764
  • priluki
    és azt hogy tudom megcsinálni? tudnál segiteni??
  • Fehercsoki
    Akkor a párhuzamos konfigurációt kell újrakonfigolni.
  • priluki
    hi tud valaki segiteni?!
    mikor inditom
    az alkalmazást nem sikerült elinditani mert a párhuzamos konfigurácioja helytelen
    ezt irja
    vista 64 bit van fennt
  • ALIENwoods
    Nos én aktívan tolom ezt a játékot, és bevezetés képpen annyit modnok róla, hogy hihetőbbnek éreztem a dzsungel feelinget mint a Crysisban.
    És ez még mindig "csak egy" City Interactive-s FPS. Grafika témában elsősorban azt nézem, hogy hihető legyen, és beletudjam élni magam a helyzetekbe, környezetbe. Hozzászoktam a kisebb csalásokhoz, mint a lebegű fű, szikla, mvagy épp ellenkezője a talajba nyomott bokor stb, de a Sniper:GW-ben ez állatira nem izgat :D.
    A színek pályák hangulata, nagyon jól el van találva, ennél több nekem nem is kell :). Nincs sun-ray effekt, de nem a napot nézem a játék alatt szóval le... :D.

Olvastam a teszteket, a magyart meg a gamespototsat is. A játékmechanizmus engem a Commandosra emlékeztet. Kb. ugyanúgy lopakodni kell a látószögek között és kicsinálni az arra tévedő ellenfelet. Ha mindenki halott és teljesül az objectiva akkor nyertél. Ez egy elég egyszerű játék cél, de itt tökéletesen megállja a helyét. Nincs speckó képességed, nem zúzod darabokra a környezetet, és engem nem is érdekel :D, mert hiányzott már egy ilyen jóféle lövöldözős, lopakodós játék. Mára már nincsenek Hitmanek, Project IGI pedig elér régi játék már.
    Az AI-t jellemezni mindig szubjektív dolog. Nem tudom miért szokták azt az AI-t "intelligensnek" mondani, aki nem képes eltalálni, de egy székre hibátlanul leül... Ennek a fordítottjára meg azt hogy béna az AI. Pl. Half-Life 1-2-ben szintén segg alap AI volt, minden komolyabb mozgás pedig előre koreografált script irányított. Persze volt 1-2 opcionális útvonal választási lehetősége az AInak hogy honnan kerítsen be, attól még ugyan az AI volt akinak az a feladata hogy elég álljon és lelassítson, te megölöd és pont.
    "Intelligens AI"-t én max online játékokban látok, bár van mikor rácáfolnak a népek :D.
    Visszatérve Ghost Warriorra, nekem abszolút favor játék. Az egyszerűen nagyszerű tipikus esete. Grafika kornak megfelel, nincs szét über detailezve, de nem is 3 éves játék feeling. A dzsungelben játszódó missziók környezete változatos szerintem. Nem érzem azt, hogy bármi is hiányozna belőle ami az összképet(!) tényleg meghatározóan javítaná.
    Nem utolsó sorban a kiadás időzítése is megfelelő. Crysis Warhead 2 éve megjelent, a Crysis 2 még csak fog. Dzsungel témában uborkaszezon.
    Vannak benne kissebb-nagyobb hibák, talán túl érzékeny az AI detektáló rendszere, de ettől még egy igen hangulatos nyári játék.
    Bónusz pirospont a City Interactive-nak!
    :)
  • Fehercsoki
    Azt hiszem mi ugyanott "vettük"
  • digo82
    Sziasztok!Sajnos én nem magyarul vettem meg a játékot!Nem tudná valaki feldobni a magyar nyelvi fájlokat?Előre is THX!
  • Muttley
    Íme, a Gamespot-teszt is.
  • TitaniumRR #477
    Feltűnt nekem, hogy a gamekapocs.hu "izgalmasan" plagizál.
    Kétszer tettem róla említést a fórumán.
    Mindkétszer azonnal törölték.
    No comment. :)
  • Muttley
    Szerkezeti, mondattani változtatás sosem árt, tisztátalan tolvaj banda.
    Kísértetiesen hasonlít ERRE
    Még szerencse, hogy lesz.rom. :D

#474: Köszi :)
  • fery02
    Csak oda mászhatsz vele, ahol jelzi a játék. :/
  • TitaniumRR #474
    Jó lett a teszt!
    Csak így tovább, Muttley.
  • grebber
    Gamekapocs teszt 62%
  • nagyi87
    hi, a kötelet nem lehet használni csak ugy mondjuk egy falra felmászni?
    elsö pályán pl van egy hely ahova nem találtam feljárót, az elsö szintre, de már van lépcsö a másodikra, oda fel lehet jutni? arrol beszélek amikor a tábortüznél beszélget 3 pali!
  • Muttley
    SNIPER: GW wallpapers
    A 3-ast kiemelten ajánlom. :)
  • FLATRONW
    Ilyen hiba a Bioshock 2-ben is előfordult. A mentések mappából mindig azt a fájlt kell kitörölni, amelyiknek a mérete 0.
  • GP2100
    Bizonyítsd már be akkor, hogy warez verzióm van... Én egy szóval nem mondtam, hogy az lenne és azt sem, hogy nem.

