2340
-
#1340 Az is szép amikor trailblazerrel mész 200km/h-val a visszajátszásnál meg a vízcseppek mégcsak nemis mozdulnak!:P
De amúgy valóban verinálysz!:) -
#1339 Nem tudjátok, hogy mi a címe annak a prüntyögős számnak, amit a pályák betöltésekor ad be néha, és kb olyan, mintha c64-en írták volna? :D Ezzel nem fikázni akarom, pont azért érdekelne a cím. :D -
#1338 Én a momo-n a váltóbot visszahúzására raktam. hogy meg legyen a fíling -
#1337 Amikor a nap megcsillan az autón, az az effekt eszméletlen! Egyik játékban sem láttam még ilyet. Már-már fotorealisztikus... -
morzsi555 #1336 Vicces amúgy, hogy ez az 5-ik/advanced nehézségi fokozat kb. a dirt 2 3-ik fokozatának felel meg. -
morzsi555 #1335 Vannak problémák bizonyos billentyűzetekkel, többnyire usb-sekkel, próbáld ki egy másikkal/ps2-essel. Vagy várni kell patchre. link -
#1334 vannak fórumok ahol egyszerűen mintha nem látnák amit írok. -
morzsi555 #1333 Vírusírtóban rakd be a fájlokat a kivételek közé. -
#1332 g27 tulajos, mivel nyomjátok a kéziféket? -
morzsi555 #1331 Forduláskor használd a kéziféket, alapból q-n van. -
#1330 hát billel driftelni nekem nem megy egyáltalán :( -
#1329 Valaki tudna segíteni? elég gáz... feltöltöttem az elemeket, sőt ki is cseréltem őket és így sem jó a billentyűzet dirt 3 ban. -
Timbu #1328 Szóval a vírusirtó szerinted csak viccből van? Ha jelez, akkor egyszerűen kapcsoljuk ki? Nem az a baj, hogy egy vírus esetleg használhatatlanná teheti a gépedet (szvsz meg is érdemelnéd), hanem az, hogy az ilyen fertőzött gépek kerülhetnek bele spammer és DDOS támadásokat végrehajtó hálózatokba, amivel nemcsak magadnak ártasz. -
#1327 Tékit, és ma nemnézheted a tévét! -
#1326 Végre egy autós játék, amit élvezek. Már rég volt ilyen. Ott volt a Shift 2, de az nem jött be túlságosan, ahogy a Hot Pursuit sem lett az, amire számítottam, de ez a játék eszméletlen jó, leszámítva a hülye driftelgetős, trükközős versenyeket. Miért nem lehet csak rallyjáték??
Egyvalamit nem tudok: driftelni hogy kell? -
Module #1325 Ha nem jó helyen kérem akkor vki dobjon már egy linket az aktuális topikról.THX! -
Module #1324 Légyszíves valaki ossza már meg a cracket mee nekem vmi hakni van hozzá(3 db.dll-file,amiből kettőt nem olvas,igen kikapcsoltam a vírusírtót,ugyanúgy xar.)Skidrow-os kéne.Had játszak már vele én is.Kösziii!
Egy aggódó anya -
#1323 Hali. Másnak is van olyan gondja hogy elveszi a gázt, és amíg újra le nem nyomom nem is ad gázt a verda? most felraktam az elemeket töltőre de szerintem nem az a gond mert más játéknál nem csinál ilyet. -
dupcsik #1322 nagyon köszi a segitséget de ugyan az, igy jártam a full drive 2 vel hummer 4x4gyel azt sem birtam elinditani mire kiderült nem kompatibilis a windows verzioval, win 7 ultimata van fent, 4magos amd 3,2 procim van ddr3 1300 memoria 9600gt videokártya -
#1321 Tudod mi a vicc? Havernál az istenért sem akart elindulni a játék, én is mondtam neki hogy tegye fel a DVD-ről a gfwl-t, vagy töltse le az MS oldaláról.
Így is tett, de a game így sem volt hajlandó futni.
Elmentem hozzá személyesen, leirtottam a gépéről (még a regből is) az összes live-os cuccot, feltettem a dvd-n levőt, de így sem jött össze a mutatvány. Rákattintottál a Dirt3 indító exe-re, és nem történt semmi.
