637
-
#37 hát..az első rész is csigalassúsággal készült, és arról se nagyon csepegtettek infókat.. -
#36 A játék honlapjának tanúsága szerint november 11 óta semmi. -
#35 valami news? :C -
#34 Most néztem meg még én is flameltem a topikjában pedig annyira nem szokásom
De hát na nem bánthatják a kicsikémet
Mindegy ha az IW nek nem kell a pénzem (Cod6 dedicated servers) már tudom hol lesz jó helye.
Az hatalmas élmény volt amikor tizenvalahány évvel ezelőtt lelőttem egy hatalmas ufó hajót és amikor leszálltam a fél pálya égett az űrhajó körül. Az idegenek nagy része már halott volt egy túlélőt találtam aki már haldoklott és kicsit lángolt is. Odasétált a legközelebbi katona és pisztolyból egy lövéssel elintézte. Aliens defeated. Soha nem volt olyan könnyű küldetésem :) -
#33 +fav :)
"
Miért döntöttetek a körökre osztott rendszer mellett ?"
ilyen kérdést hogy lehet feltenni.. azért döntöttek így mert a valós idő szentségtörés -
#32 AZTAK***AMINDENIT Jonni fog a masodik reeesz!444 JEEEE
[neki meg uj] -
#31 Tényleg, arra kérdezzen rá valaki ha lesz rá fórum, hogy nem terveznek-e hálózati co-op módot esetleg? :D -
#30 Szia Jabba!! :)
Azért szerintem megvan a rajongótábora ennek a játéknak! :)
Remélem mihamarább kijön, és nem fog késni!
OFF:
7végén jó lenne egy kis lövöldözés.. :) Naaa? -
xrm #29 Papa én is várom már ,és ezt "Jabba" mondja. Sry ezt más nem fogja vágni Majd lövünk rá egyet.
Az eredeti mekkora volt annakidején . /én amigán toltam/
Off:
P.4 A Flashback ,Maniac Mansion mekkora játékok voltak ....
Bár én a Maniacban elakadtam és szégyenszemre egy érmét azt hiszem csak leÍrás alapján találtam meg. -
#28 Áhh, ilyen írásokra nem adok. Ezek pont annyira valótlanok, mint egy filmkritika. Mert mindenkinek más az ízlése.
A mai napig szívesen eljátszom a flashback-el, vagy a Maniac Mansion-al. Pedig manapság miket írnának róluk ? :D
-
#27 Ráadásul jónéhány valótlanság is volt az írásában. -
#26 Az a "cikk" sok mindenkinél kiverte a biztosítékot....
A programot simán le "hulladék telepezte".. Egy pökhendi kis majom volt a a srác.., nem szabad adni a véleményére. -
#25 Ja, hogy úgy, hát ez egy "vékony"réteg játék, kultusz ha így jobb :D
Vérpistikének magyarázd meg, aki a fő vásárlóerő - a szülei révén - a piacon, hogy ez jó neki :D -
#24 Nem az eredeti első részre gondoltam, az Extraterrestrials első részére. Az 1993-as UFO az egyik legutóbbi TOP100 játék lista első helyén volt. Nem véletlenül.
Másrészt nem gondolom, hogy az sg-t annyira fiatalok alapították volna 2001 táján... -
#23 Az SG alapítótagja még csattogós lepkét tologatott, amikor az a játék már beírta magát a stratégiai játékok történelemkönyvébe!
Még Amigán kezdtem vele játszani, és még magyar verzió is készült belőle, pedig akkoriban az nagy szónak számított :D
Win95 még szerintem akkor nem is volt, csak a 3.1 :D
Steamen is kapható, és csak az az 1.-2. rész pl :D Melóba mindig jól jön, illetve pda-n is a balcsi parton :D
szerk:
jaa:
Release Date: December 31, 1993
Publisher: Microprose -
#22 Én amivel utoljára toltam hosszan az olyan volt, hogy a Földön valami massza terjeszkedett és volt a kiegyezés az idegenekkel is. Akkor az nem az első része ennek ezek szerint.
Az sg értékelése eléggé lehúzza az első részt. Mitha én is toltam fele, de nekem sem tetszett. -
#21 Elvileg az eredeti ufo sorozatot az 1-2 után a sok marhasággal (afterlight,aftermath,aftershock,aftereight) annyira elbaxták, hogy játszhatatlan lett. És az extraterrestrials az elégedetlen játékosoknak tökéletes táplálék, mert hűen tükrözi az 1-2 játékmenetét, csak egy másik bolygón. Nem csak 3 fejlettségi/technológiai szint található meg benne, hanem kb nyolc. (pl a plazma csak a harmadik szint)
Ráadásul moddolható, és nagyon jó kis módok vannak hozzá ám. A játék végén vissza is megyünk a földre pl :D
Na és ennek jön a második része, amit a leírtak alapján még jobbra hoznak ki. -
#20 Az eredeti UFO Enemy Unknown-hoz ennek mennyi köze lesz?
