2340
-
#1460 egymagos proci? az a gond -
tomilevi #1459 Valaki tudna segíteni?
Tegnap feltelepítettem a játékot, aztán a skidrow fájlokat átmásoltam a játék főkönyvtárába (közbe víruirtó kikapcsolva). Aztán rámentem a dirt3.exe fájlra, elkezd tölteni a gép kb 4-5mp ig és semmit nem csinál utána. :S
3 GHz proci, 4 GB Ram, ATi 5500 HD videókártya
operációs rendszerem win 7 64 bit -
#1458 az egyik leginkább hiányolt szörnyeteg...
-
#1457 Szóval akkor belehet, úgy hogy ne menjünk át egymáson.
Kösz. -
#1456 átlehet menni egymáson, ha úgy van beállítva a szerver -
#1455 Úgy értettem a szellem autót, hogy átlehet-e menni egymáson :D -
#1454 (viszont, ha valaki win ujrahuzás előtt áll, anak az xlive mappa is mentendő!!! C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\ ) -
#1453 Nem, annyi autó van, amennyi játékos, tehát nincsenek szellemautók .. az összes képen, amit raktam, azon az összes versenyző mind emberi játékos. -
#1452 dokumentumok\my games\dirt3 - ezt kell elmenteni minden játékindítás előtt, így max csak az aznapid veszik el, ha köv indításnál korrupt lesz a profilod :( -
#1451 JÓ én ma kezdtem :) de azt se tudom hova menti ez a Windows Live. Néztem a könyvtárakat Code Mastersnél is meg a winlive nál is, de sehol semmi. -
#1450 tegnap irtam, hogy mentsétek a profilotokat... így jártál, kezdheted elölről, egymás mentése NEM használható! (a games for windows live miatt) -
#1449 Rallycrossba a ellenfelek szellemautók? Vagy nekik lehet menni? -
#1448 fasza hogy még ez a mai patch se javította a savegame gondokat... -
#1447 Ezt mér írja ki mikor tölteném be a profilom mentéseit? "Profile load failed"??? Már a 26. race körül tartottam, nem akarom újra kezdeni!!! Valaki segítsen! Vagy valaki töltsön föl nekem valami mentést! -
#1446 sikerült a lan, ha valaki szeretne jönni, írjon pmet :)
-
Tockos #1445 Ilyen sok mindenkinek mukodik az autosave mert én már annyi féle képpen próbáltam sikerult is offline profilt készíteni de akkor is incorect autosave lett a vége.És már únom hogy mndig új profilt kell kezdenem.Van már valkinek erre valamilyen megoldás?
-
#1444 "Fixed an occasional loading screen hang which could leave the player with a black screen."
wááá!!! én meg azt hittem a vgam szaraxik! -
#1443 changelog:
Time of day and weather options are now correctly saved within Jam Session save/restore slots.
Fixed an occasional loading screen hang which could leave the player with a black screen.
Fixed a soft lock when removing the Ethernet cable on some screens during a LAN session.
Battersea Compound – Parking Lot environment updated to ensure that smash blocks are always present.
Resolved specific instances of the player being able to drive into areas of crowd.
Corrected a rare issue with online staggered start team events which could lead to incorrect team scoring.
Fixed a very rare physics issue which could lead to the player’s vehicle falling through the world.
Fixed two graphics issues which could lead to a crash when changing resolution or resizing the windowed game to a height of 0 pixels.
Resolved an issue preventing Player 2 from re-binding their controls if using a keyboard within a split-screen event.
Fixed an issue which, in specific circumstances, could lead to a spectator seeing incorrect progress during a multiplayer Transporter event.
Minor corrections to track boundary and reset lines.
Fixed an issue which will occasionally cause the green ‘infected’ effect to be applied to the player’s car during loading between Outbreak events.
‘World Record’ and ‘Personal Best’ symbols now correctly appear within all circuit-based time trial events.
Correction to particle behaviour during high speed collisions, avoiding any instances of them spawning in the wrong direction.
Minor finish line adjustments to avoid the possibility of bypassing them in some routes.
Fixed an issue which lead to the driver’s hands clipping when in the interior camera ‘brace’ position.
Resolved an issue which would occasionally prevent the ‘World Tour’ tetras from spinning within the front end.
