764
-
priluki #484 és azt hogy tudom megcsinálni? tudnál segiteni?? -
#483 Akkor a párhuzamos konfigurációt kell újrakonfigolni. -
priluki #482 hi tud valaki segiteni?!
mikor inditom
az alkalmazást nem sikerült elinditani mert a párhuzamos konfigurácioja helytelen
ezt irja
vista 64 bit van fennt
-
#481 Nos én aktívan tolom ezt a játékot, és bevezetés képpen annyit modnok róla, hogy hihetőbbnek éreztem a dzsungel feelinget mint a Crysisban.
És ez még mindig "csak egy" City Interactive-s FPS. Grafika témában elsősorban azt nézem, hogy hihető legyen, és beletudjam élni magam a helyzetekbe, környezetbe. Hozzászoktam a kisebb csalásokhoz, mint a lebegű fű, szikla, mvagy épp ellenkezője a talajba nyomott bokor stb, de a Sniper:GW-ben ez állatira nem izgat :D.
A színek pályák hangulata, nagyon jól el van találva, ennél több nekem nem is kell :). Nincs sun-ray effekt, de nem a napot nézem a játék alatt szóval le... :D.
Olvastam a teszteket, a magyart meg a gamespototsat is. A játékmechanizmus engem a Commandosra emlékeztet. Kb. ugyanúgy lopakodni kell a látószögek között és kicsinálni az arra tévedő ellenfelet. Ha mindenki halott és teljesül az objectiva akkor nyertél. Ez egy elég egyszerű játék cél, de itt tökéletesen megállja a helyét. Nincs speckó képességed, nem zúzod darabokra a környezetet, és engem nem is érdekel :D, mert hiányzott már egy ilyen jóféle lövöldözős, lopakodós játék. Mára már nincsenek Hitmanek, Project IGI pedig elér régi játék már.
Az AI-t jellemezni mindig szubjektív dolog. Nem tudom miért szokták azt az AI-t "intelligensnek" mondani, aki nem képes eltalálni, de egy székre hibátlanul leül... Ennek a fordítottjára meg azt hogy béna az AI. Pl. Half-Life 1-2-ben szintén segg alap AI volt, minden komolyabb mozgás pedig előre koreografált script irányított. Persze volt 1-2 opcionális útvonal választási lehetősége az AInak hogy honnan kerítsen be, attól még ugyan az AI volt akinak az a feladata hogy elég álljon és lelassítson, te megölöd és pont.
"Intelligens AI"-t én max online játékokban látok, bár van mikor rácáfolnak a népek :D.
Visszatérve Ghost Warriorra, nekem abszolút favor játék. Az egyszerűen nagyszerű tipikus esete. Grafika kornak megfelel, nincs szét über detailezve, de nem is 3 éves játék feeling. A dzsungelben játszódó missziók környezete változatos szerintem. Nem érzem azt, hogy bármi is hiányozna belőle ami az összképet(!) tényleg meghatározóan javítaná.
Nem utolsó sorban a kiadás időzítése is megfelelő. Crysis Warhead 2 éve megjelent, a Crysis 2 még csak fog. Dzsungel témában uborkaszezon.
Vannak benne kissebb-nagyobb hibák, talán túl érzékeny az AI detektáló rendszere, de ettől még egy igen hangulatos nyári játék.
Bónusz pirospont a City Interactive-nak!
:) -
#480 Azt hiszem mi ugyanott "vettük" -
digo82 #479 Sziasztok!Sajnos én nem magyarul vettem meg a játékot!Nem tudná valaki feldobni a magyar nyelvi fájlokat?Előre is THX! -
#478 Íme, a Gamespot-teszt is. -
#477 Feltűnt nekem, hogy a gamekapocs.hu "izgalmasan" plagizál.
Kétszer tettem róla említést a fórumán.
Mindkétszer azonnal törölték.
No comment. :) -
#476 Szerkezeti, mondattani változtatás sosem árt, tisztátalan tolvaj banda.
Kísértetiesen hasonlít ERRE
Még szerencse, hogy lesz.rom. :D
#474: Köszi :) -
#475 Csak oda mászhatsz vele, ahol jelzi a játék. :/ -
#474 Jó lett a teszt!
Csak így tovább, Muttley. -
#473 Gamekapocs teszt 62% -
nagyi87 #472 hi, a kötelet nem lehet használni csak ugy mondjuk egy falra felmászni?
elsö pályán pl van egy hely ahova nem találtam feljárót, az elsö szintre, de már van lépcsö a másodikra, oda fel lehet jutni? arrol beszélek amikor a tábortüznél beszélget 3 pali! -
#471 SNIPER: GW wallpapers
A 3-ast kiemelten ajánlom. :) -
FLATRONW #470 Ilyen hiba a Bioshock 2-ben is előfordult. A mentések mappából mindig azt a fájlt kell kitörölni, amelyiknek a mérete 0. -
#469 Bizonyítsd már be akkor, hogy warez verzióm van... Én egy szóval nem mondtam, hogy az lenne és azt sem, hogy nem.
