Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
<graphics_card>
<directx forcedx9="false" />
Itt írd át a false értéket true-ra és kész.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"The cabinet file 'Media3.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this pacakge."
Ez miért lehet? Tûzfal kikapcsolva, router nincs, a SKIDROW és a CloneDVD verzió is ezt csinálja (telepítés közben, amikor azt írja, hogy "Please wait while Windows configures Dirt 3.) Lehet, hogy memória hiba? Megpróbáltam mégegyszer telepíteni, annyi a különbség, hogy nem a Media3.cab-al van a baja, hanem a Media4.cab.al.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Aztán leszedtem minden nagyobb progit, ati driverek le (a régiek az ati mappában maradnak), meg megtaláltam a dirt2, drid mentései közt a visszajátszásokat amik 2-2gb-osak voltak, szoval van szemét tuti neked is ha keresel!😄
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
leszedtem a gamet de a skidrow fájl az igencsak vírusos legalábbis az avg ezt írja ki... aztán nem is megy a játék?? valami segítség jól jönne szedjem le más formátumban a játékot vagy nemtom

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A kormány érzékenységet vagy holtjátékot?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
az miért van, hogy ablakban futtatja a játékot a gép és mikor alt+enter-rel kiakarom tenni teljes képernyõre akkor kiírja hogy a dirt 3 mûködése leállt... segítsetek légyszives!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Jó sok öreg autó lett beletéve, nekem a Opel Kadett jön be. Nem rég vettem fel ezt:
de másoknál is, "szerencsére":
what-about-vip-code-pc
Per Aspera Ad Inferi.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Talán számít valamit, hogy nem Magyarországon vagyok(eu)!
kurvajó, úgy imádom, hogy csak a szopás van mindig az eredeti játékokkal, sose mennek hibátlanul...
Per Aspera Ad Inferi.
ha játékon belül rámegyek a marketplace-re, azt írja, hogy nincs rendelkezésre álló content...
WTF
Per Aspera Ad Inferi.
@Brian amikor végig mész egy futamon a végén kidob egy ablakot ott van view replay
Miért erõltetik ennyire ezt a karrier módot én nem értem. Tapasztalati pontok meg ilyesmik 3 körös kis versenyecskék meg 2 perces szakaszok vicc. A játék menüjében majdnem több idõt töltök mint a játékban.
A grafika, irányítás és optimalizálás viszont nagyon jól sikerült!
Lehet én vagyok a hülye, de mikor vége egy futamnak sehol sincs olyan, hogy replay-visszajátszás.
Elõzõnél vagy katt kellett vagy egybõl játszotta csak hudot kellett eltüntetni.
Itt most miva??
Köszi elõre is a választ.
Igen azt tudom, hogy nem hivatalos rally játék. Még a Dirt 1-ben is volt rally bajnokság mód én ilyesmire gondoltam. Sztem nem lett volna nagy dolog egy bajnokságot is bele tenni (nem a hivatolos csapatokra és versenyzõkre gondolok), csak a rally pályákat kellett volna összekapcsolni.