2340
  • Csokis
    Tudsz!
  • wollnerd #1619
    Bedöglött a DVD olvasóm. A GameCopyWolrd-ön találtam egy DVD-Image-t.
    Azzal tudok online live profillal játszani?
  • chris jericho
    Sziasztok!
    Nemrég megvettem a játékot, föl is raktam, de nem tudom hogyan kell regisztrálni games for windows live-ra...
    Kérlek segítsetek!!!
  • zotya10002
    Sikerült!!

De hogyan azt nem tudom:-DD
  • zotya10002
    Nekem is ugyan ez csak németül:-)?
  • arty
    akkor minden ok, van egy magyar, online, live accod, amivel működnie "kéne" :)

töltsd ki a kért adatokat (akár kamut) és go!
  • wollnerd #1614
    --hu-HU Hungary

akkor?
  • wollnerd #1613
    fájlverzió: 3.5.0050.0
  • arty
    xbox.com-on ellenőrizted, amit írtam?

• wollnerd #1611
    Mindegy. megtaláltam a free packot. de mikor elkezdeném letölteni, adatokat kell kitölteni...

Ez most komoly???
  • arty
    verzió?
  • wollnerd #1609
    Nekem már van Marketplace-m.
    De így sem sima a dolog. nem tudok oline profil se létrehozni a játékban.
    És a Downloads fülnél nem látok semmit, csak az üzenetet...
  • arty
    ha xbox.com -on belépsz a live id-el, milyen országinak mutatja a lájvod? (nemtom hol írják fejből, keresgesd, elég trágya a menü, de meglesz!)

nekem magyar profilom van, GFWL-en és XBL-en is használom és a dirt3-ra ez van:

live kliensem verziószáma:

• arty
    g2play-re rákeresve durva sztorikat olvasni... én innen tuti nem venném meg
  • ratgab
    Ez egy szintiszta ökörség (Nem 1 live-os játékom van és mindegyikkel tudok online játszani, multizni, coopozni... ráadásul magyar accountom van!!!)! Egyszerűen nem frissítették ezt az oldalt! Tegyél fel egy legújabb Live-ot, az felteszi neked a Marketplace-t! Ha vásárolni akarsz leírtam a menetét a Live-os topikban!

Jah és frissítést is tölt hozzá, persze csak eredeti játéknál működik!
  • ratgab
    Dehát most is van Live Magyarországon....
  • Timbu
    Magát a játékot. A DLC-khez (meg a multihoz) viszont kell egy GFWL-es account is. A DLC-ket pedig nem lehet, csak és kizárólag GFWL-en megvenni. Ha rosszul tudom, akkor mutasson valaki steames linket
  • wollnerd #1603
    A profilok között ezt találtam....

Ez a Magnum profilnév az lehetett mikor meg próbáltam betenni a dirt 2-be amikor törődött az én savem...
    szerintetek ezzel a profillal mehetne a dirt 3? ezzel fel tudok menni az online-ra, de ezt nem érzem legálisnak...

MIKOR LESZ MÁR MEGINT LIVE MAGYARORSZÁGON????????
  • bertino
    megvenni eddig is meg lehetett.
  • Timbu
    Tényleg jó lenne (ha már a CM is elkezdte a DLC-s lehúzást...), ha Steam-en is meg lehetne venni őket.
  • wollnerd #1600
    Miért nem steames inkább a Dirt 3??!! (pl. Counter Strike: Scource)
  • wollnerd #1599
    Ezért nem tudok csatlakozni a játék(ok)-ba! (pl. GTA IV is) basza meg!!!!

Nem tudok miatta csinálni online profilt pláne letölteni azt a rohadt frissítést!!!!!
  • Enton
    Azért mondom, hogy ez csak akkor lesz off ha a meghajtón helyhiány miatt nem tudja létrehozni.
    Mappaátirányítással, másik meghajtóra, már voltak páran akik próbálkoztak de mondhatni nem sok a pozitív visszajelzés.
  • Ariakus
    Most akkor nincs olyan az options-ben, hogy kikapcsoljam ezt a marhaságot? Egyébként mért tömném meg a C meghajtót ha az a célom, hogy minél több hely legyen rajta? Az a baj ezzel a 2gigás fájlal, hogy ha letörli az ember utána ugyanúgy ott lesz ha újra elindítja a játékot.
  • Enton
    Már visszamenőleg 4 játék is így csinálta, nincs vele gond teljesen jól szuperál.
    Kikapcsolni kilehet szépen letörlöd azt a 2gb fáljt majd megtömöd a c hogy ne tudja mégegyszer létrehozni, viszont így ugrik a replay is a játékon belül.
  • Ariakus
    Miért csinál a játék egy 2 gb-os replayt játék közben ráadásul a C rendszermeghajtóra teszi???