Volt egy real time harci résszel rendelkező UFO játék. Nem volt olyan rossz, csak a végén az alien bázissal (vagy fő UFO-val?) nem tudtam mit kezdeni... -
#19 Köszi!! :)
Az 1. részt is azért tudtam végigjátszani mert magyar nyelvű lett!! :) -
#18 Én nem bánom, de először készítsék el. :)
Addig talán majd az első résszel is játszok valamikor végre. :D -
#17 lesz majd megint mit fordítani Gandrus -
#16 Most meg akartam kérdezni, de nem leltem sem fórum, se kapcsolat menüpontot.. :(
Remélem, hamarosan lesznek azok is!! :) -
#15 Köszi szépen a segítséged! :) -
#14 Are you planning to introduce the thermolance weapon,known from the previous UFO? -
#13 Köszönöm a fordítást! :)
Abban segítenél, (én sajnos rossz vagyok angolból), hogy ezt a mondatot lefordítod?
"Tervezitek a régi UFO-ban termolándzsa néven használt fegyver bevezetését?"
Köszönöm a segítséged! :)
Papa01 -
#12 Reméljük a legjobbakat! :) -
#11 a hivatalos oldal FAQ-járól gyorsan készítettem egy gyors fordítást
átnézni már nincs időm, mert melóba kell rohannom, szóval hibákat, elírásokat tartalmazhat..
Hol fog játszódni az „UFO2Földönkívüliek: Árnyak a föld körül” története ?
A történet a földön fog játszódni, az eredeti UFO:ET befejező eseménye előtt. Az Esperanza bolygó kolonizálásához vezető események előtt.
Milyen az aktuális politikai helyzet a földön az idegen invázió idején ?
A földön 9 szuperállam foglal helyet: Északamerikai testvériség, Európai Únió, Orosz államszövetség, Ázsiai Szindikátus, Arab szövetség, Afrikai koalíció, ALBA – a délamerikai szövetség, Ausztrál Államközösség és Antartika szabad területe. Mindegyik szuperállamnak megvan a maga Idegen-ellenes erői.
Az UFO2ET körökre osztott marad, vagy terveztetek valami új rendszer bevezetését?
Marad a körökre osztott rendszer, ami az első részben is szerepelt.
Miért döntöttetek a körökre osztott rendszer mellett ?
Az XCOM:UFO Defense, a FALLOUT sorozat, a Civilization sorozat és persze a Heroes of Might and Magic sorozat is bizonyította, hogy a körökre osztott harc különösen megfelelő a stratégiai játékok számára, és számos játékos szereti, hogy van ideje megtervezni a lépéseit. Ennek ellenére nem sok stratégiai játék rendelkezik ilyen rendszerrel manapság, annak ellenére, hogy még mindig sok játékos szereti ezt a játékmódot.
Amíg a taktikai küldetések körökre osztottak, addig a földkép valós idejű, igaz ?
Igen, pontosan így van! A földképen való játék teljesen valós idejű. A játékos valós időben irányíthatja a légi is vízi erőit.
Vízi erőket mondtál ?
Az UFO:ET-ben nem voltak vízi erők, s az eredeti XCOM:UFO Defense-ben sem.
Miért döntöttetek úgy, hogy implementáljátok a tengerészetet az UFO2ET:SoE-be ?
Mert az idegenek nem korlátozzák az aktivitásukat kizárólag a szárazföldre. A tengereket és óceánokat is terror alatt tartják. Elrabolnak embereket civil hajókról is (jachtokról, csónakokból, tankerekről és cirkálókról). Így a CAF elkezdte a repülőivel az óceánokat is védelmezni éppúgy, ahogy a szárazfölddel tette eddig. Manapság a légiszállító repülők nem rendelkeznek önvédelemhez szükséges eszközökkel, mint például rakétavetővel.
Hogy tudják megvédeni a civil hajókat, ha azok nem tudják megvédeni magukat ?
Valójában a légi szállítójárművek az UFO2ET-ben nem csak sima szállítójárművek lesznek, rendelkezni fognak fegyverzettel, VTOL rendszerrel és egyéb védelemmel a diszk-alakú ellenfeleikkel szemben. Ezek a védelmek segíteni fogják a cirkálót abban, hogy megvédje magát. Természetesen a fő fegyverek ellenük továbbra is a vadászgépek lesznek. Vadászgépekkel támogatva a szállítórepülőd hamarabb képes lesz elérni a bajba jutott civil hajókat.
Az idegenek miért rabolnak el oly sok embert ?
A kutatások feltételezik, hogy a legintelligensebb és legrégebb óta létező idegen faj valamilyen betegségben szenved. A túléléshez szükségük van emberi testekre, meglehet pont vérsejtekre. Az idegeneknek szükségük van rá, s elveszik.