Resolved an issue which could lead to some vehicle cards flickering within the front end vehicle select screens.
Adjusted a small number of text references and menu options for the ‘VIP Pack’, which should be referred to as the ‘Free Car Pack’ for PC.
Various stability fixes. -
#1442 Autó festését hogy változtassam? -
#1441 Azért az első nagy ugrás volt szerintem, legfőképp grafikailag. A második is jó volt, csak kevés volt a rally. -
#1440 jah
500mb :O -
#1439 Automatikusan??? Live segítségével? -
#1438 patchelődik a dirtem... :O -
#1437 van
régi alatt az első vagy a másodikat érted? az első tényleg szóra sem érdemes, de szerintem a kettő hatalmasat fejlődött
na, ez majdnem olyan, mint a második. picit "más". -
#1436 Valaki a LAN-t próbálta már Hamachival? Ha igen egy leírást írhatna, hogyan kell csinálni.. -
#1435 Akkor inkabb ugy kerdezem, hogy van sulya az autoknak stb. Mert regi egy retek volt! :) -
#1434 SUPPORTED CONTROLLERS
DiRT 3 can be configured to use almost any PC controller, however we recommend the following controllers for the best gameplay experience:
Xbox 360 Controller for Windows
Logitech Rumblepad 2
Thrustmaster Run'n'Drive
Run'n' Drive Rumble Force
Thrustmaster T-Mini 3-In-1
Dual Trigger 3-In-1
Thrustmaster Dual Analog 3 (ensure official Thrustmaster drivers are installed)
Xbox 360 Wireless Racing Wheel
Logitech G25 Wheel
Logitech G27 Wheel
Logitech Formula Force EX Force Feedback Wheel
Thrustmaster T500RS Racing Wheel
Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel
Thrustmaster RGT F/F Pro
DiRT 3 provides default configurations for all of the above, meaning that you should be able to plug-and-play, with no tweaking required.
For some wheels (e.g. Logitech MOMO, Fanatec Porche) it is important that the pedals are on separate, rather than combined axes. From the Windows Control Panel, choose 'Controllers' and click 'Properties' for the wheel you will be using. Click 'Settings' and ensure that the 'Combined' or 'Single Axis' setting is unticked.
Így teljes a lista. A telepített játék könyvtárában a README-ben van leírva. -
#1433 200fok bőven elég, ide is. Manuális váltó volt, egyébként.
A beállítások meg itt vannak:
A gáz deadzone azóta változott, az már 0%, a féknél meg azért 5%, mert rajta tartom a lábam.
-
Sponnyabob #1432 Le tudnád írni milyen beállításokkal játszol? Csak kíváncsiságból, mert én is DFGT-vel játszok.
Egyébként tényleg szép menet. Automata vagy kézi váltó? Gondolom kézi, de nem vagyok benne biztos mert nem nagyon látszik. -
#1431 Alt+Enter -
#1430 -
#1429 Hány fokos kormányszöggel játszol? -
miki10 #1428 valamit csináltam a játékkal, mert ablakba jeleníti meg a játékot nem teljes képernyőn.XD akkárhogy változtatom a felbontást mindig ablakba jeleníti meg.
nem tudjátok hogy tudnám vissza csinálni h teljes képernyős legyen?:D
-
#1427 Sziasztok, játszottam egy kicsikét, és levideóztam, ahogy tolom a Focus RS-nek, DFGT-vel! :)
Remélem tetszik :)
-
#1426 Vannak persze!! -
grimm13 #1425 Én a kameraállással olvastam de kipróbálom thx ! off Dr. Kotász nem a tanúban volt a börtönorvos ? on -
#1424 valakinek fent van még a dirt 2?
vannak még multiban játékosok, vagy meghalt az egész? -
#1423 Logitech MOMO Racing-get is simán felismeri a játék. -
BlackWolf #1422 ennyi
-
#1421 Programozd be a dudát a kormány egyik gombjára. Inditáskor azt elfogadja a progi start gombnak, es visszatölti a kilpéskori kormánybeállítást. Ha viszont egyszer elfelejted, és entert nyomsz belépéskor, újra be kell mindent állítani. A program ugyanis azt feltételezi, hogy a belépéskor elsőnek használt input eszközzel fogsz játszani.