Colin McRae: Dirt 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Egy kormánybeállítási képet toljatok már fel lécci.
Agyalok és tesztelgetek de már elment a kedvem, meguntam keresgélni az ideális beállítást. Viszont kipróbálnám valami értelmes tartományban mert nonszensz lenne az is hogy billentyûvel jobban megy mint kormánnyal ..
köszi.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Azt meg tudná valaki mondani, hogy mikor belépek a játékba újra és újra mért kell beállítani a billentyûzet kiosztást?
Kormánnyal játszom és nem tudom elmenteni
ez mért van?

Sziasztok!
Leszedtem a free car packot. Azzal mit kell csinálni jó ott ahova letöltötte vagy netán át kell helyezni valahova?
Klemice
Egy nyelvtankönyvet ajánlanék, vagy a helyesírási szótárt.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Sziasztok az a problémám hogy a procim 1 magos és nem indúl el a játék.
Nem tudjátok nincs ehez is valami törés féle mint a DIRT2-höz?

Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX

Armagedown
Mit kell állítani a grafikai beállításoknál hogy éles legyen a kocsik textúrája ?
Most alacsony a textúrák felbontása és így nagyon csúnya

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

blackfire001
Eladó DIRT3 Xbox360-ra 10.000Ft-ért!
Bontott, de teljesen új állapot (2x látta az Xbox, HDD-rõl futott), VIP kód nem volt használva.
Zalaegerszeg.

Érdeklõdni: [email protected]
Bocsi, de konkrétabban le tudnád írni?
Versenyek elõtt be lehet állítani, azt hiszem Assist menüpont.

ajem kisa
Offra kell tenni a menüben, ahogy lenni szokott!

Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy az automatikus fékezést hogy lehet kikapcsolni?
😊 esetleg valami hibakód, vagy semmi nem történik ? ha van vírusirtója akkor a paul.dll-t és a skidrow.dll-t tegye kivételek közé .... nekem így megy 😊 Good Luck
ügyes és vicces vagy ám köszöntem 😄
megoldás= 2 magos proci asd asd asd
haveromnak 1magos procija van és telepítés után nem indul el. erre valami megoldás? nincs okádék gépe nem arról van szó, csak nem indul így el.
Muttley
legközelebb szóljunk neki, h
ez nem börnáut 😛

Just do it :)

wollnerd
akkor te biztos nem játszottál a Dirt 2-vel. 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

adam46
Nekem pont a menüje tetszik. 😄
báttyó02
<#csodalk>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ajem kisa
LOL! (mi a fakkér kellene zene a gyorsok alá?

miért van az hogy rohadt sokat tölt, de szaggatás mentesen fut. valaki nemtudja? elég zavaró
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy a mentésemet nem tölti be, csinálok egy újat azt betölti, de másikkal már egész szépen haladtam nem szeretném újra kezdeni ha nem muszáj, windows live hibát irki "Profile load failed"
Ha valakinek van valami ötlete azt meg köszönném.
Elõre is Köszönöm!

dr Kotász
Igen ám, csak azzal nem lehet multizni...
Egyetértek. Nem lenne vele probléma, csak túl sok van belõle, és némelyik nagyon nehéz.

Nekem csak offline van,még az F1 2010-hez csináltam, és mûködik!<#wink>
dr Kotász
Sikerült valakinek megoldania az offline profillal mentést? Online profilom van mûködõ, de offline-t is szeretnék. Ha azzal inditom a játékot, közli, hogy nem fog menteni, tehát használhatatlan.
pisztácia
Üdv!

Nem tudom minek kellett berakni ezt a farolós pályát. nem nagyon jönnek be ezek a küldik, inkább a versenyeket szeretem. Mondjuk ezek is jók néha, hülülni ott a telepen, de legalább ne lenne ilyen atom nehéz. Pl van egy olyan rész hogy asszem 19 trükköt kell megcsinalni 1:10 MP alatt, és ez a bronz.... nekem 2 perc alatt se megy:S Asszem amugy ez a 3-ik haromszögben van. Na mind1, ezt az egyet tuti kihagyom.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

zaki
kérjél aputól.

Pedig a Drift része szerintem sokkal élvezetesebb mint ez a gimkhana ugrabugra.
Remélem a Grid 2-õbe nem viszik tovább ezt a Gymkhana-t hanem csak a Drift marad mint az egyben is volt.
Maxtreme
Pedig lehet:

Mondjuk tény hogy nálam is ez az elsõ "platinás" eredmény.

ajem kisa
Az komoly, nekem az volt a meglepõ ebben, hogy 0200-kor még játszol!😛
Amúgy száksz ja!:s

A Galaxisnál 8 papír ajáték!
arty
kormányon a jobbfelsõ gomb a hatból

Forza.

RatBaG
szvsz a dirt 2 tracklistje sokkal jobb volt.

Per Aspera Ad Inferi.

Igen gohstcar-okkal eddig még csak a baj van.
RatBaG
na ezt hallgasd, most történt!
head 2 head verseny (GHOST CAR!!!), monaco, s2000-es gépekkel. elsõ helyen végre egy ellenfél aki végre kihívást jelent, kb 5-6 kocsi távolságból követem, talán meg is lett volna a végére, DE kicsit elnézte a sikánt nagy sebességnél. mákja volt, mert lendületbõl tovább tudott menni, de elhagyta mindkét lökhárítóját, amire én kb 150-nel mentem rá, ahogy átdobtam a bal-jobbon a kocsit. megemelte a kocsim elejét, kormányzás így semmi, és egyenesen beleálltam a falba... ghost car bazmeg <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

zotya10002
Remélem nem:-(

Na mentem aludni csáó!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Valószínû sima menuzene, ami nincs credit-elve mint a licenszelt muzsikák.
zotya10002
A DIRT3 zenék listája!!

