Sniper: Ghost Warrior

Oldal 1 / 16Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Elkészült a magyarítása!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Steam-en valaki kimaxolta már a single playert?
30-ból megtaláltam 29 secret-et de az utolsót nem.

Ez bug vagy mi mi?Teljes elkeseredésembe youtubhoz fordultam de csak olyat találtam ahol ugyanazt írta a srác hogy csak 29-et talált.
Néztem ps3-at 30/30-ast ott volt egy ami a pc-snél nincs ott.

Zeller01
Igen, steam-es
Angolra van állítva. Ha, kipróbálom a magyar feliratot, akkor változik a krix-krax, de nem olvasható 😊

. : Z E L L E R : .

Jaka923
Eredeti a játék?

Zeller01
Régen nem járt itt senki 😊
Olyan volt valakinek, hogy olvashatatlan a játék?
Akár magyaron, akár angolon már a menüt sem tudom elolvasni.
Erre megoldás?

Hogyan kell online játszani a Sniper Ghost Wariorral?
Le kell tölteni valamit, vagy csak a játék menüjében kell beállítani valamit?
Muttley
ArmA 1-2 érdekes elfér egy topicban 27350 hsz.-szel
757 hsz.-re ennek minek is kellett + 48 hsz.-ért új topic?

sniper elite v2-vel annyi a bi-bi, h ballisztika röhejes
90 m-en már fölé/ mellé kell célozni... (LMFAO)

Just do it :)

grebber
Van neki saját topikja is!

Nem mellesleg ez a 2 perc már most hangulatosabb volt mint pl az egész sniper elite 2 game!

Muttley
friss, ropogós 😊

Muttley
kics-csit... 😊

A te idõintervallumodban igen.
Optimus Prime
Nem feltétlen, de hangulatosabb, mint a náci Németország fekete ruhás tisztjeit lõdözni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Maxtreme
..és az neked szép? 😄

Optimus Prime
De a SE V2 nem igazán... olyan szép és hangulatos, mint a GW.
A II. VH téma nem igazán hasonlít a jungle warfare-re. Én még a City korábbi játékát ajánlanám a TT: Covert Ops-ot. Csak ott nem csak a sniperkedésre épül a játék, ellenben a hangulat és a stílus hasonló.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

scomcomputers
Igen az SE2 Maj.4!
<#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

Maxtreme
A sniper elite 2 jóval elõbb érkezik mint júni nem?

<#worship>

Blizzard Entertainment [email protected]

Június végén érkezik, persze ha minden jól megy gondolom.
Majd a sniper elite 2, azt hiszem nemsokár kijön, de nézz utánna!
<#wave>

Blizzard Entertainment [email protected]

kaposi1
Tudnátok mondani még ilyen hangulatú mesterlövészes játékot?
Amiben szép a grafika és lopakodásra épül a game.
Elõre is köszi szépen.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Végre én is nyilatkozhatok a játékról, mivel végre sikerült elvinnem a végéig. A történet egy nagyon sablonos, b kategóriás film története is lehetne, teljesen kiszámítható, remélem a második részben egy jó történetet kapunk. A grafika, meg kell mondjam nem is volt rossz a City Interactivetól. Sõt, egész jó volt. A játékmenet szerintem teljesen jól lett összerakva, ez a röppálya-pulzus-szélirány dolog egész jól ki lett vitelezve. Összességében egy átlagos FPS, de mégis megéri a rá költött pár órát (nekem 3 óra 48percnél állt meg a számláló).

Optimus Prime
Ez meglehet, mivel a Gold kiadás újabb featurette-t is tartalmaz más az egész. Többek között mivel úk MP pályák és módok is vannak benne. Én a GMG-sel két szervert láttam, neve alapján a City official szerver lehet. Egyik DM, másik TDM.

Zeller01
Egy kicsit most felbosszantott a játék!
Az lehet, hogy én nem steam-en vettem meg és nem tudom leszedni hozzá az 1.3 patchet a haver meg steam-es és leszedi, ezért én nem tudok vele multiban játszani? Nálam 175 végû szervereket talál, neki pedig 178 végûeket!

