Colin McRae: Dirt 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
na, lenyomtam minden versenyt goldra + platinum medálok is megvannak, zsírkaraj volt 😊

A Games live-nál a játékon belül, belépés után kér egy kódot. Mit kell oda beírni? A csupa 1-es kódot nem fogadta el.
Hát nem tudom akkor lehet nálam van valami baj mert direkt próbáltam csinálni freemail-es g-mail-es és windowslive-os e-mail címmel is magyarországról és nem engedett be. Csak akkor lett jó mikor külföldiként regiztem.

RatBaG
az.

Per Aspera Ad Inferi.

mármint mi a baj? az ékezet?
Amúgy akármit kipróbálnék csak már télleg irritáló hogy nem tudom elmenteni a játékállást😄 .. Mert a mentést nem lehetett volna úgy megcsinálni mint a többi játéknál-.- codemasters 4ever
RatBaG
na az baj.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
direkt a dirt 3 elõtt csináltam egy úgy live profil, és ha már van Mo-n, akkor miért ne hazait. mûködik.

Per Aspera Ad Inferi.

ja hát engem nem engedett be mikor be akartam lépni citromail.hu -val, akkor aztmondod hogy belehet lépni pl windowslive e-mail címmel? mert olvastam live forumon hogy az is lehet a baj hogy a gépen a felhasználó nevemben van ékezet.
ajem kisa
Pedig elöttem írta Zoli is, hogy neki sikerült, és van 3-4 ember itt sg-n akikkel már játszottam és Mo.-ra regeltek!

És érdekes módon nem mûködik! Én is csak külföldi címmel tudtam csinálni profilt ha magyarországról próbáltam állandóan azt írta hogy baj van a nettel. Szóval b*ssza meg a Michrofost.

ajem kisa
Magyarországon már van LIVE nov.10. óta!

Már megy a live magyarországon is, pár napja regeltem be.
Amúgy nekem se mentett offline profillal a játék akárhogy is próbáltam.
hallod lécci ne fárasz már 3 napja próbálom mindenhogy és kicsit vagyok ideges, most csak abból indultam ki hogy dirt2-nél offline-al kellet. Van netem, csak mivel magyarországon nem érhetõ el a LIVE pc-n ezért nehéz lenne online be loggolnom. De hallotam már olyanról is hogy ha a felhasználó mappám nevében ékezet van akkor nem kezeli el.. de ezt is megcsináltam mégsem jó..
Sziasztok!
Kipróbáltam Mircinko okosságát és nekem is uyganaz volt, hogy kilépett, de feltettem utána a directx-et igaz véletlen 😄, mert egy programot telepítettem épp. Utána mondom megpróbálom hátha és elindult és mûködik 😊 Szóval próbáljátok felrakni külön újra a directx miután átírtátok a configot.
chicco
Hogyan tudok offline accountot csinálni ami ment?

nincs net de jútúb az van. Jó vicc. 😄
arty
miért nem próbálod ki online profillal? nincs neted?

Forza.

Erre én is kíváncsi vagyok.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Ezen nem tudok továbblépni:

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Tatyla
támogat a játék mezei ps3-hoz hasonló gamepadot?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Grafika szempontjából kíváncsi vagyok pc-re mikor jön olyan szintû amire azt mondom hogy azta kurva.

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!! Új fejlemények,1 lépéssel közelebb kerültem a megoldáshoz és egyben a játékhoz, akinek a Dirt 3 indulása után (katt az konra + logó megjelenik) fekete képernyõt ad és kilép annak egy kis segítség, Mostmár nekem úgy adja be, hogy nem fekete képernyõvel hanem a Dirt 3 mintha elkezdene tölteni,de nem biztos, a végeredmény persze sajnos ugyanaz kilép a játékból hibaüzenet nélkül,

A dokumentumokban levõ, mygames en belül a Dirt 3 és ott a hardwaresettings mappába katt és ott van 2 fájl az elsõre, (config)-ra jobbklikk,majd szerkesztés és kiad egy szöveges fájlt ott átkell írni a Directx 9 "true"-ra mert "false"-n van, Remélem ezzel közelebb juthatunk a játékhoz, Addig is Üdv.

i5-3570, 4GB DDR3 1600MHz, GTS 450 1GB GDDR5, WD RED 1TB

Nekem könnyebb. Kormánnyal is próbáltam, de billel jobb eredményeket értem el.

kgb12
Sziasztok!
Srácok közületek tolja valaki XBOX-on a játékot ?
Ha igen és szeret multizni az nem venne fel barátnak a nevem megadom privátba .

