UFO2Extraterrestrials:Battle for Mercury

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Van punci gomb 😄
Lammer
+1!

<#eljen>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

gandrus
Tegnapi hír:

Modernizálták a taktikai képernyõt.

Marha jól néz ki szvsz.

Papa01
<#vigyor>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Encore
8 új hozzászólás, azt hittem kijött a játék 😊))
Papa01
<#vigyor>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Lammer
😄DDDD

pointer4
No no fiam, kõbõl talán nem lehet hidat építeni ? 😄
Lammer
de ha most en is beirok, meg majd valszin erre a hsz-re is masok, vagy a tiedre, akkor kijott??? mert akkor "porog" a topik 😄

(ha fennmarad a vizen, akkor boszorkany logikamenet 😄)

pointer4
Válaszomból is logikusan következtethetnél a megfejtésre. Akkor jelenik meg amikor pörögni fog a topic 😄
Papa01
A kérdés, hogy mikor jön ki.. 😄

pointer4
Jó lenne nem spam-elnél 😄
4 naponta 1 üzi.... pörögni fog ha kijön 😄
Papa01
No, Urak, ma két éves a topic.. 😊) Remélem a 3. szülinapján, már a játék élményeinkrõl fogunk írni.. 😄

Shiwo
jah

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Papa01
Az kemény lehetett! Középfokúra mentél?

Shiwo
munkaügyi fizette, fõsuli után mint munkanélkülinek 😄

amúgy vmi 500 órás tanfolyam volt, napi 4 óra, heti 5x

15 fõs csoportnak

kemény volt, fõleg a nyelvvizsga 😊

Lammer
off:

mit dolgozol kint a briteknel, ha szabad kerdezni? Ezen a heten lettem melonelkul es kezd egni a haz... csak sajnos nincs kezdomoney... pedig szivem szerint hatizsak fel es go ki... sok ismerosom mondja, hogy kint csak az nem tud melozni, aki nem akar... lehetoseg adott, csak belevagni igy az ismeretlenbe :S

on:

kerdesre:
Angolt altalanos suliban kezdtem tanulni (gengsztervaltaskor bejott nalunk az angol, mint opcio 6-ik osztalyban)... nincs papirom, de szepen el tudok beszelgetni itthon a kulfoldiekkel is, mivel utobbi idoben hasznaltam is az irodahazban, mint recis (meg elotte filmstudioban orkodtam es mindennapi rutin az amcsi megrendelokkel stb.) 😊

Papa01
A nyelvsulis élményeidrõl írnál pár gondolatot? 😊

Shiwo
nekem volt 4 év amatõrködés középsuliba meg egy intenzív nyelvtanfolyam 4 hónapon keresztül

Papa01
Nagyon irigyellek (a szó jó értelmében) az angol tudásod miatt.. 😊

gandrus
Igen. A sors fintora, hogy míg németet tanultam, azt nem beszélem már, elfelejtettem, mivel sosem használtam. Angolul soha nem tanultam, de használtam, így megyeget. 😊 Az is sokat segít, hogy 2008.05.15 óta Angliában élek.

Papa01
De a fordításaid angol szövegek alapján készülnek, ugye? 😊 Pl: #155 HSZ.

gandrus
Én konkrétan soha nem tanultam angolul, csak németül. 😊

Papa01
Urak, Ti az angolt mikor kezdtétek el tanulni, és milyen intenzíven? 😊

Shiwo
😛

jah, volt olyan szerencsém, hogy bekerültem lektorálásra 😊

gandrus
Haha, Shiwo, meg vagy említve a Heroes VI magyar kézikönyvében. 😉

(Tegnap ért ide, Newcastlebe.)

Shiwo
biztos lesz rá lehetõség 😊

pointer4
Szerintem ezt be kéne tolni a laborba, kifejleszteni belõle valami fasza gyógyítóeszközt 😄
Papa01
Köszönjük! 😊

gandrus
Ez pedig a hozzá tartozó szöveg magyarul:

A szent teremtõ
A szent teremtõ, vagy ahogy az idegenek vénei szeretik nevezni, a rabszolga leigázó eszköz. Az idegen kiborgok itt gyógyulnak, miután kegyetlen és fájdalmas bio-mechanikai operációkon esnek át. Az eszköz bonyolult fotonikus energiahullámokat sugároz, melyek mélyen behatolnak a közelében található szerves szövetekbe, felgyorsítva a sejtnövekedést és ellazítva a feszülõ izmokat. Az RLE erõs pszionikus energiákat is sugároz, melyek megnyugtatják a tudatot és átformálják az elmét, hozzásegítve az alanyt annak elfelejtéséhez, hogy mi volt a leigázás elõtt és valójában mi jelenleg – az újonnan meghódított fajok tagjai az idegen társadalomba való belépéskor alig többek rabszolgáknál. A gyógyító folyamat után az idegen kiborg remek fizikai kondícióban van, és eltölti a boldogság érzése. Szerencsétlen lény kész kérdés nélkül életét áldozni a vének szeszélyeiért.

