Sniper: Ghost Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30-ból megtaláltam 29 secret-et de az utolsót nem.
Ez bug vagy mi mi?Teljes elkeseredésembe youtubhoz fordultam de csak olyat találtam ahol ugyanazt írta a srác hogy csak 29-et talált.
Néztem ps3-at 30/30-ast ott volt egy ami a pc-snél nincs ott.
Next PC upgrade: 2022
Angolra van állítva. Ha, kipróbálom a magyar feliratot, akkor változik a krix-krax, de nem olvasható 😊
. : Z E L L E R : .
Olyan volt valakinek, hogy olvashatatlan a játék?
Akár magyaron, akár angolon már a menüt sem tudom elolvasni.
Erre megoldás?
Le kell tölteni valamit, vagy csak a játék menüjében kell beállítani valamit?
757 hsz.-re ennek minek is kellett + 48 hsz.-ért új topic?
sniper elite v2-vel annyi a bi-bi, h ballisztika röhejes
90 m-en már fölé/ mellé kell célozni... (LMFAO)
Just do it :)
Nem mellesleg ez a 2 perc már most hangulatosabb volt mint pl az egész sniper elite 2 game!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A II. VH téma nem igazán hasonlít a jungle warfare-re. Én még a City korábbi játékát ajánlanám a TT: Covert Ops-ot. Csak ott nem csak a sniperkedésre épül a játék, ellenben a hangulat és a stílus hasonló.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Blizzard Entertainment [email protected]
<#wave>#wave>
Blizzard Entertainment [email protected]
Amiben szép a grafika és lopakodásra épül a game.
Elõre is köszi szépen.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az lehet, hogy én nem steam-en vettem meg és nem tudom leszedni hozzá az 1.3 patchet a haver meg steam-es és leszedi, ezért én nem tudok vele multiban játszani? Nálam 175 végû szervereket talál, neki pedig 178 végûeket!
Mi a fenét csináljak?
Sniper ghost Warrior 2 is meg fog jelenni magyarul mint az 1?Tudtok errõl valamit.<#hamm>#hamm>
Ügyelj, hogy cirka 9 GB szabad helyed legyen a letöltéshez, kicsomagoláshoz, telepítéshez.
Remek játék, van olyan jó, mint a Covert Ops. A Citynél valaki imádhatja az Inka/Maja építészetet, mert ebben a játékban is akadt bõven. a grafika meg gyönyörû! Nem értem miért használták a Chrome4-et olyan kevesen. 😞 Szerintem sze... technikailag lehet nem üti a CryEngie-t, de atmoszférában igen. Nekem sokkal jobban bejött, mint a Crysis.
Remélem a 2-t nem szúrták el, hogy CryEngine3-at használ. Egyrészt a gépigény végett, másrészt mert olyan halott és steril.
Remélem lesz olyan szórakoztató, mint a TT Covert Ops. 😛
Greenmangaming oldalon kiosztottak párat!
City-tõl ez monumentális!!!
(remélem a 2. részben optimalizálják az enemy AI-t és a lesz a Ghillie ruhának is értelme)

Just do it :)