Ezt ki lehet kapcsolni valahol? Egyébként is kevés helyem van a C-n ráadásul ez még oda is ment egy ekkora fájlt....
  • FSpofon
    Dirt3 cdkey 3990ft
  • blackcalibra
    Sziasztok urak!

Kupon formájában, letölthető változatban mennyi lehet a reális ár ezért a játékért?
  • arty
    de a lájvon a pont baromi drága... azt nem szabad ott venni!
  • Enton
    Körülbelül annyit tesz akárhogy nézzük, plusz lehet multiban is használni. De mikor már mindenki saját festést használ ezeknek sok esélye nincs. :(
  • RatBaG #1590
    közben kijött egy új dlc is:
    "Teams and Cars Unlock Pack
    The Teams and Cars Unlock Pack gives you access to all 30 teams and their driver offers in the DiRT Tour. It also unlocks their cars and liveries for use in Single Race, Time Trial and Multiplayer."

ehem, most jól értem, hogy azért kérnek pénzt, mintha beírnám a "giveall" cheatet?!

• zotya10002
    Sziasztok!!

Valakinek van steam-Os Dirt 3-ja?
  • RatBaG #1588
    úgy tűnik mégis van megoldás a bajomra (magyar profil, szar marketplace).
    hátha másnak is segít: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1220682470&no=879
  • hangacsi
    Senkinek sincs ötlete?
  • Szmore84
    http://www.cdkeyhouse.com/video-games/action-fps/buy-cd-key-dirt-3_345
  • morzsi555
    Azt hogy?
  • Szmore84
    Sziasztok!

Ma sikerult megvennem a jatekot kemeny 3600Ft-ert. Ennyit megert siman a game.
    remelem sok magyarral talakozni fennt

mindenkinek tovabii jo jatekot

udv szmore84
  • hangacsi
    Helló!
    Van egy igen komoly problémám.
    Megvettem a játékot, és nem tudok sem online, sem offline profilt létrehozni. Az onlin profilnál vagy be sem jelentekezik, vagy nem tölti le rendesen a profilt, és azt írja ki, hogy töröljem a profilt és töltsem le újra, de ez után ugyan az a helyzet. Korábban a GTAIV, Dirt2, F1 2010 nem csinált ilyeneket.
    Azóta teljesen újraraktam a gépet, de a probléma továbbra is fennáll és azóta a Dirt2-t sem tudom mentéssel vinni.
    A gépemen Xp SP3 van az összes elérhető frissítéssel + a videókártya drivere is a legfrissebb.
    Telenor mobilnettel rendelkezem, és Eset Smart Security szolgálja a védelmet e gépemen.
    Minden program, ami a gépemen van, eredeti.
    Engem csak az offline profil érdekelne, hogy hogyan tudnám megcsinálni, mert online nem szeretnék játszani vele.
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • digo82
    Sziasztok!
    Miért nem ismeri fel a játék a gamepadot?A beállításoknál a controllernél csak a keyboard jelenik meg!Még nem volt ilyen!Most telepítettem újra az XP-t lehet,hogy kell hozzá driver?NYKO AirFlo gamepadom van de eddig XP-nél nem kelett hozzá Driver!Ha valaki tuja a megoldást legyen szíves segítsen!Előre is köszönöm!
  • SovereignXY
    Üdv emberek!

Ezek a szorzók a casaul módra vonatkoznak?
    Próbálgattam nehézséget állítgatni de... nem igazán lehet optimalizáni. Ha auto steeringet kikapcsolom akkor úgy csúszik ki a segge minta szar kész buktra a verseny. Ha meg be van nyomva akkor majom is átviszi a pályát mert csak nyomni kell neki. Autó fékez meg gázd ad.
    Francért nem lehetet azt megcsinálni, hogy gáz csak gáz/fék kikapcs. Mert ugye ha egyiket ki akkor auto steering is ki. :(((((((((((

De megnézem ezeket a szorzókat hátha úgy izgalmasabb lesz.