637
-
#357 DNF módra When it's done (: -
#356 Én sem értem, miért nézik hülyének a népeket.... írnak azt, h majd ha kész megjelenik. Kevésbé lenne kínosabb mint ez a megoldás. :) -
TokraFan #355 Ezt ők maguk sem hiszik. Valszeg a hír már csak egy rutin a kódsorban, amit az idők végezetéig hegesztenek...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.01.26. 22:45:05 -
#354 2015 Q1 ... valaki elhiszi nekik ? -
#353 Én úgy tudom, csak át lett nevezve Battle for Mercury-ra,,, -
LMNO #352 Most 2 játékot fejlesztenek egyszerre?
Shadows over Earth + Battle for Mercury -
#351 fail (again)
majd akko telen jon a kovetkezo ennaunszment: Q2... -
#350 jáááj :) -
#349 :-) persze, de emiatt nem is kéne a dátumokkal dobálózni..;majd ha kész lesz. :-) -
TokraFan #348 Szerintem ez egy garázscég...A korábbi alkotás nekem bejött, mert alapvetően hű maradt a klasszikus szériához (leszámítva pár dolgot, főként a bázisok működése idegesített), de grafikailag rettentő elmaradott volt. Az viszont már az előző részen is látszott, hogy nem nagy cég készítette, sok szempontból volt kissé amatőr a megvalósítás. Sztem kevesen vannak, emiatt csúsznak ennyit. -
#347 De ennyi? :-) Ez DN szindróma... :-) -
TokraFan #346 Jó munkához idő kell.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.10.07. 03:06:37 -
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.10.04. 17:54:27 -
#344 Csináltam neki egy topic-ot ITT. :) -
#343 huha, ok en voltam a vaksi... eleg szepen el lehet taktikazgatni a legi csatakban is :)))
example:
-
#342 off (amig nincs itt topikja, nyissatok ha ugy erzitek):
kiprobaltam a gamet! en most demoverzio gyanant a viragbolti 1.05-os verzio+ "XNT- INTO DARKNESS V5.0" variacioba merultem bele egy piciket...
ami kicsit frusztralo meg normalon is, hogy a foldi csatakat megnyerem ott nincs gond, de a legi csataknal probaltam 3 fajta repcsivel(mindig parosan illetve harmasaval mentem) es ha nagyobb ufoval talalkoztam mint az elejen felbukkano legkisebb scoutja az szamomra instant halal volt
lehet a mod mar 1.06 kompatibilis, de masfel oranyi jatek utan ki is vagott hibauzenettel az asztalra (mondjuk nem otthoni gepemen probaltam)
(lenne 1-2 kerdesem*)
lehet en meg varok egy picit, hatha steamen akcios lesz, oszt akkor megveszem, jol... mert hangulat az mondjuk van :)
*
-a foldi csatanal kotelezo "odaugrania" a kepernyonek a katonahoz?
-az idokozbeni esemenyekhez, hogy tudok "odamenni"??? lehet bena vagyok, de mondjuk ami kozel lenne tortenes a bazishoz, oda "kiszallnek"
(frekvencia zavarok stb.)
-nincs autofight legicsatanal? (ha mar szivatnak normalon is) :)
-lelott gepeim miert maradnak a hangarban 0 HP-val? miert nem tunnek el? (tudom, manualisan el lehet tavolitani, de na)
izejaennyi... -
#341 Hivatalos oldal. :) -
#340 az egy hasonló játék, melyet szintén az eredeti X-Com széria ihletett meg -
#339 Az meg micsi ? -
lammaer #338 Viszont kijött a xenonauts.... -
#337 comeoooon :( -
#336 Sajnos újabb csuszi... 2014 Q3. :(
Dear players,
unfortunately the release date will be delayed to the Q3/2014. At this moment developers are still working intensively on refining all levels, improving lights, textures and terrain to increase playability.
Before the game is released there will be a marketing campain including trailer, gameplay, interviews and game previews in which you can get involved and support developers.
Thank you for your support and understanding. We really appreciate it.
Forrás.
-
#335 :))) Feladom, Te győztél! :) -
#334 A képen, a helikopterek alatt névként az írja, hogy "Interceptors (Helicopter 1 and 2)", aminek jelentése Elfogók (Helikopter 1 és 2). Továbbá épp ufokkal harcolnak. ;) -
#333 :) Lehet, csak saját tevékenység oltalmazására.. -
#332 Rakéta, meg gépágyú van rajta. :)
(Jobb oldalon látható.) -
#331 Lehet, csak csapatszállítók... :) -
#330 Úgy tűnik, ezúttal helikopterek lesznek az elfogók. -
#329 Köszi! :) -
xrm #328 Megtaláltam :) -
#327 Sajnos a topic-ot valamiért nem lehet linkelni.. :( -
#326 A második link (ITT) most már remélem jó... :) -
#325 A nagyon régi kérdésemet végre feltehettem ITT! :) A segítséget még egyszer köszönöm TomyC-nek! :) -
#324 Végre, végre, végre valami történik! :) -
#323 "As you may know, the release date was delayed. Yes, again."
-
#322 Új hír:
"Dear reader,
UFO2Extraterrestrials forum has been tested and debugged. Register, log in and have a fun. Let me
introduce Jessie Black. She is intended to be a bridge between players and UFO2ET Battle for
Mercury developpers. You will find her on the UFO2ET forum.
As you may know, the release date was delayed. Yes, again. The Chaos Concept developing team
appologies for that inconvenience, however the delay means new features, more weapons such as
mortar fire, new alien species, some of them hiding in shadows or hibernated in hibernation
chambers to confuse your scanners, however after prompt de-hibernation ready to devour like a
beast. Some levels were re-shaped ( cargo ship, common ship). New Moon base level is beeing
developped.
Stay tuned and have a fun.
Best regards,
The Chaos Concept developing team."
A lényege pár szóban: fórumon javítgattak, lett egy közösségi ember, aki a játékosok, és a fejlesztők közti kommunikációért felel. Késik a játék, így extra dolgok kerülhetnek bele (fegyverek, lények, helyszínek). -
#321 Szia Xrm!! :)
Én is nagyon várom, de lehet igazad lesz és ősz fejjel fogjuk telepíteni.. :D -
xrm #320 2014 q2 .... már alig várom. Csak lassan megöregszem mire kijön :D Az Ex1 nekem hozta az "UFO" feelinget. Gondolkozom rajta,hogy felteszem +int míg kijön az új :D . Valami moddolás tipp ? Mert én az alapot toltam vagy 3*. Tudom hogy lehet rajta "mókolni" ,de mit lenne érdemes rajta módosítani. Öreg ufósok adhatnának 1-2 tippet :D Ja És BU(fo)ÉK ! -
#319 -
#318 Release date: 2014 Q2.