764
  • Bokafix2

lol... ebből a vidiből is látszik, hogy mennyire a Crysist akarják koppintani a kedves City-s kollégák.

Azok a bizonyos csirkék a Crysisból... hát igen
    Gondolták hogy na, ilyet mi is tudunk, csináljuk csak meg...

Egyébként ez a City messze legjobb játéka, egész korrekt grafikával, ha az elődeihez viszonyítjuk. De a gyerekes hülyeségeit még nem tudta kinőni.

• repvez
    egyenlöre a virágboltbol van :)
  • Muttley
    Ilyenről még nem hallottam.
    Hátha a többiek.
    A játék gyári vagy virágbolti?
  • repvez
    nálam konkrétan teljes leállás van mindenféle fagyás nélkül és 2 inditásböl 2x megcsinálta.Ugyhogy nálam nem is ritka jelenség, mondhatnám játszhatatlan igy .
  • Muttley
    konkrétan FAGY a játék
    szerencsére csak ritkán
    sz.rul van optimalizálva
  • strebacom
  • repvez
    valakinek volt olyan problémája, hogy a játék elinditása után az elsö pályánál ugy 5-10 perc mulva leállitja a gépet?Minden mással orákik tudok játszani minden gond nélkül ez meg kikapcsolja a gépet .Valaki tudna támpontot vagy megoldást addni hogy mi lehet a gond?
    ATI4850, AMD4000+x2, 2gb DDR2 ram legujabb driverek
  • Gerisone
    jóvanna...tul ideges votam..bocs
  • strebacom
    Mi a faxért nem olvasol vissza csak egy kicsit....
  • Gerisone
    Halli. Van az a rohadt "locate enemy snipers" objectiv. az egyik távol egy magas tornyon a másik egy templom toronyféleségben előttem. mozdulni nemtudok, eltűnt a hangtompító. ha kilövöm a tornyosat minden okés. a közelit meg bárhogy leszedem riasztanak!!!! hogyarossebbe lehet továbbjutni????
  • Béla9248
    Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy beállításokban kicsit lejjebb húznám a grafikát de vmiért nem engedi ír vmi szöveget és kilép! Elindítom megint és visszaáll a beállítás maximumra! Esetleg vki találkozott a problémával? Előre is köszönöm!
  • HUN BECSEHELY
    Szívess
  • Pityesz
    Szia,
    köszi, sikerült!!!
  • Rehom
    Hello! Nem tudjátok véletlenül,hogy hogyan lehet kikapcsolni multiplayerben a térképet vagy,hogy ne mutassa piros ponttal az enemy-t? mert kurvára szar úgy játszani,hogy látjuk egymást és nagyjából betudjuk mérni egymást.....
  • HUN BECSEHELY
    Lassan csináld.Elösször az Ört,utánna számolj el 10-ig,aztán próbálj fejest adni,akkor látod hol,ki van.Én igy csináltam.Jah,és nézz majd el balra is,ha leszedted az öröket szembe,és jobbra.
  • Pityesz
    Sziasztok, nekem a játék nagyon bejött idáig, de most elakadtam!
    Chapter IV The shadow pályát sehogy nem tudom megcsinálni, nem szabadna megszólalni a riasztónak , de 50 próbálkozás után is bekapcsolódik!Gondoltam megnézem a youtube-on , de ponty ez a pálya nincs fent!
    Ha nem akartok egy láncfűrészes gyilkost az utcán, küldjétek el a megoldást!!!
    :-)

Előre is köszi!
  • Kongy
    Jaja, amikor megláttam Steven Segal jutott az eszembe. :D És most minden spoiler nélkül mondom, hogy ez a játék utolsó videója. :)
  • Prince23
    1:18-nál behaltam azon a B-kategóriás szintű jelentnél :D
  • DarkSector
    5-6 nyelvet láttam a lng fáljban pl, de magyart nem...:S
  • Zsomen
    Mert anno a Left4Dead-ben is benne volt alapból Csak állítgatni kellett :D
  • DarkSector
    magyaritani ez engem is érdekelne, pont zet akartam nemrég kérdezni, vagyis mondnani, mien fasza lenne magyarul.
  • grebber
    Majd ha valaki megveszi és felteszi a magyar nyelvi fájlokat akkor kiderül!
  • Zsomen
    Magyarítani lehet vhogy ?
  • DarkSector
    arra irtam, hogy ezt látván kb mintha 10ével ezelőtti korban jártak volna a emberek, akik ezt az ai-t megírták...
  • Kongy
    De tudod ezt én betudom a rossz klónozásnak. :D Mind ugyanúgy néz ki. :DDD
  • Kongy
    nem értem miért kérded. Ezek az ellenfelek brutálisan okosak. Nem szúrnak ki ha az orruk előtt vagyok, de bezzeg a falon átlátnak.
  • zotya10002
    Ja tudom ebbe a játékban csak távcsövön látnak a bácsik:-)Vagy süketek is meg vakok egyben!
  • DarkSector
    :)
    2010-et irunk-e?
  • Kongy
    Csináltam egy funolós videót a játék végéről. Halljátok nagyon durva az AI, a videót figyeljétek.

• DarkSector
    jah hogy arra a kék kattintgatós izéra érted...jah....:)
    meg eleve direct így akartam, rakhattam volna szöveg mögé, de azt akartam hogy itt látszodjon, nem véletlenül sikerült ienre...
    de maugy ezt csak 4 percig lehet módosítani, mostmár késő....:S
  • Jhon Balu
    hali!
    én most épp itt tartok.mindenkit mit kell csinálni azonkivül,hogy mindenkit leszedek kivéve a munkásokat?
  • Muttley
    'Kép beszúrása' helyett 'URL beszúrása'?
    Tudod mit? Hagyd..
  • DarkSector
    mért rosszban vagyok most? :)
  • DarkSector
  • tommygear
    ebből már nem jössz ki jól
  • DarkSector
    jaja azért értek vele egyet...:)
  • Prince23
    Csokis ugyanezt írta le szinte :)
  • DarkSector
    jah de ps3-ra nincs.
  • Csokis
    Van konzolra, de csak Xbox 360-ra.
  • DarkSector
    jah probáltam válaszolni a "ly"-ra, de ez jött ki...:)