2340
  • hangacsi
    Ja, és az xp, illetve az összes szoftver a gépen eredeti!(ha ez számít...)
  • hangacsi
    Igen, így van.
    Mikor beírom a live-os e-mailtcímet + a jelszót, letölti a profilomat(elvileg), és le akar tölteni egy frissítést a játékhoz, de az frissítés közben kilép.
    A winfos csak annyit ír ki, hogy a dirt hibát észlel, ezért leáll.
    Csak a Live-on keresztül lehet a frissítést letölteni, mert ha nem, lehet hogy a játék frissítésével megoldódna a problémám is.
    Amúgy offline profil is jó lenne, de mióta a Dirt 3 meg van, nem tudok azt sem létrehozni.
    Próbáltam a Dirt 2-t is(ez is eredeti) és már ezzel is ugyan ez a problémám. Korábban azt végigvittem(tehát működött)!
  • Tockos
    a windows livebe bekerulok bejelentkezek és kiírja hogy az autosave nem lesz bekapcsolva mivel failed.Kiírja csináljak új profilt.Csinálok de a mentés nem lesz aktív.És ez ismétlodik meg minden alaklommal,és a játékot mindig elolrol kell kezdenem.
  • Reg5
    Max fél perc, de inkább kevesebb.
  • arty
    a dirt2-ben mások a pályák, röviden ennyi a különbség :)
  • Mayorpapa
    tehát eredetiben megvetted a játékot, magyar nyelvű XP-d van és nem tudsz vele menteni, minden alkalommal újra kell profilt csinálnod? (csakhogy félre ne értsük egymást)
  • zotya10002
    Kb egy perc nekem!:-(
  • csgj
    Hali!
    Tök jó a játék, nekem bejön. :-P Kivéve azt a Gym****bigyót. -.-
    Na, de lenne egy kérdésem:
    Nálatok is percekig tölt be egy pályát?? Mert kb. hamarabb végzek egy versennyel... XD -.- Közben meg teljesen jól megy a játék, nincs semmi akadozás, annyira talán nem is tré a laptopom. De a töltés az iszonyatosan hosszú. :-/ Így kevésbé is élvezhető a játék.
  • hangacsi
    Nekem nem sikerült.
    Még....
  • blackcalibra
    Kösz!
  • Mayorpapa
    Attól kérdezném, aki megvette és magyar nyelvű XP-je van: be tudott jelentkezni a LIVE-ra, sikerült online profilt csinálnia?
  • wollnerd #1649
    egy: DVD olvasóm bedöglött, már 10x elmondtam....
    kettő: Nem tudom mi lesz a helyzet a GFWL-val... remélem ezzel amivel megpróbáltam megoldani, be tudok logolni ONLINE a játékba...
  • zotya10002
    Ja értem!!

Miért mi a gond?? Segíthetek?
  • wollnerd #1647
    Jó van, most nem akadozik. :)
    Csak amikor legutóbb betöltöttem a topikot, még erősen akadozott, de most jó :)

Nem tudom, mert nem volt lehetőségem kiismerni a játékot :D
  • zotya10002
    Neeem!
    Csak ahogy pörgetem!
    Tudod a garázsban az f1 és egérrel pörgeted!
  • wollnerd #1645
    Akadozik ez a gif...
  • zotya10002

• wollnerd #1643
    MINDEGY! megvárom a DVD olvasóm, és majd továbbra eredeti témás HSZ-okkal fogok megjelenni!
    Nyugalom! :D
  • ntex
    Sziasztok. Csak azt szeretném kérdezni hogy ha csak a Dirt 3-at szerzem be lemaradok valamiről a Dirt 2-ből vagy valaki fel tudja sorolni milyen különbségek vannak? :)
  • arty
    na, ezért mondtam, hogy irány a warez topik... mért kell ezt szétszarni ilyesmivel?
  • wollnerd #1640
    Hát nem a Lite a legújabb?
  • Enton
    Úristen!!!
  • Nohab
    Szedd le a legújabb deamon toolst.
  • Enton
    Úristen!!!
  • wollnerd #1636
    Úristen!!!
  • wollnerd #1635
    Még mindig csinálja... Megvárom a DVD olvasóm javítását. :((
  • wollnerd #1634
    igen, de visszaolvastad??? #1619
  • arty
    detto :) és én is örülnék, ha végre kikopna a lemezellenőrzés :(
  • Enton
    Én a legtöbb eredeti játékomhoz miniimage-t használtam/használok mert nekem a dobozos verzió a lényeg hogy fizikailag birtokoljam az adott softvert mintsem csak steam-en meg bárhol máshol.
    Nem eredetinél meg eleve nem kér dvd-t.
    Ritka ellenpélda erre a TDU 2 ahol online felhasznál+pass és nem kér dvd-t mert már a cd kulcsot egyszer megadtad, és ennyi. Bevezethetnék már a live-os gémeknél is, de addig marad a miniimage.
  • arty
    nem mehetne ez a warez topikba?

hiába van eredetid, ez nem éppen a jogtiszta játék kelléke... :) szvsz ott eleve többen tudnak segiteni, nyilván tapasztaltabbak a témában :)

(amugy pipáld be MINDET - ekkor sem biztos, hogy megy majd, gép/konfig függő!)
  • visa81
    ajajj!!!!

http://4gamers.postr.hu/hacker-tamadas-a-codemasters-ellen

• wollnerd #1629
    Azt hiszem ez lesz az:
  • wollnerd #1628
    És? mert ott is agyaltam... Mit kell bejelölni? (Lite verzió)
  • zotya10002
    jobb egér Daemon tools és beéállítások
  • wollnerd #1626
    Hogyan kapcsoljam be?
  • Csokis
    A Daemon-ba be kell kapcsolni az összes emulációt és nem fog szövegelni.
  • wollnerd #1624
    De jó... -.-
  • tenkenorman
    Hali. Nem tudja valaki hogy miért van az hogy az autók nagy része: pl a delat, és egy csomó más autó kiválasztása után a loading screenen elakadok?
  • wollnerd #1622
  • Csokis
    Ma jött email a Codemasters-től, hogy a Codemasters.com oldalt crackerek feltörték és adatokat loptak!