gandrus
Új kép:

Papa01
Köszi! 😊 Jó kis játék lesz ez! 😊

gandrus
A képhez tartozó szöveg:

A gyehenna
A gyehennák idegen támadó egységek, melyek látszólag csakis a pusztító képességeik érdekében jöttek létre. Általában olyan helyeken vetik be õket, ahol az emberek nagy tömegben vannak jelen, korlátozott menekülési útvonalakkal, mint a sétahajók vagy vasútállomások. Kiderült, hogy a gyehenna az idegen társadalom egyik újabban leigázott tagja. Jogok nélküli rabszolgák. A serdülõ gyehennák egy kegyetlen és fájdalmas bio-mechanikus mûtéten esnek át, aminek során az alkarjukat eltávolítják, és pusztító lángszórókkal helyettesítik, melyeket a hátukra sebészetileg csatlakoztatott üzemanyagtartályból táplálnak. Ezen operációk következtében a gyehennák mozgó tûzorkánná változnak. Lángszóróik hatótávolsága viszonylag kicsi, pusztító erejük azonban hatalmas. A gyehenna kiváló a közelharcban, így a legjobb távolról felvenni velük a harcot. Némely idegenkutató szakértõnk úgy hiszi, hogy talán elõnyt kovácsolhatunk rabszolga sorsukból, és rávehetjük õket az uraik elleni lázadásra.

Pluskast
Ha nem jó Lóbelt akkor legyen számszon a szíriai szadiszta szatír😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

gandrus
Újabb kép:

gandrus
Nagyon szívesen. 😉

Papa01
Köszi szépen a fordítást! 😊 <#worship>

gandrus
A 2007-es UFO:Extraterrestrials folytatása, az UFO2:ET megjelenése 2012 márciusára tolódott. A fejlesztõ stúdió, a Chaos Concept úgy döntött, hogy több idõt tölt a globális játékmenet és a taktikai rész rendszerének javítására. Az extra fejlesztési idõ egy része arra lesz felhasználva, hogy a rajongók által a www.ufo-scene.com weboldalon tett visszajelzések alapján felmerült új funkciókat megvalósítsuk. Egy pár az új funkciók közül:
• Idegen mobil erõdök, melyekkel a játékosnak meg kell küzdenie a földgömb-nézetben és a taktikai harcban egyaránt.
• Új légi jármûvek, beleértve helikopterek különbözõ típusait. A különbözõ légi jármûvek különbözõ harci képességekkel rendelkeznek, arra kényszerítve a játékost, hogy mindig a célnak megfelelõt használja.
• Még többféle idegen képesség a taktikai harcban. Például, a Magetra harc közben képes megenni a halott idegeneket és embereket egyaránt, hogy meggyógyítsa magát és feltöltõdjön energiával.
• Még többféle taktikai küldetés típus.
A játékkal kapcsolatos még több információért, látogasd meg a következõ honlapot: http://www.ufo2extraterrestrials.com/"

Itt a teljes szöveg (a késést leszámítva elég jól hangzik):

"Prequel to the 2007 hit UFO:Extraterrestrials, UFO2:ET is now set to be released March 2012. The development studio Chaos Concept has decided to spend more time improving the design of the global gameplay as well as the tactical combat. Some of the extra development time will be devoted to adding new features based on feedback by the fans at www.ufo-scene.com. Some of the new features include:
• Alien mobile fortresses which the player must battle on both the globe and in tactical combat.
• New player-controlled aircraft, including several types of helicopters. Different aircraft will have different combat capabilities forcing the player to use the right craft for the right job.
• More varied alien abilities in tactical combat to keep the players on their toes. For example, the Magetra have the unique ability to consume dead aliens and humans to heal and energ ize themselves during combat.
• More varied tactical combat mission types.
To learn more about the game, visit http://www.ufo2extraterrestrials.com/"
Shiwo
vagy csak egyszerûen kiírnák, hogy "When it's done" 😊

Papa01
Basszus... 😞( Jobb lenne ha inkább nem írnának ki semmit...

Új megjelenés: 2012 március. 😞
gandrus
😄

csinálunk 😉

Papa01
Nagyon jól néz ki!! 😊

pointer4
Nem látom a B'Man menüpontot 😄
Shiwo
<#eljen>

gandrus
Na akkor még egyszer. 😊

gandrus
Fõmenü:

http://www.ufo2extraterrestrials.com/images/screenshots/thumb/mainmenu_zeme02_1024-2.jpg

Papa01
<#eljen><#vigyor0>

Én is levlistáról tudom mindig. 😊