764
-
#444 Állítólag a vízbe kell leugrani!
Én XBOX-on játszom!
Szóval nem tudom PC-n mi a helyzet!
Ill. cdgalaxi nyári PDF katalógusából egy infó!
-
#443 Valaki, valami ötlet? :/
-
#442 Hát nekem is az a gondom, de akkor valahogy csak megoldom. Egyébként nálunk meg lehet venni valahol, vagy csak kintről lehet rendelni? -
#441 Amikor kilövöd az ablak mögül?
Szerintem igen!
Nekem az okozott nehézséget hogy utánna lejussak a hegyről.
Máig se értem hogyan sikerült!
Leugrottam minden-mindegy alapon aztán valahogy 30 egységgel túléltem! -
#440 Én nem játszottam végig,csak itt írta valaki.Bugba ütköztem!Azon a pályán ami a demóba volt(nappali) ahogy elkezdődik a pálya RÖGTÖN észrevesznek és megszólal a riadó és vége! -
#439 nem ézin kell játszani és akkor nem 3 óra. -
#438 Az első pályán, miután lelövöm a tábornokot utána mindenképpen elkezdenek lőni rám? -
#437 "és 3 óra nem ér 5 000 ftot."
Neked 3 óra!!
Nálunk jó pár hét lesz a játékidő! -
#436 ÁÁ ez nem jó!!
Uninstall -
#435 Na igen,pedig nem olyan drága:S Viszont azért nem olyan jó játék sem és 3 óra nem ér 5 000 ftot. -
#434 -
#433 Gondolom nem vette meg senki sem:( -
#432 Magyarítás? -
#431 Nem tudja valaki, hogy miért nem akar elindulni? 1 óráig csomagolta, aztán benyögte, hogy a konfigurációja helytelen, és telepítsem újra...
8600 GTS
2 giga ram
windows xp 32 bites
C2D E4400 -
#430 Tekintve az idei év várható egykaptafás FPS kínálatát
(MoH: OA, CoD: Black OPS, Crysis 2)
fel fog ez még értékelődni :) -
#429 Persze lehet nem szabadna ennyire ízekre szedni a játékot, mert ha pl teljesen valósághű lenne, amiket meg is említettél, akkor szimplán játszhatatlan lenne a játék és ugye mégis csak egy játékról van szó.
Létszükségnek hagyom csak fent, de az olyanok tényleg nagyon komolyak a játékban, mikor egy messzi ellenfél a távolból észrevesz, de még csak hunyorítgat, hogy tényleg ellenség vagyok-e (ilyenkor ugye nől a csík alul) és akárhogy elkezdek előtte ugrálgatni, továbbra is csak ugyanolyan ütemben nől tovább a csík, aztán ha eléri a csík a maximumot, hirtelen mindenféle hozzáfűzés nélkül elkezd lőni és meg is öl, mert a röhögéstől nem tudok játszani. :D -
Taki33 #428 Sziasztok! Szerintem jó kis game lett, kár hogy nekem az angol verzió van meg. Egyébként nagyon megköszönném, ha valaki fel tudná tenni a magyar nyelvi fájlokat.
-
#427 Benne van a dobozában ;) -
perro20 #426 Sziasztok! olyan problémám van h megvan a játék csak kéri a license kulcsot nem tudna segíteni nekem valaki h mi az?vagy hol találom? Mondjuk olvastam h nem kell hozzá akkor mit kell csinálnom? Légyszi segitsen valaki! Köszönöm -
#425 Akkor szimplán hajintsd messzire :)
Valódi éles helyzetben, ha egyszer felfedezi az ellenség, h mesterlövész tűz alatt vannak, azonnal fedezéket keres (a játékban ez forgolódás, célkeresésként jön le) és ezzel egyidejűleg kér légi támogatást, tüzérségi- és aknavető tüzet. Szedett-vedett banda esetén átfésülik a célterületet. Ezekből egyik sincs a játékban. Helyette van kiélezett AI.
Fáj nekem is, h a ghillie ruhának 80%-ban nincs értelme, de ettől még játszható.
