764
-
kisbakter91 #684 am sztem ezt csak crackelni kell -
kisbakter91 #683 google neked is a barátod :D -
kapor09 #682 Sziasztok!Sniper Ghost Warriorhoz kellene nekem serial szám ha valaki tudna! Köszi. -
#681 Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy tök fekete képernyő van ha indítom a játékot! Volna valami megoldás rá? Előre is köszönöm! -
#680 ez egy City Interactive-tól nem is rossz
:)
majd a SGW2-nél, amikor EA is várhatóan bekapcsolódik a dologba
na, akkor milyen számok lesznek ;) -
#679 1 millió db fogyott eddig a gameből! -
#678 probléma megoldva.
ha esetleg vaklakit még érdekel:
http://data.hu/get/3054972/DataHu.rar.html -
#677 csá
amit töltöttem hozzá magyarítást abban nincsenek normál ékezetes betűk.van valami értlemes magyarítás?vagy valaki fel tudná tölteni amagyar nyelvi fájlokat? -
kisbakter91 #676 Áhhh most kezdtem ezt a játékot, nagyon zsíííír! Kiváncsi leszek a köv. részére! -
#675 Repül a golyó,ki tudja hol áll meg..:)
-
#674 zsír -
strebacom #673 Sniper: Ghost Warrior 2 - megerősítve
-
dave86 #672 Valakinek megy a multi törtbe?
én megcsináltam mindent a youtubos video szerint de csak tölt amikor csatlakozok 1 serverhez.valaki valamilyen ötlet??
kösszi
-
#671 Jön játék folytatása - EGYSZERCSAK :) -
#670 Ügyes vagy! Az IGI project nekem is nagy kedvencem vol. Kár, hogy mostanság nincs hasonló. -
#669 -
Kaszkadőr Mike #668 Sziasztok! Hát végigtoltam a játékot és igen jó kis game! Nos úgy döntöttem leírom ahol fogva tartanak azt a részt mivel hogy nem tudták sokan megcsinálni. Nos én nem használok Cheatot elrontsa a játékélményt sose használtam, de pach et se tettem fel. Mert mondom el nem hiszem hogy simán nem lehet kitolni. Most meg majd kitolóm még egyszer pach el. Mondanám hogy csináltam meg úgy hogy 4 szer lett csak sikertelen.
Nos eleinte a magaslesről lelődtem az embereket, majd az udvaron is 1,2 tőt akkor volt ott egy teherautó az mögé lefeküdve kimentem az elejéhez, majd a ballra lévő első sátorban volt 2 ember azt leszedtem az ablakon keresztül. Utána odamentem a sátor mellé és az ablakán keresztül belőttem a másik sátorba tartózkodó 2 emberkére. Majd elmegyek a teherautó mögött és a jobbra lévő sátorba befutottam azon keresztül azt utána a hídig ott meg el a híd mellett stb onnan már könnyebb volt. Amúgy nem volt nehéz egyáltalán a rész. Még a régi Igi projectbe szokott ilyen lenni.
-
rolemodels #667 mike irtam privátba irj visza pls -
Tedd fel mind3 patch-et. Ez megoldja sok problémádat.
Ha utána is unalmasnak érzed -
VO101 tvr #665 Érdekes benyomásaim lettek néhány óra singleplayer játék után.
A jelentős aljnövényzetben sem lehet elbújni, még ha az olyan magas is, hogy nem látok ki belőle hasalva. Messziről kiszúrnak és nagyon pontosan lőnek az AI-k. A lopakodó stílus rengeteg helyen kivitelezhetetlen. Ellenséget megkerülve nem lehet eredményesnek lenni. Youtube videokon látszik, hogy sokan meg sem próbálkoznak vele és inkább CS-s, Rambos stílusban rohangálnak végig a pályán. A dobókés és a hangtompítós pisztoly gyakorlatilag felesleges, sehol nem éreztem eddig nélkülözhetetlen szükségét. Az AI egyébként mozgásában eléggé "béna" gyakorlatilag a helyén marad akkor is, ha felderítette a játékos pozícióját. Idővel ez unalmassá és egysíkúvá teszi a játékmenetet. Egyébként szép és hangulatos minden.
