Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kormánybeállítási képet toljatok már fel lécci.
Agyalok és tesztelgetek de már elment a kedvem, meguntam keresgélni az ideális beállítást. Viszont kipróbálnám valami értelmes tartományban mert nonszensz lenne az is hogy billentyûvel jobban megy mint kormánnyal ..
köszi.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Kormánnyal játszom és nem tudom elmenteni
ez mért van?
Leszedtem a free car packot. Azzal mit kell csinálni jó ott ahova letöltötte vagy netán át kell helyezni valahova?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nem tudjátok nincs ehez is valami törés féle mint a DIRT2-höz?
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Most alacsony a textúrák felbontása és így nagyon csúnya
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Bontott, de teljesen új állapot (2x látta az Xbox, HDD-rõl futott), VIP kód nem volt használva.
Zalaegerszeg.
Érdeklõdni: [email protected]
Nem tudjátok, hogy az automatikus fékezést hogy lehet kikapcsolni?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Olyan gondom lenne hogy a mentésemet nem tölti be, csinálok egy újat azt betölti, de másikkal már egész szépen haladtam nem szeretném újra kezdeni ha nem muszáj, windows live hibát irki "Profile load failed"
Ha valakinek van valami ötlete azt meg köszönném.
Elõre is Köszönöm!
Nem tudom minek kellett berakni ezt a farolós pályát. nem nagyon jönnek be ezek a küldik, inkább a versenyeket szeretem. Mondjuk ezek is jók néha, hülülni ott a telepen, de legalább ne lenne ilyen atom nehéz. Pl van egy olyan rész hogy asszem 19 trükköt kell megcsinalni 1:10 MP alatt, és ez a bronz.... nekem 2 perc alatt se megy:S Asszem amugy ez a 3-ik haromszögben van. Na mind1, ezt az egyet tuti kihagyom.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Remélem a Grid 2-õbe nem viszik tovább ezt a Gymkhana-t hanem csak a Drift marad mint az egyben is volt.
head 2 head verseny (GHOST CAR!!!), monaco, s2000-es gépekkel. elsõ helyen végre egy ellenfél aki végre kihívást jelent, kb 5-6 kocsi távolságból követem, talán meg is lett volna a végére, DE kicsit elnézte a sikánt nagy sebességnél. mákja volt, mert lendületbõl tovább tudott menni, de elhagyta mindkét lökhárítóját, amire én kb 150-nel mentem rá, ahogy átdobtam a bal-jobbon a kocsit. megemelte a kocsim elejét, kormányzás így semmi, és egyenesen beleálltam a falba... ghost car bazmeg <#wilting>#wilting>
Per Aspera Ad Inferi.
Na mentem aludni csáó!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Akárhogy is keresem ezt a számot nem találom a listában!!
Melyik lehet? Végig néztem a jutyun mindegyiket:-)
# 65daysofstatic – “Crash Tactics”
# Aceyalone & RJD2 – “All For U”
# Alter Bridge – “Isolation”
# Atmosphere – “The Waitress”
# Biffy Clyro – “That Golden Rule”
# Black Spiders – “What Good’s a Rock Without a Roll?”
# Chase & Status Feat. Liam Bailey – “Blind Faith”
# Chromeo – “Don’t Turn The Lights On”
# Crocodiles – “Mirrors”
# Dan le sac Vs Scroobius Pip – “Cauliflower (Does It Offend You, Yeah? Remix)”
# Danny Bryd featuring Cyantific & I-Kay – “Judgement Day (featuring Cyantific & I-Kay)”
# Danny Bryd – “We Can Have It All”
# David E Sugar – “Keep It Simple”
# Deaf Havana – “Smiles All Round”
# Dinosaur Pile-Up – “Wheels Turning”
# Drive A – “Are You Blind”
# Everything Everything – “Suffragette Suffragette”
# Fort Knox Five – “Insight featuring Asheru (A. Skillz Remix)”
# Fort Knox Five – “Insight featuring Asheru (The Nextmen Remix)”
# Fort Knox Five – “Uptown Tricks featuring Mustafa Akbar (Shimon’s Trix Radio Mix)”
# FURYON – “Disappear Again”
# Glamour of the Kill – “Feeling Alive”
# Grafitti6 – “Stare Into The Sun”
# Harlem – “Friendly Ghost”
# Hudson Mohawke – “Fuse”
# Leftfield – “Storm 3000″
# Lorn – “Cherry Moon”
# Manchester Orchestra – “I’ve Got Friends”
# Moloko – “Fun For Me”
# People Under the Stairs – “Trippin’ At The Disco”
# Phonat – “Ghetto Burnin’”
# Phonat – “Ghetto Burnin’ (MMMathias Mix)”
# Phonat – “Intimate Confessions”
# RJD2 – “Good Times Roll Pt.2″
# Run DMC – “Peter Piper”
# Scott Nixon – “The Wedge”
# Scott Nixon – “Resolution”
# Skream – “Listenin’ To The Records On My Wall”
# South Central – “Demons”
# Starkey and Kiki Hitomi – “New Cities (Featuring Kiki Hitomi)”
# Starkey – “Ok Luv”
# Starkey – “Pleasure Points”
# Tek-One – “LHC Blues”
# The Gap Band – “Burn Rubber On Me (Why You Wanna Hurt Me)”
# The Gaslight Anthem – “The Spirit of Jazz”
# The Go! Team – “T.O.R.N.A.D.O”
# UNKLE featuring Big in Japan (Baltimore) – “The Answer”
# We Are Scientists – “Rules Don’t Stop”
# Young Guns – “Crystal Clear”
Valaki?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Ha valaki tud segíteni, az írjon ide vagy privibe. Köszi!
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
http://www.tenke.hu
Per Aspera Ad Inferi.
Meg úgy a gyorsokon is elég nyomik a keréknyomok, mert 5méter nyom, aztán semmi, mintha lerakták volna a verdát, és 5méter után felemelték volna onnan, vagy mi! Ennyi baj legyen, van ettõl nagyobb is, a töltési idõk, és a feneunalmas pofázások kenblokktól és a többitõl! A rallye hiánya meghát alap! Ez van!