Ezután jött egy kósza ötlet. Mivel én már rég nem frissítettem a gfwl kliensem, és nálam így is tökéletesen megy a játék, gondoltam felteszek egy régebbit. Nincs veszítenivalóm.
Fogtam, előszedtem a dirt2 lemezét, és felraktam arról a "keretprogit".
..és mit ad isten? A régebbivel SIMÁN elindult a dirt3, mindenféle probléma nélkül. -
Mircinko #1320 Szia, Próbáld meg azt hogy, a dokumentumokban van a my Games mappa, (katt) majd a hardware settings mappa (katt) és ott van két fájl ott a felsőre jobbklick majd szerkesztés menüpontot kiválasztod a megjelenő helyi menüből ha ez megvan kapni fogsz egy szöveges fájlt ahol 3-4 sor ban force9 direct "false" azt írd át "true"-ra, és ha ez is megvan frissítsd a directx -edet. Így már elvileg működnie kell a játéknak, Ha kész vagy és megy kérlek írd le nekem hogy milyen beállításokkal megy a Dirt 3-ad (kompatibilitás,índitás körülményei) Remélem segítettem,,, Üdv: Mircinko -
Reg5 #1319 Valahogy le lehet kapcsolni a fényszórót? Egyik havas pályán sz*rt nem látni tőle. -
dupcsik #1318 1243-ra segitséget köszi -
#1317 próbáld meg frissiteni a live kliensed:
http://www.gamesforwindows.com/en-GB/download/
hátha... -
alphaman0 #1316 *mentett -
alphaman0 #1315 Ja persze van live-os játékom, a dirt2 ott csináltam ugye offline acc-ot és oda menetett.. de itt nem jön össze
-
#1314 nincs trükk, ahogyan a red river megy, ennek is úgy kellene -
#1313 ez inkább arcade már nem szimulátor. -
#1312 Én játszom, a red rivert gond nélkül ment.Offline modban Local user.Miért van rá vmi trükk? -
Lack #1311 Kipróbáltam a játékot, tetszik, DE a gymkhana az minek? jobb lett volna, ha több hangulatos, kihívással teli ralihelyszínt tettek volna bele, 10-15 perces szakaszokkal.
Emlékszik még valaki a Rally Championship 2000-re? az milyen jó volt a maga idejében. -
#1310 az a nagyobb baj, hogy egy értelmes hsz-re se futja... mit vársz? gondoljunk feléd pozitiv energiát?
netán konkrét segítség kell? akkor talán a kérdésed is tartalmazzon némi konkrétumot... -
#1309 halisztok, megy a dirt3 hamán keresztül? -
amdopteron #1308 Hogy tudok menteni megvettem eredetibe és nem tudok menteni sokot kapok!:S -
#1307 nemtudom. erről a másik topikban érdeklődj, ez a játék topikja, nem a warezproblémáké :) -
Cseroxquad #1306 De én nem vettem meg így nekem olyan nincs. Akkor le se bírom tölteni a free car packot? -
Enton #1305 Milyen hármas cd-t? Van egy sanda gyanum hogy ezt off/warezban kéne folytatni. -
#1304 Ha kikapcsoltom a Dtoolst, akkor kéri a 3 as CD-t :D Akkor mit uninstaláljak ?:D -
Enton #1303 Lőd le a Deamon tools-t vagy alcoholt, vagy bármi egyéb meghajtó vitualizációs programot, ha így sem jó unisnstallt neki és menni fog. -
#1302 Sziasztok lenne egykis problémám. Amikor elszeretném indítani a játékot, kapok egy ilyen hibaüzenetet. Esetleg tudjátok, mi lehet ennek az oka ? Köszi előre is . -
Mircinko #1301 Szia , Hogyan bírtad megcsinálni mert nekem ugyanúgy kilép az átírás után ugye jön a logó majd a betöltés,de kilép pedig felraktam a directx -et is, Neked hogy van a kompatibilitási beállítások? Vagy hogy van beállítva?? Előre is köszönöm válaszod. Szia