2340
-
komlodijoci94 #1380 Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy az automatikus fékezést hogy lehet kikapcsolni? -
ibhu #1379 :) esetleg valami hibakód, vagy semmi nem történik ? ha van vírusirtója akkor a paul.dll-t és a skidrow.dll-t tegye kivételek közé .... nekem így megy :) Good Luck -
kr1szmester #1378 ügyes és vicces vagy ám köszöntem :D -
ibhu #1377 megoldás= 2 magos proci asd asd asd -
kr1szmester #1376 haveromnak 1magos procija van és telepítés után nem indul el. erre valami megoldás? nincs okádék gépe nem arról van szó, csak nem indul így el. -
#1375 legközelebb szóljunk neki, h
ez nem börnáut :P -
#1374 akkor te biztos nem játszottál a Dirt 2-vel. :D -
#1373 Nekem pont a menüje tetszik. :D -
#1372 -
#1371 LOL! (mi a fakkér kellene zene a gyorsok alá?
-
kr1szmester #1370 miért van az hogy rohadt sokat tölt, de szaggatás mentesen fut. valaki nemtudja? elég zavaró -
zritya #1369 Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy a mentésemet nem tölti be, csinálok egy újat azt betölti, de másikkal már egész szépen haladtam nem szeretném újra kezdeni ha nem muszáj, windows live hibát irki "Profile load failed"
Ha valakinek van valami ötlete azt meg köszönném.
Előre is Köszönöm! -
#1368 Igen ám, csak azzal nem lehet multizni... -
Reg5 #1367 Egyetértek. Nem lenne vele probléma, csak túl sok van belőle, és némelyik nagyon nehéz. -
gyuri35 #1366 Nekem csak offline van,még az F1 2010-hez csináltam, és működik! -
#1365 Sikerült valakinek megoldania az offline profillal mentést? Online profilom van működő, de offline-t is szeretnék. Ha azzal inditom a játékot, közli, hogy nem fog menteni, tehát használhatatlan. -
#1364 Üdv!
Nem tudom minek kellett berakni ezt a farolós pályát. nem nagyon jönnek be ezek a küldik, inkább a versenyeket szeretem. Mondjuk ezek is jók néha, hülülni ott a telepen, de legalább ne lenne ilyen atom nehéz. Pl van egy olyan rész hogy asszem 19 trükköt kell megcsinalni 1:10 MP alatt, és ez a bronz.... nekem 2 perc alatt se megy:S Asszem amugy ez a 3-ik haromszögben van. Na mind1, ezt az egyet tuti kihagyom. -
#1363 kérjél aputól. -
Enton #1362 Pedig a Drift része szerintem sokkal élvezetesebb mint ez a gimkhana ugrabugra.
Remélem a Grid 2-őbe nem viszik tovább ezt a Gymkhana-t hanem csak a Drift marad mint az egyben is volt. -
#1361 Pedig lehet:
Mondjuk tény hogy nálam is ez az első "platinás" eredmény. -
#1360 Az komoly, nekem az volt a meglepő ebben, hogy 0200-kor még játszol!:P
Amúgy száksz ja!:s -
gyuri35 #1359 A Galaxisnál 8 papír ajáték! -
#1358 kormányon a jobbfelső gomb a hatból -
#1357 szvsz a dirt 2 tracklistje sokkal jobb volt. -
Enton #1356 Igen gohstcar-okkal eddig még csak a baj van. -
#1355 na ezt hallgasd, most történt!
head 2 head verseny (GHOST CAR!!!), monaco, s2000-es gépekkel. első helyen végre egy ellenfél aki végre kihívást jelent, kb 5-6 kocsi távolságból követem, talán meg is lett volna a végére, DE kicsit elnézte a sikánt nagy sebességnél. mákja volt, mert lendületből tovább tudott menni, de elhagyta mindkét lökhárítóját, amire én kb 150-nel mentem rá, ahogy átdobtam a bal-jobbon a kocsit. megemelte a kocsim elejét, kormányzás így semmi, és egyenesen beleálltam a falba... ghost car bazmeg -
#1354 Remélem nem:-(
Na mentem aludni csáó!! -
Enton #1353 Valószínű sima menuzene, ami nincs credit-elve mint a licenszelt muzsikák. -
#1352 A DIRT3 zenék listája!!
Akárhogy is keresem ezt a számot nem találom a listában!!
