Darksiders

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Na igen,a steam egy erõltetett szar,ha meglátom hogy valami steammel jön már le is mondok róla:S Bugos szar,sok a reklám és néha nem is lehet játszani rajta.

DarkSector
oks nekem annyi elég. nah megyek kockuni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
hja
DarkSector
pc-re énse venném meg, mert nem veszek pc-re játékot, pláne nem steam-eset.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
te felbontást enged csak állítani?

DarkSector
nem veszik meg ez igaz.
levarezolják, ahogy a többi játékot, aki meg nem játszott még vele, ugyanugy letölti torrentrõl, ezért nem fog sok fogyni. 😊

Rage47
nekem nagyon bejön, irányítás is jó PC-n bill + egérrel
wedge31
Persze nem gond ha kimarad az életemböl csak akkor ne sirjanak ha nem fogy pc-re mert igy kevesen fognak vele szenvedni.

Ahogy olvasom itt is azok vannak többségben akik már konzolon végigjátszoták és most pc-én is nekikezdenek, de tuti hogy ök nem veszik meg mégegyszer.

A sw ugyanez a stilus és az irányitást ott sikerült jól portolni igaz ott meg a gépigényt cseszték el...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
RE5 az tps/válnézetes.
Star Wars az H&S más kameranézet. Star wars-t, nem vágom mien lett az irányítás, de én mindent joy-al küldök.

válasz az lehet a kérdésedre, hogy azért portolnak, hogy legyen mivell játszani.
illetve,konzolra is portolnak fps-t, meg olyat amin bill+egér a job, erre kitaláltak ezközt már, pc-n is van joy.

persze ahogy kiadnak autos játékokat, és ahhoz sokan csak kormánnyal képesek játszani, mégis van pc-re.
ha ezek a játékok se jönnének, akkor pc-t kidobhatnánk, lenne vagy 3-4 cím évente.
de ez se tart sokáig, a Super Street Fighter 4-t, már a sok varez miatt befagyasztották, és ez végett nem adták ki pc-re, mert a sima sf4-et sokan warezolták.

ezeket se kell már sokáig eltünöd. 😊

wedge31
Hát persze hogy nem szeretem ezért játszom pc-én igy sajnos boritékolható a bukta.

Aki maradt pc játékos az többek közt az irányitás miatt maradt.
A kérdés csak az minek portolni ugy ha az eredmény nem a pc-és követelményeknek megfelelö.

Mert van rá példa ahol sikerült: Resi 5 vagy a starkilleres sw okosság.

DarkSector
pff
akkor le se töltsed. billentyûvel normálissan biztos nem tudod küldeni, max egy tps-t, ha nem szereted joy-t, akkor ne szedd le feleslegessen.

wedge31
Egér+Bill irányitás jó lett ? mert ha csak gamepaddal lehet tolni nálam felejtös a cucc.

Egyébként se értem minek kiadni egy játékot pc-re ha nem lehet egérel játszani...

DarkSector
mehet a kockulás. 😊
azért kemény hogy 14GB.

Üdv all!
Vki pls mondja már el, hogy hogyan lehet tárgyakat eldobni? konkrétan még az elején vagyok, ahol kocsit kellene nekivágni az egyik boss-nak, de sehogy se akarja eldobni, pedig már átáligattam a billentyüzetet is. PLS help

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Akkor nagyon szar a szemed, ha nem látod a különbséget a textúrákon.

balee4
Max az AA-val jobb, élesebb egy kicsit.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Annál 100% jobb. Amúgy közel sem olyan a játék, ebben a harc csak másodlagos, sokkal fontosabb a gyûjtögetés, a szabadon bejárható világ, a sokféle kütyü (ezen be fogtok szarni, mik vannak benne!), a rengeteg ötletes fejtörõ és az ugrálós, ügyességi részek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A f@szt ugyan olyan. <#smile> Textúrák jobbak (nagyobb felbontásúak) és AF-et is lehet rá tenni, így azért jobb. AA-t nem tudom, azt nem próbáltam.

balee4
Játékidõ nálam 31 óra volt (mindent szart bejárva, összegyûjtve), szal ebbõl a szempontból semmi a cuccos.

balee4
Grafika egy az egyben olyan mint PS3-on, de ott az irányítással érthetõ okokból nem volt gond.

Amúgy ha gamepaddal jó az irányítással mindenképpen toljátok, mert iszonyú nagy játék.

Tatyla
akkor egér+bill irányítás azt mondjátok szar?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
én a DMCt is imádtam, szal ez is bejövõs lesz sztem
Fehercsoki
Pl. van olyan h nincs küldetés csak vagyunk valahol és fel kéne venni de lehet csak úgy futni körbe is?

norbi2fraktal
hmm Ninja Blade, majd ez után fel rakom kitolom... az nagyon jó, remélem ez is😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Maxtreme
Na akkor ez nálam nagy kedvenc lesz az tuti (a NB-et imádtam)

CalebJoe
ááá jobb mint a Ninja Blade
Maxtreme
Amúgy AA-t lehet neki kapcsolni? (vagy próbálkozzak majd driverbõl mert a játék nem támogatja 😊 )

Maxtreme
Hmm. Legyen minimum oylan mint a ninja blade, és ki leszünk békülve 😄

CalebJoe
pl. vissza kell néhol menni, meg elég nagyok benne a terek szóval nem teljesen csõ
Fehercsoki
És mennyi szabadság van?

DarkSector
miért mit hittél mien a Hack&Slash stílus? 😊

CalebJoe
van benne egy kis szabadság de nem sandbox
Fehercsoki
Jól hallottam hogy ez a játék open world és szabadon lehet felfedezni benne?Meg hogy van sok mellékküldetés is.

Egyre jobb, mert azt végigvittem és tetszett. Írjatok még, ne tartsátok magatokban. Egekben leszek, mire hazaérek 😄
Hát ez ilyen Devil May Cry clone.....
<#levele><#csodalk>

Kijött megjelent! 😄 Juhaaaaaaaaa!
Ez jó hír, mert én is azzal ülnék neki.<#nevetes1>
Tökéletes az irányítás, nincs vele gondom (Xbox 360-as controller-t használok). <#smile>

CalebJoe
jóvan nem szóltam a motionjoy kavart<#falbav>
norbi2fraktal
akkor a #91es hszben mér van bill + egér a képen?

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

CalebJoe
Amint elindult a játék se egér se billentyû nem mûködött csak a PS3-as controller-em ennyi csak, ja és semmi beállítása nincs az irányításnak.
Drágaszágom! Hú már alig várom, hogy megnézzem! Az irányítás miért lett pokol?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

dante3
Tõlem is pár:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

CalebJoe
néhány kép az elejérõl (az irányítás valami pokol lett)

[/img]
norbi2fraktal
legyen igazad, nem sokat nyomtam, de most neki ugrok még 1x

Shep
Pedig nem lett az rossz, bár hát ugye kinek mi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

norbi2fraktal
most már csak a Dead Rising kell,és letöltés közben el lennék....am az F1 nem jött be nekem:S-S

Shep
Ezt mondjuk nem tudom honnan veszed ("te meg egesz nap ott fikazodsz. Sot ahova bemesz ott mindig szemelyeskedsz, ha nem a te velemenyedet majmolja valaki.")de ezek szerint nagy követõm vagy, hogy ennyi mindent tudsz rólam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

norbi2fraktal
<#gonosz1>

Shep
De kár, pedig azt hittem lehetünk barátok.