Sniper: Ghost Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#659: rossz helyrõl szedted le és/ vagy nem az eredetivel játszol
Just do it :)
Feltettem a játékot crack meg minden megvolt és egy fatal error üzenetet kapok! mi lehet a probléma ? elõre kössz a választ 😊
During the game press <~>~> to bring down the console then type the command. Each command is a toggle, 1 to turn it on, 0 to turn it off:
invisible 1 – Invisibility
Next PC upgrade: 2022
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
mi lehet a probléma ?
a rögzített nagypapa mögé közvetlenül hasalás, majd
mikor odacsõdül mind (piros 3szögek), akkor centizgetve hátrálsz és a pisztollyal 1-1 csávót homlokon tépsz, majd gyorsan visszabújsz 😉
10-15 sec.-mal a bejezés elõtt dobsz egy gránátot az ellenkezõ irányba, mint amerre futnod kell,
õk 1 pillanatra a robbanás irányába néznek,
te pedig ezalatt iszkiri 😊
azéééé jó, ha van nálad 2-3 injekció, mert ügetés közben el-eltalálhatnak
ha ügyes vótááá, kapod az uccuneki-demot 😉
Just do it :)
Aztán az idõ lejárta után meg rohanni kell a helihez...
ennyi volt az egész!<#circling>#circling>
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
nekem 1 olyan problémám lenne, hogy az egyik küldtésben mikor a helikopterhez kell eljutni és kiirja h védd magad, elindul a 2 perces vissza számlálás és mindenhonnan lõnek nem tudok rájönni hgy hova kell menni vagy mit kell csinálni.
Ha valaki segítene azt megköszönném.
Regeditben is néztem. de nincs kódsorozat, serial number.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Sajnos már az elsõ pályán elakadtam.
Megöltem 2 embert és nem tudok tovább menni a következõ ponthoz, mert a fa állványokon nem tudok átjutni.
Van erre valami trükk, vagy egyáltalán hogyan lehet ezeket kikerülni.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Ha valakinek megvan még a játék szóljon.
Csak tájékoztatás jelleggel és tényleg nem vagyok elszállva magamtól, de úton útfélen azt hallom, hogy nálunk legalább foglalkoznak a vásárlói panaszokkal. Nem akarok cégneveket írogatni, de vannak igen nagy multik, akik még hazai telefonos ügyfélszolgálatot sem tartanak fent! Szóval ha mondani lehet valamit rám/ránk valamit azt biztos nem hogy közönyösen állok/állnánk az ilyen dolgokhoz. Mutass még egy supportos-t itt, aki rendszeresen tartja a kapcsolatot a játékosokkal!
Továbbá soha nem volt olyan, hogy nem segítettem senkinek se! Vagy így vagy úgy, de mindig próbáltam valamilyen megoldást találni!
A fórum az más tészta. Ott tény és való, hogy néha 1 hétig fel se nézek. Ennek viszont nem a közönyösség az oka! Egyébként a fórum beindításakor is megmondtuk, hogy ennek nem az a célja, hogy kiváltsa a telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatot. Ahol egyébként már mûködik az amit te leírtál, hiszen van egy olyan rovat, hogy "Egyéb témák - Kérdések, problémák, észrevételek"
Na, szóval ezt a témát itt és most részemrõl lezártam, tehát bárkinek bármi gondja van nagyon szívesen segítek úgy, ahogy ezt tettem eddig is!
Semmi gond nincsen, vettem az adást, de én nem teljesen látom úgy a dolgot, ahogy azt te látod.
jó 7végét!
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Én és szerintem vannak velem egyforma emberkék ugy szoktam vásárolni, hogy elötte kiprobálom és ha tetszik meg is veszem az eredeti játékot.
De én is tapasztaltam a közönyösségeteket a játék problémák segítségnyújtása terén.Szerintem ez nem jó üzletpolitika.
Ha a honlapotokon a forum résznél csinálnátok egy részt a játékosok észrevételei cimen a ti munkátokat és emil forgalmatokat is lehetne csökkenteni.
Bocs az egészért de én csak segítõ szándékkal irtam le e sorokat!!!
Még egy észrevétel aki játszani szeretne vele de öregebb a gépe!!!
Én egy AMD Athlon XP-A 1833 Mghz vel nyomattam végig azt nem mondom, hogy repült a játék de élvezhetõ volt
Kurvára tele a tököm az egésszel,hiába inditok új fiókot nem telepiti
le,mivel érzékeli,hogy a régi fiókomba már letelepitettem kb.két hete.
Most akartam kezdeni a játékot.Mi a szart lehet csinálni? Új telepitõ
kód? rendszer visszaállitás?
Grebber: Szíved joga. Lehet, hogy te így tudod, de így vagy úgy mégis valamit kell csinálnia vele. Én megnéztem a kiadott DVD tartalmát és csak a magyar fájlok vannak rajta.
Na lépek, mert már a feleségem nagyon szúrós szemekkel néz már rám. Még1szer szép estét!
Lö Pá,
<#eljen>#eljen>
Továbbra is szar van a palacsintában azt gondolom!
a SevenM a legjobb nem az ö hibája...
Ui: a más accountra való tel az 100% müxik......
Szerintem leírtam fehéren feketén, hogy a játék magyar feliratos. Nem értem mi a probléma.
Leírom még1szer: magyar feliratos a játék, de ha volt korábban bármilyen angol verziód a steam accontodba, akkor hiába rakod rá a magyart, nem veszi figyelembe. Hogy mi az oka? Nem tudom, mert nem vagyok steam programozó. Vagy 1-2 ötletem, de addig is azt javaslom, hogy ha valaki megveszi, rakja fel egy új steam accountra és tuti jó lesz a játék. Sajnos a City nem mozdult rá a témára (értsétek úgy, hogy nem foglalkozik vele) ezért saját kútfõbõl próbálkozom.
szép estét!
Hátha meg tudnánk oldani ezt a magyarítást...