764
-
#644 Nemtudom melyik is volt az! De itt megtalálod!:) -
Healey #643 Hello!
nekem 1 olyan problémám lenne, hogy az egyik küldtésben mikor a helikopterhez kell eljutni és kiirja h védd magad, elindul a 2 perces vissza számlálás és mindenhonnan lőnek nem tudok rájönni hgy hova kell menni vagy mit kell csinálni.
Ha valaki segítene azt megköszönném. -
Nonoo 2 #642 Köszi Kaslerka ,sikerült továbbjutnom. -
#641 nekem azt írja ki, hogy invalid cd key vagy mi... véletlenül elbaszta az online aktiválást neten. és a reinstall sem segít semmit sem. Mindig kiírja ezt a hibaüzit.
Regeditben is néztem. de nincs kódsorozat, serial number. -
titike #640 Akit a magyarítása érdekel az keresse fel a http://gamesmagyaritas.atw.hu oldalon a forumot itt talál rá megoldást Szaby59 és segítője jóvoltából -
Kaslerka #639 Nemtom hol vagy elakadva, de ha ott ahol gondolom akkor le kell hasalnod (hosszan a CTLR) és annyi. -
Nonoo 2 #638 Valaki tudna segíteni?
Sajnos már az első pályán elakadtam.
Megöltem 2 embert és nem tudok tovább menni a következő ponthoz, mert a fa állványokon nem tudok átjutni.
Van erre valami trükk, vagy egyáltalán hogyan lehet ezeket kikerülni. -
Kaslerka #637 Én azért megvédem vandyke-t. Korrekt volt szerintem a seven m. Új acc-al, új kóddal tökéletesen magyar a játék. -
Szaby59 #636 Kaslerka ment üzi.
Ha valakinek megvan még a játék szóljon. -
#635 Ez nem így működik. Bocsáss meg, de többet nem fogom leírni, olvass vissza a játékkal kapcsolatban.
Csak tájékoztatás jelleggel és tényleg nem vagyok elszállva magamtól, de úton útfélen azt hallom, hogy nálunk legalább foglalkoznak a vásárlói panaszokkal. Nem akarok cégneveket írogatni, de vannak igen nagy multik, akik még hazai telefonos ügyfélszolgálatot sem tartanak fent! Szóval ha mondani lehet valamit rám/ránk valamit azt biztos nem hogy közönyösen állok/állnánk az ilyen dolgokhoz. Mutass még egy supportos-t itt, aki rendszeresen tartja a kapcsolatot a játékosokkal!
Továbbá soha nem volt olyan, hogy nem segítettem senkinek se! Vagy így vagy úgy, de mindig próbáltam valamilyen megoldást találni!
A fórum az más tészta. Ott tény és való, hogy néha 1 hétig fel se nézek. Ennek viszont nem a közönyösség az oka! Egyébként a fórum beindításakor is megmondtuk, hogy ennek nem az a célja, hogy kiváltsa a telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatot. Ahol egyébként már működik az amit te leírtál, hiszen van egy olyan rovat, hogy "Egyéb témák - Kérdések, problémák, észrevételek"
Na, szóval ezt a témát itt és most részemről lezártam, tehát bárkinek bármi gondja van nagyon szívesen segítek úgy, ahogy ezt tettem eddig is!
Semmi gond nincsen, vettem az adást, de én nem teljesen látom úgy a dolgot, ahogy azt te látod.
jó 7végét! -
#634 np -
titike #633 Vandyke én nem kivánok beleszolni a munkádba de szerintem ha a city igy szarik a dolgokra a helyedben én feltenném a magyar filéket valahova akár a ti honlapotokra és igy a jó öreg bemásolom/felülírom ahova kell modszerrel mindenki magyarrá tehetné a játékot.Szerintem ez nektek is egy jó pont lenne a vásárlói körökben.
