2340
  • arty
    gfwl játék mind profilhoz ment és van a gfwl-nek is előnye (a sok hátrány mellett)

mi a felhasználóneved windowsban?
    más játékod van, ami gfwl-es? az ment az előbb létrehozott offline profilba?
  • arty
    a kézikönyvre nyomtatott cd kulcsot
  • Maxtreme
    vagyis alt+enterrel. Félreolvastam :)
  • Maxtreme
    ugyanúgy?
  • Tatyla
    véletlen windowed módba raktam egy alt-tab-al,hogy tudom visszaállítani?
  • Muttley
  • chicco
    nekem is csak a mentésekkel van bajom.Amúgy kezelhető darab
  • Maxtreme
    Hát nincs kormányom, szal nálam egyetlen alternatíva a bill :) (vagy az x360 gamepad, de azzal én nem tudok egy autós játékot se irányítani :D)
  • Hegyipapa
  • zaki
    lehet sz@r email címet adtál meg. hotmailos kell neki.
  • zaki
    na, lenyomtam minden versenyt goldra + platinum medálok is megvannak, zsírkaraj volt :)
  • Cseroxquad
    A Games live-nál a játékon belül, belépés után kér egy kódot. Mit kell oda beírni? A csupa 1-es kódot nem fogadta el.
  • Sponnyabob
    Hát nem tudom akkor lehet nálam van valami baj mert direkt próbáltam csinálni freemail-es g-mail-es és windowslive-os e-mail címmel is magyarországról és nem engedett be. Csak akkor lett jó mikor külföldiként regiztem.
  • RatBaG #1287
    az.
  • alphaman0
    mármint mi a baj? az ékezet?
  • alphaman0
    Amúgy akármit kipróbálnék csak már télleg irritáló hogy nem tudom elmenteni a játékállást:D .. Mert a mentést nem lehetett volna úgy megcsinálni mint a többi játéknál-.- codemasters 4ever
  • RatBaG #1284
    na az baj.
  • RatBaG #1283
    direkt a dirt 3 előtt csináltam egy úgy live profil, és ha már van Mo-n, akkor miért ne hazait. működik.
  • alphaman0
    ja hát engem nem engedett be mikor be akartam lépni citromail.hu -val, akkor aztmondod hogy belehet lépni pl windowslive e-mail címmel? mert olvastam live forumon hogy az is lehet a baj hogy a gépen a felhasználó nevemben van ékezet.
  • ajem kisa
    Pedig elöttem írta Zoli is, hogy neki sikerült, és van 3-4 ember itt sg-n akikkel már játszottam és Mo.-ra regeltek!
  • Sponnyabob
    És érdekes módon nem működik! Én is csak külföldi címmel tudtam csinálni profilt ha magyarországról próbáltam állandóan azt írta hogy baj van a nettel. Szóval b*ssza meg a Michrofost.
  • ajem kisa
    Magyarországon már van LIVE nov.10. óta!
  • Zoliwrc
    Már megy a live magyarországon is, pár napja regeltem be.
    Amúgy nekem se mentett offline profillal a játék akárhogy is próbáltam.
  • alphaman0
    hallod lécci ne fárasz már 3 napja próbálom mindenhogy és kicsit vagyok ideges, most csak abból indultam ki hogy dirt2-nél offline-al kellet. Van netem, csak mivel magyarországon nem érhető el a LIVE pc-n ezért nehéz lenne online be loggolnom. De hallotam már olyanról is hogy ha a felhasználó mappám nevében ékezet van akkor nem kezeli el.. de ezt is megcsináltam mégsem jó..
  • Cseroxquad
    Sziasztok!
    Kipróbáltam Mircinko okosságát és nekem is uyganaz volt, hogy kilépett, de feltettem utána a directx-et igaz véletlen :D, mert egy programot telepítettem épp. Utána mondom megpróbálom hátha és elindult és működik :) Szóval próbáljátok felrakni külön újra a directx miután átírtátok a configot.
  • chicco
    Hogyan tudok offline accountot csinálni ami ment?
  • Enton
    nincs net de jútúb az van. Jó vicc. :D
  • arty
    miért nem próbálod ki online profillal? nincs neted?
  • janihunk
    Erre én is kíváncsi vagyok.
  • peter9228
    Ezen nem tudok továbblépni:
  • Tatyla
    támogat a játék mezei ps3-hoz hasonló gamepadot?
  • grebber
    Grafika szempontjából kíváncsi vagyok pc-re mikor jön olyan szintű amire azt mondom hogy azta kurva.
  • Mircinko
    Sziasztok!! Új fejlemények,1 lépéssel közelebb kerültem a megoldáshoz és egyben a játékhoz, akinek a Dirt 3 indulása után (katt az konra + logó megjelenik) fekete képernyőt ad és kilép annak egy kis segítség, Mostmár nekem úgy adja be, hogy nem fekete képernyővel hanem a Dirt 3 mintha elkezdene tölteni,de nem biztos, a végeredmény persze sajnos ugyanaz kilép a játékból hibaüzenet nélkül,

A dokumentumokban levő, mygames en belül a Dirt 3 és ott a hardwaresettings mappába katt és ott van 2 fájl az elsőre, (config)-ra jobbklikk,majd szerkesztés és kiad egy szöveges fájlt ott átkell írni a Directx 9 "true"-ra mert "false"-n van, Remélem ezzel közelebb juthatunk a játékhoz, Addig is Üdv.
  • Reg5
    Nekem könnyebb. Kormánnyal is próbáltam, de billel jobb eredményeket értem el.
  • kgb12
    Sziasztok!
    Srácok közületek tolja valaki XBOX-on a játékot ?
    Ha igen és szeret multizni az nem venne fel barátnak a nevem megadom privátba .

Remélem nem gond a kérdés ! :)
  • bakkerman
    nem kötekedés,de elárulod hogy lehet BILLENTYŰZETTEL driftelni??? totál nem lehet érezni az ellenkormányzást,a pici korrigálásokat
  • chicco
    hali.Lehet itt kaloz témát kérdezni?
  • zotya10002
  • bertino
    minden sertes nelkul, de leallhatnal ezekkel a gifekkel.
    inkabb a youtube-ot eroltesd.
  • dark night
    hello
    Nem rég kezdem el játszani de nem jöttem még rá hogy mit kell kikapcsolni ahoz hogy a kanyarokban ne fékezze az autót a játék.
    Tudom, hogy amikor belelépek a versenybe, a verseny előtt kell állítani, de ott van sok meg kombinálják egymást ha az egyiket kikapcsolom, kikapcsol a másik is...
    köszi a segítséget előre is!!