Colin McRae: Dirt 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
na most meg már ezt dobja:

Per Aspera Ad Inferi.

Megvan eredetiben, de úgy sem jó, azért töltöttem le a warezt, mert hátha úgy jó.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

C:\Users\felhasználói név\Documents\My Games\DiRT3\hardwaresettings\ mappában szerkeszd a hardware_settings_config.xml file-t, amiben lesz egy ilyen:

<graphics_card>
<directx forcedx9="false" />

Itt írd át a false értéket true-ra és kész.

Klemice
a kérdés már csak az, hogy futtatom dx9ben 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Ha a videókártya DX11-es, akkor igen, alapból DX11-ben indul!

ajem kisa
Sziasztok!
"The cabinet file 'Media3.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this pacakge."
Ez miért lehet? Tûzfal kikapcsolva, router nincs, a SKIDROW és a CloneDVD verzió is ezt csinálja (telepítés közben, amikor azt írja, hogy "Please wait while Windows configures Dirt 3.) Lehet, hogy memória hiba? Megpróbáltam mégegyszer telepíteni, annyi a különbség, hogy nem a Media3.cab-al van a baja, hanem a Media4.cab.al.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

ok kössz akkor letöltöm azt
A Skidrow nem jó verzió,DVD5-öt ajánlok mert eddig kommentek alapján az a megbízhatóbb.

grebber
Ha nem nyúlkálok semmihez alapból dx11-ben fut a game?

Next PC upgrade: 2022

Persze, sokaknak. Hivatalos fórumon van már topik is róla! DX11-ben használod, igaz?! Állítsd át DX9-re, más megoldás egyelõre nincs.

Klemice
engem állandóan kidobál, mivel leáll a program mûködése... valakinek volt ilyen gondja?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

REPS0L
probléma megoldva, köszi!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

ajem kisa
Ugyanez a bajom volt, a 30gb-ból a rendszer és pár progi van a gépen, mégis fullon volt...1gb szabad volt!
Aztán leszedtem minden nagyobb progit, ati driverek le (a régiek az ati mappában maradnak), meg megtaláltam a dirt2, drid mentései közt a visszajátszásokat amik 2-2gb-osak voltak, szoval van szemét tuti neked is ha keresel!😄

zotya10002
Köszi!!<#hamm>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Norbi1990
Azt a Controls menübe az Advanced Settingsnél.
xmondjuk így elsõ nekifutásra egy friss VGA drivert megpróbálnék!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

hellosztok!
leszedtem a gamet de a skidrow fájl az igencsak vírusos legalábbis az avg ezt írja ki... aztán nem is megy a játék?? valami segítség jól jönne szedjem le más formátumban a játékot vagy nemtom
REPS0L
Üdv! Lenne egy ilyen problémám, a Nap teljesen "kiég, valamit a teljesen fehér részek nagy része, mi lehet a megoldás? O.o

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

zotya10002
Oké megnézem!!

A kormány érzékenységet vagy holtjátékot?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

A játok csak DX9 vagy DX11 alatt futtatható? A DX10 és a DX10.1 nem játszik ? (a vidkártyám csak dx10.1-et tud sajnos)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Norbi1990
A segítségeknél lehet állítgatni. Braking line vagy ilyesmi a neve.
zotya10002
Hol lehet állítani ,hogy a zöld csíkot ilyen halványan vagy ki kapcsolva legyen?

Hoffi
Sziasztok!
az miért van, hogy ablakban futtatja a játékot a gép és mikor alt+enter-rel kiakarom tenni teljes képernyõre akkor kiírja hogy a dirt 3 mûködése leállt... segítsetek légyszives!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Köszi...elvileg kell 2 GB azért nem jó... c nekem rendszer és elég kevés hely van rajta sajnos hdd gond végett...Dn van dögivel, persze neki a Cm kell 😊

Nem mondooood....óóóóóóó...honnan szüljek a Cre 2G-t 😊 Talán ha 1et tudok kaparni...nem lehet vhogy megoldani, hogy a Dt használja erre és ne a Ct??

pls az irjon rám privátba aki megvette és tud online játszani mert nekem még az offline profil létre hozásánál is hibát ir....( egyszer adok ki játékért lovét :/
Norbi1990
Szerintem nagyon élvezetes lett a rallys és a rallycrossos része a játéknak, a ghymkana nem igazán jött be.
Jó sok öreg autó lett beletéve, nekem a Opel Kadett jön be. Nem rég vettem fel ezt:
RatBaG
na ja, lehet. de gondoltam, csinálok egy új gfwl profilt, úgyis van már magyarországon is, hát úgy tûnik így is csak a szopás van vele.
de másoknál is, "szerencsére":
what-about-vip-code-pc

Per Aspera Ad Inferi.

