764
-
#604 Sziasztok,
Bocsánat, hogy csak most jelentkezem, de beteg voltam/vagyok, bár most már javuló a tendencia.
No, a helyzet az, hogy a tényleg magyar a verzió, de ha korábban bármilyen angol verzió volt már a Steam Accountotokban, akkor az felülírja ezt a verziót és ezért látszik az angol. Joggal kérdezhetitek, hogy erre csak miért most jövünk rá, nos a válasz igen egyszerű: mert mi csak magyar változatot teszteltünk. A javaslatom az, hogy mindenki, akinek tehát már volt angol változat a Steam Accountjában, az egy teljesen újra telepítse a magyart, mert úgy jónak kell lennie. Dolgozom egy egy másik megoldáson is, hogy ne kelljen új felületet létrehozni, de erről ha majd lesz eredmény.
Kaslerka: kik nem válaszoltak? Ezt jó lenne tisztázni, mert érdekelne hová kell pirítani!
Egyébként tök mind1, hogy szűz vagy nem szűz a Windows. Az adatokat a Steam szerver tárolja. Nekem volt, hogy gépcsere volt és a újra raktam a Red Orchestra játékot és a kutya nem kérdezte meg, hogy mi a kódom, mert már a Steam tudta, hogy arra az accountra egyszer már feltettem.
Üdv,
g.
-
Kaslerka #603 Szerintem ezzel csak az alap 6 nyelv közül lehet választani. De az eredetivel nincs értelme mert annál a steam-nél változtatsz. A visszaküldött példányomról semmi hir. Telefont nem veszik fel, levélre nem válaszolnak. Annyit se irnak, hogy egyáltalán megkapták. Le se szarnak. -
strebacom #602 Ja és ezt:Sniper: Ghost Warrior LANGUAGE CHANGER
meg kellene próbálni, hogy hogyan és mivel változtatja a nyelvet.....
-
strebacom #601 És amit visszaküldtél azzal mi van ??? -
Kaslerka #600 CD Galaxis:
"Fontos tudni: A játék lemeze tartalmazza a szükséges magyar nyelvi felirat fileokat, a telepítés során azonban ezek olykor nem aktiválódnak. Információkért kérjük, keresse a magyar képviseletet (SevenM Kft.)
UPDATE: a kiadótól kapott információ alapján, a játékban található kód jó, és a magyar verzióhoz való. A probléma szerintük az, hogy ha korábban volt a gépen angol verziójú játék és ugyanarra akarta szerette volna valaki a magyar feliratos változatot telepíteni, az okozhat fennakadást. Az a kifejezett kérése a kiadónak, ha így van, akkor mindenki telepítse fel egy másik új felhasználói felületre."
Ezzel csak az a baj, hogy én egy teljesen szűz Windowsra is felraktam és ott is angol lett...
-
joker022 #599 Sziasztok!
Olyan gondom bajom van, hogy amikor belépek a játékba és elkezdek játszani az kb 2-3 percig tart mert utána minden ok nélkül a játéknál elsötétül a képernyő és kb fél perc után a hang is megakad. Nem tudok semmit csinálni még kilépni sem mert nem engedi.És kiirja a monitor hogy POWER SAVING SYSTEM. Nem tudom miért csinálja mert egyik játéknál sem játszotta ezt el.És ilyenkor midig ki kell kapcsolnom a gépet meg vissza.
Segítsetek légyszives hogyan tudnék normálisan játszani.
Köszönöm
Viktor -
strebacom #598 Van... -
gyuri35 #597 ezeknek a 8-9 megás javításoknak van valami értelme?/update1,3/ -
firstatis #596 1001. próbálkozásra mégis csak sikerült! Csak kicsit jobban szét kellett nézni! -
strebacom #595 -
Szaby59 #594 Ha csak a kulccsal van baj az simán megoldható, mert a nyelvi fájloknak ott kell lennie!
Valaki csinálhatna képet a játék mappájáról. -
#593 Sziklán leereszkedés - one shot, one kill, 1. pálya
A társaddal kapjátok a rádió üzenetet. Most, most kell megölni Vasquezt. Lelövöd. (Ha ügyes vagy a távoli pontokon lévő őrszemeket sikerült ezelőtt hangtalanul kiiktatnod, tehát ők már nem lőnek rád). Ha a tábornokot (bent a bódében, ami előtt sok zsoldos téblábol) kiiktattad, a társad közli menekülnötök kell. Erre egyedüli mód a fennsík jobb oldalán lévő fa majdnem vízszintesen belógó hosszú ága. Jelöld ki a készletből a csáklyát (default: egérgörgő). Ezt megelőzően tanácsos a térképen lévő piros pontokkal jelölt ellenséget kiiktatni, különben szimplán lelőnek a fáról, mielőtt elkezdhetnél ereszkedni. Ha ez megvan, csáklya kijelöl, közel mész a fához, pirosan vibráló keretbe jeleníti meg a csáklya helyét, bal egérgomb (Fire)-csáklya eldob, előre nyíllal felhúzod magad teljesen. Itt jön a trükkös rész. Megvárod, míg a karaktered "belendül", majd ha egy vonalban vagy fának a síkjával, akkor a nyíl hátra gombbal megkezdheted az ereszkedést. A bal egér gombot mindeközben folyamatosan nyomva kell tartani, különben leesel. Tovább: Észre fogod venni, h néhány méter ereszkedés után, "nem akar tovább ereszkedni". Ilyenkor (a valósághűség jegyében) a szikla falnak vagy háttal és nyílt tereppel szemben. A játék itt azt szimulálja, hogy a hátad nekiszorul sziklafalnak, ergo nyíl jobbra-balra gombbal be kell forognod addig, h a szikla szemben legyen veled. Ha ez megvan, akkor "lábbal könnyítve" (ha min. láttál már kommandós filmet messziről, akkor érted miért) gond nélkül le tudsz teljesen ereszkedni. Mikor leértél, csak akkor engedd el a bal egérgombot, majd iszkiri a legközelebbi bódéba, mert van a bokrokban további megbújó ellenség, akik kapásból leszednek, ha az ereszkedés után te nekiállsz nyílt terepen vakarózni. Ennyi. :)
Ha ezek után sem megy, akkor a dobd el játékot, jáccccccáá Gííírzofwóóórral. -
kovács1981 #592 http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Smiper Ghost Warrior: magyar vagy angol?
