2340
  • wrx
    Lebutítottam a szintet és túl vagyok a horrorpályán. Köszönöm a tippet, igen jó volt a sok mutatványoskodás után végre rally stage-et menni!
  • arty
    detto én is állítgatom:
    rally 4-es
    rallycross 6-os
    gymkhama 1-4. eleinte 4, de most a második piramisban már csak 1 :D
  • Sponnyabob
    Ja úgy kell én is már belőttem magamnak mihez milyen szint kell hogy élvezhetően tudjak játszani és ne basszon szét az ideg mert nem sikerül az első hely.
    Rallycross, Rally 5. szint
    Trailblaser 4-es szint
    Gymkaha meg drift meg ilyen vackok meg 3-as max mert felbaszott úgyhogy bosszúból megalázom a gépet midig :DD
  • arty
    lebutitod a nehézséget egyesre, elcsapod az össezs széttörhető táblát, és megvan a bronz. NEXT.
  • StrikeOfTheFox
    thx :)
  • wrx
    Köszönöm mindenkinek, de attól tartok nem az irányítással és a "mit is kell csinálni?"-val van a baj, hanem a türelmemmel, meg azzal, hogy egy jó kis rally játékot tönkre vágnak egy ilyen bohóckodással (természetesen akinek tetszik, az ne vegye magára).
    Az első két Dirt-öt lazán űberelné mindenben: a grafika, a hangok, az optimalizálás (fut, mint nyúl max. beállításokkal), a Norvég, Finn, Kenyai pályák eszméletlen jók, még a többi versenyszám is elmegy, de hogy van olyan rész, ahol egy pályán bukik minden...
  • RatBaG #1574
    én is, mikor már helyre hozták és nem így nézett ki.
    de 2 napja, mikor a második dlc-t vettem volna, ismét ez fogadott.
  • arty
    én hun profillal le tudtam szedni...
  • RatBaG #1572
    gondolom a hazai marketplace továbbra is szar, mert legutóbb a free car packet se tudtam leszedni, amíg így nézett ki. a régi, külföldre regisztrált profilommal belogolva ott vannak rendesen a játékok képei...

• zotya10002
    Erre én is kíváncsi lennék! ?
  • Fehercsoki
    Nem tudom talán hibás a példányod,vidd vissza a boltba és szerintem kicserélik vagy írj a supportnak.
  • atiwrc
    A GFWL miatt nem tudod használni más ember végig játszását.
    A tutorial elmondta mutatta melyik jelnél mit kell csinálni, egyértelmű szerintem. Én is rühelltem azt a részt. Azt csináltam hogy úgy álltam be a lilához pörögni hogy a kocsi fele legyen csak benne a kijelölt négyzetbe, így mindig ugyvette hogy kinntebb megyek majd bemegyek megint, nem kaptam a max 10000 pontot de olyan 4-5 öt igen és ez folyamatosan kaptam megfelel ;)

Egyébként a szorzok miatt sokkal jobban megéri más dolgokat csinálni egymás után, a végén mikor megkaptam a hosszabb evo 10et, azt billel is lazán lehetett irányítani minden segitség kikapcsolása mellet ;)
  • Tockos
    nekem pedig sosem sikerul menteni offline profilt sikerul csinálnom de kíírja hogy a mentés nem mukodik,hogy sikerult nekled menteni?
  • Fehercsoki
    Sosem volt velük baj.
  • Tockos
    Offline profilban a mentésekre nincs még megpldás mert nincs kedvem elekzdeni a játékot ha minen indításkor újra kell kezdeni?
  • grimm13
    http://magyaritasok.hu/news/1953/dirt_3
  • StrikeOfTheFox
    Hali, van magyarítás a gamehez? Megköszönném :D
  • bowari
    Multiban ugyananolyan elbírálás alá esik akis segítségekkel megy,mint aki mindent off-ra rak?
    Ezt nem értem,meg azt hogy milyen elbírálás alapján válogatja aaz ellenfeleket nekem össze...
  • Tormiee17
    youtube minden fennt van,mit hogy kell
  • ajem kisa
    Én is már feladtam a drifteléseset amikor időre kell megcsinálni valamit!:D
    Ha tudnám mit!?:D:D
  • wrx
    Sziasztok!

