883
  • Evin
    Főleg, hogy most októberben jó-játék dömping lesz 360-on.
  • DarkSector
    amúgy nekem jobb lenne x-en, mert ott az acsikat tudom gyűjteni, ez a csepp kis eltérés a grafban az én szememnek nem ad. satöbbi, satöbbi.

csak 2 baj van. az egyik hogy nincs sok lovém, (bár használtann 4000-ért meg tudnám szerezni) ami meg később lesz abból más játékokat akarok venni, és így sem lesz elég a pénz, ráadásul ez helyett az árából megveszem majd a másikat a Dantes Inferno-t, az nekem jobban tetszik, igaz nem ugrálhatsz szabadon asszem, de nekem jobban bejön.
  • DarkSector
    X360 és PS3 (nemsok különbség van ha 720p mellett megnézed, a közeli részeket a videóban):
  • DarkSector
    hát nemsokkal lesz jobb ha ott nem jött be. mivel kicsit fántázi képregényes a grafika, vagyis rajzfilmes...de kicsit.
    az eleje picit uncsi, de ahhogy elérsz a legelső nagy helyszínhez, már beindul.
  • Evin
    Konzolon már kipróbáltam, csak a nyitó videó után olyan csúnyának tűnt az egész játék. Láttam Final Fantasy XIII-t, és ott alig lehet eldönteni mikor van videó, és mikor ingame átvezető. És nem azért mert a videók olyan butítottak.
    De akkor megnézem pc-n is.
  • DarkSector
    jobb ha megnézed magad, és döntsd el.
  • DarkSector
    jah hát a pc maxon jobb, ha folyamatossan futatja a géped magas felbontáson, akkor azzal nyomd.
  • Evin
    Persze tudom a konzol egy másik állatfaj. Engem a vizuális orgia minősége érdekelt. :D
    thx
  • DarkSector
    a telepitője 13-14gb
    feltelepítve 10.5gb
    pc-n mások a fájlok, mert más környezetben fut, vannak extrák, soundtrack. stb. krekk 1.2gb csak önnmagában.
    picit javítottak a textúrákon, de nem tudom én enyhe eltérést látok csak x-es demo-hoz képest, valszeg nagyobb felbontásoknál, mint 1680, vagy fullhd-nl szebbek a texturák pc-n, de ez nem azt jelenti hogy eltér a 2 verzió, csak ha közelről bámulod nem olyan éles x-en szerintem.

amugymeg x-en futó játékok tömöritett fájlokból dolgoznak, a videók mérete is kérdéses. pc-t pc-vel nézz össze.
  • Evin
    Vonatkoztassunk el a wareztől. Arra utaltál, hogy 13GB a játék pc-n, és szebb, mint az 5-6GB-os FPS-ek, de ez x360-ra 5-6GB. Engem az érdekel, hogy tényleg szebb is, vagy csak nagyobb és semmi extra.
  • DarkSector
    hát ha van egy x360 kontrollered és normálissan bugmentessen tudod futtatni, akkor igen mert a warez ingyen van.
  • Evin
    Szóval akkor szerinted érdemesebb ezzel pc-n játszani, mint konzolon? Mert X360-on 5-6GB ez a játék.
  • DarkSector
    majd kiderül.
    8ezer környékén már van x360 joy, ha az kell esetleg.
  • newc22
    Okés megpróbálom valahogy elsajátítani! :D Nekem ilyen gamepadom van remélem akkor minden bill kiosztás rajta lesz én nem kell a billentyűzettel is szarakodnom!

Köszi a segítséget!

• neptum
    végre valaki egy véleményen van velem, egyre jobb a játék csak néhol nagyon nehéz ésszel kell taktikázni
  • DarkSector
    jah ki chillstream tulaj barátom :P
  • norbi2fraktal
    igen R3-al a célkeresztet hozza be :-)
  • DarkSector
    nah itt a képen van minden:

érdekes a controls mapping-nál nem is írja az R3-at, pedig ez a célkereszt jön be rá:
  • DarkSector
    igen sajnos ha sima gémpaddal mész, valszeg soha nem lesz ugyanaz. de csak rá kell jönnöd, hogy a gamepadon meik billentyü meikkel egyezik meg, és ha nem akkor a maradék gombot lehet hogy a billentyün találod majd meg.