Akárhogy is keresem ezt a számot nem találom a listában!!

Melyik lehet? Végig néztem a jutyun mindegyiket:-)

# 65daysofstatic – “Crash Tactics”
# Aceyalone & RJD2 – “All For U”
# Alter Bridge – “Isolation”
# Atmosphere – “The Waitress”
# Biffy Clyro – “That Golden Rule”
# Black Spiders – “What Good’s a Rock Without a Roll?”
# Chase & Status Feat. Liam Bailey – “Blind Faith”
# Chromeo – “Don’t Turn The Lights On”
# Crocodiles – “Mirrors”
# Dan le sac Vs Scroobius Pip – “Cauliflower (Does It Offend You, Yeah? Remix)”
# Danny Bryd featuring Cyantific & I-Kay – “Judgement Day (featuring Cyantific & I-Kay)”
# Danny Bryd – “We Can Have It All”
# David E Sugar – “Keep It Simple”
# Deaf Havana – “Smiles All Round”
# Dinosaur Pile-Up – “Wheels Turning”
# Drive A – “Are You Blind”
# Everything Everything – “Suffragette Suffragette”
# Fort Knox Five – “Insight featuring Asheru (A. Skillz Remix)”
# Fort Knox Five – “Insight featuring Asheru (The Nextmen Remix)”
# Fort Knox Five – “Uptown Tricks featuring Mustafa Akbar (Shimon’s Trix Radio Mix)”
# FURYON – “Disappear Again”
# Glamour of the Kill – “Feeling Alive”
# Grafitti6 – “Stare Into The Sun”
# Harlem – “Friendly Ghost”
# Hudson Mohawke – “Fuse”
# Leftfield – “Storm 3000″
# Lorn – “Cherry Moon”
# Manchester Orchestra – “I’ve Got Friends”
# Moloko – “Fun For Me”
# People Under the Stairs – “Trippin’ At The Disco”
# Phonat – “Ghetto Burnin’”
# Phonat – “Ghetto Burnin’ (MMMathias Mix)”
# Phonat – “Intimate Confessions”
# RJD2 – “Good Times Roll Pt.2″
# Run DMC – “Peter Piper”
# Scott Nixon – “The Wedge”
# Scott Nixon – “Resolution”
# Skream – “Listenin’ To The Records On My Wall”
# South Central – “Demons”
# Starkey and Kiki Hitomi – “New Cities (Featuring Kiki Hitomi)”
# Starkey – “Ok Luv”
# Starkey – “Pleasure Points”
# Tek-One – “LHC Blues”
# The Gap Band – “Burn Rubber On Me (Why You Wanna Hurt Me)”
# The Gaslight Anthem – “The Spirit of Jazz”
# The Go! Team – “T.O.R.N.A.D.O”
# UNKLE featuring Big in Japan (Baltimore) – “The Answer”
# We Are Scientists – “Rules Don’t Stop”
# Young Guns – “Crystal Clear”

Valaki?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

FSpofon
irány dolgozni.

Arab money

adamq01
Adsz rá pénzt?

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

zaki
megveszed eredetiben, és lesz hozzá kulcs.

adamq01
Csõ! Most szedtem le a játékot és instalálás elõtt kéri az aktiváló kódot, de nem fogadja el a XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX vagy ha 1 eseket írok.
Ha valaki tud segíteni, az írjon ide vagy privibe. Köszi!

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

ajem kisa
Igen! Azt én sem nagyon értettem!😄

tenkenorman
köszi a segítséget. bár nekem nem teljesen így néz ki a dolog de gondolom a probléma forrása azonos lehet.

http://www.tenke.hu

Ilyen sok van? 😮 Mióta elkezdtem vele játszani kb 10-et hallottam (amibõl 3 tetszett, a többi középszar/semmilyen).

RatBaG
tényleg, errõl jut eszembe! multiban halál idegesítõ, mikor havas pályán az ellenfelek ghost car-jai a pofámba verik a havat, és szart se látok. akkor durva igazán ha még hófúvás is van alapból. persze rallycrossnál ez fílinges, na de egy ghost car csak ne csinálja már.

Per Aspera Ad Inferi.

zotya10002

ajem kisa
Az éjszakai versenyek szerintem amúgy is elveszik az étvágyamat a játékról, mert a rajtnál pl. az elöttem induló verdák amit nyomot hagytak, hát mitmondjak, hogy nesértsek meg másokat...izé, õõ vicc!😊
Meg úgy a gyorsokon is elég nyomik a keréknyomok, mert 5méter nyom, aztán semmi, mintha lerakták volna a verdát, és 5méter után felemelték volna onnan, vagy mi! Ennyi baj legyen, van ettõl nagyobb is, a töltési idõk, és a feneunalmas pofázások kenblokktól és a többitõl! A rallye hiánya meghát alap! Ez van!

RatBaG
engem igazán csak egy dolog zavar a grafikában:
mikor végre berakott egy koromsötét éjszakai szakaszra, úgy vártam, hogy majd faszán izzik a wrc kipufogója... hát a fenéket 😞

Per Aspera Ad Inferi.