2340
  • ajem kisa
    Az is szép amikor trailblazerrel mész 200km/h-val a visszajátszásnál meg a vízcseppek mégcsak nemis mozdulnak!:P
    De amúgy valóban verinálysz!:)
  • thedriver
    Nem tudjátok, hogy mi a címe annak a prüntyögős számnak, amit a pályák betöltésekor ad be néha, és kb olyan, mintha c64-en írták volna? :D Ezzel nem fikázni akarom, pont azért érdekelne a cím. :D
  • benőmenő
    Én a momo-n a váltóbot visszahúzására raktam. hogy meg legyen a fíling
  • Kongy
    Amikor a nap megcsillan az autón, az az effekt eszméletlen! Egyik játékban sem láttam még ilyet. Már-már fotorealisztikus...
  • morzsi555
    Vicces amúgy, hogy ez az 5-ik/advanced nehézségi fokozat kb. a dirt 2 3-ik fokozatának felel meg.
  • morzsi555
    Vannak problémák bizonyos billentyűzetekkel, többnyire usb-sekkel, próbáld ki egy másikkal/ps2-essel. Vagy várni kell patchre. link
  • tenkenorman
    vannak fórumok ahol egyszerűen mintha nem látnák amit írok.
  • morzsi555
    Vírusírtóban rakd be a fájlokat a kivételek közé.
  • Klemice
    g27 tulajos, mivel nyomjátok a kéziféket?
  • morzsi555
    Forduláskor használd a kéziféket, alapból q-n van.
  • Tatyla
    hát billel driftelni nekem nem megy egyáltalán :(
  • tenkenorman
    Valaki tudna segíteni? elég gáz... feltöltöttem az elemeket, sőt ki is cseréltem őket és így sem jó a billentyűzet dirt 3 ban.
  • Timbu
    Szóval a vírusirtó szerinted csak viccből van? Ha jelez, akkor egyszerűen kapcsoljuk ki? Nem az a baj, hogy egy vírus esetleg használhatatlanná teheti a gépedet (szvsz meg is érdemelnéd), hanem az, hogy az ilyen fertőzött gépek kerülhetnek bele spammer és DDOS támadásokat végrehajtó hálózatokba, amivel nemcsak magadnak ártasz.
  • ajem kisa
    Tékit, és ma nemnézheted a tévét!
  • Kongy
    Végre egy autós játék, amit élvezek. Már rég volt ilyen. Ott volt a Shift 2, de az nem jött be túlságosan, ahogy a Hot Pursuit sem lett az, amire számítottam, de ez a játék eszméletlen jó, leszámítva a hülye driftelgetős, trükközős versenyeket. Miért nem lehet csak rallyjáték??

