Sniper: Ghost Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

storno az elõzõ.
patchbõl is a SKIDROW verzió kell neki :)

Hali!

Letöltöttem az 1.2-es patchet, de nem tudom felrakni.
Azt írja, hogy nincs telepítve a játek.
Mondjuk nem a default telepítési helyre raktam a játékot, ez lehet a baj?

köszi,
üdv:
xmacx

Muttley
HUn-e van-e?
keksz-bokszra is?

Just do it :)

Van már Update 3.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

copass
nekem még mindíg csinál elég idegesítõ dolgokat az ai, hiába a javítás.
bazinagy toronyból úgy kiszúrnak a földrõl és el is találnak hogy ihaj.
de legalább már a fû elrejt, piszok jó a szemük az tuti és jól is céloznak.

Muttley
Várjuk szeretettel. :)

vandyke
Persze, hogy írtam, de nagyon szûkszavú levelet kaptam, amint az kiderült a válaszomból. Dátum még nincs. Amint megtudom a részleteket mindenképpen jelzem nektek.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Muttley
Írtak-e részleteket?
Pontos dátum, amikor kijön?
'arra is egy nagyobb javítás' - elsõ blikkre úgy hangzik, mintha nem lenne azonos a PC verzióval. Így értetted?
Felpatchelt lemez a boltokba vagy a meglévõ lemez Xbox Live-ról ingyenes DLC-vel?

vandyke
No, most kaptam meg a levelet a konzollal kapcsolatban: azt írják, hogy pár héten belül kijön arra is egy nagyobb javítás.

Illetve 20 további szervert is felállítottak.

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

<#worship><#worship>

Irj ide légyszi, ha megvehetö lesz....

Köszi!!

Muttley
Lévén, hogy ti közvetlen kapcsolatban vagytok (elvileg) a CI-vel, én feldobnám nekik a helyetekben a felpatchelt konzolverzió gondolatát is.
Ha a City végignézi a világhálót, igen erõteljes érdeklõdéssel indult a Sniper GW konzol vonalon. Amióta viszont ismert a "játszhatatlanságot" elõsegítõ AI hiba, azóta 90%-a a korábbi érdeklõdõknek LOL and skip.
DE persze a City tudja :)

vandyke
Helló,

2 héttel korábbra ígérték a magyar teszt verziót, de "állítólag" balesete volt a fordítónak és kellett egy újat találni. Ma kaptam egy levelet és erre a hétre ígérték az elsõ verziót. Mi péntektõl aug. 1-ig szabin vagyunk, de én szabi alatt végigjátszom és el is küldöm az esetleges hibákat. Reményeim szerint augusztus második hetére már kint lehet (optimista terv).

üdv,

vandyke
Helló,

tudomásom szerint ez a pc-re vonatkozik.

hugyecz
sziasztok arra van valami megoldás hogy ne zoomoljon ha a jobb egérgombal akarok menni?
gabo91
Helo

Kellene egy kis segítség. Lopakodnom kellene, a lényeg hogy ne vegyenek észre, mert akkor elbukom a küldit.
Valami ötlet, tanács erre a részre, rohadtul idegesít. Ha egyenest a ház alatt megyek elérek kis sziklákhoz ahol mellette végig bokrok meg fû van. Megyek, majd áttkellene futni szemberészre, de jobbra a stélgnél áll egy õr aki erre néz, bal oldalt meg többen is vannak. Itt mindig elbukom.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Clidey
És ezt te ebbõl a bolhafaszni képbõl megállapítottad?! Respect!!! :D

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Köszi gyors válaszod-megpróbálom!
Shep
Egyenesen, hummernél jobbra el, majd balra utána egyenesen, sátorba be aztán sátorból gyorsan ki jobbra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Help!Itt nagyon elakadtam:

hy
nekkem azt irja ki hogy fatal error vannot initialize rederer:S
mit csináljak ilyemkor:S
Muttley
sztem az AI patch után, de még a szabadon bejárható terep patch elõtt ;)

Hali!!
Kb. mikor tudom ezt magyarul megvenni????
(magyarfelirattal)

kaposi1
Szerintem csak PC-re!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Shep
Na az AI javítás jó hír.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Muttley
Ez csak PC-re vonatkozik,
vagy Xbox 360-ra is ettõl kezdve ezzel felpatchelve adják ki a játékot?

vandyke
Sziasztok!

