Sniper: Ghost Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zöldeshányás
Hello!

Tudnátok segíteni hogy honnan tudok szerezni mapokat?Már baromira unjuk azokat amik alapból vannak benne.

\"fingjál bele a rencerbe\"

grebber
City Interactive hat das Release-Datum für den CryEngine 3-Shooter Sniper: Ghost Warrior 2 bekannt gegeben. Demnach erscheint der Ego-Shooter mit Crysis 2-Grafik am 16. März 2012 in Europa und vier Tage später am 20. März 2012 in den USA.

Next PC upgrade: 2022

Muttley
játékmenet ua. mint az 1. rész
de ez nem baj
az viszont igen, h
a karakter lassított felvételben fut
és megint nincs halottrejtés

Just do it :)

Pedig jól néz ki.

grebber
Sniper: Ghost Warrior 2 - GamesCom 2011: Exclusive Demo Walkthrough

Megmondom õszintén nem igen ismerek fel CE3-as motívumokat.<#conf>

grebber
Sniper: Ghost Warrior 2 képek,videó Azért rendesen beakadozott!

grebber
A 2. résszel találkozhatunk majd a hamarosan kezdõdõ gamescom-on!

Bokafix2
Cryengine trí? Attól félek mert már a Crysis 2 alatt sem komálta a Crossfire-t, állandóan fagyott a játék, ezért nekem kellett letiltani a CCC-ben.
Bár hátha ennél nem lesz ilyen gond, de tartok tõle kicsit. Amúgy faja lesz.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

<#eljen><#csodalk>

Muttley
én a köv.-t írtam rá a tube-on:

"based on this vid, the physics and atmosphere is the same as the prev SGW
please, give us a real-all-assist OFF sniper mode:
1) learn deeply thoroughly the atmosphere of 2007 MW all-ghillied up and 1-shot-1-kill missions
2) develop enemy AI - ghillie suit should mean a thing but they shouldn't be dumb
3) take the physics of ArmA sniper missions or Sniper Elite and build them in
then and ONLY THEN, launch the game
in THIS case it is very likely to be a blockbuster"

Nagyon fasza lesz!!

Muttley
amirõl szó volt:

Shep
Hát beszél itt a tag nagy dolgokról de az alapján amit mutatnak ugyanaz, mint az 1 csak Cryengine 3 van alatta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Muttley
én azért nyugodtabb lennék, ha tudnám, h egy
BF2-t vagy Crysis sorozatot jegyzõ EA is tûz közelbe van
jó az elsõ S:GW, de sokkal jobbat ki lehet belõle hozni
és hát nem tobzódunk a 'sniper' gammákban :S

grebber
Hát sajna reggel 4:10kor kelek nem várom meg majd holnap csekkolom youtubon!

22:30-kor ghost warrior 2 itt: http://www.ign.com/events/e3/2011/live-video

grebber
Nem kell ide EA csinálgassák csak saját maguk.Abból tanulnak és remélem egyre csak fejlõdni fognak!

Muttley
ha a magasröptû szöveg lényegi oldalát nézzük, nagyjából ugyanaz,
amit az elsõ részben ígértek
ha azon még tovább fejlesztenek, hát <#eljen><#eljen>
EA közremûködésérõl valami hír? vagy (ezt is) egyedül csinálják?

TopGun
Nagyon durvan jo a negyedik kep!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

grebber
Sniper Ghost Warrior 2 - a legfontosabb tudnivalók!

A mesterlövészek mindig is titokzatosak voltak. Õk azok, akik vigyáznak ránk, ha közelharcba keverednénk. De vajon milyen lehet a mesterlövész puska másik oldalán lenni?

Egy új, Crytek-es motorral meghajtva a City Interactive legújabb üdvöskéje, a nagysikerû elsõ rész folytatása igyekszik a legjobban lenyûgözni azokat a játékosokat, akik már gyakorlottak a mesterlövészet mûvészetében.

Változatos játékmenet:

- Sniper: Ghost Warrior 2 hatásosan egyesíti a precíz vezérlést és a mesterlövészet élvezetét a lopakodással, csendes likvidálással, az akcióbetétekkel és némi co-operatív játékmenettel.
- Körülményesebb látási viszonyok esetén lehetõségünk van aktiválni az éjszakai, vagy termo látásmódot.
- A játékban immáron jármûveket is vezethetünk.
- Sokszínû játékkörnyezet. A várostól kezdve a dzsungelen és a hegyeken át, a tundráig sok helyütt megfordulunk majd.

Autentikus, modern mesterlövészet:

- Valósághû ballisztika (a kilõtt golyó röppályája), ami függ a játékos helyzetétõl, a szél erejétõl és irányától, a pulzus számunktól és a célpont távolságától.
- A mesterlövészek sosem egyedül harcolnak a valóságban, s nincs ez másként a Sniper: GW 2-ben sem. A társunkkal való együttmûködés a sikerünk kulcsa.
- Az összes pálya valós helyszínek alapján készült.
- Tekintélyes fegyverarzenál áll majd rendelkezésünkre: hatféle mesterlövészpuska, három támadókarabély, nehézgépágyúk és a listának még nincs vége.
- Ha egy likvidálást a lehetõ legkevesebb hang nélkül végezzük el, akkor jutalmunk egy igencsak brutális kivégzési animáció.
- A Bullet Cam a legszebb lövéseket játssza vissza.
- A környezet is rombolódik, ha egy nagyobb kaliberû fegyverrel tüzelünk, vagy robbantunk.