Egyvalamit nem tudok: driftelni hogy kell?
  • Module
    Ha nem jó helyen kérem akkor vki dobjon már egy linket az aktuális topikról.THX!
  • Module
    Légyszíves valaki ossza már meg a cracket mee nekem vmi hakni van hozzá(3 db.dll-file,amiből kettőt nem olvas,igen kikapcsoltam a vírusírtót,ugyanúgy xar.)Skidrow-os kéne.Had játszak már vele én is.Kösziii!
    Egy aggódó anya
  • tenkenorman
    Hali. Másnak is van olyan gondja hogy elveszi a gázt, és amíg újra le nem nyomom nem is ad gázt a verda? most felraktam az elemeket töltőre de szerintem nem az a gond mert más játéknál nem csinál ilyet.
  • dupcsik
    nagyon köszi a segitséget de ugyan az, igy jártam a full drive 2 vel hummer 4x4gyel azt sem birtam elinditani mire kiderült nem kompatibilis a windows verzioval, win 7 ultimata van fent, 4magos amd 3,2 procim van ddr3 1300 memoria 9600gt videokártya
  • Maxtreme
    Tudod mi a vicc? Havernál az istenért sem akart elindulni a játék, én is mondtam neki hogy tegye fel a DVD-ről a gfwl-t, vagy töltse le az MS oldaláról.
    Így is tett, de a game így sem volt hajlandó futni.
    Elmentem hozzá személyesen, leirtottam a gépéről (még a regből is) az összes live-os cuccot, feltettem a dvd-n levőt, de így sem jött össze a mutatvány. Rákattintottál a Dirt3 indító exe-re, és nem történt semmi.
    Ezután jött egy kósza ötlet. Mivel én már rég nem frissítettem a gfwl kliensem, és nálam így is tökéletesen megy a játék, gondoltam felteszek egy régebbit. Nincs veszítenivalóm.
    Fogtam, előszedtem a dirt2 lemezét, és felraktam arról a "keretprogit".
    ..és mit ad isten? A régebbivel SIMÁN elindult a dirt3, mindenféle probléma nélkül.
  • Mircinko
    Szia, Próbáld meg azt hogy, a dokumentumokban van a my Games mappa, (katt) majd a hardware settings mappa (katt) és ott van két fájl ott a felsőre jobbklick majd szerkesztés menüpontot kiválasztod a megjelenő helyi menüből ha ez megvan kapni fogsz egy szöveges fájlt ahol 3-4 sor ban force9 direct "false" azt írd át "true"-ra, és ha ez is megvan frissítsd a directx -edet. Így már elvileg működnie kell a játéknak, Ha kész vagy és megy kérlek írd le nekem hogy milyen beállításokkal megy a Dirt 3-ad (kompatibilitás,índitás körülményei) Remélem segítettem,,, Üdv: Mircinko
  • Reg5
    Valahogy le lehet kapcsolni a fényszórót? Egyik havas pályán sz*rt nem látni tőle.
  • dupcsik
    1243-ra segitséget köszi
  • arty
    próbáld meg frissiteni a live kliensed:

http://www.gamesforwindows.com/en-GB/download/

hátha...
  • alphaman0
    *mentett
  • alphaman0
    Ja persze van live-os játékom, a dirt2 ott csináltam ugye offline acc-ot és oda menetett.. de itt nem jön össze
  • arty
    nincs trükk, ahogyan a red river megy, ennek is úgy kellene
  • chicco
    ez inkább arcade már nem szimulátor.
  • chicco
    Én játszom, a red rivert gond nélkül ment.Offline modban Local user.Miért van rá vmi trükk?
  • Lack
    Kipróbáltam a játékot, tetszik, DE a gymkhana az minek? jobb lett volna, ha több hangulatos, kihívással teli ralihelyszínt tettek volna bele, 10-15 perces szakaszokkal.

Emlékszik még valaki a Rally Championship 2000-re? az milyen jó volt a maga idejében.
  • arty
    az a nagyobb baj, hogy egy értelmes hsz-re se futja... mit vársz? gondoljunk feléd pozitiv energiát?

netán konkrét segítség kell? akkor talán a kérdésed is tartalmazzon némi konkrétumot...
  • Kontrakcio
    halisztok, megy a dirt3 hamán keresztül?
  • amdopteron
    Hogy tudok menteni megvettem eredetibe és nem tudok menteni sokot kapok!:S
  • arty
    nemtudom. erről a másik topikban érdeklődj, ez a játék topikja, nem a warezproblémáké :)
  • Cseroxquad
    De én nem vettem meg így nekem olyan nincs. Akkor le se bírom tölteni a free car packot?
  • Enton
    Milyen hármas cd-t? Van egy sanda gyanum hogy ezt off/warezban kéne folytatni.
  • CzUKi
    Ha kikapcsoltom a Dtoolst, akkor kéri a 3 as CD-t :D Akkor mit uninstaláljak ?:D
  • Enton
    Lőd le a Deamon tools-t vagy alcoholt, vagy bármi egyéb meghajtó vitualizációs programot, ha így sem jó unisnstallt neki és menni fog.
  • CzUKi
    Sziasztok lenne egykis problémám. Amikor elszeretném indítani a játékot, kapok egy ilyen hibaüzenetet. Esetleg tudjátok, mi lehet ennek az oka ? Köszi előre is .
  • Mircinko
    Szia , Hogyan bírtad megcsinálni mert nekem ugyanúgy kilép az átírás után ugye jön a logó majd a betöltés,de kilép pedig felraktam a directx -et is, Neked hogy van a kompatibilitási beállítások? Vagy hogy van beállítva?? Előre is köszönöm válaszod. Szia