2010. 09.23.
Tájékoztatjuk minden vásárlónkat és partnerünket, hogy a fent említett játékhoz elképzelhető, hogy a gyártás során angol kódok lettek nyomtatva a kézikönyvre. Egyelőre próbáljuk a hiba pontos okát meghatározni, de nagyon úgy tűnik, hogy ez okozta a félreértést. Mindenkitől elnézést kérünk és amint megtudunk valami bővebbet, azonnal közzétesszük!
Üdv!
-
strebacom #591 Áá hogy ez steames, fos.....no akkor lehet hogy a "steam hungarian reg."-el menne magyarul.... -
Kaslerka #590 Steamen belül is tudod választani. Csak a 6 között nincs magyar :) -
strebacom #589 A Gamecopy-n van egy languesselector meg kellene próbálni azzal..hátha....
-
firstatis #588 Csak egy bizonyos pontba, a piros körbe hajlandó beledobni! Ilyet keress!
Viszont én is hasonlónál akadtam el. Az egyik pályán egy parti sziklára kell felkapaszkodni. A második dobásnál egy kidőlt fára kell feldobni a kötelet. Eddig nekem csak visszaesni sikerült innen. (cca. 14m-re a cél)
Mit keressek? Hogy lehet innen tovább menni. (kb. 1000x próbáltam. Meguntam!) Tud valaki segíteni? -
Kaslerka #587 Most már mindegy, ma már visszaküldtem. :) -
kovács1981 #586 Sziasztok!
Most jött meg a játék a cd galaxistól és nekem sincs rajta amagyar felirat!
Üdv! -
strebacom #585 Köszi a tájékoztatást.... -
#584 Sziasztok,
Ahogy Strebacom írta "így történt". Annyiban változott a dolog fekvése, hogy minden beérkezett és kiadott verzió nagy valószínűséggel magyar, csak a kézikönyvre nyomtatott kód az angol verzióhoz van hozzárendelve. Ez még nem 100%, de sztem ez lehet a gond. Sajnos a City 5-kor letette lantot, így az erre irányuló kérdésemre már csak holnap kapok választ.
Amint tudok jelenkezem és bocsi srácok!
üdv,
tg
-
strebacom #583 Igen, igy történt, majd intézkednek, addig ,meg várok....
-
Kaslerka #582 A srác akit elértem a Seven M-nél az azt mondta, hogy ő tesztelte. Lehet az ővé magyar volt aztán a sokszorosításnál má' nem. :) -
strebacom #581 Nem értem a SevenM nem tesztelte(?),náluk viszont fenn van az oldalon....
-
#580 Mennyire szánalmas népség.Tesztelni meg nem kell mi? Csak adjuk ki hátha pár user megveszi az lesz kis zseton. -
strebacom #579 Valamit csak ért az email,mert már le is vették az oldalukról a játékot.. -
Kaslerka #578 Nem irtak még vissza és a telefont sem veszik fel. Viszont a Seven m-et elértem telefonon. A srác értetlenül állt a probléma elött. Azt mondta küldjem vissza a cdgalaxisnak. Ma megy vissza. Egyenlőre itt tartok. -
strebacom #577 Ugyan már nehogy megharagudj,akkor félre érthettük egymást....
Az viszont tényleg szar dolog, hogy ki van irva hogy magyar a felirat, és mégsem az...pedig majdnem megvettem én is...
-
#576 Válaszolt már a galaxis? -
#575 Olvastam , ezért kérdeztem , hogy esetleg van -e valaki . Bocs,hogy beírtam a "topikotokba" ! -
strebacom #574 Ezt mind tudjuk, de ha visszaolvastál volna, akkor te is tudnád, hogy egy srác megrendelte, már ezt a változatot, és mégsem mafyar, csak a telepítö....
-
gyuri35 #573 Valamiért nem hajlandó eldobni azt a nyomorult csákját!Tipp,valaki?Köszi! -
#572 Platform: Windows XP / Vista / Windows 7
Honosítás: magyar felirat
Kategória: akció
Adathordozó: PC DVD
Kiadás módja: normál -
strebacom #571 -
#570 -
#569 Van olyan akinek rajta van a magyar felirat ? -
strebacom #568 Még jóó hogy nem rendeltem meg, ha nem is magyar...pedig már nagyon rá akartam klikkelni a "megrendelés" gombra....
-
gyuri35 #567 Azt mondja,leereszkedéshez használjam a kötelem.Hol?És hogyan?Semi módon nem hajlandó azt a hülye csákányt! -
gyuri35 #566 hogyan lehet lemenni,miután kiirtottam a katonákat? -
#565 Ott van bent a bódéban.