Fehercsoki: nem akartam a pálya elejéről kezdeni és meg is oldottam, hogy ne kelljen(leírtam hogyan), de azért kösz a segítséget.
  • Fehercsoki
    Nekem is ez volt...Csak simán kezd újra a pályát,select chapter vagy ilyesmi menüpontnál.
  • Muttley
    Ez nem flamekeltés, okosfiú.
    Az egész fórumban tiltott a nyilvános warez.
    Na, de ha bant akarsz, csak folytasd. ;)
  • GP2100
    Közben sikerült megoldani. Ha valakinek ilyen problémája lenne, akkor csináljon backupot a mentések mappájáról és próbáljon kitörölgetni 1-1 mentést amíg jó nem lesz.
  • GP2100
    Ennyi miatt? Egyébként tegnap 3 részletben játszottam és minden indításnál újra tudtam tölteni az állást, ma meg ezt csinálja.
    Ha tud valaki megoldást akkor írja le, különben meg nem kell a warez vs. antiwarez flamekeltés...
  • dingo92
    Keresgéltem, de ilyen gondot még nem írt senki, vagy lehet vak vagyok. na mind1, lényeg: megy a játék faszán minden, patch leszedve, de nincs hang. semmi. intronál se, menüben se, játékban se. Valakinek haosnló probléma, esetleg megoldás? Win7-en nyomom, de nem hiszem h ez gond lenne.
  • Muttley
    Ha bolti lenne, már rég visszavitted volna, h cseréljék ki... ;)

• GP2100
    Mondtam egy szóval is, hogy nem bolti?
  • Muttley
    Van. A bolti biztosan nem sérült.
  • GP2100

Erre a hibára van valami megoldás? Tegnap kezdtem a játékot és most meg ezt csinálja pedig nem is piszkáltam a mentéseket vagy ilyesmi...
  • Eagle16
    Esetleg egy kép sokat segítene, mert a játék folyamán van egy pár őrtorony :)
  • Jhon Balu
    nem.
    egy örtorony van elöttem
  • Eagle16
    Ez az a rész ahol egy jeep áll meg egy szék? Mert ott csak el kell menni a szék mellett, de nem hasalva! Mert úgy lassú leszel és észrevesznek. Guggolva kell, úgy gyorsan megvan.
  • Jhon Balu
    sziasztok!
    most kezdtem a játékot nagyon bejön.de egyszerüen nemtudok továbbmenni a Dangeuros Dangeros résznél.mindig észrevesznek és az a rohadt sziréna megszólal.valami help kéne! köszönöm
  • Muttley
    A kor előrehaladtával fognak ők fejlődni. :)
  • rob210
    Szerintem ez nagyon jó és szép játék.
    Minden highon van nálam és olyan grafikája van ami a crysis szintjét is erősen remegteti.
    Nekem nagyon bejön a játék de kegyetlennehéz az utolsó pály környékén már.
    No és persze ha nem 4 éves gyerek szintjén easyben nyomod és írod utánna, hogy ilyen gagyi egyszerű játékot.
    Mert aki például "kö kemény" módban 3 óra alatt ezt a játékot lenyomja azt beiratom az idegenlégióba mint elit harcos kiképzőt.
    :-)
  • gyikk
    teszteld le!
    mert valoszinü ott van a galiba,....
  • JencyJasko
    hogy érted, hogy nézzem meg?
  • gyikk
    nézd meg a ramokat meg a vga-t!!!
  • JencyJasko
    hello!
    miert lehet az h akarmilyen jatekot elinditok mindig lefagy a gep a kepernyo kikapcsol es nem lehet csinallni semmit, lehet mi lehet a baja?
  • kaposi1
    Én ezt teljesen komolyan írtam!
  • perro20
    Sziasztok! Légyszi segitsen valaki!olyan problémám van h megvan a játék csak kéri a license kulcsot nem tudna segíteni nekem valaki h mi az?vagy hol találom? Mondjuk olvastam h nem kell hozzá akkor mit kell csinálnom?Köszönöm!
  • Mr_no_NaMe
    vicces vagy
  • FLATRONW
    Az első pályán, mikor kilövitek a tábornokot az ablak mögül, akkor úgy kell lemászni a hegyről, hogy a jobbra levő fának a vastag ágát meg kell célozni a kampós kötéllel (ha jó helyre céloztok, akkor megjelenik egy piros jelzés).
  • Muttley
    Már van nekik.