Remélem nem gond a kérdés ! 😊

Manchester United FC

bakkerman
nem kötekedés,de elárulod hogy lehet BILLENTYÛZETTEL driftelni??? totál nem lehet érezni az ellenkormányzást,a pici korrigálásokat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

chicco
hali.Lehet itt kaloz témát kérdezni?

zotya10002
<#pias><#shakehead>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

bertino
minden sertes nelkul, de leallhatnal ezekkel a gifekkel.
inkabb a youtube-ot eroltesd.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hello
Nem rég kezdem el játszani de nem jöttem még rá hogy mit kell kikapcsolni ahoz hogy a kanyarokban ne fékezze az autót a játék.
Tudom, hogy amikor belelépek a versenybe, a verseny elõtt kell állítani, de ott van sok meg kombinálják egymást ha az egyiket kikapcsolom, kikapcsol a másik is...
köszi a segítséget elõre is!!<#hamm>

zotya10002
Kedvenc járgány !

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

Már próbáltam keresni de semmi, azért kérek segítséget!
Szia ,nekem is pontosan ez a bajom... és még nem találtam rá megoldást, jó lenne mert így nagyon rossz

i5-3570, 4GB DDR3 1600MHz, GTS 450 1GB GDDR5, WD RED 1TB

Nekem a buggy sokkal könnyebb kormánnyal. A többi versenytípus viszont billes.

lacica
Google!!

Maxtreme
Billel mindent. (csak ne fagyna le egy verseny alatt minimum 2x a keyboard.. Egy pillanatra eldobja a gép aztán megõrül. Nincs más hátra mint a flashback 😞 )

Buggys versenyeket billel vagy kormánnyal játszod?

Maxtreme
Pár képz tõlem:

Valaki az 1241-re tudna megoldást nagyon megköszönném!
DIRT 3-ban hogyan tudok menteni offline accountal?
Senkisem játszik pc-n eredeti játékkal, aki megtudná mondani hogy hogy lehet menteni? Mert miután bejelentkezek offline accountal, a checking után ezt írja ki: Profile Creation Failed... valaki? (EREDETI GAME)
valaki az 1237-re tud megoldást?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

zaki
megcsináltam közben, kb 20 percet szenvedtem ezzel az egyetlen kanyarral, de sikerült 😛

Maxtreme
sima HT-s p4? Mert az nem 2 magos. vagy Dual core p4?

Maxtreme
elindulni lehet elindul, (bár nem hinném) csak diavetítés lesz. Ennek igazából a 4 mag az optimális.

arty
pont a kicsi holtjáték miatt kell állandoan korrigálnod!

mire van állítva a steering deadzone? 0%?

Forza.

bakkerman
még az elsõ 3 szögben járok,a ghymkana-nál,istenért se sikerül,mindig 8. vagyok a vizsgán...a spin megy,bár mindig azzal tökölészek hogy berakjam a négyzetbe...drift is megy,a donut viszont gázos

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hello!
elindul a játék kijön a logo utána nagy fekete képernyõ egy pillanatra és utána kilép a játék mi a probléma a gép bõven megfelel a követelményeknek
köszönöm szépen

2 mag nélkül el sem indul?
Üdv, lenne egy problémám szeretném kormánnyal tolni a game-t de sehogy nem találok drivert hozzá pedig mondták hogy van a kromány tipusa Shark Easy Wheel sh627-es win7-re kéne driver plz help!!!!