637
  • Szabi #397
    viszont ha már erre jártam, megkapta a dizájnt is amit szeretek :D

jobb képeket sajnos nem találtam :-/
  • Papa01 #396
    Újra működik a Hivatalos oldal link a bannerban.
  • lammaer
    A bábu az lehet, de hogy gyermeteg mangás lenne.....

Max a profilképek bénák kicsit :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.04. 16:59:47
  • TokraFan
    Ezekkel nem az volt a baj, hogy ilyen gyermeteg rajzfilmes, manga-szerű bábu karakterekkell opreráltak?
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.06.04. 15:41:07
  • lammaer
    Én még csendben megjegyezném az Ufo:After* sorozatot (aftershock, afterlight, aftermath - most kapásból nem tudom a sorrendet hogy jöttek), ami szintén ufós de a harcrendszer az megállítható-valós idejű cucc. Emiatt persze a nagy öregek köpködték hogy szar (mondjuk nem mintha én nem az a korosztály lennék :) ), de nekem nagyon bejött az ebben a sorozatban felépített depressziós hangulatú világ, a 3 részen keresztül kibontakozó sztori pedig meglepően jóra sikeredett - mindenképpen jobb mint a lerágott "jönnek az ufók, kezdetben erősbbbek de mi felfejlődünk, majd ellencsapást mérünk" megközelítés.

Én végigjátszottam mindhármat és nagyon jó szájízzel fejeztem be. Mondjuk most ahogy gyorsan rénéztem steamen, az ottani reviewek is elég jók erről a méltatlanul félredobott szériáról.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.02. 09:28:29
  • steweee
    köszi köszi
  • Shiwo
    az "extraterrestrial"-t követő részek még készülnek..

lehet némi zavar van az erőben, tisztázzuk a dolgokat..

UFO: Enemy Unknown (X-COM: UFO Defense néven is ismert), az eredeti '94-es "UFO"
    X-COM: Terror from the Deep (az eredeti folytatása, a.k.a "UFO 2"
    X-COM: Apocalypse (avagy az "UFO 3", eredeti két részhez képest vannak eltérések, grafikailag is, világügyileg is, lehet szeretni vagy utálni miatta... )

XCOM: Enemy Unknown (hivatalos X-Com reboot, rendszere eltér az eredetitől, de amúgy egész jó, grafikailag meg a legjobb)
    XCOM: Enemy Within (kiegészítő az XCOM: Enemy Unknown -hoz)
    XCOM 2 (XCOM: Enemy Unknown folytatása, készülőben, most jött ki hozzá videó)

UFO Extraterrestrials (UFO - klón, a jobbik fajtából)
    UFO Extraterrestrials : Battle for Mercury (UFO ET előzménye - készülőben)
    UFO Extraterrestrials : Shadows over Earth (UFO ET folytatása - készülőben)

Xenonauts (szintén UFO klón, nem rossz ez sem, grafikailag inkább a 3. részre emlékeztet, játékrendszerileg meg az 1 -2 )

a többi tán tényleg szóra sem érdemes.. (:

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.06.01. 22:12:08
  • nxs
    UFO: Enemy Unknown
    X-COM: Terror from the Deep
    Volt több is ami említésre méltó? :O
  • steweee
    valaki fel tudná sorolni az említésre méltó ufo epizódokat ?

bár leginkább az extraterrestialt követő részek érdekelnek, főleg azok felújítása meg iylenek

szeretnék kicsit nosztalgiázni ilyen játékkal, és akkor azt szerzem meg amit a leginkább ajánlotok

ez az enemy within long war moddal egész jónak tűnik, de jó lenne vissztérni az alapokhoz is nagy képernyőn, hogy milyen is lett volna..... :Ö :)
  • Shiwo
    ennyi erővel sose jelenne meg.. amúgy sem "konkurencia", hisz az UFO:ET közelebb áll az eredeti X-Com-hoz, mint az újak..
    a Xenonauts inkább lehetne konkurencia, de az meg már mikor megjelent
  • Papa01 #387
    Szerintem idén sem fog megjelenni. Emiatt.
  • TokraFan
    Nice... :-)
    Legalább a photoshop szintjén már biztos létezik ez a játék...
  • Papa01 #385
    Jó lesz ez! :)
  • Shiwo