Én és szerintem vannak velem egyforma emberkék ugy szoktam vásárolni, hogy elötte kiprobálom és ha tetszik meg is veszem az eredeti játékot.
De én is tapasztaltam a közönyösségeteket a játék problémák segítségnyújtása terén.Szerintem ez nem jó üzletpolitika.
Ha a honlapotokon a forum résznél csinálnátok egy részt a játékosok észrevételei cimen a ti munkátokat és emil forgalmatokat is lehetne csökkenteni.
Bocs az egészért de én csak segítő szándékkal irtam le e sorokat!!!
Még egy észrevétel aki játszani szeretne vele de öregebb a gépe!!!
Én egy AMD Athlon XP-A 1833 Mghz vel nyomattam végig azt nem mondom, hogy repült a játék de élvezhető volt
-
strebacom #632 Bocsánatot kérek nyilvánosan is töled, nem veled van bajom, csak ezzel a szarozással...a CiTy meg elmehet a kurva anyjába, ha ennyire leszarja a vevóit............ -
Szaby59 #631 Már mondtam párszor, hogy valahogy beszéljük meg és megcsináljuk, szerintem hamarabb, minthogy a City-től vagy bárkitől kapnátok segítséget... -
#630 Na, látom a kultúra nem jár együtt a korral gratulálok. Akkor innentől hivatalos úton keressen akinek gondja van.
-
gmadaras #629 Üdv mindenkinek!
Kurvára tele a tököm az egésszel,hiába inditok új fiókot nem telepiti
le,mivel érzékeli,hogy a régi fiókomba már letelepitettem kb.két hete.
Most akartam kezdeni a játékot.Mi a szart lehet csinálni? Új telepitő
kód? rendszer visszaállitás? -
strebacom #628 Örülök hogy ennyire elvagy magaddal, de ez a "sok"meg vásárolt emberkét kurvára nem érdekli, hogy te most beteg vagy vagy a feleséged beteg, ne értsd félre de igy van teshow..a légyeg hogy a paraszt ha megveszi ezt a szart...és nem megy a magyar nyelv feliratozása...akkor csak is téged vagyis benneteket baszat.........oldjátok már meg wazze, és ne dumáljatok mellé..... -
#627 Én is ezen dolgozom (persze teljesen legális úton), de valahogy nem jutok 1-ről a 2-re.
Grebber: Szíved joga. Lehet, hogy te így tudod, de így vagy úgy mégis valamit kell csinálnia vele. Én megnéztem a kiadott DVD tartalmát és csak a magyar fájlok vannak rajta.
Na lépek, mert már a feleségem nagyon szúrós szemekkel néz már rám. Még1szer szép estét!
Lö Pá, -
strebacom #626 Aqrvaanyját az angol bill.nek...sorry... -
strebacom #625 Nem veszekszünk, csaj szarul esik a szivatés...ahogy szaby mondta tedd fel valahová iso.ba és megoldjuk, 1000-szer megoldottam volna már a magyarosítást, ha ilyen szar a cici,faxom....tedd fel megoldjuk..aztán megveszem ha sikerál....
-
Kaslerka #624 Ne veszekedjetek gyerekek :) Ha visszakapom, felteszem új acc-ra és minden kiderül. Ha akkor sem fog menni, akkor más probléma lesz. Bár valami regedites megoldás jobb lenne ha létezne. -
#623 Éppen ez a gond.Én is leírtam feketén fehéren.A warez angol az ég világon semmi steam acchoz nem nyúlt hozzá.Ergo ennek működnie kéne magyarul.
Továbbra is szar van a palacsintában azt gondolom!
-
strebacom #622 Jaj ne értsd félre veletek(SevenM) semmi bajom ti(te) mindent megtesztek, csak hát ahogy te is irtad a City szarik rá, akkor menjen a fa...omba, és még egyszer irom senki...de senki ne vegye meg a játékot, ilyen feltételekkel, ezt legalább vagy 15-20 fórumra is kitettem.....
a SevenM a legjobb nem az ö hibája...
