Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
Amúgy nekem se mentett offline profillal a játék akárhogy is próbáltam.
Kipróbáltam Mircinko okosságát és nekem is uyganaz volt, hogy kilépett, de feltettem utána a directx-et igaz véletlen 😄, mert egy programot telepítettem épp. Utána mondom megpróbálom hátha és elindult és mûködik 😊 Szóval próbáljátok felrakni külön újra a directx miután átírtátok a configot.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Next PC upgrade: 2022
A dokumentumokban levõ, mygames en belül a Dirt 3 és ott a hardwaresettings mappába katt és ott van 2 fájl az elsõre, (config)-ra jobbklikk,majd szerkesztés és kiad egy szöveges fájlt ott átkell írni a Directx 9 "true"-ra mert "false"-n van, Remélem ezzel közelebb juthatunk a játékhoz, Addig is Üdv.
i5-3570, 4GB DDR3 1600MHz, GTS 450 1GB GDDR5, WD RED 1TB
Srácok közületek tolja valaki XBOX-on a játékot ?
Ha igen és szeret multizni az nem venne fel barátnak a nevem megadom privátba .
Remélem nem gond a kérdés ! 😊
Manchester United FC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
inkabb a youtube-ot eroltesd.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem rég kezdem el játszani de nem jöttem még rá hogy mit kell kikapcsolni ahoz hogy a kanyarokban ne fékezze az autót a játék.
Tudom, hogy amikor belelépek a versenybe, a verseny elõtt kell állítani, de ott van sok meg kombinálják egymást ha az egyiket kikapcsolom, kikapcsol a másik is...
köszi a segítséget elõre is!!<#hamm>#hamm>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
i5-3570, 4GB DDR3 1600MHz, GTS 450 1GB GDDR5, WD RED 1TB
Senkisem játszik pc-n eredeti játékkal, aki megtudná mondani hogy hogy lehet menteni? Mert miután bejelentkezek offline accountal, a checking után ezt írja ki: Profile Creation Failed... valaki? (EREDETI GAME)
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
mire van állítva a steering deadzone? 0%?
Forza.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
elindul a játék kijön a logo utána nagy fekete képernyõ egy pillanatra és utána kilép a játék mi a probléma a gép bõven megfelel a követelményeknek
köszönöm szépen