A játék leghamarabb is csak 2012-ben viríthat a polcunkon, de már alig bírjuk kivárni. Megjelenik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

info: Gamestar

Ha a képeket törölnék a tárhelyrõl!

Hali!
Nagyon jo játék! Olyan kérdésem lenne,hogy hogyan lehet tovább menni a világitotoronybol amikor észrevétlenül lelövöm a 2 mesterlövészt.Nagyon köszönöm
Muttley
<#eljen>

grebber
Ghost Warrior 2 elsõ kép!

tomo05
Jó zene!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

grebber
Most már biztos hogy bemutatják!

Muttley
2012
hurrá :/
le is veszem az idei listáról

grebber
Nagyon kíváncsi leszek,legfõképpen arra hogy mit hoznak ki a CE3ból!

sherlock1
Várhatóan bemutatják a második részt az e3-on: http://pc.ign.com/articles/116/1167614p1.html

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Muttley
kapcsoljátok be a TV-t
kivételesen normális film megy benne
a TV2-n

Boltban tudsz venni :XD
am sztem ezt csak crackelni kell

www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater

google neked is a barátod 😄

www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater

Sziasztok!Sniper Ghost Warriorhoz kellene nekem serial szám ha valaki tudna! Köszi.
Béla9248
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy tök fekete képernyõ van ha indítom a játékot! Volna valami megoldás rá? Elõre is köszönöm!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Muttley
ez egy City Interactive-tól nem is rossz
😊
majd a SGW2-nél, amikor EA is várhatóan bekapcsolódik a dologba
na, akkor milyen számok lesznek 😉

grebber
1 millió db fogyott eddig a gamebõl!

zöldeshányás
probléma megoldva.

ha esetleg vaklakit még érdekel:

http://data.hu/get/3054972/DataHu.rar.html

zöldeshányás
csá

amit töltöttem hozzá magyarítást abban nincsenek normál ékezetes betûk.van valami értlemes magyarítás?vagy valaki fel tudná tölteni amagyar nyelvi fájlokat?

Áhhh most kezdtem ezt a játékot, nagyon zsíííír! Kiváncsi leszek a köv. részére!

melfoy
Repül a golyó,ki tudja hol áll meg..😊

Muttley
zsír <#eljen>

Valakinek megy a multi törtbe?
én megcsináltam mindent a youtubos video szerint de csak tölt amikor csatlakozok 1 serverhez.valaki valamilyen ötlet??
kösszi
<#violent>
Muttley
Higany
Ügyes vagy! Az IGI project nekem is nagy kedvencem vol. Kár, hogy mostanság nincs hasonló.

Muttley

Sziasztok! Hát végigtoltam a játékot és igen jó kis game! Nos úgy döntöttem leírom ahol fogva tartanak azt a részt mivel hogy nem tudták sokan megcsinálni. Nos én nem használok Cheatot elrontsa a játékélményt sose használtam, de pach et se tettem fel. Mert mondom el nem hiszem hogy simán nem lehet kitolni. Most meg majd kitolóm még egyszer pach el. Mondanám hogy csináltam meg úgy hogy 4 szer lett csak sikertelen.

Nos eleinte a magaslesrõl lelõdtem az embereket, majd az udvaron is 1,2 tõt akkor volt ott egy teherautó az mögé lefeküdve kimentem az elejéhez, majd a ballra lévõ elsõ sátorban volt 2 ember azt leszedtem az ablakon keresztül. Utána odamentem a sátor mellé és az ablakán keresztül belõttem a másik sátorba tartózkodó 2 emberkére. Majd elmegyek a teherautó mögött és a jobbra lévõ sátorba befutottam azon keresztül azt utána a hídig ott meg el a híd mellett stb onnan már könnyebb volt. Amúgy nem volt nehéz egyáltalán a rész. Még a régi Igi projectbe szokott ilyen lenni. <#nevetes1>
mike irtam privátba irj visza pls

core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7

Muttley

Tedd fel mind3 patch-et. Ez megoldja sok problémádat.
Ha utána is unalmasnak érzed

Érdekes benyomásaim lettek néhány óra singleplayer játék után.
A jelentõs aljnövényzetben sem lehet elbújni, még ha az olyan magas is, hogy nem látok ki belõle hasalva. Messzirõl kiszúrnak és nagyon pontosan lõnek az AI-k. A lopakodó stílus rengeteg helyen kivitelezhetetlen. Ellenséget megkerülve nem lehet eredményesnek lenni. Youtube videokon látszik, hogy sokan meg sem próbálkoznak vele és inkább CS-s, Rambos stílusban rohangálnak végig a pályán. A dobókés és a hangtompítós pisztoly gyakorlatilag felesleges, sehol nem éreztem eddig nélkülözhetetlen szükségét. Az AI egyébként mozgásában eléggé "béna" gyakorlatilag a helyén marad akkor is, ha felderítette a játékos pozícióját. Idõvel ez unalmassá és egysíkúvá teszi a játékmenetet. Egyébként szép és hangulatos minden.