Sniper: Ghost Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
öröm veletek társalogni. :D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
kevés ien stílus van, és abból is kevés az igényes játék
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ráadásul a kép ps3....és a sniper nincs konzolra....:)
de ettõl még megteszem csak nemértem hogyan...
mert ahhogy én csináltam:
1. neten kerestem egy képet a google-ba.
2. fent url-t kikopiztam
3. rányomok hogy kép beszúrása
4. ctrl+v
5. és leokéztam....
Az enemy több száz méterrõl szarrá lõ gépfegyverrel ugy hogy fedezékbe vagyok szinte és nem is láthatna elvileg.
Egynek mindenképpen jó.Citynek meg elõrelépés szerintem.Remélem odafigyelnek rá miket írogatnak a gamerõl és a következõbe azoakt beleteszik.
Ez a graf engine maradhat.Mindenesetre én kíváncsian várom a következõ city-s game-et!
Next PC upgrade: 2022
és ÍGY klikkelendõ URL formájában
Utóbbira javítsd, légy szíves a #350-es Singularity képed.
Just do it :)
-Full lineáris, semmilyen szabadságod nincs, a szabadság csupán csak látszat.(esélyed nincs flankolni, vagy ellent kerülni)
-Az AI akkor is lát ha te azt nem, amúgy meg tökhülye az AI
-A láthatatlan falak 2010 ben.
-Nekem az istenért nem ment fullscreenen, csak ablakban...
-Egy kis nyúlás Crysis (még tyúkok is vannak..waow), egy kis nyúlás amonnan,pl. full dejavue a motorcsónakázás pl. BFBC2.
-A FOV, egyszerûen kriminális, mindent mint ha egy távcsövön néznél alapban, erre már a COJ2 nél is panaszkodtak sokan, és állítani esetleg a config ban lehetetlen.
-A hirtelen nincs ellen, hirtelen meg ott terem jelenség.
-Torkolattüzek idõnkét sehol, ám a HP megy le mert osztanak, de honnan.... jelenség.
Hosszú lenne még. Mint egy ZS kategóriás film. Akiknél a Crysis nem ment, azoknak biztos érdekes lesz úgy 10 percre. S megjegyzem kár, mert maga a Chrome4 motor jó engi, sokkal többet lehetett volna belõle kihozni. Pedig már-már elhittem, hogy a City kinõtte ezzel magát.
Hát nagyon nem, de ha így folytatják, szerintem 3-4 game múlva ott lesznek lassan, fõleg ha sokan megveszik ezt a ..art, ezzel támogatva a jövõbeli fejlesztéseiket.
mert igy nem tudom amit irtál hogy mire gondolsz...
Összességében a srácok most ALKOTTAK. Bár a befejezés a végjátszma nem volt nagy eresztés, de a többi pályák egész jók voltak. Lehet settenkedni, sunnyogni is. nagyon jó.
8/10
Nehogy laikus benéz, és azt higgye ERRÕL, hogy a Sniper GW-bõl van. :)
Just do it :)
mert lehet nem jol néztem, de pl singularity az elég durvára sikerült.
trans meg lehet sokaknak nem tetszik, de a külsõ helyszinek elég frankón festenek...
Max ez a sniper ami "szép" a másik 2 amit mondtál az nem igen!
most hirtelen hogy odatették magukat, pl a transformers, és a singularity is mekkora lett, és nem csak grafika terén, hanem tartalom és irányitásban is, ami nem kis tényezõ.
tekintve az adott stilusokat....eddig jol indul az E3 utáni idõszak...:)
egyébkétn eddig egy olyan 75%-os játék, korrekt. viszont a CI történetének a legeslegjobb gammája. ez is tény :D
Magamból kiindulva nem gondoltam hogy senki nem fog megszánni egy mentéssel.
Pedig raklap helyre beirtam :(
Bár ez elég láma megoldás a készítõktõl mivel az elsõ lövést akkor mitõl nem hallották? No mindegy City nem tehet róla <#banplz>#banplz>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Valami ötlet?
élet a legjobb méreg
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A mentések itt találhatóak:
Sniper Ghost Warrior\Game\out\save\játékbeli profilod neve\
Elõre is köszönöm.Ez a game meg rohadjon meg hogy nem enged engem tovább.
A karakterek jelentéktelenek, történet az nem nagyon van a vége pedig egyenesen röhejes, aki végigjátssza rájön, hogy itt mire gondolok.. <#idiota>#idiota>
Mindenesetre én élveztem, eljátszottam volna még vele egy kicsit, nekem az éjszakai pályák tetszettek a legjobban. A cod szerû lövöldét nyugodtan kihagyhatták volna, ha lett volna több ötletük a játékhoz.
6/10
<#hehe>#hehe>
menj a szék felé és egyböl amennyire csak tudsz jobbra menj a gumiabroncs felé a sikla mellett
nem igaz hogy észrevesznek úgy is
skerülnije kell én így csináltam
még az elején akadtál el ahol elõször 52 méterig kell menni és ott van egy tartálykocsi? vagy már jóval messzebb vagy?
tudsz konkretizálni?