764
-
#524 Sokaknak baja ez, ne szívd mellre. :)
Állítólag az 1.xx patch orvosolja ezt PC-n.
Xbox-on meg ügyesnek kell lenni. ;) -
#523 Leszedtem a demot, de ez valami vicc. Egy az, hogy dátum visszaállítás nélkül nem is lehet jáccani, mert kiírja hogy "has expired"
Milyen demo az, ami egy idő után nem is működik. Én még nem találkoztam ilyennel.
Ráadásul a demoban az első küldetés, hogy a lighthouse-ig kell eljutni, de hiába próbálok akárhogy lopakodni mindig észrevesznek.
Lövöldözni meg nem lehet. Megértem hogy lopakodós, de ahogy a City oldja meg ezt a feature-t az eccerűen elképesztő. Más lopakodós játékokban tovább tudok jutni, itt meg nem.
Olyan hülyén lövi be ez a fejlesztő csapat a nehézségi szintet, hogy borzalom.
Egyszer tök hülye az ellenfél, lásd: Marine sharpshooter, Mortyr széria... itt meg olyan éles szemük van, hogy a sas elbújhatna. Sőt "röggöny" szemük van, mert takarásból is látnak.
És nem az hogy 10-20 métert kell lopakodni, hanem több mint 100 méterre van a lighthouse.
Hiába jó a grafika, meg van bullet time, van amit most sem sikerült nekik jól megcsinálni.
-
#522 Multi kieg jön hamarosan! A linken van videó is az új pályáról! -
xmacx #521 1.2-es patchel játszom, de valahogy eltűnt a vér a játékból.
Főleg a bulettcam -nél hiányzik.
valakinek valami ötlet?
Köszi:
Mac -
#520 Ja tévedtem, ott is csak előrendelhető. -
#519 576-ban már rég kapható. -
#518 Bazz ma azt álmodtam, hogy megvettem a játékot 990 Ft-ért. :D Mondom akármilyen fos ennyit megér, aztán álmomban meg is bántam, de jó hogy csak álom volt. :D -
strebacom #517 Látom változott:
Sniper Ghost Warrior
Tervezett megjelenés: 2010. szeptember közepe.
De miért???
-
4850 hd #516 hello all ez a játék nállam nagyon ott van végre valami lopakodós nem hentelős játék erre vártam vannak hibák de melyiknél nincs elég sokk játékot viszek de eddig ez a nyerő ,arma 2 operation arrowhead jó csak nagyon neki kell ölni call 6 szépen meg van csinálva de szar a hostolás crysis wars jó szép is de nem jo a sebzés rendszer valamikor jön a kill valamikor meg az isten értse nem megy bár aszem írták hogy a grafra mentek,bc2 sokk minden használható de csapat nélkül szartse érsz ami baromi ritka mint a fehér holo hogy valaki úgy játszón ahogy kell 46-szintű vagyok de ritka hogy valakivel is össze dolgoznánk ha haverom nincs szinte felejtős a game nekem edig ez jőt le és midegyikre legaláb fél évet várni kellet hogy valamenyire játszhato legyen a javitások véget . -
#515 Hali!
Nekem ezt írja ki mindig és nem tudok mozogni, meg semmit. Mindent próbáltam, de nem tudom eltüntetni. Valaki esetleg valamit?
szerk: de ez csak autómentés után van, szóval ha újrakezdem a chaptert, akkor eltűnik. -
xmacx #514 storno az előző.
patchből is a SKIDROW verzió kell neki :) -
xmacx #513 Hali!
Letöltöttem az 1.2-es patchet, de nem tudom felrakni.
Azt írja, hogy nincs telepítve a játek.
Mondjuk nem a default telepítési helyre raktam a játékot, ez lehet a baj?
köszi,
üdv:
xmacx -
#512 HUn-e van-e?
keksz-bokszra is? -
Kaslerka #511 Van már Update 3. -
#510 nekem még mindíg csinál elég idegesítő dolgokat az ai, hiába a javítás.
bazinagy toronyból úgy kiszúrnak a földről és el is találnak hogy ihaj.
de legalább már a fű elrejt, piszok jó a szemük az tuti és jól is céloznak. -
#509 Várjuk szeretettel. :) -
#508 Persze, hogy írtam, de nagyon szűkszavú levelet kaptam, amint az kiderült a válaszomból. Dátum még nincs. Amint megtudom a részleteket mindenképpen jelzem nektek. -
#507 Írtak-e részleteket?
Pontos dátum, amikor kijön?
'arra is egy nagyobb javítás' - első blikkre úgy hangzik, mintha nem lenne azonos a PC verzióval. Így értetted?
Felpatchelt lemez a boltokba vagy a meglévő lemez Xbox Live-ról ingyenes DLC-vel? -
#506 No, most kaptam meg a levelet a konzollal kapcsolatban: azt írják, hogy pár héten belül kijön arra is egy nagyobb javítás.
Illetve 20 további szervert is felállítottak.
üdv, -
strebacom #505
Irj ide légyszi, ha megvehetö lesz....
Köszi!! -
#504 Lévén, hogy ti közvetlen kapcsolatban vagytok (elvileg) a CI-vel, én feldobnám nekik a helyetekben a felpatchelt konzolverzió gondolatát is.