Ui: a más accountra való tel az 100% müxik...... -
#621 Szia,
Szerintem leírtam fehéren feketén, hogy a játék magyar feliratos. Nem értem mi a probléma.
Leírom még1szer: magyar feliratos a játék, de ha volt korábban bármilyen angol verziód a steam accontodba, akkor hiába rakod rá a magyart, nem veszi figyelembe. Hogy mi az oka? Nem tudom, mert nem vagyok steam programozó. Vagy 1-2 ötletem, de addig is azt javaslom, hogy ha valaki megveszi, rakja fel egy új steam accountra és tuti jó lesz a játék. Sajnos a City nem mozdult rá a témára (értsétek úgy, hogy nem foglalkozik vele) ezért saját kútfőből próbálkozom.
szép estét! -
Szaby59 #620 Kár (most nézem kicsit félreolvastam :D) -
Kaslerka #619 Értem én, hogy mit szeretnél, csak nincs nálam a lemez. -
Szaby59 #618 Kattints a fenti linken a fórumra, de csak annyit akartam, hogy a lemez tartalmát ISO-ként nem e tudnád feltölteni.
Hátha meg tudnánk oldani ezt a magyarítást... -
Kaslerka #617 Még nem kaptam vissza. -
Szaby59 #616 Kaslerka írtam üzenetet. -
fib #615 Mit várunk ? -
strebacom #614 Köszi, várjuk!!!
-
strebacom #613 Azokat öööö, nem...
-
#612 Mi van, ha aki olvas téged érti az angolt?
Akkor is a torrentre buzdítod?
-
Kaslerka #611 Elvileg hamarosan visszakapom. Kapok egy új cd kulcsot és felteszem egy új acc alá. Utána jelentkezem. -
strebacom #610 No most akkor megvegyem vagy ne, mert arra várni, hogy majd megoldjuk, nekem édeskevés, ha kifizetem akkor oldják meg azonnal, vagy pedig mondják(irják) meg hogy most NE VEDD meg, mert nem jó, nem müxik a magyar, az angolt, meg töltsd le torrentröl....
Tehát, amig nem müxik a játék magyar felirattal, mindenféle hókusz-pókusz nélkül ADDIG MEG NE VEGYÉTEK...
-
#609 De ha neki warez angol volt akkor semmi értelme az új steam accnak mivel a warez semmi steam-es dolgot nem csinált nem kellett hogy bejelentkezz semmi sem. -
strebacom #608 Sztem, félreértetted amit irt, vagy lehet én??
Ha van bármilyen steames játékod,akkor is egy új Steam Accountot, kell létrehozni, hogy játszhass ezzel magyarul...mert ha a használatban lévö Steam Accountal lépsz be, akkor automatice angolra teszi...no de valami hozzáértö, megnézhetné az alábbi "LANGUAGE CHANGER" progit, hogy nem e lehetne átirni arra hogy magyarra is átváltsa a nyelvet, mert ez müxik állítólag a steamel is....
-
#607 (Kaslerka nem akarlak megsérteni/megbántani.)
Csak vandyke írta hogy úgy steam accountal jónak kell lennie.
Ha Kaslerka megvette a magyar verziót, akkor gondolom én neki az angol warezba volt meg.Annak meg mint tudjuk semmi köze nincs a steam-hez és a saját steam accountunkhoz ergo nem regisztrálhatott be semmit sem oda.
Tehát ez elég bulshit eddig! -
#606 privát üzenet ment -
Kaslerka #605 CD Galaxis nem válaszol semmire. Telefont nem veszik fel, emailra nem válaszolnak. Pedig érdekelne, hogy akkor most vissza kapom-e a példányomat vagy mi lesz? Ha más steam-es accra akarom telepiteni akkor nem fogja kiirni, hogy ez a kulcs már foglalt? Mert úgy még valóban nem próbáltam, hogy más acc-ra.