Ha persze neked nem jön be, dobd el. :) -
#424 Nem tudom, lehet adok még neki esélyt, de ez a sorod megint nem tetszik, hogy "ha meglátod, azonnal visszabújsz (mert, ugye ebben a játékban ilyenkor majdnem mindig ő is lát téged)". :D
Még akkor se, ha úgy fogom fel, hogy I. fokú készültség van, azért csak a mesterlövésznek legyen jobb látása, ne az átlagellenfélnek. :) -
#423 Konzolon meg hosszan nyomni a B gombot! -
#422 CTRL! -
#421 Ebben a játékban le lehet hasalni vagy guggolni valahogy? Idegesítő hogy nem tudok...
Vagy csak jobban szét kéne nézni a bill. konfigurációban? :D -
#420 nem is kell hozzá serial. -
csabeszszan #419 Ha valaki megadná nekem a serial kódot,megköszönném! -
#418 Van benne concentration mode. Ha nézed a bal felső sarokban a térképet ÉS LASSAN, LOPAKODVA (!) mész, piros nyilakként feltünteti neked majdnem az összes enemy-t. Abba az irányba fordulsz fedezék mögül (értsd: magas fű kivételével bármi) ahol látod őket, kikuksi távcsővel, közben bűvölöd a felfedezési csíkot. Ha meglátod, azonnal visszabújsz (mert, ugye ebben a játékban ilyenkor majdnem mindig ő is lát téged), lecsökken az fcs, majd újra kibújsz, azonnal concentration mode és már kapja is bullet-time-os buksist :) Fogd fel úgy, hogy I. fokú készültség van mindig és így nem lepődsz meg hiper-érzékeny AI-on.
Amúgy rohadtul gáz, h egy MW2 (ami, ugye nem a stealthről híres) képes volt jól összerakott lopakodó mellékküldetéseket alkotni, akkor egy kifejezetten erre gyúró játék méééé nem. Made in Cityinteractive. :)
#415: Ha easyn tolod, feltétlenül. #284-es Guiness-rekord kísérlet 3 óra akármennyiről szólt. Próbáld hardon ;) -
#417 Sziasztok!Elmondanám én is a véleményemet.
Szép, meg jó...is lenne ha:
A MI tök buta.Nem lehet fegyvert választani.Jó lett volna ha az elején fölszerelhetem az emberkémet én.Utálom mikor megszabják merre mehetek az ilyen tipusu játékokban.bele ütközöm a láthatatlan falba!Jahh,hogy arra is el lehetne menni csak mégse lehet.Mennyél amarra mert oda van tervezve az útirány.Könyörgöm a Far Cry-t miért tudták megoldani az össze vissza mászkálással?Az ilyen tipusu játéknak pont ez lenne az egyik lényege!Adott a cél aztán old meg magad ahogy tudod.A Ghillie ruha rajtése igen nevetséges.Mint már írta valaki néha úgy észrevesznek,hogy csak nézek "Mi van mááá most mééé és hogyan????"
Amúgy hangulatilag grafikailag el lett találva a játék,de ez kevéske.Azért végigtolom a játékot de utána hamar felejtős lesz.
Elkapkodták a kiadást.Pedig kár érte. -
#416 "Éjszaka, holdárnyékban lévő magas fűben, az ellenségtől 100-150 m-re, hasonfekve, ghillie-ruhában olyan simán észrevesznek"
Ha ilyet tapasztaltál (meg persze nekem is szembetűnt már néhányszor pár érdekes viselkedés a játékban) akkor valószínű nem is lesz már elindítva többet a játék a gépemen. Ezzel a "hiánypótló játék" kifejezéssel maximálisan egyet értek.
Ilyenek után felesleges időpazarlásnak érezném a vele töltött időt, mert én azért akarnék vele játszani, hogy sunyi módon ravaszan végiglopakodva a pályákat oldogassak meg küldetéseket.
De ez így, mivel kivitelezhetetlen, sajnos így meg is szűnik a további érdeklődés. -
#415 "Főbb jellemzők:
16 küldetés és nagyjából 8-10 óra játék időt biztosít a Sniper Ghost Warrior."
Jó lesz az max 4 órának is!