"Nem, nem fért rá a Gta IV sem 1 DVD-re,de ennek a játéknak is kevés az 1 DVD. Ezért fognak dlc formában jönni az új pályák."

Ezt ugye te sem gondolod komolyan?

ajem kisa
Igen, de mire megindult, azthittem elmegyek csigát szedni a másik fálubhá!😄
Talán számít valamit, hogy nem Magyarországon vagyok(eu)!

RatBaG
csak úgy simán, játékon belül a marketplace-nél?
kurvajó, úgy imádom, hogy csak a szopás van mindig az eredeti játékokkal, sose mennek hibátlanul...

Per Aspera Ad Inferi.

ajem kisa
Igen, valami másfél mega!

Fehercsoki
Az miért lehet hogy a játék pár perc(kb. elsõ kör) után nagyon belassul és játszhatatlanul szaggat?Addig minden rendben nem megy le az fps.

Csak Live-ba jelentkezve megy a Youtube, ahhoz meg eredeti kell.

tört topik linket tudtok adni? megy vele a youtube? vagy nem éri meg?😊
RatBaG
ezt a Free Car Pack-et valakinek sikerült leszedni?
ha játékon belül rámegyek a marketplace-re, azt írja, hogy nincs rendelkezésre álló content...
WTF

Per Aspera Ad Inferi.

Pales27
@Halolover tényleg hol találom?
@Brian amikor végig mész egy futamon a végén kidob egy ablakot ott van view replay

ajem kisa
Nincs elég helyed a C meghalytón, kell ~2gb!

Pales27
@Sponnybob egyetértek
Miért erõltetik ennyire ezt a karrier módot én nem értem. Tapasztalati pontok meg ilyesmik 3 körös kis versenyecskék meg 2 perces szakaszok vicc. A játék menüjében majdnem több idõt töltök mint a játékban.
A grafika, irányítás és optimalizálás viszont nagyon jól sikerült!

Sziasztok!

Lehet én vagyok a hülye, de mikor vége egy futamnak sehol sincs olyan, hogy replay-visszajátszás.
Elõzõnél vagy katt kellett vagy egybõl játszotta csak hudot kellett eltüntetni.
Itt most miva??
Köszi elõre is a választ.

Totti5
Van benne olyan...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Pales27
@ winstar köszi a választ
Igen azt tudom, hogy nem hivatalos rally játék. Még a Dirt 1-ben is volt rally bajnokság mód én ilyesmire gondoltam. Sztem nem lett volna nagy dolog egy bajnokságot is bele tenni (nem a hivatolos csapatokra és versenyzõkre gondolok), csak a rally pályákat kellett volna összekapcsolni.

A CMR 2.0 sem volt hivatalos rally játék mégis rally volt a javából. Igaz hogy nem a hivatalos pályák de most nem mind1 hogy a pálya igazi vagy kitalált csak legyen jó. Amúgy rally mennyiség téren tényleg csalódás eddig a játék, de nem olyan vészes meg remélem lesznek még pályák.

rally kategóriában választható B-grpoup autók közül lehet menni...ennyi az össz-visssz...külön bajnokságot nem indithatsz.....ez nem hivatalos rally játék.

Pales27
Van a játékban klasszikus rally bajnokság mód mert csak ezt a Dirt tourt találtam???

rájöttél hogy kell offline-t csinálni hogy elis mentse?

Fpocok
*noob

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Akkor viszont megfogott a nobb szûrõ. ennyi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

mielött okoskodnál,nyisd ki a csipádat....de ha van hozzáértõ agyad,akokr segíts és ne a faszságaiddal gyere.Köszönöm az apró kis segítségedet hogy vegyem meg -.-