Ha a City végignézi a világhálót, igen erőteljes érdeklődéssel indult a Sniper GW konzol vonalon. Amióta viszont ismert a "játszhatatlanságot" elősegítő AI hiba, azóta 90%-a a korábbi érdeklődőknek LOL and skip.
DE persze a City tudja :) -
#503 Helló,
2 héttel korábbra ígérték a magyar teszt verziót, de "állítólag" balesete volt a fordítónak és kellett egy újat találni. Ma kaptam egy levelet és erre a hétre ígérték az első verziót. Mi péntektől aug. 1-ig szabin vagyunk, de én szabi alatt végigjátszom és el is küldöm az esetleges hibákat. Reményeim szerint augusztus második hetére már kint lehet (optimista terv).
üdv, -
#502 Helló,
tudomásom szerint ez a pc-re vonatkozik. -
#501 sziasztok arra van valami megoldás hogy ne zoomoljon ha a jobb egérgombal akarok menni? -
#500 Helo
Kellene egy kis segítség. Lopakodnom kellene, a lényeg hogy ne vegyenek észre, mert akkor elbukom a küldit.
Valami ötlet, tanács erre a részre, rohadtul idegesít. Ha egyenest a ház alatt megyek elérek kis sziklákhoz ahol mellette végig bokrok meg fű van. Megyek, majd áttkellene futni szemberészre, de jobbra a stélgnél áll egy őr aki erre néz, bal oldalt meg többen is vannak. Itt mindig elbukom. -
#499 És ezt te ebből a bolhafaszni képből megállapítottad?! Respect!!! :D -
nefelejcske #498 Köszi gyors válaszod-megpróbálom! -
#497 Egyenesen, hummernél jobbra el, majd balra utána egyenesen, sátorba be aztán sátorból gyorsan ki jobbra. -
nefelejcske #496 Help!Itt nagyon elakadtam:
-
KisDiller #495 hy
nekkem azt irja ki hogy fatal error vannot initialize rederer:S
mit csináljak ilyemkor:S -
#494 sztem az AI patch után, de még a szabadon bejárható terep patch előtt ;) -
strebacom #493 Hali!!
Kb. mikor tudom ezt magyarul megvenni????
(magyarfelirattal) -
#492 Szerintem csak PC-re! -
#491 Na az AI javítás jó hír. -
#490 Ez csak PC-re vonatkozik,
vagy Xbox 360-ra is ettől kezdve ezzel felpatchelve adják ki a játékot? -
#489 Sziasztok!
Most kaptam, még (elvileg) friss:
NEW PATCH:
Notable changes include tweaked AI behavior, fixed camouflage efficiency and stealth system. Most of static AI scripts referring to stealth actions have been removed and replaced by a real-time stealth system.
A list of SNIPER Ghost Warrior patch changes follows:
AI
- Fixed interactions of camouflage system with plants (the player will be less vulnerable to enemy sight when hidden in vegetation)
- Adjusted AI alertness and seeing (e.g. the player will be less vulnerable to enemy sight at long distances)
- Tweaked influence of the players posture and movement speed on being spotted by the enemies
- Tweaked AI reactions, better behavior in combat situations
- Removed over 95% of the static AI scripts during stealth actions and replaced with the improved stealth system
Multiplayer
- Fixed multiplayer statistics
- Adjusted duration of breath-holding
- Fixed minor multiplayer maps geometry issues
Optimizations and Stability
- Fixed possible random crashes on multi processor systems
- Fixed minor stability problems on several hardware configurations
General Fixes/tweaks
- Fixed registration of internet profile
- Fixed blink after exiting game to menus
Weapons
- Adjusted melee (knife) attack strength
- Adjusted damage, accuracy and range of AI weapons
-
#488 Az létezik ,hogy hardon hiába van nálam gyógyító injekció mégsem gyógyít, vagy csak valami bugot találtam? -
#487 Na a végére értem én is majdnem 6 óra kellett hozzá normalon ami szerintem teljesen korrekt.
Szerintem teljesen jó lett, leszámítva pár bosszantó dolgot pl. AI érdekességei, túlságosan lekorlátozott mozgástér és azok a halál árkádos lövöldözős részek. A sniperes részek szerintem teljesen jók sőt mivel nem sok ilyen játék van PC-re ezért mondhatjuk ,hogy a legjobb. Ha teljesárú játékként kellene értékelni, tehát ilyen 9-10e Ft akkor olyan 70% körül kapna tőlem, ha viszont árkategóriájában vizsgáljuk ami ugye a középárúak közé tartozik akkor viszont 90% lenne. City többihez képest meg 99 :DDD Egy szó mint száz Hajrá City csak így tovább!!! -
Novotsik #486 Nem rossz a game,de nem a legjobb amivel valaha játszottam.Nem valami jó a pc-m már 2 és fél éves de low-on elfut a játék. Szerintem nem rossz habár csak 4 órás azért el voltam vele rendesen,nem lesz egy év játéka de unalomtöltőnek megfelel. De azért pénzt nem adnék érte.. -
priluki #485 már sikerült... :)