Sniper: Ghost Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
Te ismersz olyat, aki p3, p4-gyel akar vele játszani? ;)

Just do it :)

sniperelite
Ninsc szarul optimalizálva csak kell hozzá gép és nem p3 meg p4
Koszi a Marksmanos linket<#vigyor3>A filmet mar lattam kb 10x de most lehet megnezem meg 1x,a trainingel elnyomtam kb 2 orat az eletembol es meg nincs vege mert betettem bookmarksba<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Muttley
máá'mind1, szerencsére a tesztnek nem ez a szerves része ;)

Valóban, de én megkérdeztem és õk mondták. :) Amúgy ha letöltöd a nyári katalógusukat akkor látod, hogy benne van. :)

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Muttley
a Co: BO és Crysis 2 meg novemberben és mégis... ;)

Azért nem szerepel a cdgalaxis kinálatában, mert júliusban jelenik csak meg magyarul...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Muttley
Sniper: Ghost Warrior teszt

Hiánypótló játék, Szép grafika, igazi modern orvlövész/ mesterlövész hangulat - mégis - sem az xbox.com/US hivatalos játéklistáján, sem a cdgalaxis kínálatában nem szerepel. Vajon ok nélkül?

Ki a Sniper? A legmagasabb találati aránnyal rendelkezõ elit harcos? A türelem bajnoka és egyidejûleg a villámgyors és kíméletlen akció mestere? A legjobb pszichológiai felkészültségû harcos? A legrettegettebb ellenfél a harcmezõn? Akinek pszichológiailag bénító tevékenységére nagyon sok helyen igényt tartanak, mégis más fegyvernem harcosai nem keresik a társaságát, és ha az ellenség elfogja a legkíméletlenebb, legkínzóbb halállal hal? - IGEN. Õ a Sniper.

Visszajön-e ebbõl valami a SNIPER: Ghost Warrior játékban? Egészen sok.

Kezdjük ott, hogy mitõl más egy sniper játék mint egy normál FPS? Annyiban, hogy míg egy normál FPS-ben egy egész tárat kiszórsz 1-2 emberre, addig egy (normális) sniper játékban egy lövés, egy halálos találat: One Shot, One Kill.

Én végigvittem hardon 18 óra 1 perc alatt. Tetszett, de néhányszor hajszálra voltam attól, hogy kitépjem a gépbõl a lemezt és apró darabokra, szilánkokra törjem.

Pro:

Úgy mondják, jótól nem szégyen lopni. Így van ez ebben a játékban is. Telis-tele van Modern Warfare elemekkel. Jó pár jelenet, küldetés menü, szövegek. A környezet pedig Crysis. Jelen esetben ez jó. Kifejezetten szép a tájmegjelenítési grafika. Passzol a sniper stílushoz az aláfestõ zene. Az egészbõl nyilván korlátokkal, de átjön az említett Sniper hangulat.
Ami jól sikerült benne: A célzás rendszer teli találat. Számol távolsággal, széllel, gravitációval és "futás utáni kifulladással". Ez utóbbi azt jelenti, ha hosszabban futunk, utána pihennünk kell ahhoz, hogy megfelelõen célra tarthassunk. A Bullet-time is élmény, majdnem kötelezõ kellék egy sniper játékban. Scriptelve ugyan, de csáklya segítségével fára is mászhatunk lövöldözés elõtt.

Contra:

