototype városa az emlékeim szerint durvábban nézett ki. Bár lehet csak sok volt a rohangászó emberke, aztán élettel telibbnek tűnt.
  • wedge31
    No, kiprobáltam a játékot és bö két óra játék után megvevös a cucc.

Az irányitástól paráztam de szerencsére teljesen rendbe van egér+bill-el is.

1680x1050-be van egy fekete csik alul-felül ezt el lehet tüntetni vagy a portolás hibája ?

Idehaza ugy látom nem lesz forgalmazva marad megint a Zavvi...
  • Reg5
    Lehet magyarázni, de tény hogy ez a 13 giga sok ilyen grafikával. Csak szemlétetelésként: utóbbi 2 évben kiadott FPS-ek 90%-a legalább 10-12 gigás, erre a tavaly kiadott Battlefield BC2 talán ha 3-4 gigát foglalt, mégis milyen tartalmas volt. na hogy csinálták?
  • neptum
    de ez tartalmasabb és 5x olyan hosszú mint a FU, pont hogy a FUnál nincs indok akkora hely igénynek
  • Shep
    Ezt írtam

ahogy már írtam ettől függetlenül jó játék meg értem hogy aki nem játszott GoW-al semmilyen formában annak ez hú de mekkora újdonság de ettől még nem lesz eredeti.

• Reg5
    Igen a FU 27 giga volt (hogy a francba?) de attól a 13 is nagyon sok. Annyira nem szép játék, hogy indokolt legyen a helyigény.
  • Seth
    De te sem érted meg a másik véleményét, itt a gond. Tudod, kettőn áll a vásár
  • Shep
    Ezért is utálom ezt a fórumot mert a többségben nincs hajlandóság, hogy megértse a másik véleményét csak köpködni tud ha valaki nem ért vele egyet.
  • Shep
    Miért is? Bár mindegy is itt sem lehet normálisan vitázni én hiába próbálom elmondani ,hogy ez a véleményem és megértem a másik oldalt is ha a másik oldal nem képes csak a sajátját szajkózni.
  • ratgab
    Oké! Értem!

"Nincs is konzolom"! Ratgab részéről, akkor ez Epic Fail!
  • Shep
    Warcraft?? DMC-s angyalok stb. stb. Egyébként azt írtam ,hogy max a történet eredeti.

Na de a vitát én zárom ,mert leírtam a véleményem és azt is, hogy megértem a másként vélekedőket ti miért nem tudjátok elfogadni az én véleményemet?
  • Seth
    De nem értem miért ne lehetne eredeti ez a játék. A grafikai megvalósítások, a dizájn, a történet. Ezek mind eredetiek ,nem láttad még máshol.Nem csak a játékelemeket kell nézni,abban nehéz újat kitalálni
  • Shep
    Esetleg kipróbálhatjátok az nhancert azzal lehet rá lehet erőltetni a FSAA-t Én meg már valahogy megszoktam ,hogy minden recés (konzolportok átka).
  • DarkSector
    sehogy, alapon van. nekem a felbontás fel van küldve, és full egy az egyben olyan a kép 1680x1050-ben mint az a 3 kép amit linkeltem, töltsd le a gépedre, eredetileg ugy tudod megnézni teljes valójában.
  • Shep
    Pedog a GoW 1-2 emulátorral is tökéletesen élvezhet szerintem érdemes végigvinni őket.

Nincs is konzolom :) Egyszerűen szerintem azért mert mi nem játszottunk, nem tudunk valamiről attól még nem lesz valami eredeti maximum úgy lehet helyes a mondat, hogy az adott illető számára ez teljesen új meg eredeti mert ő ilyet még nem látott. Én így gondolom a dolgot de ahogy már írtam ettől függetlenül jó játék meg értem hogy aki nem játszott GoW-al semmilyen formában annak ez hú de mekkora újdonság de ettől még nem lesz eredeti.
  • ratgab
    Jó! Hát ez is egy nézőpont! Én már régóta vártam, így elfogult vagyok! És nekem eredetinek is tűnik (nem 100 %-ban a készítők agyszüleménye minden feature, természetesen ez így igaz), de a mixért ők a felelősek!
    Nem akarok ebbe belemenni nagyon, de ha írsz 1 szakdolgozatot, abban általában különböző szerzők műveiből vágsz ki dolgokat, merítesz ihletet (tehát arra alapozol)! Akkor az általad készített szakdolgozat nem a te agyszüleményed, hanem loptad??? (Ilyen értelemben mindenre rá lehet fogni, hogy plágum) Nemtudom, hogy értitek-e amit mondok?

