883
  • DarkSector
    amúgy hogy kell menteni? pause menüben? vagy hol van save opció?
  • DarkSector
    jah lehet menteni kell, csak én nem tudtam hol és hogyan csak mentem egyhuzamba. :)
  • Nagylaci
    Hát tényleg B+! Ezt jól benéztem... Viszont nekem minden "varázslat" nélkül megvan a mentésem ahol abbahagytam.
  • DarkSector
    valszeg f1-el keverted, az live-os. :)
  • ratgab
    Legyen :-)
  • DarkSector
    tök fasza lenne, de ez steam-es b+ :P
  • ratgab
    Nekem nem telepített egyáltalán live-ot (steam-es játékoknak egyáltalán kell live? Mert PC-re steam-en kell regisztrálni, vagy onnan vehető meg!)
  • DarkSector
    jah megkérlek titeket nézzétek meg hogy nektek van-e mentésetek.
  • DarkSector
    jah bár akkor is 8.5 pont, mert 10 pont a god of war 3. :P
  • ratgab
    Bárhol menthetsz! Csata közben nem tudom, hogy lehet-e!
  • Nagylaci
    Én csak automentést találtam és az csak akkor működik ha csinálsz egy Live! profilt. Ha nincs akkor úgy tudsz egyet csinálni hogy mondjuk a főmenüben nyomsz egy "Home" -ot. Lehetőleg offline profilt csinálj...

ratgab:
    Sír a fene a kontroller miatt. Nem az a fő gond, hogy nem megy a kontroller hanem az, hogy ha egy nem Xbox kontroller van csatlakoztatva akkor a bill.+egér sem működik. Nekem úgy működik csak ha lehúzom a SpeedPad -emet a gépről.
  • ratgab
    Nehogy már gépindítás után ne legyen jó, akkor kicsit kiakadnék...
  • ratgab
    Jó ez a teszt, de elkövet egy baromi nagy hibát! A konzolos változatot tesztelték anno annak megjelenésekor és ezáltal pc-seknek szerintem nem helytálló teszt! Pc-n ,mint már annyiszor említettük itt sokan, nem túl sok ilyen stílusú cím van, ezáltal, ami a konzolos tesztbe x az itt pont emiatt x+y értékeléseket kap! Azt is díjazni kell, hogy egyáltalán kijött!

• Shep
    Én csak az automentést használom és nincs vele gond eddig, bár ma még nem néztem.
  • DarkSector
    tgnap oké volt, de ma már semmi.
    ez hogy mükszik? mármint a save. annál az árusnál lehet save-zni? vagy hol lehet menteni?
  • ratgab
    Direkt kipróbáltam miután olvastam itt, hogy neked nem ment! Van autosave is meg sima is és nekem mindkettő működik!
  • DarkSector
    Srácok nektek se menti el a játékoállás???
    mert tegnap elég sokáig eljutottam, és ma már nincs continue!!! :S
  • DarkSector
    GamePod teszt
  • DarkSector
    azért a sok gomb használata nem olyan egyszerű, billentyűvel addig jo, amig az extrákat nem kell használnod.
  • ratgab
    Én nem akarok flamet kelteni, de mit sírtok így a joy miatt! Tökéletesen játszható ez a játék bill+egér kombinációval is (én azzal nyomom)!

És még soha nem volt olyan, hogy irányítás miatt elakadtam volna bármiben is. Hiába ahány játék annyi féle mozgás, így irányítás, 1 megoldás van: szokni kell, ennyi!
  • DarkSector
  • DarkSector
  • CalebJoe
    Nem lövöm le a poént de lesz majd egy rész ahol sokan el fognak akadni én legalábbis vagy fél óráig variáltam mire összejött és akkor még nem volt Youtube-os végigjátszás, szóval van benne logikai rész bőven.
  • neptum
    tudom ezért mondom egy COD nálam max 10 perc egy DarkSiders majd 3-4 óra lesz egy huzamba
  • DarkSector
    ha végigviszed lesz abból a 10 percből 20 ora is. :)
  • neptum
    köszi annyira kiszúrta a szemem hogy észre se vettem, am szerintem tökéletes konzol port lett kényelmes bill + egérel is játszani és végre egy játék ami leköt 10 percnél jóval több időre majd holnap belemerülök jobban
  • DarkSector
    jah így már vágom.
  • DarkSector
    jah igen.
    jó valóban itt-ott kicsit gyengék a háttérelemek, de összességében látványos azért, és végre nem egy gagyi cucc, mert azért van sok akik próbáltak csinálni ebben a stílusban és szar lett.

még Dante Inferno kellene, de asszem abból nem lesz port. :S
  • Shep
    Eszközök és nyomtatók alatt keresd, de hiába kalibrálom szar. xinput meg xbox kontrollert emulál.
  • Shep
    Jó most én nem a 3-ról beszélek az más dimenzió és az sosem lesz PC-re hanem az 1-2-ről amik azért végig játszhatóak emuval. A grafika egyébként hát elég gyenge (nem egy DMC4).
  • DarkSector
    :)
    igen a jobb karral gondok szoktak lenni. win7-ben a vezérlőpultan nem találok joy opciót, viszont xp-n meg volt régen.
  • DarkSector
    Gow az szebb azért, meg nekem a gow3 megérne 5db darksiders-t, ha az árát nézem akkor is. a gow az 42gb. :)

amúgy az xinput az mit csinál tulajdonképpen? nem elég a joy drivere? vagy ezis egy driver?
    igen a gombok is megkeverednek. pontosabban tükrözi őket a gép.
    a=y y=a b=x x=b ahhogy én észrevettem.
  • Shep
    Ja egyébként win7 alatt sehogy nem bírom a kontrollerem jobb karját úgy beállítani, hogy a fel az fel az jobbra meg jobbra legyen ez akármit csinálok megcseréli a 2-t, még jó hogy nem nagyon kell a kamerát háborgatni.
  • Shep
    Options Advanced options, vagy mi a frász jobb középen abban próbáltad beállítani?
  • DarkSector
    uh bazz igazad van.
    bedugtam egy nem X kontrollert, és nem lenne baj, csak forog körbe egyfolytában a kamera.
    valóban allergiás a sima joy-okra. :S

reméljül lesz hozzá peccs
  • Shep
    xinput emut felraktam, minden frankó, csak nem minden gomb van ott ahol lennie kellene de majd megszokom. A játék egy az egyben GoW csak más a történet, hogy aztán később lesz -e olyan epikus és végig izgalmas az majd kiderül, mindenesetre nekem kellemes meglepetés.
  • neptum
    nem az a gondom hogy képernyő 1024x768-ba van de oldalra csúszva és nem találok semmi normális beállítási lehetőséget most akkor ezt így megszívtam vagy van valami megoldás erre ?
  • Nagylaci
    Végre valahol látom, hogy másnak is ez a gondja. Már nem annak örülök, hogy nektek is szar... :D Van egy Belkin Nostromo SpeedPad -em. A játék szerint viszont egy kontroller csak és kizárólag Xbox kontroller lehet úgyhogy most semmi nem működik. :(
  • DarkSector
    nem vágom.

nekem van bill+egér, meg x360 joy is.
    amelyiket a kezembeveszem, és lenyomok egy gombot, arra reagál
    nem is kell állítanom megy párhuzamossan joy meg bill+egér, és szerintme bill+egér is kiválóan meg van csinálva.
  • CalebJoe
    Nálam is ez volt a megoldás hogy kikapcsolod a windowsban a controllert vagy letörlöd mert nekem miatta nem volt bill+egér.