2340
  • zotya10002
    Kedvenc járgány !

• Hegyipapa
  • Mester8522
    Már próbáltam keresni de semmi, azért kérek segítséget!
  • Mircinko
    Szia ,nekem is pontosan ez a bajom... és még nem találtam rá megoldást, jó lenne mert így nagyon rossz
  • Reg5
    Nekem a buggy sokkal könnyebb kormánnyal. A többi versenytípus viszont billes.
  • lacica
    Google!!
  • Maxtreme
    Billel mindent. (csak ne fagyna le egy verseny alatt minimum 2x a keyboard.. Egy pillanatra eldobja a gép [hallani az usb disconnect hangot] aztán megőrül. Nincs más hátra mint a flashback :( )
  • Reg5
    Buggys versenyeket billel vagy kormánnyal játszod?
  • Maxtreme
    Pár képz tőlem:

• Mester8522
    Valaki az 1241-re tudna megoldást nagyon megköszönném!
  • alphaman0
    DIRT 3-ban hogyan tudok menteni offline accountal?
    Senkisem játszik pc-n eredeti játékkal, aki megtudná mondani hogy hogy lehet menteni? Mert miután bejelentkezek offline accountal, a checking után ezt írja ki: Profile Creation Failed... valaki? (EREDETI GAME)
  • peter9228
    valaki az 1237-re tud megoldást?
  • zaki
    megcsináltam közben, kb 20 percet szenvedtem ezzel az egyetlen kanyarral, de sikerült :P
  • Maxtreme
    sima HT-s p4? Mert az nem 2 magos. vagy Dual core p4?
  • Maxtreme
    elindulni lehet elindul, (bár nem hinném) csak diavetítés lesz. Ennek igazából a 4 mag az optimális.
  • arty
    pont a kicsi holtjáték miatt kell állandoan korrigálnod!

mire van állítva a steering deadzone? 0%?
  • bakkerman
    még az első 3 szögben járok,a ghymkana-nál,istenért se sikerül,mindig 8. vagyok a vizsgán...a spin megy,bár mindig azzal tökölészek hogy berakjam a négyzetbe...drift is megy,a donut viszont gázos
  • dupcsik
    hello!
    elindul a játék kijön a logo utána nagy fekete képernyő egy pillanatra és utána kilép a játék mi a probléma a gép bőven megfelel a követelményeknek
    köszönöm szépen
  • ricsa008
    2 mag nélkül el sem indul?
  • Mester8522
    Üdv, lenne egy problémám szeretném kormánnyal tolni a game-t de sehogy nem találok drivert hozzá pedig mondták hogy van a kromány tipusa Shark Easy Wheel sh627-es win7-re kéne driver plz help!!!!
  • pisztácia
    Üdv!
    Valaki aki gamepad-al játszik legyen szíves, mondja meg, hogy állítsam be az irányítást, hogy ne kelljen egyfolytába korrigálni, és az ellentétes irányba fordulni, a nagy holtjáték miatt. Egy jó beállítást kérnék vkitől. Köszönöm
  • arty
    uj driver, uj directx!
  • acsati
    Sziasztok!
    Valami problémám van a színekkel nálam. A nap helyett egy ilyen pixeles piros folt van. Mitől lehet és hogy tudom kiküszöbölni? Köszi!
  • peter9228
    Megcsináltam az első dirt tour-t, a gúla minden lapja arany, de nem enged tovább a következőre. Mit kéne csinálnom?
  • arty
    steering deadzone értékét próbáld meg 3 avgy 5 vagy 10%-on
  • grimm13
    Van más megoldás erre a kormány beállítás nem mentése bug-ra ? Azon kívül hogy nem bill.-el indítom a játékot hanem a kormányon nyomjak gombot, mert én nyomkodhatom annál a köpenyénél a kormány bármelyik gombját akkor sem fogja beléptetni csak ha bill.-t használok.
  • Cseroxquad
    Köszi, de én nem találtam meg a megoldást a problémámra.
  • HUN BECSEHELY
    Megoldás
  • Cseroxquad
    Sziasztok!
    Felraktam a játékot és mikor elindítom kijön a dirt 3 logó majd fekete kép és nem csinál semmit. Aztán kijön egy ablak, hogy a Dirt3 Executable leállt. Van erre valami megoldás?
  • pisztácia
    Nekem is pont ez a bajom. Pls help
  • FireWhisper
    Valaki játszik itt logitech formula force ex -el? Esetleg tudna a beállításairól feltölteni egy képet? Egyszerűen nem tudom egyenesbe tartani az autót, állandóan ellenkormányoznom kell.
  • pisztácia
    Üdv all! olyan kérdésem lenne, hogy nagyon kicsi a holtjáték. Minden apró mozzanatnál, nagyon gyorsan fordul az autó. kicsit valahogy át lehetne állítani, úhgy hogy ne legyen ennyire érzékeny? köszönöm.
    Amúgy Logitech F310es Joy-om van. Ehez mik a legjobb beállítások?

Köszönöm
  • lacica
    A kormányon nyomj entert!!!
  • kisbesi
    Sziasztok!
    Mért nem menti el a játék a játékvezérlő beállításom?
    Mindig mikor belépek újra be kell állítanom.
  • zaki
    senki, mindenkinek sikerült?
  • pisuka
    Bocsi ez rossz helyre írtam!
  • pisuka
    Srácok!Miért van az,hogy NEM TUDOM A SKIDROW mappa tartalmát be másolni a dirt3 mappába?Ki kapcsoltam a virus irtot a kivételek közé raktam a codmasters mappát,hogy késöbb ne riaszon a nod de semmi, a deamon meghajtoról nem engedi kimásolni!
    Ha vlaki tud valami megoldást megköszönném!
  • arty
    nekem d:\games\dirt3 könyvtárban van és nincs gondja
  • Mircinko
    *"valamiken"- valakinek :)
  • Mircinko
    Igen futott maxon minden maximumon volt,. keresgettem ilyen oldalakat és látom hogy valamiken is ez volt a problémája és úgy oldotta meg hogy a C re másolta , És én is a D merevlemezre másoltam,. A C-re sajna nem tudom mert az OP rendszer elveszi a helyet