764
  • grebber
    Elkészült a magyarítása!
  • grebber
    Steam-en valaki kimaxolta már a single playert?
    30-ból megtaláltam 29 secret-et de az utolsót nem.

Ez bug vagy mi mi?Teljes elkeseredésembe youtubhoz fordultam de csak olyat találtam ahol ugyanazt írta a srác hogy csak 29-et talált.
    Néztem ps3-at 30/30-ast ott volt egy ami a pc-snél nincs ott.
  • Zeller01
    Igen, steam-es
    Angolra van állítva. Ha, kipróbálom a magyar feliratot, akkor változik a krix-krax, de nem olvasható :)
  • Jaka923
    Eredeti a játék?
  • Zeller01
    Régen nem járt itt senki :)
    Olyan volt valakinek, hogy olvashatatlan a játék?
    Akár magyaron, akár angolon már a menüt sem tudom elolvasni.
    Erre megoldás?
  • kakasdy
    Hogyan kell online játszani a Sniper Ghost Wariorral?
    Le kell tölteni valamit, vagy csak a játék menüjében kell beállítani valamit?
  • Muttley
    ArmA 1-2 érdekes elfér egy topicban 27350 hsz.-szel
    757 hsz.-re ennek minek is kellett + 48 hsz.-ért új topic?

sniper elite v2-vel annyi a bi-bi, h ballisztika röhejes
    90 m-en már fölé/ mellé kell célozni... (LMFAO)
  • grebber
    Van neki saját topikja is!

Nem mellesleg ez a 2 perc már most hangulatosabb volt mint pl az egész sniper elite 2 game!
  • Muttley
    friss, ropogós :)

• Muttley
    kics-csit... :)

• Maxtreme
    Szerintem meg a te idősíkoddal vannak a problémák...
  • mester1987
    A te időintervallumodban igen.
  • Optimus Prime
    Nem feltétlen, de hangulatosabb, mint a náci Németország fekete ruhás tisztjeit lődözni.
  • Maxtreme
    ..és az neked szép? :D
  • Optimus Prime
    De a SE V2 nem igazán... olyan szép és hangulatos, mint a GW.
    A II. VH téma nem igazán hasonlít a jungle warfare-re. Én még a City korábbi játékát ajánlanám a TT: Covert Ops-ot. Csak ott nem csak a sniperkedésre épül a játék, ellenben a hangulat és a stílus hasonló.
  • scomcomputers
    Igen az SE2 Maj.4!
  • Maxtreme
    A sniper elite 2 jóval előbb érkezik mint júni nem?
  • kemencebalázs
  • mester1987
    Június végén érkezik, persze ha minden jól megy gondolom.
  • kemencebalázs
    Majd a sniper elite 2, azt hiszem nemsokár kijön, de nézz utánna!
  • kaposi1
    Tudnátok mondani még ilyen hangulatú mesterlövészes játékot?
    Amiben szép a grafika és lopakodásra épül a game.
    Előre is köszi szépen.
  • norbee95
    Végre én is nyilatkozhatok a játékról, mivel végre sikerült elvinnem a végéig. A történet egy nagyon sablonos, b kategóriás film története is lehetne, teljesen kiszámítható, remélem a második részben egy jó történetet kapunk. A grafika, meg kell mondjam nem is volt rossz a City Interactivetól. Sőt, egész jó volt. A játékmenet szerintem teljesen jól lett összerakva, ez a röppálya-pulzus-szélirány dolog egész jól ki lett vitelezve. Összességében egy átlagos FPS, de mégis megéri a rá költött pár órát (nekem 3 óra 48percnél állt meg a számláló).
  • Optimus Prime
    Ez meglehet, mivel a Gold kiadás újabb featurette-t is tartalmaz más az egész. Többek között mivel úk MP pályák és módok is vannak benne. Én a GMG-sel két szervert láttam, neve alapján a City official szerver lehet. Egyik DM, másik TDM.
  • Zeller01
    Egy kicsit most felbosszantott a játék!
    Az lehet, hogy én nem steam-en vettem meg és nem tudom leszedni hozzá az 1.3 patchet a haver meg steam-es és leszedi, ezért én nem tudok vele multiban játszani? Nálam 175 végű szervereket talál, neki pedig 178 végűeket!
  • Zeller01
    Oké, köszönöm, kipróbálom :)
  • Optimus Prime
    Mindkettőhöz külön account kell, habár először megkérdi hogy ez legyen az multi account is? A multis kér jelszót is. Nálam legalábbis így volt, GMG verzió.
  • Zeller01
    Mikor indítom a játékot kell csinálni egy profilt. Ezzel megy is rendesen a single player. Azonban szeretnék muliban játszani, ilyenkor rámegyek az "internet" lehetőségre és kidobja: ehhez be kell lépjek a profilommal. Ezt meg is teszem, mire kijön az előző képernyő és kiírja: ehhez be kell lépjek. Akárhányszor beléphetek a profilomba megint az előző ablak ugrik be...
    Mi a fenét csináljak?
  • grebber
    Erről egyelőre semmi információ!
  • att88ila
    Sziasztok!
    Sniper ghost Warrior 2 is meg fog jelenni magyarul mint az 1?Tudtok erről valamit.
  • grebber
    Nem az csak letölti és feltudod telepíteni!
  • Zeller01
    a játék futtatásához is kell ez a "capusle"?
  • Optimus Prime
    Nem SteamWorks cím a GMG-s verzió, a kód így nem is jó. a Capsule kell hozzá. Ezt a GMG oldalán találod itt.
    Ügyelj, hogy cirka 9 GB szabad helyed legyen a letöltéshez, kicsomagoláshoz, telepítéshez.
  • Zeller01
    megvettem a játékot green gaming oldalon, meg is kaptam e-mailben az aktiváló kódot. és most? hogyan tudok játszani? játékot honnan tudom beszerezni? beírtam steam-be de azt mondja nem jó a kód.
  • Optimus Prime
    Jelentkező a következő Majmok bolygója filmbe. :D
  • Muttley
    most lőttem a f@szbukról :)

• Optimus Prime
    Tegnap végig vittem a játékot. Egy neki futásra, a stats szerint 5:21 volt, persze ebben nem számít bele a sok halál, mikor a Space-t püföltem :P
    Remek játék, van olyan jó, mint a Covert Ops. A Citynél valaki imádhatja az Inka/Maja építészetet, mert ebben a játékban is akadt bőven. a grafika meg gyönyörű! Nem értem miért használták a Chrome4-et olyan kevesen. :( Szerintem sze... technikailag lehet nem üti a CryEngie-t, de atmoszférában igen. Nekem sokkal jobban bejött, mint a Crysis.
    Remélem a 2-t nem szúrták el, hogy CryEngine3-at használ. Egyrészt a gépigény végett, másrészt mert olyan halott és steril.
  • grebber
    Sniper: Ghost Warrior 2 - CryEngine 3-Shooter verschoben, Sniper: Ghost Warrior 3 geplant
  • Muttley
    helyes, ne is kapkodják el :)
    addig is ápr 17-én jön a Sniper Elite 2
  • grebber
    Sniper: Ghost Warrior 2 - késni fog
  • Optimus Prime
    Nekem is sikerült bezsebelnem, nem hiszem hogy volt hogy ennyiszer ütöttem le az F5-t.
    Remélem lesz olyan szórakoztató, mint a TT Covert Ops. :P