Az UFO2ET:SoE moddolható lesz ?
Igen, moddolható lesz, ahogy az eredeti UFO:ET is az volt. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen sokan szeretik moddolni a játékukat. A játék nagy része egy könnyen megérthető és tanulható programozási nyelven íródott. Megbecsüljük és támogatjuk a moddolás iránt érdeklődőket.
Gondoljátok, hogy az olyan moddoló közösségek, mint a www.ufo-scene.com látogatói elkezdenek majd ugyanúgy moddokat készíteni az UFO2ET-hez, ahogy tették azt az UFO:ET-vel is ?
Reméljük. Ezek a játékosok azért készítettek modokat, mert élvezték az eredeti UFO:ET-vel való játékot, s mert a játék mod-barát volt. Reméljük, hogy ugyanannyira fogják élvezni az UFO2ET:SoE moddolási lehetőségeit is.
Ez nagyszerűen hangzik. Van valami, amit tenni tudtok még azért, hogy megmutassátok megbecsüléseteket a modderek kemény munkája iránt ?
IGEN! Tervezzük, hogy minden modder kap egy másolatot az UFO2ET-ből, ha felveszik velünk a kapcsolatot a játék megjelenése előtt, amennyiben készítettek valamilyen komolyabb modot az eredeti UFO:ET-hez.
Egyik kedvenc UFO:ET modomat „Bman mod”-nak nevezik. Tervezitek, hogy igénybe vegyétek Bman, azaz Brandon Wallace segítségét az UFO2ET-hez ?
Ennek a modnak számos része belekerül az UFO2ET-be, beleértve a taktikai interfész fejlesztéseit, a fejlesztett taktikai és földképet, az idegenek mesterséges intelligenciát, a rajzásokat, és számos más dolgot. Számos sokak által kedvelt fegyver és felszerelés-módosítás is belekerül a játékba. Így hát mondhatjuk, igen, Brandon hozzájárult az UFO2ET fejlesztéséhez.
Milyen felszerelések fognak megjelenni az UFO2-ben ?
Hát, például az őrszemek. Ezek robotok az idegenek ellen. Az őrszemek követik áldozatukat, becserkészik és elpusztítják önmaguk felrobbantásával. Számos gránátfajta is elérhető lesz, mely azonosítja a földönkívülieket és az ellenséges egységeket.
A küldetések nem csak városokban, erdőkben, sivatagokban és bázisokon fognak játszódni, hanem hajókon és szállítórepülőkön is. Lesznek robbanó benzineshordók, rakéta-rakások, töltőállomások és különböző gépek a gyárakban, melyeket szétlőve felrobbanthatjuk a közelükben lévő idegeneket..hacsak nem az idegenek teszik meg előbb.
Az eredeti UFO:ET játékmotorja nem tartalmazott dinamikus fénykezelést. Terveztek ilyen az UFO2-be ?
Igen, implementáljuk a dinamikus fénykezelést az UFO2ET-be, hogy még látványosabbak legyenek a harci szituációk.
-
#10 igen, abban..amúgy az első rész is annak indult, csak valahogy nem sikerült úgy befejezniük..például az idegenek abban 3d-s modellek, míg az emberek sima 2d-s képekből állnak. -
#9 A "hogy, " kimaradt.. :) -
#8 Én a termolándzsát hiányoltam nagyon az 1. részben. A régi UFO-ban az volt a kedvencem, főleg városi terepen!! :))
Amikor elém toppant pl, egy Rákember, a termolándzsával simán elkaptam, és csak 5 akciópontot vett egy támadás.. :)
Ami miatt félek:
"A fully 3D game combining real-time global strategy & air combat with turn-based tactical missions"
Ez azt jelenti ez is 3D környezetben fog játszódni? :(( -
#7 bejövősek az űrpáncél-artworkok
így kép alapján lehet standard lesz bennük a levitáló cumó ?
vagy űrben lévő hajón is megy majd a hepaj ? az faca lenne :) -
#6 +fav :) -
#5 X-com folytatas?Nocsak.
Bar ma mar kozel sincs annyi idom es turelmem mint az elso resznel,de nagy klasszikus volt,imadtam.Orulok hogy megmaradtak a korokre osztott harcrendszernel.
Kivancsi leszek mi lesz belole. -
#4 És reméljük, hogy nem többet! :) -
#3 Jejeje :D +fav :D
Várjuk, kár hogy egy egész évet kell :D -
#2 Még annyi, hogy a játék teljes neve: UFO2Extraterrestrials: Shadows over Earth
Aki szerette a régi UFO sorozatot, annak ez is nagyon tetszeni fog! :) -
#1 Sziasztok!
Készülőben a UFO Extraterrestrials folytatása! Én ezt is imádtam, úgyogy NAGYON várom a második részt!
Hivatalos weboldal:
ufo2extraterrestrials.com