883
-
#363 hát erről van szó, nincsen ellenfele. :) -
#362 Hát akkor mivel? :) -
#361 nyirj ki mindenkit, és egy te. -
#360 igen, de ne a h&s királyal méregesd össze, a dmc olyan a stilusában, mint embereknél Chuck Norris. :)
-
#359 Helló
Valaki leírná a komplett sztorit? Ki is a főhős mi a történet?
Köszönöm! -
#358 Hát ki van dolgozva ez igaz.
Ez egyébként szerintem szebb :)
-
#357 jah így akartam mondani. a számból vetted ki a szót :) -
#356 Szerintem egyedi stilusa van a grafnak és nekem ez tetszik. -
#355 jah oks akkor jól rémlett ez az opcio a menüben. -
#354 csak átlagtól szebbnek. :) amugy egy enyhén kidolgozott fickót felejtettél ki a mondókából.
:D
amugy az ien képeket ha letöltöd, sokkal jobban néz ki, mintha a linkre csak rányomsz és ott nézed -
neptum #353 kilehet kapcsolni a helpet de szerintem felesleges mert néha nagyon jól jön -
#352 A lényeg ugyanaz nem mondanám szépnek csak átlagosnak. :) -
#351 Nem mindent tudsz felszedni elsőre!!
van amiket csak később ezekkel ne foglalkozz hacsaknem a továbbvezető utat akarod így elérni. -
#350 Sziasztok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután megkapom a szárnyakat ott belül nem messze az indulás után van jobbra egy helyiség ahol van egy láda a lávafolyón túl. szemben mászófal, a plafonon egy kör meg a mászófal végén is egy kör. Hogy tudok bejutni a lásához? vagy a kört lehet valamire használni? mert a ládánál is van egy.
köszi
-
#349 jóaz.:)
bazd az nem mosott háttér, csak sivatagban vagy, akkor a meleg levegőtöl ami messzebb van homályosabb jo ez így. -
#348 Hát ebben semmi olyan hú de szép nincsen. 2 szikla meg mosott háttér. -
#347 nálam van néha kis fagyás itt-ott, de ha ujraindítom akkor megy tovább. max ha adsz mentést átlépem neked. -
Madlain #346 Lenne egy olyan probléma a játékkal h az elején a Scalding Gallow nevű helyen egy ilyen boss szerűségnél crash-sel a játék vmi memória hibát ír ki:/ Vki erre tud vmilyen megoldást?
Megköszönném -
#345 lehet össze kell gyüjteni a kincseket, erre énse jöttem rá, vagy lehet a végefelé lehet csak használni. -
#344 Ezekután ehet beszélni hogy csunya-e a játék, illetve hogy miért több mint 10GB :)
nem akartam kitenni nagyba, mert a játék második feléből van. Jó kis háttérkép. :)
sivatagos kép!!! -
#343 Hogyan lehet megszerezni a szupermotort? -
#342 sehogy. -
#341 ööö azt hogy tudom megcsinálni ha felvesz egy ajtónyitó kardot hogy ne azzal harcoljon hanem a sajátjával? -
#340 jóvannah bocs lehet nem kellett volna így, de télleg eléggé szájbarágóssak a feladatok., mindent leír, max angol tudást nem igényelve kisilabizálható a mellékelt képekből, ahol le is rajzolja mit kell csinálni. hogy ezt ki-e lehet kapcsolni a menüben ezeket a help-eket, nem tudom. amugy marad még elég rejvény a játékban. -
#339 -
#338 Rendben meggyöztetek, pokolba a spoilerel... -
#337 A gép ekkor tanít meg hogyan kell csinálni, nem kell rájönnöd semmire, min angolt kell kicsit tudni :) -
#336 Ok, nem gyözködlek a spoiler helyességéröl én a magam részéröl minden hsz-t elolvasok ami nincs spoiler tagban.
Én most kezdtem el a játékot tehát nem vagyok tul rajta és most elveszett az öröm hogy magamtól jöjjek rá.
De mindegy...
-
#335 Castlevania-t én már meg is rendeltem zavvin.
SW TFU 2 nekem is tuti vétel.
Metal Gear Rising nekem is tuti vétel, Dead Space 2 szintén.
-
#334 nem durci, de most akkor már nem is érdemes játszani a játékkal?
mert lelőttem a nagy spoilert? :)
szerintem már jórészt mindenki tulvan ezen, aki nem az meg épp játszik. -
#333 Most durciba vágtad magad ? használj spoiler tagot azt annyi. -
#332 jah bocs legközelebb nem irok választ, de kérdezem én, hogy ha te magadtól akarsz játszani, akkor miért olvasod el???
én csak jót akartam, kérdezett én segítettem. -
#331 Spoileres voltál ne ad az ártatlant. -
#330 :) -
#329 ja most jöttem rá időközben hogy ki lehet jelölni több célpontot :) -
#328 mi volt a problem, hogy segítséget kért? -
#327 Hihetetlen milyen szinten beleszartok a másik játékába... -
#326 a dobócsillaggal jelöld ki a fáklyát majd egy bogyót, és dobd el. -
#325 itt hogy jutok tovább írta előtte hogy a fáklyákat lehet tovább gyújtani de két fáklya amit látok az ég,szembe a bombákat hiába dobálom
-
#324 jah nem pont októberre ruházok be, hanem később:
Castlevania
Star Wars Unleashed 2
Dead Space 2
Metal Gear Solid Rising
Gears of War 3
ezeket megveszem, nincs az hogy majd meglátom ezeket tutira megveszem, már csak idő kérdése.
a többi is jó játék lesz, sok jo cucc, de pénzt nem adok értük.