de nem véletlenül van ez hogy egy játék csak x360 kontrollerrel megy, hiszen pc-n nehezen kapsz olyan joy-t, amin ugyanúgy minden gombnak van megfelelője, vagy kevesebb vagy több gomb szokott lenni, ezért az nagyobb dolog leprogramozni, a kontrollerek közül, aminél kevessebb gomb van vagy NE ADJ ISTEN nincs 2 analog kar, már neki se állj, mert ez nem olyan mint a régen mortal kombat, joy-al hogy jobb-bal-le-fel-start-select-a-b-y-x, hanem eleve 4 gomb van elöl meg 2 analóg kar, amik közül a jobb oldali MÉG FÜGGŐLEGES mozgásban is kell használni!!!!!!Ez az R3!!!amikor célkeresztet kell használni a célzáshoz. márpedig egy mezei kontroller pc-hez 99.9% ezt eleve nem is kezeli.
  • Seth
    Az már csak egy plusz időhúzás volt a készítők részéről
  • balee4
    Nekem meg pont a GoW 1 kedvencem, emlékszem Pandora templomában arra a részre amikor Poseidon challenge-nél, a pallokon kellet egyensúlyozni és közbe forogtak körbe a "kések" kegyetlen nehéz rész volt, vagy 2-3 órát szarakodtam vele mire sikerült, már azt hittem "szíjje" baszom a konzolt. :D

Az ilyenek tovább emelik a játék értékét. A 2 ilyen szempontból már jóval könnyebb.

• balee4
    Utána még azért van elég sok a játékból, még az armageddon darabokat is gyűjtögetni kell.
  • balee4
    A legjobb a játékba sztem a gyűjtögetés, főleg amikor már az összes kütyü meglesz, a life és wrath shardok még nem is olyan vészesek, de a legendary-k (amik a játék végéig erősen megkönnyítik az XP gyűjtést) illetve az artifactok (főleg a középső, overlord) jól el vannak dugva.
  • newc22
    Sziasztok!

Sikerült belőnöm a gamepadom. (Impact) Megy is a game csak nem nagyon értem hogy spec kombókat hogy lehet vele csinálni mivel egy picit más az Xbox és a Gamepad kiosztása nem is annyi gomb van rajta nincs vmi olyan kép ami szemlélteti hogy ami az Xboxon levő gomb az mi a gamepadon!? Előre is köszi egy nagyon kezdő hack & slash játékos!
  • DarkSector
    Most gyöztem le a Gravier-t vagy mit, az huzós volt picit, épphogy fél centi életem maradt a csíkból...:S
  • DarkSector
    jah értem haver ugyanazt a kodeket használja és neki nem megy a video, nekem megy rendessen.
  • Shep
    Nekem a videok akadoznak és nincs is szinkronban a szájmozgás a hanggal ellenben a játék meg akadás mentesen fut. (semmilyen kodeket nem használok)
  • Shep
    Ja hát akkor bocs ezek szerint én értettem félre :)
  • CalebJoe
    felbontást lehet az advanced-ben de ennél többet nem
  • Novotsik
    jól láttam nem lehet benne csak a felbontást állítani grafika terén?
  • CalebJoe
    A legjobb játékok amikkel játszottam vagy 20év alatt egyikre se mondanám hogy szép volt sőt, de szerintem is fontosabb az élmény mint a külcsín.

• neptum
    mennyit játszotál a játékkal ? ahol most én tartok nagyon szép a játék a városi részek tényleg nem a legszebbek de ahol növények vannak és víz is nagyon szép és itt jön be az te is csak grafikára vered nem a tartalomra és úgy vagyok vele legyenek nagyobbak a pixelek de akkor elgyen értelmes a játék lásd BC2 vagy MW2 vagy Crysis mind a 3 csak hűűű de szép semmi több hamár ennyire hasonlítasz egy FPS-t egy TPS-hez
  • ratgab
    Épp azt mondtam, hogy tévedtem!
  • CalebJoe
    lehet valami kódek kavar be bár nekem fent van a k-lite mégis jó
  • DarkSector
    Van köztetek olyan akinek az a baja, hogy nem játsza le a videókat a játékban???? mert ismerősömnek ez a baj.
  • DarkSector
    itt is lesz sok ugrabugra, meg mit hogyan. sok helyen lehet szarakodni majd.
    a GOW azért volt jó, mert voltak ügyességi részek, ugrabugri. télleg hasonlit rá ebből a szempontból, főleg hogy a falon mászol. az is a gow-bol van.
  • Shep
    Jó hát az elején tartok addig tiszta GoW volt. Mondjuk a GoW 1-ben voltak fejtörők meg egy csomó platform rész amik miatt nekem az a rész annyira nem is tetszett a 2 sokkal jobb szerintem.
  • Seth
    A Black Toweresre gondoltam , nem az az utolsó része? Már rég játszottam végig :)
  • DarkSector
    itt van hd-ba, ha már valakinek annyi esze van hogy egy fps-hez hasonlitja, akkor tessék lehet összenézni (technikailag nem egy nagy szám a bf, úgyhogy nem véletlen fért az el 5-6 gb-ba.):
  • balee4
    Az is nudli, talán 5 percig gondlkodtam a továbbjutáson..., jók a fejtörők a játékban, de semmi extra, mindenre rá lehet gyorsan jönni.

Egyébként a végén a balck throne-os fejtörők tényleg ötletesek.