Most kaptam, még (elvileg) friss:

NEW PATCH:

Notable changes include tweaked AI behavior, fixed camouflage efficiency and stealth system. Most of static AI scripts referring to stealth actions have been removed and replaced by a real-time stealth system.
A list of SNIPER Ghost Warrior patch changes follows:

AI
- Fixed interactions of camouflage system with plants (the player will be less vulnerable to enemy sight when hidden in vegetation)
- Adjusted AI alertness and seeing (e.g. the player will be less vulnerable to enemy sight at long distances)
- Tweaked influence of the players posture and movement speed on being spotted by the enemies
- Tweaked AI reactions, better behavior in combat situations
- Removed over 95% of the static AI scripts during stealth actions and replaced with the improved stealth system

Multiplayer
- Fixed multiplayer statistics
- Adjusted duration of breath-holding
- Fixed minor multiplayer maps geometry issues

Optimizations and Stability
- Fixed possible random crashes on multi processor systems
- Fixed minor stability problems on several hardware configurations

General Fixes/tweaks
- Fixed registration of internet profile
- Fixed blink after exiting game to menus

Weapons
- Adjusted melee (knife) attack strength
- Adjusted damage, accuracy and range of AI weapons

Shep
Az létezik ,hogy hardon hiába van nálam gyógyító injekció mégsem gyógyít, vagy csak valami bugot találtam?

Shep
Na a végére értem én is majdnem 6 óra kellett hozzá normalon ami szerintem teljesen korrekt.
Szerintem teljesen jó lett, leszámítva pár bosszantó dolgot pl. AI érdekességei, túlságosan lekorlátozott mozgástér és azok a halál árkádos lövöldözõs részek. A sniperes részek szerintem teljesen jók sõt mivel nem sok ilyen játék van PC-re ezért mondhatjuk ,hogy a legjobb. Ha teljesárú játékként kellene értékelni, tehát ilyen 9-10e Ft akkor olyan 70% körül kapna tõlem, ha viszont árkategóriájában vizsgáljuk ami ugye a középárúak közé tartozik akkor viszont 90% lenne. City többihez képest meg 99 :DDD Egy szó mint száz Hajrá City csak így tovább!!!

Nem rossz a game,de nem a legjobb amivel valaha játszottam.Nem valami jó a pc-m már 2 és fél éves de low-on elfut a játék. Szerintem nem rossz habár csak 4 órás azért el voltam vele rendesen,nem lesz egy év játéka de unalomtöltõnek megfelel. De azért pénzt nem adnék érte..
már sikerült... :)

és azt hogy tudom megcsinálni? tudnál segiteni??

Fehercsoki
Akkor a párhuzamos konfigurációt kell újrakonfigolni.

hi tud valaki segiteni?!
mikor inditom
az alkalmazást nem sikerült elinditani mert a párhuzamos konfigurácioja helytelen
ezt irja
vista 64 bit van fennt

ALIENwoods
Nos én aktívan tolom ezt a játékot, és bevezetés képpen annyit modnok róla, hogy hihetõbbnek éreztem a dzsungel feelinget mint a Crysisban.
És ez még mindig "csak egy" City Interactive-s FPS. Grafika témában elsõsorban azt nézem, hogy hihetõ legyen, és beletudjam élni magam a helyzetekbe, környezetbe. Hozzászoktam a kisebb csalásokhoz, mint a lebegû fû, szikla, mvagy épp ellenkezõje a talajba nyomott bokor stb, de a Sniper:GW-ben ez állatira nem izgat :D.
A színek pályák hangulata, nagyon jól el van találva, ennél több nekem nem is kell :). Nincs sun-ray effekt, de nem a napot nézem a játék alatt szóval le... :D.