Fehercsoki: nem akartam a pálya elejéről kezdeni és meg is oldottam, hogy ne kelljen(leírtam hogyan), de azért kösz a segítséget. -
#468 Nekem is ez volt...Csak simán kezd újra a pályát,select chapter vagy ilyesmi menüpontnál. -
#467 Ez nem flamekeltés, okosfiú.
Az egész fórumban tiltott a nyilvános warez.
Na, de ha bant akarsz, csak folytasd. ;) -
#466 Közben sikerült megoldani. Ha valakinek ilyen problémája lenne, akkor csináljon backupot a mentések mappájáról és próbáljon kitörölgetni 1-1 mentést amíg jó nem lesz. -
#465 Ennyi miatt? Egyébként tegnap 3 részletben játszottam és minden indításnál újra tudtam tölteni az állást, ma meg ezt csinálja.
Ha tud valaki megoldást akkor írja le, különben meg nem kell a warez vs. antiwarez flamekeltés... -
dingo92 #464 Keresgéltem, de ilyen gondot még nem írt senki, vagy lehet vak vagyok. na mind1, lényeg: megy a játék faszán minden, patch leszedve, de nincs hang. semmi. intronál se, menüben se, játékban se. Valakinek haosnló probléma, esetleg megoldás? Win7-en nyomom, de nem hiszem h ez gond lenne. -
#463 Ha bolti lenne, már rég visszavitted volna, h cseréljék ki... ;)
-
#462 Mondtam egy szóval is, hogy nem bolti? -
#461 Van. A bolti biztosan nem sérült. -
Erre a hibára van valami megoldás? Tegnap kezdtem a játékot és most meg ezt csinálja pedig nem is piszkáltam a mentéseket vagy ilyesmi... -
#459 Esetleg egy kép sokat segítene, mert a játék folyamán van egy pár őrtorony :) -
Jhon Balu #458 nem.
egy örtorony van elöttem -
#457 Ez az a rész ahol egy jeep áll meg egy szék? Mert ott csak el kell menni a szék mellett, de nem hasalva! Mert úgy lassú leszel és észrevesznek. Guggolva kell, úgy gyorsan megvan. -
Jhon Balu #456 sziasztok!
most kezdtem a játékot nagyon bejön.de egyszerüen nemtudok továbbmenni a Dangeuros Dangeros résznél.mindig észrevesznek és az a rohadt sziréna megszólal.valami help kéne! köszönöm -
#455 A kor előrehaladtával fognak ők fejlődni. :) -
rob210 #454 Szerintem ez nagyon jó és szép játék.
Minden highon van nálam és olyan grafikája van ami a crysis szintjét is erősen remegteti.
Nekem nagyon bejön a játék de kegyetlennehéz az utolsó pály környékén már.
No és persze ha nem 4 éves gyerek szintjén easyben nyomod és írod utánna, hogy ilyen gagyi egyszerű játékot.
Mert aki például "kö kemény" módban 3 óra alatt ezt a játékot lenyomja azt beiratom az idegenlégióba mint elit harcos kiképzőt.
:-)
-
#453 teszteld le!
mert valoszinü ott van a galiba,.... -
JencyJasko #452 hogy érted, hogy nézzem meg? -
#451 nézd meg a ramokat meg a vga-t!!! -
JencyJasko #450 hello!
miert lehet az h akarmilyen jatekot elinditok mindig lefagy a gep a kepernyo kikapcsol es nem lehet csinallni semmit, lehet mi lehet a baja? -
#449 Én ezt teljesen komolyan írtam! -
perro20 #448 Sziasztok! Légyszi segitsen valaki!olyan problémám van h megvan a játék csak kéri a license kulcsot nem tudna segíteni nekem valaki h mi az?vagy hol találom? Mondjuk olvastam h nem kell hozzá akkor mit kell csinálnom?Köszönöm! -
#447 vicces vagy -
FLATRONW #446 Az első pályán, mikor kilövitek a tábornokot az ablak mögül, akkor úgy kell lemászni a hegyről, hogy a jobbra levő fának a vastag ágát meg kell célozni a kampós kötéllel (ha jó helyre céloztok, akkor megjelenik egy piros jelzés). -
#445 Már van nekik.