-
#414 Te ismersz olyat, aki p3, p4-gyel akar vele játszani? ;) -
#413 Ezt Nézd! :D -
SGW #412 Ninsc szarul optimalizálva csak kell hozzá gép és nem p3 meg p4 -
Supa #411 Koszi a Marksmanos linketA filmet mar lattam kb 10x de most lehet megnezem meg 1x,a trainingel elnyomtam kb 2 orat az eletembol es meg nincs vege mert betettem bookmarksba -
#410 máá'mind1, szerencsére a tesztnek nem ez a szerves része ;) -
Kaslerka #409 Valóban, de én megkérdeztem és ők mondták. :) Amúgy ha letöltöd a nyári katalógusukat akkor látod, hogy benne van. :) -
#408 a Co: BO és Crysis 2 meg novemberben és mégis... ;) -
Kaslerka #407 Azért nem szerepel a cdgalaxis kinálatában, mert júliusban jelenik csak meg magyarul... -
#406 Sniper: Ghost Warrior teszt
Hiánypótló játék, Szép grafika, igazi modern orvlövész/ mesterlövész hangulat - mégis - sem az xbox.com/US hivatalos játéklistáján, sem a cdgalaxis kínálatában nem szerepel. Vajon ok nélkül?
Ki a Sniper? A legmagasabb találati aránnyal rendelkező elit harcos? A türelem bajnoka és egyidejűleg a villámgyors és kíméletlen akció mestere? A legjobb pszichológiai felkészültségű harcos? A legrettegettebb ellenfél a harcmezőn? Akinek pszichológiailag bénító tevékenységére nagyon sok helyen igényt tartanak, mégis más fegyvernem harcosai nem keresik a társaságát, és ha az ellenség elfogja a legkíméletlenebb, legkínzóbb halállal hal? - IGEN. Ő a Sniper.
Visszajön-e ebből valami a SNIPER: Ghost Warrior játékban? Egészen sok.
Kezdjük ott, hogy mitől más egy sniper játék mint egy normál FPS? Annyiban, hogy míg egy normál FPS-ben egy egész tárat kiszórsz 1-2 emberre, addig egy (normális) sniper játékban egy lövés, egy halálos találat: One Shot, One Kill.
Én végigvittem hardon 18 óra 1 perc alatt. Tetszett, de néhányszor hajszálra voltam attól, hogy kitépjem a gépből a lemezt és apró darabokra, szilánkokra törjem.
Pro:
Úgy mondják, jótól nem szégyen lopni. Így van ez ebben a játékban is. Telis-tele van Modern Warfare elemekkel. Jó pár jelenet, küldetés menü, szövegek. A környezet pedig Crysis. Jelen esetben ez jó. Kifejezetten szép a tájmegjelenítési grafika. Passzol a sniper stílushoz az aláfestő zene. Az egészből nyilván korlátokkal, de átjön az említett Sniper hangulat.
Ami jól sikerült benne: A célzás rendszer teli találat. Számol távolsággal, széllel, gravitációval és "futás utáni kifulladással". Ez utóbbi azt jelenti, ha hosszabban futunk, utána pihennünk kell ahhoz, hogy megfelelően célra tarthassunk. A Bullet-time is élmény, majdnem kötelező kellék egy sniper játékban. Scriptelve ugyan, de csáklya segítségével fára is mászhatunk lövöldözés előtt.
Contra:
A játék egyik fele szép munka, lsd. fent, a másik fele, viszont
EL
VAN
KAPKODVA.
Mindössze 3.1 GB helyet igényel.