A különválasztást meg azért hangsúlyozom ennyire, mert, aki PC-s és nem játszott pl Gow-val, Dante-val és a többi H&S-el, az ahhoz nem tudja hasonlítani (pl. én sem játszottam vele, és se időm, se kedvem emulátorokkal szarolni még a Gow-ért sem, amúgy is úgy vagyok vele, ami nem indul el azzal nem foglalkozom, van más, amivel nem kell szórakozni és megy)!

Tehát ha most Pc-n nézzük, akkor nem lehet összehasonlítani a Gow-val, mert GOW nem arra a platformra készült (Ha lenne PC-s Gow, amit örömmel fogadnék, akkor lenne összehasonlítási alap)! Ez kicsit olyan, mint a Starking, meg a Jonathan alma összehasonlítása: Alma-alma mind a kettő, de mégis más! Ha neked nem lenne konzolod, akkor is konzolos címekhez hasonlítanád a PC-s Darksiders-t? (Félreértés ne essék nem vitatkozni akarok, csak megérteni a gondolkodásmódotokat)
  • Árnyvadász
    Ez engem is érdekelne, mert a játékban nincs erre lehetőség. Vagy ha driverből adom akkor működni fog?
  • Shep
    Most nem is azzal volt a bajom hanem, hogy azt írta van benne eredetiség ami azért messze nem igaz még ha az emulatorral végigjátszható 2 GoW-t leszámítjuk akkor is. Szerintem egyébként azért mert nem jönnek tömegével PC-re az ilyen játékok attól még oktondiság különválasztani a játékokat.
  • neptum
    annál a résznél amikor 3 kardot kell megszerezni és a forgó hídnál vagyok ott vannak azok a kis hülyeségek amik ugye robbannak de most nem működnek azokat hogy kell működésre bírni ?
  • ratgab
    Pc-sek ilyenekkel nem találkoztak, szóval nekik új (így nekem is), Egyébként meg fps-ekben mennyi új szokott lenni? Autós stuffok mennyi új dolgot tartalmaznak van?, Rpg-kben mennyi új dolog van?
    Az alapok mindenhol megegyeznek, csupán 1-2 plussz elem van jelen mindegyikben! A spanyolviaszt már minden cuccban feltalálták, ahhoz már max hozzá lehet csak tenni! Történeti elemek nagy részét is már ellőtték pár helyen, számtalan variációban filmben vagy játékban.

Eredetiség: Új a világa, Új a története, Újak a karakterek, más a fegyverzet (Természetesen mindezek hasonlíthatnak másra, attól még az nem ugyanaz)!

Ne legyetek már ilyen szigorúak! A legtöbb játék manapság a régiek és sikeresek összeollózásából (amúgy is azt mondják, hogy jó alapanyagból lopni nem bűn, ha az összeállva 1 újat alkot)készül, aki meg mer újítani, az meg általában el is tűnik a süllyesztőben...

És még mindig csak azt tudom felhozni, hogy PC-s címről beszélünk ebben az esetben és ezt kéretik így kezelni (a konzol más tészta, ott biztos nem akkora durranás)
  • ratgab
    Nekem totál olyan érzésem van mindig amikor leülök vele játszani, hogy 1 félig gonosz (A gonosszá válásának félútján jár) Arthas-t irányítok a Warcraft 3-ból! És ezt nem negatívumként írom, ez számomra pozitív!

Ellenben időnkén nektek is ugrik egyet a kamera (mintha töltene vagy lagolna)?
  • Tatyla
    hogy kell az elsimitast megoldani? valaki talan Darksector irta hogy o beallitotta.
  • DarkSector
    aham.
  • PunkZoli
    nem, ez jóval előrébb van, ha az ír parasztóriásos résznél vagy az nekem simán ment normálon...
    jobbklikkel töltsed erősebb lövedékre, az tömeg oszlató, és húzd magadra a galambokat egyenént el sem találnak ha folyamatosan a töltöttel lövöd őket

de azóta megoldottam, a lényeg szintén a tölthetőség, tovább kell tartani a középsőegeret(portalgun)
  • DarkSector
    te is arra gondolsz, egy nagy fegyver, amit az egyik angyaltól kell megszerezni?
  • PunkZoli
    azaz a voidwalker megszerzése utáni gépezet nem megy, akárhány youtubeos videot megnézek
  • PunkZoli
    voidwalker felbasz agyilag... hogyan kell? :D
  • DarkSector
    basszátokmeg amikor a kibaszot nagy elektromos ágyut kell kezelni ti hogy mentetek végig, énnekem elfogy mindig az életem basszameg.
  • DarkSector
    ez igaz semmi uj, de az hogy összekeverték ezt hogy megyek teleportel ide meg oda, és ugy gyüjtögetek azért ujnak lehet nevezni, külön külön más játékba fellelhető minden, hiszen egymásból táplálkoznak a játékok mindig, csak így egybegyúrva ahogy irtad még nem volt eddig tapasztalható annyira szerintem.