Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
Nekem g25-os az nagyon gagyi, a masikat nem lattam.
---
Multiban nem erdekel ez a jatek 😊
szerintem
Forza.
Egyébként a multi milyen (nem próbáltam még) vannak hosszú töltés/csatlakozás idõk mire lehet számítani?
De valakinek ez sem eleg, ertheto 😊
szerintem
Amúgy elég gagyinak tartom hogy a nehézségi szintek annyiban különböznek, hogy 3-4 másodpercel jobb idõket megy a gép és annyi. Nagyon ritkán kiesik valaki, de alig hibáznak pedig lássuk be azért ez még a legjobbakkal is megesik néha. Lehetne kicsit több szimulált emberi tényezõ benne szerintem.
szerintem
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
szerintem
Persze leegyszerusitve a kerdest, ha a mai tobbi a+ -os jatekok elindulnak rajta, akkor a minimum kovetelmenynek biztosan megfelel.
szerintem
A középsõn valami Ibetûs a nehézség neve meg esélyem sincs 😞
Szal not ok 😞
Next PC upgrade: 2022
szerintem
szerintem
(sajnos semmi élvezet nincs abban, hogy másodpercenként kell elváltogatni, mert pillanatok alatt pirosba megy a fordulat és "tilt". nemjó ebbõl a szempontból sem a game)
Forza.
szerintem
Ha kikapcsoltal mindent, es nem otoson volt a nehezseg, akkor melyik nehezsegen nem sikerult nyerned ?
Nalam minden off, 5-os nehezsegen kb a palyak 90 %-nal elsore nyerek, hatoson mar kellene menni par kort elotte, hogy a palya sajatossagait is ismerjem.
szerintem
core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
van vmi ötlet ellene?
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Setup.exe_unknown
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4daccb36
Hiba – modul neve: ntdll.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7600.16695
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4cc7ab86
Kivételkód: c0000006
Kivétel – eltolás: 00046892
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Egyszer leraktam tálcára azóta meg csak ablakban indul.
Pedig már próbáltam teljes ablakba állítani meg minden.
Valaki tud valamit erre?
Steam: zboard25
szerintem
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Ha valakinek volt már ilyen, akkor is több részlet kell ahhoz, hogy válaszoljanak!
az mitöl lehet hogy nekem a setup.exe hibát észlel és leáll? <#shakehead>#shakehead>
A végén a hídnál elronottam 😞
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//