883
  • Shep
    Hát ok én ezt nem tagadom de gyakorlatilag semmi nincs benne ami eredeti lenne. Ügyesen összelopkodtak dolgokat és azokat jól egybegyúrták ennyi, ettől még lehet jó játék (egyelőre nekem is tetszik) de semmi új nincs benne.
  • CalebJoe
    ja
  • CalebJoe
    Más játékban is volt már falon mászás meg egyéb gyűjtögetés de hagyjuk ne kezdjük itt sorolni a dolgokat hogy ki kitől mit koppintott, ez akkor is egy kiemelkedő hack & slash, de csak a GOW és a DMC után.
  • DarkSector
    ő arra gondol, hogy más feeling, a teleportok álltal bejárható területek, míg a többi h&s lineáris, nem tudsz sokat visszahaladni. itt meg keverve van a sandbox kicsit meg a h&s kicsit.

minden tárgyat megfoghatsz, eldobhatsz, jorész rombolható környezet (sok tárgy háttérelem rombolható.)
  • DarkSector
    persze hogy csak ennyi köze van a stílus, ha nem így lenne, akkor ez lenne a gow 2.5
  • Shep
    Ja csak éppen a falon mászás ugyanaz, dobozosdi szintén, a repkedős rész szintúgy és lehetne még sorolni. Tehát hol is az eredetiség? :)
  • DarkSector
  • DarkSector
    igen a geow, vagyis gears of war első de nem a h&slash kategóriában! :)
  • CalebJoe
    Annyi köze van a GOW-hoz hogy hack & slash, de a többit már a GOW előtt is láthattuk más játékokban.
  • Shep
    Eredetiség? Na ez azért elég erős szerintem. Maximum a történet de más nem igazán sőt minden egyéb olyan szinten GoW lopás ,hogy szinte ordít. Ez persze nem gond csak hát az eredetiségtől messze áll.
  • neptum
    nagyon élvezem a játékot van amikor annyira elveszek a részletekbe hogy mondom magamba nah csak még ide nézek be meg ide és végül bejárom az egész területet szerintem ezt a játékot minimum 2x játszom végig most elöszőr inkább a történetre koncentrálok és gyorsan haladok másodszora meg majd még inkább körbe járom a helyeket meg mindent
  • CalebJoe
    Miért a Force Unleashed durván 27giga felrakva pedig nem valami nagy durranás és még rosszul is van portolva, a felénél már untam ebben legalább van eredetiség.
  • Reg5
    Attól, hogy kevés ilyen játék van még nem fogok elolvadni a Darksiderstől. Egy-egy délután lehet vele jókat aprítani, de huzamosabb idő után inkább belefáradok mint élvezném. Az pedig, hogy 13 gigát foglal kész röhej...
  • CalebJoe
    Az inkább GEOW-nak mondanám igaz GOW-nak rövidítik mint a God of War-t pedig előbb jelent meg, meg szerintem mint játék 100x jobb habár nem egy stílus, amúgy is az GEOW Xbox exklúzív a GOW meg PS3.
  • Voltan
    Amennyiben a GOW az a Gears of War, akkor egyetértek az első hellyel, de gyanítom, hogy a God of War-ra gondoltál. :D

A Brutal Legend-et adják ki PC-re, mert az valami kurvajó! (Igaz, metalos vagyok)
  • DarkSector
    bazd. :)
    én most értem valami erdőbe vagy mi, ien zöld minden, és 4-4.5 oránál vagyok.
  • DarkSector
    igen és kifujt. dmc4, viszont ebben lehet utazni a világok közt, nagyobb a szabadság.
  • Reg5
    Nekem igen, legalábbis a DMC sokkal.
  • MerlinW
    Én most szereztem meg a szárnyakat több mint 3 óra játék után:)
  • MerlinW
    Egyet mondj. NB, DMC nem jobb.
  • Dzsí Pí
    hy mindenki!
    kicis help kellene, ott tartok, h megvan a dobócsillag, és vhogy a fákjáról lepattintva kellene begyujtanom vele azokat a robbanó gömböcöket, de sehogyse akarja; vagy beleáll a fákjába, vagy a gömböcbe, de nem akar egyikről a másikra pattanni. hova kellene pontosan célozni v. mi a titok?
  • byzhouse
    wah jól néz ki ;) kar,hogy nincs co-op

szerk: videot nezve rajottem,hogy prototype feelinges a game ^^
  • Reg5
    Nem kéne ennyire túlhypeolni. Való igaz jó játék, de vannak nála jobbak.
  • Seth
    Majd ha beértek az utolsó "dungeonba" , hohó, alig várom az elakadós üziket XD
  • DarkSector
    27 vagyok.
    amugy ebben kellően nehéz, de mégis kicsit gondolkodtató feladványok vannak, ahogy eddig észrevettem.
    eddig kiegyenlítettek a harci, meg a logikai+ügyességi részek.
    Van azért néhány zúzós logikai rész.
  • Tatyla
    mert gondolom egy olyan 15-20 év közötti fiatal vagy nektek ez kell...
    igaz GOW-ot csak videokon láttam azt lehet végigvinném DMC meg az 1-2 ami jó volt,Darksiders tényleg jó lett.
  • DarkSector
    amig várom, az a kibaszott nagy dobócsillag is kemény :)
    nyuzom, most a nagy lávás terembe 3 kék kard kell, ebből 2.-at szerzem meg most, a nagy forgó hidnál. kemény játék, ezt ha nem lenne más cím amit veszek majd idén, simán kiadnék egy 10-est, mert elég tartalmas, sok fegyver kombók meg fejlesztés.
  • DarkSector
    jah kár hogy sokan leszarozzák a játékot. :S

amúgy szerintem konzolon:
    1.GOW
    2.DMC
    3.Dantes Inferno és Darksiders ............nem emlészem több címre.
  • Tinman #215
    PC-n ez a játék csoda, mindent visz etc., mivel nincs nagyon konkurens.

Konzolon, meg egynek elmegy... tudom mert sokszor untam :-/
  • balee4
    Igen a sivatag hatalmas, és nem csak a graf miatt, az egyik boss nagyon durva és amit majd kapunk... azon be fogtok szarni.
  • DarkSector
    xinput
  • Tatyla
    eddig nem sokat toltam de überbrutál a hangulata szerintem és tényleg elsajátítható a bill+egér variáns semmi gond nincs az irányítással...

valaki említett valami gamepad emut annak mi a neve?
  • Árnyvadász
    Nagyon faszán néz ki. Várom az estét :)
  • DarkSector
    Bárki bármit mond, a nagyobb helyszínekhez képest nagyon szép a játék, az elején még nem annyira, de ahhogy megy előre az ember egyre szebb. az első lávás résznés is kurvajó.

ÉS van élsimítás végre, nem egy szar fűrész az egész, főleg ha a sziklákat nézük, elég jól megcsinálták.
    Állítólag a sivatag lesz majd a játékban a legszebb helyszín.

• DarkSector
    nem mert másodszorra vittem el eddig a pontig (első mentésem elveszett)
    siettem az elején csak a boklászásra azt értem, hogy ami elérhető azt mind felszedtem közben, de nem nézelődtem most 2x-ra. :)
  • vzajcev
    Jah, abból 1/2 óra save keresgélés
  • DarkSector
    igen énis kavircolok összevissza, most kaptam meg a szárnyakat, és már több mint 1 ora játékidő. :)
  • DarkSector
    jah thx közbe sikerült, faszom a hüülye menübe. :)
  • balee4
    Nekem több mint 30 óra volt. :D
  • ratgab
    Játék közben ESC, majd data opcióban van a load és a save!