883
-
#163 nekem is ez van sajnos. Bill + egér nem is megy. -
#162 a lényeg hogy jó legyen, nekem van egy Saitek p2600-as pc-hez, azzal a joyal majd belenézek hogy ott is csinál-e ieneket. -
#161 Jah igaz, csak nem tudtam biztosan hogy kinek a keze munkája pontossan, mert nem tudom hogy ezt is a konzolos verziok készítői követték el vagy a THQ rábízta másra. :)
mindegy. grat a portért annak aki csinálta, végre nem kurnak el valamit. -
#160 Nem xbox kontrollerem van, lehet ez is bekavar de majd rakok neki fel egy emut. -
#159 Köszi tényleg ott van, fenéért nem volt jó ott ahol eddig volt? -
#158 uh az gáz, nem néztem a controls-ban, de biztos van inverse, ha ez a hiba a joy-odnál. -
#157 Vigil Games csinálta nem a THQ csak kiadta úgy tudom. -
#156 Nyomtatók?
Darksector, ja nekem is megy csak éppen a földről néz felfele a kamera és gyanítom valami konfigurálási gond lesz, mert nem is engedi forgatni a nézőpontot. -
#155 nekem mondod, capcom rajongónak.
ezért írtam hogy GRAT THQ. :) -
#154 alapon nekem megy bekapcs a kontroller, inditom játékot és ennyi
nem biztos hogy megy x360 joy-on kivül másikkal
volt már játék ami nem ment natur joy-al. -
#153 erre gondolsz vezérlőpult-eszközök és nyomtatók nekem ott van -
#152 Hol a frászban van a win7-ben a kontroller beállítás menü? -
razz #151 thy. -
#150 de ez nem Capcom hanem amerikai játék remélem vágod, és ahhoz képest tényleg jó port lett márcsak a Dead Rising-ra vagyok kíváncsi hogy hogy oldották meg a sok zombit mert az biztos visszahúzza majd a gépet -
#149 jah és egy kiváló port lett, mint a Capcom előző cuccai!!!
le a kalappal, még a x360 joy-t is kapásból kezeli, nálam ez alap dolognak számít!
GRAT THQ.
kockulás folyt. -
ratgab #148 Azt én is láttam, hogy így működik, de reméljük nem okoz hibákat! -
#147 Nem -
razz #146 hy. csak egy gyors kérdés ! lehet coop-ozni? meg köszönném ha valaki megmondaná. -
#145 jah elég jó grafikailag is, és a bő 20 orás játékidővel elég komoly cucc. -
#144 nem egészen erre gondoltam hogy bugos.
hanem hogy leszabályoz a gecibe. -
Csokis #143 Nálam is ez volt, de akkor lődd le a feladatkezelőből és a DVD SKIDROW mappájából másold át a hiányzó file-t/filokat és kész. Így tettem én is. -
Reg5 #142 Akkor béna vagy. Ha valamit hát a PoP szériát tökéletsen lehet irányítani bill+egérrel. Megjegyzem nekem a Darksiderssel sincs nagyobb bajom bill+egérrel... -
ratgab #141 Mindenki fel tudta rakni? Visual C++ felrakásánál nálam lefagy az install!
Hiba hang, majd visszaugrik a DirektX telepítésre, utána újra Visual C++ 2005 jön! Valakinek hasonló probléma? -
#140 nem is használsz steamet, kiderült a hozzászólásodból, mert akkor nem állítanál hülyeségeket -
#139 az irányításával nincs is gond más hogy a játék nem valami nagy durranás -
#138 No végre sikerült rálesnem. Nem lesz ez rossz :) -
Suttyó20 #137 Sziasztok valaki rájöttmár, hogy játék közben miért nem játsza le a videókat? -
Csokis #136 Itthon lehet valahol kapni? Egyedül az 576-nál láttam előrendelést az alap változatra, de ár nem volt írva. Angliában 24 font+szállítás a Hell Book Edition. -
#135 Az új PoP ? szerintem annak tökéletes a pc-és irányitása, legalábbis nekem nem volt vele gondom. -
#134 ugrálós-ügyesség vs bill+egér ezek sose voltak jó barátok :/
mindegy azért megnézem,az új PoP-ot is azért uninstalláltam fél óra után mivel nincs x360 kontrollerem...
apropó másfajta kontrollert felismer? -
#133 Na igen,a steam egy erőltetett szar,ha meglátom hogy valami steammel jön már le is mondok róla:S Bugos szar,sok a reklám és néha nem is lehet játszani rajta. -
#132 oks nekem annyi elég. nah megyek kockuni. -
#131 hja -
#130 pc-re énse venném meg, mert nem veszek pc-re játékot, pláne nem steam-eset. -
#129 te felbontást enged csak állítani? -
#128 nem veszik meg ez igaz.
levarezolják, ahogy a többi játékot, aki meg nem játszott még vele, ugyanugy letölti torrentről, ezért nem fog sok fogyni. :) -
#127 nekem nagyon bejön, irányítás is jó PC-n bill + egérrel -
#126 Persze nem gond ha kimarad az életemböl csak akkor ne sirjanak ha nem fogy pc-re mert igy kevesen fognak vele szenvedni.
Ahogy olvasom itt is azok vannak többségben akik már konzolon végigjátszoták és most pc-én is nekikezdenek, de tuti hogy ök nem veszik meg mégegyszer.
A sw ugyanez a stilus és az irányitást ott sikerült jól portolni igaz ott meg a gépigényt cseszték el... -
#125 RE5 az tps/válnézetes.
Star Wars az H&S más kameranézet. Star wars-t, nem vágom mien lett az irányítás, de én mindent joy-al küldök.
válasz az lehet a kérdésedre, hogy azért portolnak, hogy legyen mivell játszani.
illetve,konzolra is portolnak fps-t, meg olyat amin bill+egér a job, erre kitaláltak ezközt már, pc-n is van joy.
persze ahogy kiadnak autos játékokat, és ahhoz sokan csak kormánnyal képesek játszani, mégis van pc-re.
ha ezek a játékok se jönnének, akkor pc-t kidobhatnánk, lenne vagy 3-4 cím évente.
de ez se tart sokáig, a Super Street Fighter 4-t, már a sok varez miatt befagyasztották, és ez végett nem adták ki pc-re, mert a sima sf4-et sokan warezolták.
ezeket se kell már sokáig eltünöd. :) -
#124 Hát persze hogy nem szeretem ezért játszom pc-én igy sajnos boritékolható a bukta.
Aki maradt pc játékos az többek közt az irányitás miatt maradt.
A kérdés csak az minek portolni ugy ha az eredmény nem a pc-és követelményeknek megfelelö.
Mert van rá példa ahol sikerült: Resi 5 vagy a starkilleres sw okosság.