A játék egyik fele szép munka, lsd. fent, a másik fele, viszont
EL
VAN
KAPKODVA.
Mindössze 3.1 GB helyet igényel.
Megjelenés elõtt voltak ilyen felhangok, hogy "AI így-úgy". Helyesbítsünk. A mesterséges intelligencia botrányos. A valósághûséget erõs ökölcsapással agyonvágva: TÚL ERÕS. A City Interactive korábbi játékaiban az AI röhejesen gyenge volt. Itt viszont átestek a ló túlsó oldalára. Éjszaka, holdárnyékban lévõ magas fûben, az ellenségtõl 100-150 m-re, hasonfekve, ghillie-ruhában olyan simán észrevesznek, mint amennyire Havas Henrik döfködné Kelemen Annát. Valóban idõigényes dolog egy lopakodó játékban egy jó riasztási rendszert kidolgozni, igazítva hozzá az ellenség mozgását, ehelyett itt kidugod a fejed bárhol és ha benne vagy az enemy látószögében teljesen mindegy milyen távolságban és fedezékben, õk tüzet nyitnak rád - ÉS - míg te bíbelõdsz a célzással, addig õk jó távolról csípõbõl telibe kapnak. Emiatt sokan fogják messzire elhajítani a játékot, de EZ még mindig jobb így, mintha semmilyen AI nem lenne. Másik homlokráncolós dolog a lopakodó pályák riasztási rendszere. Többnyire, ha meglátnak, akkor azonnal riadó (bár néha ez sem kell nekik), más esetben pedig távolról lelõjük az egyiket, a másik ott szambázik elõtte, s csak forgolódva célt keres. No comment.
A mentési rendszer továbbá nincs optimalizálva, ezért 1-2 pályarésznek 25-30-szor (!) kellett nekirugaszkodni. A játék ritkán ugyan, de hajlamos fagyásra. Az FPS hentelõs golyófosó részekért és harmadosztályú megjelenítéséért óriási MÍNUSZ pont. Nem kellett volna bele, még "változatosság" címén sem. Sz.rul sült el. Ezek a fõvonalak, nézzük a részleteket.
4 féle Sniper fegyver van. Kidolgozottságuk a környezethez képest és a Modern Warfare-ben, mint grafikai etalonban látottakhoz képest elmarad. Hangtompító csak egy fegyverhez van. A nagy kaliberû AS50 ugyanúgy sebez, mint a kisebb társai. A fegyverek közötti váltásmozdulat erõsen Arcade-os. A játékban van jópár bug: Fegyverek sokszor egybeolvadnak egy közeli épület vagy tereptárgy részével, bizonyos szûkebb helyeken nem tart célra és nem lõ (!) a karakter, holttest által elejtett tárgyak + a földbe leszúrt claymore lógnak levegõben, úszás közben és néha parton sétálva vízFRÖCSKÖLÉS HANGot hallunk, és az MW-bõl lopott késelés itt lassú lett. Hard szinten ez utóbbi használhatatlan. Alaphelyzetben nincs kézi távcsõ, amikor viszont MARKSMAN-ként kapunk, akkor kisebb nagyításra képes, mint a fegyver-távcsõ. 1-2 helyen hajlamos beakadni is a karakter. A Browning géppuskával való lövöldözés szó szerint gáz. Annyira remeg a kép, hogy semmit nem látunk jó formán, nemhogy pontosan célozzunk + a double-kill sem mindenhol mûködik.

Összefoglalva:

A CityInteractive-nak van még mit bõven fejlõdnie, viszont önmagához képest nagyot lépett elõre, és kategóriájában hiánypótló a játék. A Sniper Elite-tel lehetne egy lapon említeni, de az TPS, 5 éves játék, ennek megfelelõ grafikával és a Sniper: GW-hez képest semmilyen hangulattal.
Kiknek ajánlható? Sniper rajongóknak, célzás mániákusoknak, bullet-time megszállottaknak.
Kiknek nem? Hack-n-Slash Ödönkék messzire kerüljék el. Saját és környezetük megóvása érdekében.
Összességében: 7.0 pont - a Ghillie ruha és a lopakodás legtöbb helyen való jelentéktelensége miatt.

Zárszó: Kedves CityInteractive. Egy PICIT kellett volna még dolgozni az AI-on, ahhoz, hogy igazi lopakodós játékot kapjunk. Elfért volna egy küldetés elõtt általunk gombnyomkodással, egértologatással összekötött precíziós fegyver összerakás, -töltés rész többféleképpen scriptelve. Valahogy ÍGY: a "game" menüpont. Szóval, nem rossz a korábbiakhoz képest, de az AI agyonvág egy nagy adag játékélményt. Kérünk szépen egy jobbat. ;)

REPS0L
szar a processzor hûtésed, vegyél újat! én is ezzel szoptam be BFBC2-nél, más hûtõ nemhiszem hogy befolyásolhatja ennyire hogy le is pusztuljon a gép, én a procihûtõre gyanakszom.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Bokafix2

http://www.youtube.com/v/xePHS8Svd5s&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>

lol... ebbõl a vidibõl is látszik, hogy mennyire a Crysist akarják koppintani a kedves City-s kollégák. <#hehe><#hehe>

Azok a bizonyos csirkék a Crysisból... hát igen <#smile>
Gondolták hogy na, ilyet mi is tudunk, csináljuk csak meg...<#idiota>

Egyébként ez a City messze legjobb játéka, egész korrekt grafikával, ha az elõdeihez viszonyítjuk. De a gyerekes hülyeségeit még nem tudta kinõni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

repvez
egyenlöre a virágboltbol van :)
Muttley
Ilyenrõl még nem hallottam.
Hátha a többiek.
A játék gyári vagy virágbolti?

repvez
nálam konkrétan teljes leállás van mindenféle fagyás nélkül és 2 inditásböl 2x megcsinálta.Ugyhogy nálam nem is ritka jelenség, mondhatnám játszhatatlan igy .
Muttley
konkrétan FAGY a játék
szerencsére csak ritkán
sz.rul van optimalizálva

