Sniper: Ghost Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt mondja,'szedjem le'Vasquez tábornokot,jó de hol van?Én ottlent csak munkásokat látok,egy-két katona van csak! <#nemtudom>
Mi ez valami Google fordítás?<#wow1>
Muttley
talán kezd Vasquezzel 😉
Are you lenni otthon Sniper téma, vagy jössz te tapasztalat más bumm-bumm-meghaasz játék és te hisz azt, ez is úgy múkod? <#idiota>

Just do it :)

Bármit nyomok,nem dobja el a csákját!
Állandóan megszólal a sziréna,és Vasqez megszökik!<#vigyor2>
Muttley
Csáklyát feldobod jobb szélen a fára, felhúzod magad, majd onnan lassan leereszkedsz.
Ellenség nagy részét érdemes kiirtani elõtte, mert lelõnek a fáról, mielõtt leereszkedhetnél. 😉

Üdv!Elakadtam,tudna valaki segíteni?Az egy lövés,egy gyilkosság fejezetben elértem az orvlövész pontig,bármerre akarok továbbmenni,leesek valami szakadékba!Ki lehet valahogy kerülni?
végignyálaztam a lemezt. Nem találtam rajta semmit.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

grebber
Nem lehet hogy a DVD-n rajta van egy fájl amivel tudod magyarítani? Volt már ilyenre példa!

Next PC upgrade: 2022

Írtam nekik egy levelet. Megvárom mit válaszolnak.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Biztos hogy nincs benne magyar....küld nekik vissza....

CD galaxis

Honnan rendelted?????

Megérkezett ma a játék. 1. DLC kód nincs benne. 2. A telepítõje magyar, de aztán már angol az egész. Átállítani nem lehet. Steamen 6 nyelvet enged, magyar nincs közte... vicc az egész.

Muttley
Nem érted, miért?
Olvasd el a #406-ost.
Nahát, azééééé 😉
Kezdetben fanatikusnak és/ vagy mazochistának kellett lenni hozzá.
U2-vel, már élvezhetõ is.
A gépigény egyáltalán - ehhez a grafhoz meg pláne - nem nagy: 3.2 GHz IP 4 kell hozzá és full-grafon megy akadás, lag nélkül.

Végre fel tudtam telepíteni egy full játékot,kb. ilyen minõségre számítottam a videók alapján!Klassz kis játék ez,nem értem sokan miért hurrognak???Ennyire bénák,vagy nincs meg hozzá a gépük?<#taps><#nemtudom>
Muttley
Megtanúúúúsz angolul vagy igen?
😉
Beközelítesz (támadó szándékkal) 2 km-en belül célkeresztben vagy...

Na akkor töccsed fel a magyar fájlokat.ha jót akarsz ember...mert ha nem küdöm azembereimet...

Muttley
Ennek örömére egy szép éles doboz kép:

...és ha nem jellenne meg 😉

Muttley
#406 nyomán - teszt kiegészítés:

A három Update közül a legfontosabb az Update 2.

Install után a játékban a leglényegesebb változás:
Bár az AI továbbra is erõs, játszható (!) lett a játék.
Kellemes kikapcs.-t mindenkinek.

Köszi szépen!
Arra rájött már valaki,hogy az elsõ részt hogyanlehet megcsinálni?Én már idegbajt kaptam.<#csodalk>
Azt azért ne felejtsd el hogy a demó is 2.7GB!ami nálam van,ugyanis ekkora.Igaz láttam 1.4 gigásat is
Muttley
Update-1 Skidrow

Update-2 Skidrow

Update-3 Skidrow

Még arra kell rájönni, h fontos-e vajon a telepítési sorrend.

Maxtreme
Ja hát gondolom az a pár megás crck file pótolja azt a kb 12 mapot ami a demoba nincs bent...

Úgy néz ki full game lett,mert az 'update1'et gond nélkül "bevette"!<#taps>
Üdv!A lejárt demóra egy megoldás:full játék törésének alkalmazása!Hogy a játék ezután full game -e azt nem tudom de elindult, gond nélkül.Magyarosítást nem tud valaki?<#taps>
A nyelvi fájlokat nem lehetne feldobni valahová ?
Köszönöm

A warezosat nyomják Tunngle-val. Ha kedden megérkezik, akkor megmondom mennyien vagyunk. 😊

Jaka923
Sokan tolják a játékot online?

