Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
régi alatt az elsõ vagy a másodikat érted? az elsõ tényleg szóra sem érdemes, de szerintem a kettõ hatalmasat fejlõdött
na, ez majdnem olyan, mint a második. picit "más".
Forza.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
DiRT 3 can be configured to use almost any PC controller, however we recommend the following controllers for the best gameplay experience:
Xbox 360 Controller for Windows
Logitech Rumblepad 2
Thrustmaster Run'n'Drive
Run'n' Drive Rumble Force
Thrustmaster T-Mini 3-In-1
Dual Trigger 3-In-1
Thrustmaster Dual Analog 3 (ensure official Thrustmaster drivers are installed)
Xbox 360 Wireless Racing Wheel
Logitech G25 Wheel
Logitech G27 Wheel
Logitech Formula Force EX Force Feedback Wheel
Thrustmaster T500RS Racing Wheel
Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel
Thrustmaster RGT F/F Pro
DiRT 3 provides default configurations for all of the above, meaning that you should be able to plug-and-play, with no tweaking required.
For some wheels (e.g. Logitech MOMO, Fanatec Porche) it is important that the pedals are on separate, rather than combined axes. From the Windows Control Panel, choose 'Controllers' and click 'Properties' for the wheel you will be using. Click 'Settings' and ensure that the 'Combined' or 'Single Axis' setting is unticked.
Így teljes a lista. A telepített játék könyvtárában a README-ben van leírva.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
A beállítások meg itt vannak:
A gáz deadzone azóta változott, az már 0%, a féknél meg azért 5%, mert rajta tartom a lábam.

Egyébként tényleg szép menet. Automata vagy kézi váltó? Gondolom kézi, de nem vagyok benne biztos mert nem nagyon látszik.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
nem tudjátok hogy tudnám vissza csinálni h teljes képernyõs legyen?😄
Remélem tetszik 😊
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
vannak még multiban játékosok, vagy meghalt az egész?
Per Aspera Ad Inferi.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Kipróbáltam de agyhalál. Valószínû "készülék függõ".
Jelenleg kb. így tudok játszani + köztes rásegítéssel
Steering deadzone - 0%
Steering saturation - 35%
Steering linearity - 0%
bla 5%
bla 100%
bla 5%
bla 100%
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Xbox 360 Controller for Windows
Logitech Rumblepad 2
Thrustmaster Run'n'Drive
Run'n' Drive Rumble Force
Thrustmaster T-Mini 3-In-1
Dual Trigger 3-In-1
Thrustmaster Dual Analog 3 (ensure official Thrustmaster drivers are installed)
Xbox 360 Wireless Racing Wheel
Logitech G25 Wheel
Logitech G27 Wheel
Logitech Formula Force EX Force Feedback Wheel
Thrustmaster T500RS Racing Wheel
Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel
Thrustmaster RGT F/F Pro
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Choose presetnél felismeri?
Amúgy valahogy kikell engesztelniük a vidékieket is, van akinek a lópáncél, van akinek a pályák hiányoznak! Legalább mi az utóbbiak közé tartozunk, bár vidéken is szívesen élnék...<#zavart1>#zavart1>
cm meg tervezi a pályapakkokat... fizetõs dlc... hogy rohadnának meg. nekem a lópáncél = fizetõs-lehuzós dlc 😊
Forza.
Nem rég kezdem el játszani de nem jöttem még rá hogy mit kell kikapcsolni ahoz, hogy a kanyarokban ne fékezze az autót a játék.
Tudom, hogy amikor belelépek a versenybe, a verseny elõtt kell állítani, de ott van sok meg kombinálják egymást ha az egyiket kikapcsolom, kikapcsol a másik is...
köszi a segítséget elõre is!!

anno a dirt1 és dirt2 is ettõl szenvedett, azt megusztam, ezt most nem... mentésem meg régi 😞( (mert volt! de nem napi! 😞(( )
balfasz codemasters....
Forza.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
(tudom, hogy autót is felenged, de így jobb!)
köszönöm a választ!