Megjelenés előtt voltak ilyen felhangok, hogy "AI így-úgy". Helyesbítsünk. A mesterséges intelligencia botrányos. A valósághűséget erős ökölcsapással agyonvágva: TÚL ERŐS. A City Interactive korábbi játékaiban az AI röhejesen gyenge volt. Itt viszont átestek a ló túlsó oldalára. Éjszaka, holdárnyékban lévő magas fűben, az ellenségtől 100-150 m-re, hasonfekve, ghillie-ruhában olyan simán észrevesznek, mint amennyire Havas Henrik döfködné Kelemen Annát. Valóban időigényes dolog egy lopakodó játékban egy jó riasztási rendszert kidolgozni, igazítva hozzá az ellenség mozgását, ehelyett itt kidugod a fejed bárhol és ha benne vagy az enemy látószögében teljesen mindegy milyen távolságban és fedezékben, ők tüzet nyitnak rád - ÉS - míg te bíbelődsz a célzással, addig ők jó távolról csípőből telibe kapnak. Emiatt sokan fogják messzire elhajítani a játékot, de EZ még mindig jobb így, mintha semmilyen AI nem lenne. Másik homlokráncolós dolog a lopakodó pályák riasztási rendszere. Többnyire, ha meglátnak, akkor azonnal riadó (bár néha ez sem kell nekik), más esetben pedig távolról lelőjük az egyiket, a másik ott szambázik előtte, s csak forgolódva célt keres. No comment.
A mentési rendszer továbbá nincs optimalizálva, ezért 1-2 pályarésznek 25-30-szor (!) kellett nekirugaszkodni. A játék ritkán ugyan, de hajlamos fagyásra. Az FPS hentelős golyófosó részekért és harmadosztályú megjelenítéséért óriási MÍNUSZ pont. Nem kellett volna bele, még "változatosság" címén sem. Sz.rul sült el. Ezek a fővonalak, nézzük a részleteket.
4 féle Sniper fegyver van. Kidolgozottságuk a környezethez képest és a Modern Warfare-ben, mint grafikai etalonban látottakhoz képest elmarad. Hangtompító csak egy fegyverhez van. A nagy kaliberű AS50 ugyanúgy sebez, mint a kisebb társai. A fegyverek közötti váltásmozdulat erősen Arcade-os. A játékban van jópár bug: Fegyverek sokszor egybeolvadnak egy közeli épület vagy tereptárgy részével, bizonyos szűkebb helyeken nem tart célra és nem lő (!) a karakter, holttest által elejtett tárgyak + a földbe leszúrt claymore lógnak levegőben, úszás közben és néha parton sétálva vízFRÖCSKÖLÉS HANGot hallunk, és az MW-ből lopott késelés itt lassú lett. Hard szinten ez utóbbi használhatatlan. Alaphelyzetben nincs kézi távcső, amikor viszont MARKSMAN-ként kapunk, akkor kisebb nagyításra képes, mint a fegyver-távcső. 1-2 helyen hajlamos beakadni is a karakter. A Browning géppuskával való lövöldözés szó szerint gáz. Annyira remeg a kép, hogy semmit nem látunk jó formán, nemhogy pontosan célozzunk + a double-kill sem mindenhol működik.
Összefoglalva:
A CityInteractive-nak van még mit bőven fejlődnie, viszont önmagához képest nagyot lépett előre, és kategóriájában hiánypótló a játék. A Sniper Elite-tel lehetne egy lapon említeni, de az TPS, 5 éves játék, ennek megfelelő grafikával és a Sniper: GW-hez képest semmilyen hangulattal.
Kiknek ajánlható? Sniper rajongóknak, célzás mániákusoknak, bullet-time megszállottaknak.
Kiknek nem? Hack-n-Slash Ödönkék messzire kerüljék el. Saját és környezetük megóvása érdekében.
Összességében: 7.0 pont - a Ghillie ruha és a lopakodás legtöbb helyen való jelentéktelensége miatt.
Zárszó: Kedves CityInteractive. Egy PICIT kellett volna még dolgozni az AI-on, ahhoz, hogy igazi lopakodós játékot kapjunk. Elfért volna egy küldetés előtt általunk gombnyomkodással, egértologatással összekötött precíziós fegyver összerakás, -töltés rész többféleképpen scriptelve. Valahogy ÍGY: a "game" menüpont. Szóval, nem rossz a korábbiakhoz képest, de az AI agyonvág egy nagy adag játékélményt. Kérünk szépen egy jobbat. ;)
-
#405 szar a processzor hűtésed, vegyél újat! én is ezzel szoptam be BFBC2-nél, más hűtő nemhiszem hogy befolyásolhatja ennyire hogy le is pusztuljon a gép, én a procihűtőre gyanakszom.