2340
-
#1260 Kedvenc járgány !
-
Hegyipapa #1259 -
Mester8522 #1258 Már próbáltam keresni de semmi, azért kérek segítséget! -
Mircinko #1257 Szia ,nekem is pontosan ez a bajom... és még nem találtam rá megoldást, jó lenne mert így nagyon rossz -
Reg5 #1256 Nekem a buggy sokkal könnyebb kormánnyal. A többi versenytípus viszont billes. -
#1255 Google!! -
#1254 Billel mindent. (csak ne fagyna le egy verseny alatt minimum 2x a keyboard.. Egy pillanatra eldobja a gép [hallani az usb disconnect hangot] aztán megőrül. Nincs más hátra mint a flashback :( ) -
Reg5 #1253 Buggys versenyeket billel vagy kormánnyal játszod? -
#1252 Pár képz tőlem:
-
Mester8522 #1251 Valaki az 1241-re tudna megoldást nagyon megköszönném! -
alphaman0 #1250 DIRT 3-ban hogyan tudok menteni offline accountal?
Senkisem játszik pc-n eredeti játékkal, aki megtudná mondani hogy hogy lehet menteni? Mert miután bejelentkezek offline accountal, a checking után ezt írja ki: Profile Creation Failed... valaki? (EREDETI GAME) -
peter9228 #1249 valaki az 1237-re tud megoldást? -
#1248 megcsináltam közben, kb 20 percet szenvedtem ezzel az egyetlen kanyarral, de sikerült :P -
#1247 sima HT-s p4? Mert az nem 2 magos. vagy Dual core p4? -
#1246 elindulni lehet elindul, (bár nem hinném) csak diavetítés lesz. Ennek igazából a 4 mag az optimális. -
#1245 pont a kicsi holtjáték miatt kell állandoan korrigálnod!
mire van állítva a steering deadzone? 0%? -
#1244 még az első 3 szögben járok,a ghymkana-nál,istenért se sikerül,mindig 8. vagyok a vizsgán...a spin megy,bár mindig azzal tökölészek hogy berakjam a négyzetbe...drift is megy,a donut viszont gázos -
dupcsik #1243 hello!
elindul a játék kijön a logo utána nagy fekete képernyő egy pillanatra és utána kilép a játék mi a probléma a gép bőven megfelel a követelményeknek
köszönöm szépen -
ricsa008 #1242 2 mag nélkül el sem indul? -
Mester8522 #1241 Üdv, lenne egy problémám szeretném kormánnyal tolni a game-t de sehogy nem találok drivert hozzá pedig mondták hogy van a kromány tipusa Shark Easy Wheel sh627-es win7-re kéne driver plz help!!!! -
#1240 Üdv!
Valaki aki gamepad-al játszik legyen szíves, mondja meg, hogy állítsam be az irányítást, hogy ne kelljen egyfolytába korrigálni, és az ellentétes irányba fordulni, a nagy holtjáték miatt. Egy jó beállítást kérnék vkitől. Köszönöm -
#1239 uj driver, uj directx! -
#1238 Sziasztok!
Valami problémám van a színekkel nálam. A nap helyett egy ilyen pixeles piros folt van. Mitől lehet és hogy tudom kiküszöbölni? Köszi! -
peter9228 #1237 Megcsináltam az első dirt tour-t, a gúla minden lapja arany, de nem enged tovább a következőre. Mit kéne csinálnom? -
#1236 steering deadzone értékét próbáld meg 3 avgy 5 vagy 10%-on -
grimm13 #1235 Van más megoldás erre a kormány beállítás nem mentése bug-ra ? Azon kívül hogy nem bill.-el indítom a játékot hanem a kormányon nyomjak gombot, mert én nyomkodhatom annál a köpenyénél a kormány bármelyik gombját akkor sem fogja beléptetni csak ha bill.-t használok. -
Cseroxquad #1234 Köszi, de én nem találtam meg a megoldást a problémámra. -
HUN BECSEHELY #1233 Megoldás -
Cseroxquad #1232 Sziasztok!
Felraktam a játékot és mikor elindítom kijön a dirt 3 logó majd fekete kép és nem csinál semmit. Aztán kijön egy ablak, hogy a Dirt3 Executable leállt. Van erre valami megoldás? -
#1231 Nekem is pont ez a bajom. Pls help -
FireWhisper #1230 Valaki játszik itt logitech formula force ex -el? Esetleg tudna a beállításairól feltölteni egy képet? Egyszerűen nem tudom egyenesbe tartani az autót, állandóan ellenkormányoznom kell. -
#1229 Üdv all! olyan kérdésem lenne, hogy nagyon kicsi a holtjáték. Minden apró mozzanatnál, nagyon gyorsan fordul az autó. kicsit valahogy át lehetne állítani, úhgy hogy ne legyen ennyire érzékeny? köszönöm.
Amúgy Logitech F310es Joy-om van. Ehez mik a legjobb beállítások?
Köszönöm -
#1228 A kormányon nyomj entert!!! -
kisbesi #1227 Sziasztok!
Mért nem menti el a játék a játékvezérlő beállításom?
Mindig mikor belépek újra be kell állítanom. -
#1226 senki, mindenkinek sikerült? -
pisuka #1225 Bocsi ez rossz helyre írtam! -
pisuka #1224 Srácok!Miért van az,hogy NEM TUDOM A SKIDROW mappa tartalmát be másolni a dirt3 mappába?Ki kapcsoltam a virus irtot a kivételek közé raktam a codmasters mappát,hogy késöbb ne riaszon a nod de semmi, a deamon meghajtoról nem engedi kimásolni!
Ha vlaki tud valami megoldást megköszönném! -
#1223 nekem d:\games\dirt3 könyvtárban van és nincs gondja -
Mircinko #1222 *"valamiken"- valakinek :) -
Mircinko #1221 Igen futott maxon minden maximumon volt,. keresgettem ilyen oldalakat és látom hogy valamiken is ez volt a problémája és úgy oldotta meg hogy a C re másolta , És én is a D merevlemezre másoltam,. A C-re sajna nem tudom mert az OP rendszer elveszi a helyet