637
  • gandrus
    Én azt ki se próbáltam. Láttam rajta, hogy nem nekem való. :)
  • Lammer
    pfff, come ooon, jojjon mar... az uj xcom enemy u. nalam 10 percig birta... ugra-bugra szektoidok, meg a kocsi mogul kilovok mindenki styletol elegem lett hamarjaba' :D
  • Papa01 #275
  • gandrus
    A fő dolog itt most az, hogy végre ismét hallottunk felőlük. :)
  • Papa01 #273
    Bennem fel sem merült az ellenkezője! :)
  • gandrus
    Lesz széles vászon.
  • lammaer
    Addig is amig ez kijön, lehet érdemes pillantást vetni az ufo online-ra, most lett open béta...
  • Papa01 #270
    Reméljük! :)
  • gandrus
    Igen, ahogy azt a #259-ben is megemlítette Papa01 április 26-án. :)

Majd meglátjuk, ezúttal igaznak bizonyul-e.
  • pointer4

ühűűűűm... :)
  • Papa01 #267
    :D
    Majd az n. végigjátszás után nosztalgiával fogjuk olvasni ezeket a HSZ-eket! :)
  • gandrus
    Nem néznek ki rosszul. :)

Azoknak, akik azt hinnék: nem, még nem jelent meg a játék, csak mert volt pár hozzászólás. :D
  • Papa01 #265
    Picit változott a hivatalos oldal.. jobb oldalra bekerült néhány újabb grafika.
  • Papa01 #264
    Nincs mit! :)
  • PiszkosFred
    Ty az infot. Vegre valami... :)
  • Papa01 #262
    A Moderátori topic-ban kértem, hogy írják át a játék címét, illletve s tegyenek ki egy linket ami a hivatalos oldalra mutat. Így csak kényelmesebben lehet nézni, jött -e új hír! :)

Nagyon gyorsan megcsinálták, ezúton is köszi a készítőnek! :)
  • Papa01 #261
    Bizony, és ez a lényeg! :)
  • Shiwo
    de legalább van életjel..
  • Papa01 #259
    Újra megjelent egy kiadási dátum: 2013 Q4! :)
    A cím is megváltozott erre: UFO2Extraterrestrials: Battle for Mercury
  • Papa01 #258
    :) talán jövőre kijön! :D
  • gandrus
    Te kis naiv!:)
  • Lammer
    uj hszek, azt hittem lesz valami nyuuuz, hogy mar a celegyenesben vannak legalabb.... :(
  • Papa01 #255
    Minden szavaddal csak egyetérteni tudok! :)
  • gandrus
    Azért az X-Com: Apocalypse messze nem förmedvény. Szerintem majdnem olyan jó, mint az első rész. Az utána jövő szimulátor, meg tps játékok már persze harmatgyengék. :)
  • Shiwo
    bízok benne, hogy meg fog jelenni, annó az első esetében is hasonlóan "gyorsan" készült el a játék, és ott sem vitték túlzásba az infót..

• xrm
    Az "all the news' szekció már több mint egy éve frissült,akkor is a halasztás volt benne :( Pedig már jöhetne... Nagyon remélem,hogy nem megy a levesbe.

Nekem igazán az alap Enemy unknown és a Terror from the deep voltak az igazi UFO játékok,az utána jövő förmedvények nekem említésre sem méltóak. Az Extraterrestrials hozta játékélményben a két előd szinvonalát.

Az új Enemy unknown játék is csak szép sajnos. Összetettség terén szörnyen le van butítva. 1 * játszottam végig és nem valószínű,hogy megint nekifognék. Az régi UFO-val játémenet szempontjából ha összehasonlítom egyszerű mint egy faék. Pedig ezzel a grafikával,hatalmas játékot csinálhattak volna...

Remélem elérik hamarosan azok az árnyékok a földet :)
  • Lammer
    most akarom -.-
  • Shiwo
    szerintem nem merés kérdése... az első résszel is sokat eltököltek és ugyan így nem nyomatták az infókat..

kis csapat, szép lassan készülgetnek a játékkal, reméljük jövőre meglesznek vele
  • Papa01 #249
    Igen, láttam én is.. Szomorú.. :(
    De szerintem nem merik most kiadni.
  • Shiwo
    Frissült a dátum... már csak "Project in Progress"

• Papa01 #247
    Igen, ez érdekes... Lehet valami DLC lesz, legalábbis remélem.. Több mint 3 éve készítik és még egy videót sem láttunk. De lehet most a konkurencia miatt jegelik egy picit a játékot! :)
  • gandrus
    Eh. C++ programozók keresnek a srácok, aki dolgozna az "Ufo2Extraterrestrials Battle for Mercury"-n, akármi is legyen az. Az Ufo2 Extraterrestrialsnak elvileg Shadows over Earth az alcíme, szóval nem igazán értem a dolgot. Amúgy a "sollution"-t erősen elgépelték. :)
  • Papa01 #245
    Azért, videók és képek mintha sűrűbben jöttek volna.. :)
    De lehet a másik X-Com játék is hatással van a megjelenésre... :)
  • Shiwo
    nekem úgy rémlik, az első rész is szép csendben jelent meg, a marketinget nem viszik túlzásba
  • Papa01 #243
    Ma várunk 3. éve... :) Szerintetek idén kijön? Én félek, hogy nem, mert túl nagy a csend a játék körül. :(
  • lammaer
    Nekik is rá kéne kattanni erre a kickstarter mániára. Főleg ha már van működőképes játék, simán tudnának egy zsák pénzt szerezni ha mondjuk 10-20 USDért alpha/béta accesst adnának.

Nagyon megy most ez a "adjatok pénzt előre" biznic...
  • Papa01 #241
    Az 1. HSZ miért tűnt el vajon? És hogyan? :)
  • Shiwo
    hát, már egy ideje kint van, hogy 2012 negyedik negyedév, szóval valamikor télre ígérik... de sosem lehet tudni... egy kicsi csapat, csak töredéke az emberek száma és a projektre jutó pénz annak, mint ami a nagyobb csapatok rendelkezésére áll (őket nem pénzeli a 2K Games) , és hát az első résszel is rengeteget csúsztak
  • pointer4
    Na mi van már ?
    Megijedtek hogy lesz konkurencia, és nekiálltak előröl megírni a játékot ?
  • Csacsi
    Köszönöm szépen megpróbálom.