• Cortinaar
    A legjobb az lenne, ha a profilképeket meg lehetne változtatni. :D
  • LMNO
    "A GUI továbbra is a 90-es éveket idézi..."
    Szerintem ez volt a cél :)
  • Papa01 #381
    Remélem, karácsonyra kijön! :)) (Idén.)
  • Shiwo
    egyébként a képhez a komment
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez egy CAF Ship, egy hajó, tehát valószínűleg egy "anyahajó" lesz a bázis, tán még majd át is lehet mozgatni más helyre..
    hogy most űrhajó vagy sima hajó, az jó kérdés... nekem úgy tűnik, mintha vízen lenne

• Shiwo
    2 hét alatt több kép jött ki, mint előtte 2 évig :D

• TokraFan
    A GUI továbbra is a 90-es éveket idézi...:-) De megbocsátom nekik, ha a játékélmény hozza amit kell. Ha megjelenik egyáltalán valaha, mert az, hogy évente kidobnak egy képet, igazán kevés. Néha már azt gondolom, hogy nincs is játék, csak valaki photoshopban megrajzolja ezeket....
  • Papa01 #377
    Pazar! :)
  • Shiwo
  • Shiwo
  • Shiwo
    most speciel 2015 Q2 van kiírva
  • Sheltem
    Hát legkorábban...
  • bud0
    Melyik októberben? Jövőre?
  • Sheltem
    Akkor kb október körül már jön is még 2 screenshot
  • Papa01 #370
    Naa végre, egy kis életjel! :)
  • Shiwo

• Papa01 #368
    Köszi a választ ! :) A kutatások, ugyanolyan összetettek, mint más verziókban?
  • Lammer
    Papanak (ahh YT-on van par video, sry :) is:

Az alapjatek nem olyan nehez... ami mar jobb, ha hasznalod a latest commuity editiont... ha meg tenlyeg mazo vagy, akkor johet a latest XNT mod nehez modban... garantalt mazo! Egyebkent eleg hangulatos, foleg ha manualisan taktikazol a repulo csataknal (XNT moddal, vanillaval mehet autoban) :)

nem vagyok noob le tudnam szerintem gyurni nehez modban is az XNT-t is, de nincs kedvem orakat szarakodni egy terrornal (kiegtem? :D)

roviden, tomoren: ha visszavedlek a 20 evvel ezelotti enemhez -> MUST HAVE, nincs mese! (csak mar "oreg" vagyok hozza :D)
  • Papa01 #366
    Engem is nagyon érdekelne, tudom off topik, de egy kis jellemzést, bemutatót nem írnál róla? :)
  • lammaer
    Ennyire gáz a xenonauts? Épp vmelyik nap gondolkodtam rajta hogy kipróbálom, de nem vagyok mazo...
  • Lammer
    jojjon ma, ufozni akarok :(

en most toroltem (egy idore, ugy is visszarakom tuti, ez ilyen soher style, ha mar fizettem erte :D) a xenonautsot... siman latest community editionnel jatszottam... de annyira idegesitett, hogy kiszalltam terror helyszinre (full lazer, jackal pancelokkal)... es sokadszorra oneshotolta a kepzett katonaimat az ellen 445345535 yardrol... aha...
  • Shiwo
    noh, válaszoltak..

Shadows over Earth is sequel to UFO:ET whilst Battle for Mercury is prequel.

tehát a Shadows over Earth a folytatása az ET1-nek, a Battle for Mercury meg előzménye
  • Shiwo
    némá, mit találtam...

https://www.facebook.com/UFO2ET/timeline

írtam is nekik, hogy mégis mi a különbség.. tán válaszolnak...
  • Papa01 #361
    Basszus... akkor ezek 2115 Q1-re sem lesznek kész.... :) Köszi az infót, akkor majd írok újra mod topikba címjavítás végett.. :)) Legalább itt történik valami. :D
  • LMNO
    Amúgy ezért kérdeztem mert ezt írják:
    "UFO2Extraterrestrials: Battle for Mercury

Currently under development simultaneously with UFO2Extraterrestrials: Shadows over Earth"

itt: link
  • LMNO
    Még benne vagyunk a Q1-ben :)
  • Papa01 #358