2340
-
#1300 gfwl játék mind profilhoz ment és van a gfwl-nek is előnye (a sok hátrány mellett)
mi a felhasználóneved windowsban?
más játékod van, ami gfwl-es? az ment az előbb létrehozott offline profilba? -
#1299 a kézikönyvre nyomtatott cd kulcsot -
#1298 vagyis alt+enterrel. Félreolvastam :) -
#1297 ugyanúgy? -
#1296 véletlen windowed módba raktam egy alt-tab-al,hogy tudom visszaállítani? -
#1295 -
#1294 nekem is csak a mentésekkel van bajom.Amúgy kezelhető darab
-
#1293 Hát nincs kormányom, szal nálam egyetlen alternatíva a bill :) (vagy az x360 gamepad, de azzal én nem tudok egy autós játékot se irányítani :D) -
Hegyipapa #1292 -
#1291 lehet sz@r email címet adtál meg. hotmailos kell neki. -
#1290 na, lenyomtam minden versenyt goldra + platinum medálok is megvannak, zsírkaraj volt :) -
Cseroxquad #1289 A Games live-nál a játékon belül, belépés után kér egy kódot. Mit kell oda beírni? A csupa 1-es kódot nem fogadta el. -
Sponnyabob #1288 Hát nem tudom akkor lehet nálam van valami baj mert direkt próbáltam csinálni freemail-es g-mail-es és windowslive-os e-mail címmel is magyarországról és nem engedett be. Csak akkor lett jó mikor külföldiként regiztem. -
#1287 az. -
alphaman0 #1286 mármint mi a baj? az ékezet? -
alphaman0 #1285 Amúgy akármit kipróbálnék csak már télleg irritáló hogy nem tudom elmenteni a játékállást:D .. Mert a mentést nem lehetett volna úgy megcsinálni mint a többi játéknál-.- codemasters 4ever -
#1284 na az baj. -
#1283 direkt a dirt 3 előtt csináltam egy úgy live profil, és ha már van Mo-n, akkor miért ne hazait. működik. -
alphaman0 #1282 ja hát engem nem engedett be mikor be akartam lépni citromail.hu -val, akkor aztmondod hogy belehet lépni pl windowslive e-mail címmel? mert olvastam live forumon hogy az is lehet a baj hogy a gépen a felhasználó nevemben van ékezet.
-
#1281 Pedig elöttem írta Zoli is, hogy neki sikerült, és van 3-4 ember itt sg-n akikkel már játszottam és Mo.-ra regeltek! -
Sponnyabob #1280 És érdekes módon nem működik! Én is csak külföldi címmel tudtam csinálni profilt ha magyarországról próbáltam állandóan azt írta hogy baj van a nettel. Szóval b*ssza meg a Michrofost. -
#1279 Magyarországon már van LIVE nov.10. óta! -
Zoliwrc #1278 Már megy a live magyarországon is, pár napja regeltem be.
Amúgy nekem se mentett offline profillal a játék akárhogy is próbáltam. -
alphaman0 #1277 hallod lécci ne fárasz már 3 napja próbálom mindenhogy és kicsit vagyok ideges, most csak abból indultam ki hogy dirt2-nél offline-al kellet. Van netem, csak mivel magyarországon nem érhető el a LIVE pc-n ezért nehéz lenne online be loggolnom. De hallotam már olyanról is hogy ha a felhasználó mappám nevében ékezet van akkor nem kezeli el.. de ezt is megcsináltam mégsem jó.. -
Cseroxquad #1276 Sziasztok!
Kipróbáltam Mircinko okosságát és nekem is uyganaz volt, hogy kilépett, de feltettem utána a directx-et igaz véletlen :D, mert egy programot telepítettem épp. Utána mondom megpróbálom hátha és elindult és működik :) Szóval próbáljátok felrakni külön újra a directx miután átírtátok a configot.
-
#1275 Hogyan tudok offline accountot csinálni ami ment? -
Enton #1274 nincs net de jútúb az van. Jó vicc. :D -
#1273 miért nem próbálod ki online profillal? nincs neted? -
janihunk #1272 Erre én is kíváncsi vagyok. -
peter9228 #1271 Ezen nem tudok továbblépni:
-
#1270 támogat a játék mezei ps3-hoz hasonló gamepadot? -
#1269 Grafika szempontjából kíváncsi vagyok pc-re mikor jön olyan szintű amire azt mondom hogy azta kurva. -
Mircinko #1268 Sziasztok!! Új fejlemények,1 lépéssel közelebb kerültem a megoldáshoz és egyben a játékhoz, akinek a Dirt 3 indulása után (katt az konra + logó megjelenik) fekete képernyőt ad és kilép annak egy kis segítség, Mostmár nekem úgy adja be, hogy nem fekete képernyővel hanem a Dirt 3 mintha elkezdene tölteni,de nem biztos, a végeredmény persze sajnos ugyanaz kilép a játékból hibaüzenet nélkül,
A dokumentumokban levő, mygames en belül a Dirt 3 és ott a hardwaresettings mappába katt és ott van 2 fájl az elsőre, (config)-ra jobbklikk,majd szerkesztés és kiad egy szöveges fájlt ott átkell írni a Directx 9 "true"-ra mert "false"-n van, Remélem ezzel közelebb juthatunk a játékhoz, Addig is Üdv. -
Reg5 #1267 Nekem könnyebb. Kormánnyal is próbáltam, de billel jobb eredményeket értem el. -
#1266 Sziasztok!
Srácok közületek tolja valaki XBOX-on a játékot ?
Ha igen és szeret multizni az nem venne fel barátnak a nevem megadom privátba .
Remélem nem gond a kérdés ! :) -
#1265 nem kötekedés,de elárulod hogy lehet BILLENTYŰZETTEL driftelni??? totál nem lehet érezni az ellenkormányzást,a pici korrigálásokat -
#1264 hali.Lehet itt kaloz témát kérdezni?
-
#1263 -
#1262 minden sertes nelkul, de leallhatnal ezekkel a gifekkel.
inkabb a youtube-ot eroltesd. -
dark night #1261 hello
Nem rég kezdem el játszani de nem jöttem még rá hogy mit kell kikapcsolni ahoz hogy a kanyarokban ne fékezze az autót a játék.
Tudom, hogy amikor belelépek a versenybe, a verseny előtt kell állítani, de ott van sok meg kombinálják egymást ha az egyiket kikapcsolom, kikapcsol a másik is...
köszi a segítséget előre is!!