883
  • Rowlend
    nekem is ez van sajnos. Bill + egér nem is megy.
  • DarkSector
    a lényeg hogy jó legyen, nekem van egy Saitek p2600-as pc-hez, azzal a joyal majd belenézek hogy ott is csinál-e ieneket.
  • DarkSector
    Jah igaz, csak nem tudtam biztosan hogy kinek a keze munkája pontossan, mert nem tudom hogy ezt is a konzolos verziok készítői követték el vagy a THQ rábízta másra. :)
    mindegy. grat a portért annak aki csinálta, végre nem kurnak el valamit.
  • Shep
    Nem xbox kontrollerem van, lehet ez is bekavar de majd rakok neki fel egy emut.
  • Shep
    Köszi tényleg ott van, fenéért nem volt jó ott ahol eddig volt?
  • DarkSector
    uh az gáz, nem néztem a controls-ban, de biztos van inverse, ha ez a hiba a joy-odnál.
  • CalebJoe
    Vigil Games csinálta nem a THQ csak kiadta úgy tudom.
  • Shep
    Nyomtatók?

Darksector, ja nekem is megy csak éppen a földről néz felfele a kamera és gyanítom valami konfigurálási gond lesz, mert nem is engedi forgatni a nézőpontot.
  • DarkSector
    nekem mondod, capcom rajongónak.

ezért írtam hogy GRAT THQ. :)
  • DarkSector
    alapon nekem megy bekapcs a kontroller, inditom játékot és ennyi
    nem biztos hogy megy x360 joy-on kivül másikkal
    volt már játék ami nem ment natur joy-al.
  • CalebJoe
    erre gondolsz vezérlőpult-eszközök és nyomtatók nekem ott van
  • Shep
    Hol a frászban van a win7-ben a kontroller beállítás menü?
  • razz
    thy.
  • CalebJoe
    de ez nem Capcom hanem amerikai játék remélem vágod, és ahhoz képest tényleg jó port lett márcsak a Dead Rising-ra vagyok kíváncsi hogy hogy oldották meg a sok zombit mert az biztos visszahúzza majd a gépet
  • DarkSector
    jah és egy kiváló port lett, mint a Capcom előző cuccai!!!
    le a kalappal, még a x360 joy-t is kapásból kezeli, nálam ez alap dolognak számít!

GRAT THQ.
    kockulás folyt.
  • ratgab
    Azt én is láttam, hogy így működik, de reméljük nem okoz hibákat!
  • Seth
    Nem
  • razz
    hy. csak egy gyors kérdés ! lehet coop-ozni? meg köszönném ha valaki megmondaná.
  • DarkSector
    jah elég jó grafikailag is, és a bő 20 orás játékidővel elég komoly cucc.
  • DarkSector
    nem egészen erre gondoltam hogy bugos.
    hanem hogy leszabályoz a gecibe.
  • Csokis
    Nálam is ez volt, de akkor lődd le a feladatkezelőből és a DVD SKIDROW mappájából másold át a hiányzó file-t/filokat és kész. Így tettem én is.
  • Reg5
    Akkor béna vagy. Ha valamit hát a PoP szériát tökéletsen lehet irányítani bill+egérrel. Megjegyzem nekem a Darksiderssel sincs nagyobb bajom bill+egérrel...
  • ratgab
    Mindenki fel tudta rakni? Visual C++ felrakásánál nálam lefagy az install!

Hiba hang, majd visszaugrik a DirektX telepítésre, utána újra Visual C++ 2005 jön! Valakinek hasonló probléma?
  • Rage47
    nem is használsz steamet, kiderült a hozzászólásodból, mert akkor nem állítanál hülyeségeket
  • CalebJoe
    az irányításával nincs is gond más hogy a játék nem valami nagy durranás
  • Maxtreme
    No végre sikerült rálesnem. Nem lesz ez rossz :)
  • Suttyó20
    Sziasztok valaki rájöttmár, hogy játék közben miért nem játsza le a videókat?
  • Csokis
    Itthon lehet valahol kapni? Egyedül az 576-nál láttam előrendelést az alap változatra, de ár nem volt írva. Angliában 24 font+szállítás a Hell Book Edition.
  • wedge31
    Az új PoP ? szerintem annak tökéletes a pc-és irányitása, legalábbis nekem nem volt vele gondom.
  • Tatyla
    ugrálós-ügyesség vs bill+egér ezek sose voltak jó barátok :/
    mindegy azért megnézem,az új PoP-ot is azért uninstalláltam fél óra után mivel nincs x360 kontrollerem...

apropó másfajta kontrollert felismer?
  • Fehercsoki
    Na igen,a steam egy erőltetett szar,ha meglátom hogy valami steammel jön már le is mondok róla:S Bugos szar,sok a reklám és néha nem is lehet játszani rajta.
  • DarkSector
    oks nekem annyi elég. nah megyek kockuni.
  • Rage47
    hja
  • DarkSector
    pc-re énse venném meg, mert nem veszek pc-re játékot, pláne nem steam-eset.
  • DarkSector
    te felbontást enged csak állítani?
  • DarkSector
    nem veszik meg ez igaz.
    levarezolják, ahogy a többi játékot, aki meg nem játszott még vele, ugyanugy letölti torrentről, ezért nem fog sok fogyni. :)
  • Rage47
    nekem nagyon bejön, irányítás is jó PC-n bill + egérrel
  • wedge31
    Persze nem gond ha kimarad az életemböl csak akkor ne sirjanak ha nem fogy pc-re mert igy kevesen fognak vele szenvedni.

Ahogy olvasom itt is azok vannak többségben akik már konzolon végigjátszoták és most pc-én is nekikezdenek, de tuti hogy ök nem veszik meg mégegyszer.

A sw ugyanez a stilus és az irányitást ott sikerült jól portolni igaz ott meg a gépigényt cseszték el...
  • DarkSector
    RE5 az tps/válnézetes.
    Star Wars az H&S más kameranézet. Star wars-t, nem vágom mien lett az irányítás, de én mindent joy-al küldök.

válasz az lehet a kérdésedre, hogy azért portolnak, hogy legyen mivell játszani.
    illetve,konzolra is portolnak fps-t, meg olyat amin bill+egér a job, erre kitaláltak ezközt már, pc-n is van joy.

persze ahogy kiadnak autos játékokat, és ahhoz sokan csak kormánnyal képesek játszani, mégis van pc-re.
    ha ezek a játékok se jönnének, akkor pc-t kidobhatnánk, lenne vagy 3-4 cím évente.
    de ez se tart sokáig, a Super Street Fighter 4-t, már a sok varez miatt befagyasztották, és ez végett nem adták ki pc-re, mert a sima sf4-et sokan warezolták.

ezeket se kell már sokáig eltünöd. :)
  • wedge31
    Hát persze hogy nem szeretem ezért játszom pc-én igy sajnos boritékolható a bukta.

Aki maradt pc játékos az többek közt az irányitás miatt maradt.
    A kérdés csak az minek portolni ugy ha az eredmény nem a pc-és követelményeknek megfelelö.

Mert van rá példa ahol sikerült: Resi 5 vagy a starkilleres sw okosság.