<#zavart1><#wave>

repvez
valakinek volt olyan problémája, hogy a játék elinditása után az elsö pályánál ugy 5-10 perc mulva leállitja a gépet?Minden mással orákik tudok játszani minden gond nélkül ez meg kikapcsolja a gépet .Valaki tudna támpontot vagy megoldást addni hogy mi lehet a gond?
ATI4850, AMD4000+x2, 2gb DDR2 ram legujabb driverek
Gerisone
jóvanna...tul ideges votam..bocs

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Gerisone
Halli. Van az a rohadt "locate enemy snipers" objectiv. az egyik távol egy magas tornyon a másik egy templom toronyféleségben elõttem. mozdulni nemtudok, eltûnt a hangtompító. ha kilövöm a tornyosat minden okés. a közelit meg bárhogy leszedem riasztanak!!!! hogyarossebbe lehet továbbjutni????

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Béla9248
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy beállításokban kicsit lejjebb húznám a grafikát de vmiért nem engedi ír vmi szöveget és kilép! Elindítom megint és visszaáll a beállítás maximumra! Esetleg vki találkozott a problémával? Elõre is köszönöm!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Szívess

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Szia,
köszi, sikerült!!!
Hello! Nem tudjátok véletlenül,hogy hogyan lehet kikapcsolni multiplayerben a térképet vagy,hogy ne mutassa piros ponttal az enemy-t? mert kurvára szar úgy játszani,hogy látjuk egymást és nagyjából betudjuk mérni egymást.....

Lassan csináld.Elösször az Ört,utánna számolj el 10-ig,aztán próbálj fejest adni,akkor látod hol,ki van.Én igy csináltam.Jah,és nézz majd el balra is,ha leszedted az öröket szembe,és jobbra.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Sziasztok, nekem a játék nagyon bejött idáig, de most elakadtam!
Chapter IV The shadow pályát sehogy nem tudom megcsinálni, nem szabadna megszólalni a riasztónak , de 50 próbálkozás után is bekapcsolódik!Gondoltam megnézem a youtube-on , de ponty ez a pálya nincs fent!
Ha nem akartok egy láncfûrészes gyilkost az utcán, küldjétek el a megoldást!!!
:-)

Elõre is köszi!
Kongy
Jaja, amikor megláttam Steven Segal jutott az eszembe. :D És most minden spoiler nélkül mondom, hogy ez a játék utolsó videója. :)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
1:18-nál behaltam azon a B-kategóriás szintû jelentnél :D

DarkSector
5-6 nyelvet láttam a lng fáljban pl, de magyart nem...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mert anno a Left4Dead-ben is benne volt alapból Csak állítgatni kellett :D
DarkSector
magyaritani ez engem is érdekelne, pont zet akartam nemrég kérdezni, vagyis mondnani, mien fasza lenne magyarul.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Majd ha valaki megveszi és felteszi a magyar nyelvi fájlokat akkor kiderül!

Next PC upgrade: 2022

Magyarítani lehet vhogy ?
DarkSector
arra irtam, hogy ezt látván kb mintha 10ével ezelõtti korban jártak volna a emberek, akik ezt az ai-t megírták...

Kongy
De tudod ezt én betudom a rossz klónozásnak. :D Mind ugyanúgy néz ki. :DDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
nem értem miért kérded. Ezek az ellenfelek brutálisan okosak. Nem szúrnak ki ha az orruk elõtt vagyok, de bezzeg a falon átlátnak.

zotya10002
Ja tudom ebbe a játékban csak távcsövön látnak a bácsik:-)Vagy süketek is meg vakok egyben!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

DarkSector
:)
2010-et irunk-e?

Kongy
Csináltam egy funolós videót a játék végérõl. Halljátok nagyon durva az AI, a videót figyeljétek.

http://www.youtube.com/v/9VuwvNFnysU

DarkSector
jah hogy arra a kék kattintgatós izéra érted...jah....:)
meg eleve direct így akartam, rakhattam volna szöveg mögé, de azt akartam hogy itt látszodjon, nem véletlenül sikerült ienre...
de maugy ezt csak 4 percig lehet módosítani, mostmár késõ....:S

hali!
én most épp itt tartok.mindenkit mit kell csinálni azonkivül,hogy mindenkit leszedek kivéve a munkásokat?

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Muttley
'Kép beszúrása' helyett 'URL beszúrása'?
Tudod mit? Hagyd..

DarkSector
mért rosszban vagyok most? :)

DarkSector

tommygear
ebbõl már nem jössz ki jól
DarkSector
jaja azért értek vele egyet...:)

Prince23
Csokis ugyanezt írta le szinte :)

DarkSector
jah de ps3-ra nincs.

Van konzolra, de csak Xbox 360-ra.

DarkSector
jah probáltam válaszolni a "ly"-ra, de ez jött ki...:)