Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De érdekes módon anno a Shift 2-nél is ugyan ez volt a probléma. Anno gyengébb videokártyámmal meg normálisan tudtam játszani a DiRT2-vel és az F1 2010-el. Ott nem volt ilyen gondom.
ahogy nézem amugy, "kijöttek" a dlc-k konzolra. annyira irritáló, hogy szándékosan kihagynak tartalmat (tehát nem hozzá gyártják, utólag!) és utána kell fizetni olyanért, ami a karriernek már nem lesz része, de jó drága, problémás a multi miatt, stb stb stb
codemasters 😞(
Forza.
Forza.
- offline profilt csinálsz, ahol nem kell kódot írni asszem/gondolom
Forza.
Forza.
visszabutitva sincs a dirt, teljesen vállalható a kinézete (kivéve a randa színtelenítõ filtert - számomra) és jól fut, nem is értem mirõl pampognak itt egyesek ...
Forza.
mert hiába regisztrálok és rámegyek a 2 de akkor is kéri a ****** kódot
és már eljuttotam a 6 szintig azt nem tudtam folytatni mert nincs meg a **** mentés ...... :@
a segítséget elõre is köszönöm
Az volt a baj hogy entert nyomtam mindig -gondolom akkor a billentyûzetet vette alapértelmezettként...
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Ráadásul a sebesség is "némileg" pozitív irányba változott:
A látvány viszont semmit..
(1680 ultra, 4xaa/16xaf)
Mi a nem jó ezekben???
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Annyit tudnék mondani hogy ha WRC 2011 készítõinek a helyében lennék fognám a dirt 3-at raknék bele pluszba egy RBR szintû fizikát és jó sok vagy legalábbis hosszú pályát. Azt hiszem lenne sikere bár nem biztos. Persze van még sok kisebb nagyobb hiba is pl.: hangok, ffb de ezeken majd javítanak a modderek. Na jó, azért maradjunk csak a földön a tavalyi játékuk alapján nem lesz itt semmiféle világmegváltás, de a remény hal meg utoljára... 😊
Grafika: 10/7
Fejlõdött a Dirt 2-höz képest,bár az F1 2010-hez képest szebb lett és nem olyan mosottas.Végre nem papírok a fák,stb...eggyet viszont sajnálok: a nézõk nem mozognak 😞 Nincs bennük élet,csak ott vannak mint 3D-s elem és csókolom...
Irányitás: 10/8
Az irányitás is roppant sokat változott a Dirt 2-höz képest,sõtt szerintem sokkal finomabb lett és végre kezd az igazi rally-s irányitás érzõdni a játékban.Bár a buggy-k és a terepjároknak nem az igazi az irányitásuk mert néha olyan mintha pillekönnyü kocsikat irányítanánk...
Játékélmény: 5.5/10
Mindenkinek más a véleménye errõl,az én véleményem az hogy a rallys részek nagyon eltaláltak benne,meg a rally cross is.Nagyon unom a terepjárós versenyeket,a buggy-sokat és ezt a driftes marhaságot.Jónak jó,de sztem nem erre kéne építkezni ilyen tudással és ilyen múltal.Mindezek mellett a játék túl rövid,kevés a pálya,és gyorsan unalmassá válhat.Mégis azt kell hogy mondjam hogy a polcon a helye ilyen tekintetben is.Az is tetszik hogy visszatértek a legendás autók,és az is jó hogy a 2011-es rally szezon wrc autói és csapatai is belekerültek a játékba,és hogy a hivatalos S2000-es s a rally pilóták nevei is bekerültek.Ezért jár a plussz pont.
Hangok: 5/10
Néha jók a hangok,néha rosszak,a jót ott értem hogy a közönség tud örülni,kitud fügyülni,ha nekimész a korlátnak akkor meg ilyed..legalábbis olyan hangot ad ki(csak kár hogy nem megy egy kicsit arrébb...)a hangok náalm negatívot érnek ott hogy az autóknak porszívó hangjuk van,hiányzik a turbó fügyülés,ha összetöröd a kocsit a sebességváltó akadásának hangja,és egyéb mellékhangok.A természetnek sincs igazán hangja...ha legalább egy ici pici lenne.
Összegzés:
Én azt mondom hogy nem rossz játék,megéri megvenni még akkor is ha a játékidõ rövid,és néha gyorsan megunható.A játékmodók is elég jóra sikeredtek fõleg ezzel az új két móddal(head 2 head,gymkhana driftelés).Bár utóbbi sztem nem ide való de mindenkinek más a véleménye errõl.Jelentõs változások vannak tehát a játékba,és én sztem mindenféleképpen pályázhat az év játéka címre autós játékok között,bár még várjuk ki a végét hiszen az idén érkezik a WRC 2011 is ami lehet(de lehet hogy nem)hogy felforgatja fenekestül a Dirt 3 imizsét(ha lesz ilyen).
Össz százalék: 82%
i5-3570, 4GB DDR3 1600MHz, GTS 450 1GB GDDR5, WD RED 1TB
"ehez add hozzá, hogy lesznek fizetõs pályapakkok.": 918-ban már írtam errõl, hogy milyen kibaszás. Megvetetik a játékot, és még fizess, hogy legyen bennt több pálya.
993: Nem az a lényeg. hogy min jönne, hanem , hogy nem lenne visszabutítva.
Capcom is the best!
...sose azt nézd...
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Aki kontrollerrel játszik, az mekkora holtjátékot állított be? Alapból 20on volt, ami elég nagy baromság! 😄
Valaki tapasztalt még ilyen problémát?
...sose azt nézd...
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ehez add hozzá, hogy lesznek fizetõs pályapakkok.
gondolkozz már el egy kicsit...
Forza.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Ha ps3-ra és pc-re jönne csak, akkor valszeg nem ez lenne.
Capcom is the best!