Zeller01
Oké, köszönöm, kipróbálom 😊

Optimus Prime
Mindkettõhöz külön account kell, habár elõször megkérdi hogy ez legyen az multi account is? A multis kér jelszót is. Nálam legalábbis így volt, GMG verzió.

Zeller01
Mikor indítom a játékot kell csinálni egy profilt. Ezzel megy is rendesen a single player. Azonban szeretnék muliban játszani, ilyenkor rámegyek az "internet" lehetõségre és kidobja: ehhez be kell lépjek a profilommal. Ezt meg is teszem, mire kijön az elõzõ képernyõ és kiírja: ehhez be kell lépjek. Akárhányszor beléphetek a profilomba megint az elõzõ ablak ugrik be...
Mi a fenét csináljak?

grebber
Errõl egyelõre semmi információ!

Sziasztok!
Sniper ghost Warrior 2 is meg fog jelenni magyarul mint az 1?Tudtok errõl valamit.<#hamm>

grebber
Nem az csak letölti és feltudod telepíteni!

Zeller01
a játék futtatásához is kell ez a "capusle"?

Optimus Prime
Nem SteamWorks cím a GMG-s verzió, a kód így nem is jó. a Capsule kell hozzá. Ezt a GMG oldalán találod itt.
Ügyelj, hogy cirka 9 GB szabad helyed legyen a letöltéshez, kicsomagoláshoz, telepítéshez.

Zeller01
megvettem a játékot green gaming oldalon, meg is kaptam e-mailben az aktiváló kódot. és most? hogyan tudok játszani? játékot honnan tudom beszerezni? beírtam steam-be de azt mondja nem jó a kód.

Optimus Prime
Jelentkezõ a következõ Majmok bolygója filmbe. 😄

Muttley
most lõttem a f@szbukról 😊

Optimus Prime
Tegnap végig vittem a játékot. Egy neki futásra, a stats szerint 5:21 volt, persze ebben nem számít bele a sok halál, mikor a Space-t püföltem 😛
Remek játék, van olyan jó, mint a Covert Ops. A Citynél valaki imádhatja az Inka/Maja építészetet, mert ebben a játékban is akadt bõven. a grafika meg gyönyörû! Nem értem miért használták a Chrome4-et olyan kevesen. 😞 Szerintem sze... technikailag lehet nem üti a CryEngie-t, de atmoszférában igen. Nekem sokkal jobban bejött, mint a Crysis.
Remélem a 2-t nem szúrták el, hogy CryEngine3-at használ. Egyrészt a gépigény végett, másrészt mert olyan halott és steril.

Muttley
helyes, ne is kapkodják el 😊
addig is ápr 17-én jön a Sniper Elite 2

grebber
Optimus Prime
Nekem is sikerült bezsebelnem, nem hiszem hogy volt hogy ennyiszer ütöttem le az F5-t.
Remélem lesz olyan szórakoztató, mint a TT Covert Ops. 😛

grebber
Na meglett az eredeti game ingyenes akció keretein belül!
Greenmangaming oldalon kiosztottak párat!

grebber
Most írták hírbe elérte a 2milliós határt a game!!
City-tõl ez monumentális!!!

Muttley
ez a zsír kép 😊
(remélem a 2. részben optimalizálják az enemy AI-t és a lesz a Ghillie ruhának is értelme)

grebber

zöldeshányás
Sajnos eddig sehol nem találtam. 😞

\"fingjál bele a rencerbe\"

Ja hogy lanon.....hát keresgélj a neten hátha felteszik valahová, a steames multi mapokat...

zöldeshányás
Multimap kellene.Lanon küldjük haverokkal.

No most te multi mapokra gondolsz, vagy mire..ha nem eredeti akkor hogyan tolod a multit, ez viszont engem érdekelne??

zöldeshányás
más megoldás?

A steamen mostanában jelent meg egy mappack...

Oldal 1 / 16Következő →