-
Kaszkadőr Mike #664 Nagyon szépen köszike! Most már ott tartok ahol visznek csónakkal és én meg lövöldözök. De amúgy jó game. -
#663 -
#662 Olvass vissza.
ha azután sem megy akkor -
Kaszkadőr Mike #661 Sziasztok! Én is megvásároltam a játékot. Igen jónak tűnik viszont már a tutorial után elakadtam. Mikor 2 ember lelődtem majd egy másikat és mutatja a nyíl kint az úton valamit. De a törmeléknél sehol se tudok kimenni. Létszíves segítsetek! Előre is nagyon szépen köszönöm! -
#660 Így van. Nem tréner kell hozzá, hanem patch és türelem. ;)
#659: rossz helyről szedted le és/ vagy nem az eredetivel játszol -
#659 Üdv!
Feltettem a játékot crack meg minden megvolt és egy fatal error üzenetet kapok! mi lehet a probléma ? előre kössz a választ :) -
#658 A jutubon megtalálod amugy az össz küldetést, ha ellakadnál, amugy én is ott akadtam el feszt!:D
-
#657 Köszi, de már megoldottam a dolgot. Csak fel kell tenni mindkét javítást és frankóbb a játék is! Jó hétvégét! -
#656 Azt hiszem láthatatlan voltam éppen:
During the game press [~] to bring down the console then type the command. Each command is a toggle, 1 to turn it on, 0 to turn it off:
invisible 1 – Invisibility
-
#655 Köszi az infót, már nekem is ráment pár órám. Nem tudnál elküldeni PM-be, zippelve egy trainer-t? Köszi! -
#654 Ezt nekem is eljátszotta kb 5 órát szoptam csak ott, és csak trainerrel tudtam átvinni.Tedd ezt te is ne szenvedj vele! -
#653 Sziasztok! Elakadtam a játékban. Tudom, hogy valamennyire lineáris a játékmenet, de akkoris. Ott vagyok, amiután elárult a haver katona, elfogtak, ki akartak nyírni, de valami felszabadító katonák kinyírták a fogvatartóimat és utána be kell lopakodni egy bázisra, éjjel. Ott akadtam el, hogy kb. a bázis közepénél egy sátorból jönnék ki, mennék a köv. ponthoz, ami kb. 53 méterre van tőlem, de folyamatosan észrevesznek és cseszhetem. Mi a jó megoldás? Mert már mindent próbáltam. Köszi! -
artschi2 #652 Hétvégén 50% kedvezménnyel adják a Steam-en (~4120 Ft). -
#651 Feltelepítettem a játékot és egy steam Error hiba üzenetet kapok indításkor...
mi lehet a probléma ? -
GASolaj #650 Huh, en már nagyon a vége fele járok szerintem. Egy nagy bányát kellett felrobbantanom a Deltásokkal.Nehéz az biztos -
#649 ha ügyesen bújsz el, akkóóóó nem ;)
a rögzített nagypapa mögé közvetlenül hasalás, majd
mikor odacsődül mind (piros 3szögek), akkor centizgetve hátrálsz és a pisztollyal 1-1 csávót homlokon tépsz, majd gyorsan visszabújsz ;)
10-15 sec.-mal a bejezés előtt dobsz egy gránátot az ellenkező irányba, mint amerre futnod kell,
ők 1 pillanatra a robbanás irányába néznek,
te pedig ezalatt iszkiri :)
azéééé jó, ha van nálad 2-3 injekció, mert ügetés közben el-eltalálhatnak
ha ügyes vótááá, kapod az uccuneki-demot ;) -
#648 Én is rengetegszer próbálkoztam ott, és amikor elbújtam a zsákok mögé nem lőttem, ezek csak jöttek-jöttek, de nemértek oda 2 perc alatt!:D
Aztán az idő lejárta után meg rohanni kell a helihez...
ennyi volt az egész! -
#647 Ez komoly? De ha elbujok, akkor is bekeritenek, mert ezek a nyomorultak minden oldalrol ozonlenek mint a saskak :( -
#646 Elbújtok a homokzsákok mögé, kivárjátok a 2percet fekve, aztán elfuttok a köv. pontig! -
#645 Hi! Ezzel En is szivom a f**t! csessze meg aki kitalalta ezt, meg a fu alol is a ko**g bujik elo, 4x futottam neki es utana feladtam :(