Korrekt áron árulják nálunk. Azt írták nekem mailban, hogy a magyarban benne van a DLC kódja. Szóval az ingyé jár nekünk.
Multiplayer DLC (5 új térkép)

<#eljen>

grebber

Link????
<#kerdes>

Megjelent a Magyar végre.

#337 <#nezze>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Te ezt viccesnek veszed?
És még,hogy "Solid Snake"?<#worship><#gun>
Solid Snake
Sziasztok!

Hol találom a savet?<#integet2>
Muttley
Sokaknak baja ez, ne szívd mellre. 😊
Állítólag az 1.xx patch orvosolja ezt PC-n.
Xbox-on meg ügyesnek kell lenni. 😉

Bokafix2
Leszedtem a demot, de ez valami vicc. Egy az, hogy dátum visszaállítás nélkül nem is lehet jáccani, mert kiírja hogy "has expired"
Milyen demo az, ami egy idõ után nem is mûködik. Én még nem találkoztam ilyennel.
Ráadásul a demoban az elsõ küldetés, hogy a lighthouse-ig kell eljutni, de hiába próbálok akárhogy lopakodni mindig észrevesznek.
Lövöldözni meg nem lehet. Megértem hogy lopakodós, de ahogy a City oldja meg ezt a feature-t az eccerûen elképesztõ. Más lopakodós játékokban tovább tudok jutni, itt meg nem.
Olyan hülyén lövi be ez a fejlesztõ csapat a nehézségi szintet, hogy borzalom.
Egyszer tök hülye az ellenfél, lásd: Marine sharpshooter, Mortyr széria... itt meg olyan éles szemük van, hogy a sas elbújhatna. Sõt "röggöny" szemük van, mert takarásból is látnak.
És nem az hogy 10-20 métert kell lopakodni, hanem több mint 100 méterre van a lighthouse.
Hiába jó a grafika, meg van bullet time, van amit most sem sikerült nekik jól megcsinálni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

grebber
Multi kieg jön hamarosan! A linken van videó is az új pályáról!

1.2-es patchel játszom, de valahogy eltûnt a vér a játékból.
Fõleg a bulettcam -nél hiányzik.

valakinek valami ötlet?

Köszi:
Mac

Shep
Ja tévedtem, ott is csak elõrendelhetõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
576-ban már rég kapható.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
Bazz ma azt álmodtam, hogy megvettem a játékot 990 Ft-ért. 😄 Mondom akármilyen fos ennyit megér, aztán álmomban meg is bántam, de jó hogy csak álom volt. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Látom változott:
Sniper Ghost Warrior
Tervezett megjelenés: 2010. szeptember közepe.

De miért???
<#conf>

hello all ez a játék nállam nagyon ott van végre valami lopakodós nem hentelõs játék erre vártam vannak hibák de melyiknél nincs elég sokk játékot viszek de eddig ez a nyerõ ,arma 2 operation arrowhead jó csak nagyon neki kell ölni call 6 szépen meg van csinálva de szar a hostolás crysis wars jó szép is de nem jo a sebzés rendszer valamikor jön a kill valamikor meg az isten értse nem megy bár aszem írták hogy a grafra mentek,bc2 sokk minden használható de csapat nélkül szartse érsz ami baromi ritka mint a fehér holo hogy valaki úgy játszón ahogy kell 46-szintû vagyok de ritka hogy valakivel is össze dolgoznánk ha haverom nincs szinte felejtõs a game nekem edig ez jõt le és midegyikre legaláb fél évet várni kellet hogy valamenyire játszhato legyen a javitások véget .
LaliK
Hali!

Nekem ezt írja ki mindig és nem tudok mozogni, meg semmit. Mindent próbáltam, de nem tudom eltüntetni. Valaki esetleg valamit?
szerk: de ez csak autómentés után van, szóval ha újrakezdem a chaptert, akkor eltûnik.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."