Nincs valakinek végigjátszása, mert elakadtam....
    Nem vagyok egy feladós típus, ha rally játékról van szó, de ez a Ken Block féle bravúroskodás nekem nem tetszik és nem is megy.
    Szeretném megcsinálni a többi versenyt (főleg a rally-kat), de pörögni-forogni nincs kedvem (sem tehetségem billentyűzettel).
    Köszi!
  • zotya10002
    Ment válasz!
  • ajem kisa
    Ment válasz 1 ideje!:)
  • ajem kisa
    Alapból inditod a játékot, fentről lejön egy ablak, amiben bejelentkezik (online), és egyből felkellene kínálnia, különben nemenged csak offline-ba!
    Ha nemjön be az a bizonyos ablak, akkor nyomj egy "Home" gombot a billentyűzeteden (a kurzorgombok fölött) és ott keress online modba rakni!
  • WinStar
    no és ot honnan tudnám leszedni?Mert ezzel az infóval nemtudok mit kezdeni,életem első games for windowslive-os játéka...
  • zotya10002
    P.M. -ment!!
  • ajem kisa
    Dirt3 kupon eladó 5k!
  • Mester8522
    Hali, nekem olyan gondom van hogy eredeti dirt 3 akadozik verseny közben is a törtel viszont nincs ilyen gondom ha tudtok megoldást please help, elég idegesítő!
  • Sponnyabob
    Az nálam is van a töltés közben kicsit megakad, de ezt észre vennéd ha látnád, mert teljesen megáll a kép és a hang is beakad.
  • Zoliwrc
    Így is beszaggat pályánként 1X, melyik catalyst van fent neked?

• pisztácia
    Üdv!

Ugyan olyan gépem van mint neked, és nekem 80 alá nem megy az fps, és sose laggol be. Persze, ha ertelmes szerveren vagyok. Sztem kapcsold ki az árnyékot és minden rendben lesz.
  • arty
    töltőképernyőn nekem is akad egy nagyot, szinte mindig - gondolom tölt ;)
  • Reg5
    Nálam a Colin 2005-ben volt ilyen, nem tudom miért.
  • Sponnyabob
    Nálam olyan szokott lenni, hogy néha megakad a kép 1-2 mp-re hang van kép áll, aztán onnan folytatódik ahol megállt. Nem olyan veszélyes, mert általában a menüben vagy a töltés alatt van ilyen a versenyek alatt nem tud előjönni mert olyan rövidek :D. Viszont a F1 2010-ben is volt ilyen és ott szinte mindig a verseny alatt jött elő és néha nagy galibát okozott. AMD-ATI-s rendszerem van plusz nem a legújabb driver. Nem tudom mitől lehet, de talán a patch javított rajta, mert azóta nem volt. Mindenesetre furcsa.
  • arty
    ez nem mikrolag
    és a mikrolag sem kizárólag amd-n jelentkezik

amugy értékes hsz :D
  • Zoliwrc
    Jó lenne ha tudnánk vele valamit csinálni, beszéljük meg a ph-n privátban.
    Köszi.
  • Enton
    Amd mickrolag?
    settings-ben átírva dx9force=true-val is csinálja?
  • Zoliwrc
    Nekem is gondom van, új gépem lett
    Intel i3-2100
    4GB DDR3
    Sapphire 5770 1GB

Gyönyörűen 60 körüli fps-el megy, de pályánként 1X tuti hogy beszaggat 1-2mp erejéig és nem tudom hogy miért.
    Hőfokok jók, új rendszer, legújabb catalyst.

DX11-ben találkozott valaki hasonló problémával?
    Valahol mintha olvastam volna fagyásokról dx11 esetében, de nem vagyok benne biztos
  • JocoHun
    Sziasztok.Tudvalaki segíteni?
    Felraktam a játékot és amikor inditanám 3-4 mp ig tölt és nem indul el a játék.Mi lehet a gond????
    CPU típusa:DualCore AMD Athlon 7750, 2700 MHz (13.5 x 200)
    Ram. 2Gb
    Videokártya:NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB)
    Win 7
  • RatBaG #1541
    belogolsz a liveba és leszedi.