Melyik lehet? Végig néztem a jutyun mindegyiket:-)
# 65daysofstatic – “Crash Tactics”
# Aceyalone & RJD2 – “All For U”
# Alter Bridge – “Isolation”
# Atmosphere – “The Waitress”
# Biffy Clyro – “That Golden Rule”
# Black Spiders – “What Good’s a Rock Without a Roll?”
# Chase & Status Feat. Liam Bailey – “Blind Faith”
# Chromeo – “Don’t Turn The Lights On”
# Crocodiles – “Mirrors”
# Dan le sac Vs Scroobius Pip – “Cauliflower (Does It Offend You, Yeah? Remix)”
# Danny Bryd featuring Cyantific & I-Kay – “Judgement Day (featuring Cyantific & I-Kay)”
# Danny Bryd – “We Can Have It All”
# David E Sugar – “Keep It Simple”
# Deaf Havana – “Smiles All Round”
# Dinosaur Pile-Up – “Wheels Turning”
# Drive A – “Are You Blind”
# Everything Everything – “Suffragette Suffragette”
# Fort Knox Five – “Insight featuring Asheru (A. Skillz Remix)”
# Fort Knox Five – “Insight featuring Asheru (The Nextmen Remix)”
# Fort Knox Five – “Uptown Tricks featuring Mustafa Akbar (Shimon’s Trix Radio Mix)”
# FURYON – “Disappear Again”
# Glamour of the Kill – “Feeling Alive”
# Grafitti6 – “Stare Into The Sun”
# Harlem – “Friendly Ghost”
# Hudson Mohawke – “Fuse”
# Leftfield – “Storm 3000″
# Lorn – “Cherry Moon”
# Manchester Orchestra – “I’ve Got Friends”
# Moloko – “Fun For Me”
# People Under the Stairs – “Trippin’ At The Disco”
# Phonat – “Ghetto Burnin’”
# Phonat – “Ghetto Burnin’ (MMMathias Mix)”
# Phonat – “Intimate Confessions”
# RJD2 – “Good Times Roll Pt.2″
# Run DMC – “Peter Piper”
# Scott Nixon – “The Wedge”
# Scott Nixon – “Resolution”
# Skream – “Listenin’ To The Records On My Wall”
# South Central – “Demons”
# Starkey and Kiki Hitomi – “New Cities (Featuring Kiki Hitomi)”
# Starkey – “Ok Luv”
# Starkey – “Pleasure Points”
# Tek-One – “LHC Blues”
# The Gap Band – “Burn Rubber On Me (Why You Wanna Hurt Me)”
# The Gaslight Anthem – “The Spirit of Jazz”
# The Go! Team – “T.O.R.N.A.D.O”
# UNKLE featuring Big in Japan (Baltimore) – “The Answer”
# We Are Scientists – “Rules Don’t Stop”
# Young Guns – “Crystal Clear”
Valaki?
-
#1351 irány dolgozni. -
#1350 Adsz rá pénzt? -
#1349 megveszed eredetiben, és lesz hozzá kulcs. -
#1348 Cső! Most szedtem le a játékot és instalálás előtt kéri az aktiváló kódot, de nem fogadja el a XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX vagy ha 1 eseket írok.
Ha valaki tud segíteni, az írjon ide vagy privibe. Köszi! -
#1347 Igen! Azt én sem nagyon értettem!:D -
#1346 köszi a segítséget. bár nekem nem teljesen így néz ki a dolog de gondolom a probléma forrása azonos lehet. -
Reg5 #1345 Ilyen sok van? :O Mióta elkezdtem vele játszani kb 10-et hallottam (amiből 3 tetszett, a többi középszar/semmilyen). -
#1344 tényleg, erről jut eszembe! multiban halál idegesítő, mikor havas pályán az ellenfelek ghost car-jai a pofámba verik a havat, és szart se látok. akkor durva igazán ha még hófúvás is van alapból. persze rallycrossnál ez fílinges, na de egy ghost car csak ne csinálja már. -
#1343 Itt vannak Dirt 3-as vidik! -
#1342 Az éjszakai versenyek szerintem amúgy is elveszik az étvágyamat a játékról, mert a rajtnál pl. az elöttem induló verdák amit nyomot hagytak, hát mitmondjak, hogy nesértsek meg másokat...izé, őő vicc!:)
Meg úgy a gyorsokon is elég nyomik a keréknyomok, mert 5méter nyom, aztán semmi, mintha lerakták volna a verdát, és 5méter után felemelték volna onnan, vagy mi! Ennyi baj legyen, van ettől nagyobb is, a töltési idők, és a feneunalmas pofázások kenblokktól és a többitől! A rallye hiánya meghát alap! Ez van! -
#1341 engem igazán csak egy dolog zavar a grafikában:
mikor végre berakott egy koromsötét éjszakai szakaszra, úgy vártam, hogy majd faszán izzik a wrc kipufogója... hát a fenéket :(