Olvastam a teszteket, a magyart meg a gamespototsat is. A játékmechanizmus engem a Commandosra emlékeztet. Kb. ugyanúgy lopakodni kell a látószögek között és kicsinálni az arra tévedõ ellenfelet. Ha mindenki halott és teljesül az objectiva akkor nyertél. Ez egy elég egyszerû játék cél, de itt tökéletesen megállja a helyét. Nincs speckó képességed, nem zúzod darabokra a környezetet, és engem nem is érdekel :D, mert hiányzott már egy ilyen jóféle lövöldözõs, lopakodós játék. Mára már nincsenek Hitmanek, Project IGI pedig elér régi játék már.
Az AI-t jellemezni mindig szubjektív dolog. Nem tudom miért szokták azt az AI-t "intelligensnek" mondani, aki nem képes eltalálni, de egy székre hibátlanul leül... Ennek a fordítottjára meg azt hogy béna az AI. Pl. Half-Life 1-2-ben szintén segg alap AI volt, minden komolyabb mozgás pedig elõre koreografált script irányított. Persze volt 1-2 opcionális útvonal választási lehetõsége az AInak hogy honnan kerítsen be, attól még ugyan az AI volt akinak az a feladata hogy elég álljon és lelassítson, te megölöd és pont.
"Intelligens AI"-t én max online játékokban látok, bár van mikor rácáfolnak a népek :D.
Visszatérve Ghost Warriorra, nekem abszolút favor játék. Az egyszerûen nagyszerû tipikus esete. Grafika kornak megfelel, nincs szét über detailezve, de nem is 3 éves játék feeling. A dzsungelben játszódó missziók környezete változatos szerintem. Nem érzem azt, hogy bármi is hiányozna belõle ami az összképet(!) tényleg meghatározóan javítaná.
Nem utolsó sorban a kiadás idõzítése is megfelelõ. Crysis Warhead 2 éve megjelent, a Crysis 2 még csak fog. Dzsungel témában uborkaszezon.
Vannak benne kissebb-nagyobb hibák, talán túl érzékeny az AI detektáló rendszere, de ettõl még egy igen hangulatos nyári játék.
Bónusz pirospont a City Interactive-nak!
:)

Fehercsoki
Azt hiszem mi ugyanott "vettük"<#mf1>

Sziasztok!Sajnos én nem magyarul vettem meg a játékot!Nem tudná valaki feldobni a magyar nyelvi fájlokat?Elõre is THX!
Muttley
TitaniumRR
Feltûnt nekem, hogy a gamekapocs.hu "izgalmasan" plagizál.
Kétszer tettem róla említést a fórumán.
Mindkétszer azonnal törölték.
No comment. :)

Captain Sonar 2024 Remake

Muttley
Szerkezeti, mondattani változtatás sosem árt, tisztátalan tolvaj banda.
Kísértetiesen hasonlít ERRE<#hehe>
Még szerencse, hogy lesz.rom. :D

#474: Köszi :)

fery02
Csak oda mászhatsz vele, ahol jelzi a játék. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

TitaniumRR
Jó lett a teszt!
Csak így tovább, Muttley.

Captain Sonar 2024 Remake

grebber

Next PC upgrade: 2022

hi, a kötelet nem lehet használni csak ugy mondjuk egy falra felmászni?
elsö pályán pl van egy hely ahova nem találtam feljárót, az elsö szintre, de már van lépcsö a másodikra, oda fel lehet jutni? arrol beszélek amikor a tábortüznél beszélget 3 pali!
Muttley
SNIPER: GW wallpapers
A 3-ast kiemelten ajánlom. :)

Ilyen hiba a Bioshock 2-ben is elõfordult. A mentések mappából mindig azt a fájlt kell kitörölni, amelyiknek a mérete 0.

GP2100
Bizonyítsd már be akkor, hogy warez verzióm van... Én egy szóval nem mondtam, hogy az lenne és azt sem, hogy nem. <#rolleyes>

Fehercsoki: nem akartam a pálya elejérõl kezdeni és meg is oldottam, hogy ne kelljen(leírtam hogyan), de azért kösz a segítséget.

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

Fehercsoki
Nekem is ez volt...Csak simán kezd újra a pályát,select chapter vagy ilyesmi menüpontnál.

Muttley
Ez nem flamekeltés, okosfiú.
Az egész fórumban tiltott a nyilvános warez.
Na, de ha bant akarsz, csak folytasd. ;)

GP2100
Közben sikerült megoldani. Ha valakinek ilyen problémája lenne, akkor csináljon backupot a mentések mappájáról és próbáljon kitörölgetni 1-1 mentést amíg jó nem lesz.

GP2100
Ennyi miatt? Egyébként tegnap 3 részletben játszottam és minden indításnál újra tudtam tölteni az állást, ma meg ezt csinálja.
Ha tud valaki megoldást akkor írja le, különben meg nem kell a warez vs. antiwarez flamekeltés...