2340
-
hangacsi #1660 Ja, és az xp, illetve az összes szoftver a gépen eredeti!(ha ez számít...) -
hangacsi #1659 Igen, így van.
Mikor beírom a live-os e-mailtcímet + a jelszót, letölti a profilomat(elvileg), és le akar tölteni egy frissítést a játékhoz, de az frissítés közben kilép.
A winfos csak annyit ír ki, hogy a dirt hibát észlel, ezért leáll.
Csak a Live-on keresztül lehet a frissítést letölteni, mert ha nem, lehet hogy a játék frissítésével megoldódna a problémám is.
Amúgy offline profil is jó lenne, de mióta a Dirt 3 meg van, nem tudok azt sem létrehozni.
Próbáltam a Dirt 2-t is(ez is eredeti) és már ezzel is ugyan ez a problémám. Korábban azt végigvittem(tehát működött)! -
Tockos #1658 a windows livebe bekerulok bejelentkezek és kiírja hogy az autosave nem lesz bekapcsolva mivel failed.Kiírja csináljak új profilt.Csinálok de a mentés nem lesz aktív.És ez ismétlodik meg minden alaklommal,és a játékot mindig elolrol kell kezdenem. -
Reg5 #1657 Max fél perc, de inkább kevesebb. -
#1656 a dirt2-ben mások a pályák, röviden ennyi a különbség :) -
#1655 tehát eredetiben megvetted a játékot, magyar nyelvű XP-d van és nem tudsz vele menteni, minden alkalommal újra kell profilt csinálnod? (csakhogy félre ne értsük egymást) -
#1654 Kb egy perc nekem!:-( -
csgj #1653 Hali!
Tök jó a játék, nekem bejön. :-P Kivéve azt a Gym****bigyót. -.-
Na, de lenne egy kérdésem:
Nálatok is percekig tölt be egy pályát?? Mert kb. hamarabb végzek egy versennyel... XD -.- Közben meg teljesen jól megy a játék, nincs semmi akadozás, annyira talán nem is tré a laptopom. De a töltés az iszonyatosan hosszú. :-/ Így kevésbé is élvezhető a játék. -
hangacsi #1652 Nekem nem sikerült.
Még.... -
#1651 Kösz! -
#1650 Attól kérdezném, aki megvette és magyar nyelvű XP-je van: be tudott jelentkezni a LIVE-ra, sikerült online profilt csinálnia? -
#1649 egy: DVD olvasóm bedöglött, már 10x elmondtam....
kettő: Nem tudom mi lesz a helyzet a GFWL-val... remélem ezzel amivel megpróbáltam megoldani, be tudok logolni ONLINE a játékba... -
#1648 Ja értem!!
Miért mi a gond?? Segíthetek? -
#1647 Jó van, most nem akadozik. :)
Csak amikor legutóbb betöltöttem a topikot, még erősen akadozott, de most jó :)
Nem tudom, mert nem volt lehetőségem kiismerni a játékot :D -
#1646 Neeem!
Csak ahogy pörgetem!
Tudod a garázsban az f1 és egérrel pörgeted! -
#1645 Akadozik ez a gif... -
-
#1643 MINDEGY! megvárom a DVD olvasóm, és majd továbbra eredeti témás HSZ-okkal fogok megjelenni!
Nyugalom! :D -
ntex #1642 Sziasztok. Csak azt szeretném kérdezni hogy ha csak a Dirt 3-at szerzem be lemaradok valamiről a Dirt 2-ből vagy valaki fel tudja sorolni milyen különbségek vannak? :) -
#1641 na, ezért mondtam, hogy irány a warez topik... mért kell ezt szétszarni ilyesmivel? -
#1640 Hát nem a Lite a legújabb? -
Enton #1639 Úristen!!! -
#1638 Szedd le a legújabb deamon toolst. -
Enton #1637 Úristen!!! -
#1636 Úristen!!! -
#1635 Még mindig csinálja... Megvárom a DVD olvasóm javítását. :(( -
#1634 igen, de visszaolvastad??? #1619 -
#1633 detto :) és én is örülnék, ha végre kikopna a lemezellenőrzés :( -
Enton #1632 Én a legtöbb eredeti játékomhoz miniimage-t használtam/használok mert nekem a dobozos verzió a lényeg hogy fizikailag birtokoljam az adott softvert mintsem csak steam-en meg bárhol máshol.
Nem eredetinél meg eleve nem kér dvd-t.
Ritka ellenpélda erre a TDU 2 ahol online felhasznál+pass és nem kér dvd-t mert már a cd kulcsot egyszer megadtad, és ennyi. Bevezethetnék már a live-os gémeknél is, de addig marad a miniimage. -
#1631 nem mehetne ez a warez topikba?
hiába van eredetid, ez nem éppen a jogtiszta játék kelléke... :) szvsz ott eleve többen tudnak segiteni, nyilván tapasztaltabbak a témában :)
(amugy pipáld be MINDET - ekkor sem biztos, hogy megy majd, gép/konfig függő!) -
visa81 #1630 ajajj!!!!
http://4gamers.postr.hu/hacker-tamadas-a-codemasters-ellen
-
#1629 Azt hiszem ez lesz az:
-
#1628 És? mert ott is agyaltam... Mit kell bejelölni? (Lite verzió) -
#1627 jobb egér Daemon tools és beéállítások -
#1626 Hogyan kapcsoljam be? -
Csokis #1625 A Daemon-ba be kell kapcsolni az összes emulációt és nem fog szövegelni. -
#1624 De jó... -.-
-
#1623 Hali. Nem tudja valaki hogy miért van az hogy az autók nagy része: pl a delat, és egy csomó más autó kiválasztása után a loading screenen elakadok? -
#1622 -
Csokis #1621 Ma jött email a Codemasters-től, hogy a Codemasters.com oldalt crackerek feltörték és adatokat loptak!