764
-
gyuri35 #564 Azt mondja,'szedjem le'Vasquez tábornokot,jó de hol van?Én ottlent csak munkásokat látok,egy-két katona van csak! -
gyuri35 #563 Mi ez valami Google fordítás? -
#562 talán kezd Vasquezzel ;)
Are you lenni otthon Sniper téma, vagy jössz te tapasztalat más bumm-bumm-meghaasz játék és te hisz azt, ez is úgy múkod? -
gyuri35 #561 Bármit nyomok,nem dobja el a csákját! -
gyuri35 #560 Állandóan megszólal a sziréna,és Vasqez megszökik! -
#559 Csáklyát feldobod jobb szélen a fára, felhúzod magad, majd onnan lassan leereszkedsz.
Ellenség nagy részét érdemes kiirtani előtte, mert lelőnek a fáról, mielőtt leereszkedhetnél. ;) -
gyuri35 #558 Üdv!Elakadtam,tudna valaki segíteni?Az egy lövés,egy gyilkosság fejezetben elértem az orvlövész pontig,bármerre akarok továbbmenni,leesek valami szakadékba!Ki lehet valahogy kerülni? -
Kaslerka #557 végignyálaztam a lemezt. Nem találtam rajta semmit. -
#556 Nem lehet hogy a DVD-n rajta van egy fájl amivel tudod magyarítani? Volt már ilyenre példa! -
Kaslerka #555 Írtam nekik egy levelet. Megvárom mit válaszolnak. -
strebacom #554 Biztos hogy nincs benne magyar....küld nekik vissza.... -
Kaslerka #553 CD galaxis -
strebacom #552 Honnan rendelted?????
-
Kaslerka #551 Megérkezett ma a játék. 1. DLC kód nincs benne. 2. A telepítője magyar, de aztán már angol az egész. Átállítani nem lehet. Steamen 6 nyelvet enged, magyar nincs közte... vicc az egész. -
#550 Nem érted, miért?
Olvasd el a #406-ost.
Nahát, azééééé ;)
Kezdetben fanatikusnak és/ vagy mazochistának kellett lenni hozzá.
U2-vel, már élvezhető is.
A gépigény egyáltalán - ehhez a grafhoz meg pláne - nem nagy: 3.2 GHz IP 4 kell hozzá és full-grafon megy akadás, lag nélkül. -
gyuri35 #549 Végre fel tudtam telepíteni egy full játékot,kb. ilyen minőségre számítottam a videók alapján!Klassz kis játék ez,nem értem sokan miért hurrognak???Ennyire bénák,vagy nincs meg hozzá a gépük? -
strebacom #548 Dance -
#547 Megtanúúúúsz angolul vagy igen?
;)
Beközelítesz (támadó szándékkal) 2 km-en belül célkeresztben vagy... -
strebacom #546 Na akkor töccsed fel a magyar fájlokat.ha jót akarsz ember...mert ha nem küdöm azembereimet... -
#545 Ennek örömére egy szép éles doboz kép:
...és ha nem jellenne meg ;) -
#544 #406 nyomán - teszt kiegészítés:
A három Update közül a legfontosabb az Update 2.
Install után a játékban a leglényegesebb változás:
Bár az AI továbbra is erős, játszható (!) lett a játék.
Kellemes kikapcs.-t mindenkinek.
-
gyuri35 #543 Köszi szépen! -
gyuri35 #542 Arra rájött már valaki,hogy az első részt hogyanlehet megcsinálni?Én már idegbajt kaptam. -
gyuri35 #541 Azt azért ne felejtsd el hogy a demó is 2.7GB!ami nálam van,ugyanis ekkora.Igaz láttam 1.4 gigásat is -
#540 Update-1 Skidrow
Update-2 Skidrow
Update-3 Skidrow
Még arra kell rájönni, h fontos-e vajon a telepítési sorrend. -
#539 Ja hát gondolom az a pár megás crck file pótolja azt a kb 12 mapot ami a demoba nincs bent... -
gyuri35 #538 Úgy néz ki full game lett,mert az 'update1'et gond nélkül "bevette"! -
gyuri35 #537 Üdv!A lejárt demóra egy megoldás:full játék törésének alkalmazása!Hogy a játék ezután full game -e azt nem tudom de elindult, gond nélkül.Magyarosítást nem tud valaki? -
fib #536 A nyelvi fájlokat nem lehetne feldobni valahová ?
Köszönöm -
Kaslerka #535 A warezosat nyomják Tunngle-val. Ha kedden megérkezik, akkor megmondom mennyien vagyunk. :) -
#534 Sokan tolják a játékot online? -
Kaslerka #533 Korrekt áron árulják nálunk. Azt írták nekem mailban, hogy a magyarban benne van a DLC kódja. Szóval az ingyé jár nekünk.
Multiplayer DLC (5 új térkép) -
strebacom #532 -
#531 Galaxisnet 4990FT!
-
strebacom #530 Link????
-
Kaslerka #529 Megjelent a Magyar végre. -
vzajcev #528 #337 -
nefelejcske #527 Te ezt viccesnek veszed?
És még,hogy "Solid Snake"? -
#526 itt -
nefelejcske #525 Sziasztok!
Hol találom a savet?