637
  • Lammer
    nyah... ha mar ide irtal akkor segitek!

erre en magam jottem ra... nalam is elofordult ez az epulet elad es kifagy bug... ambator a save game nem tunt el nalam...

a trukk az az, hogy ha eladsz egy epuletet, akkor lepegess ki a fomenuig, majd vissza es voala el tudsz adni ujra .)

(most mar nincs fenn a jatek, de ha jol emlexem akkor ugye 'esc' gomb lenyomasara mentel ki a foldbolygora? es onnan ujabb esc-el a fomenube?)
  • Csacsi
    Köszi. Valóban rossz helyre ment.

Aztán rájöttem, azért tűntek el a savegamek, mert kompatibilitást átálítottam, hátha úgy nem fagy.

Most visszaállítottam, és inkább nem adok el épületet :)
  • Shiwo
    igen, nem (:
  • Papa01 #234
    Nekem nem, de szerintem EBBE a topic-ba szerettél volna írni... :)

Ez a még készülő (és már mióta... ) 2. rész topik-ja. :)
  • Csacsi
    Volt már valakinek olyan, hogy épületeladásnál kifagyott a játék? Majd aztán eltűnt az összes save gamem?
  • gandrus
    :D

Na igen...
  • pointer4
    Legalább nem kiadják lézer technológiával, és a plazma meg ion tech már DLC :D via buzi kiadók :D
  • Papa01 #230
    :D Szerintem a Q4-ben lesz a megjelenés.. és reméljük idén! :)
  • gandrus
    Mondjuk ezt akkor nem igazán értem, mert a főoldalon negyedik negyedévet ír.

A fall az meg őszt jelent, ami meg a harmadik negyedév... :)
  • gandrus
    "02.04.2012
    UFO2:Extraterrestrials Shadows Over Earth delayed until Fall 2012

UFO2ET is such a massive undertaking for our small team. We do not want to release the game until we are sure that we are delivering the best possible experience to our fans. I know this delay will be disappointing to our fans, but they can take comfort in the knowledge that UFO2 will be even better because of it. More aliens to fight. More technology to research. Keep watching our website for new screenshots and information about the game."
  • Papa01 #227
    Félek ez nem fog előfordulni.. :D
  • Shiwo
    az mondjuk csúnya lenne, ha holnap meg kikerülne hír, hogy a Q4 az áprilisi tréfa, és még most áprilisban megjelenik
  • Shiwo
    aff... indeed..
  • gandrus
    Frissítsd az oldalt, és meglátod! :)

Nálad még cacheben tárolt adat lehet.
  • Shiwo
    infó honnan amúgy? a website-on még semmi...
  • Papa01 #222
    Megvan a következő dátum: 2012. Q4...
  • Papa01 #221
  • Shiwo
    lehet majd valamikor június közepén...eszükbe jut lecserélni a kiírást, és átírják 2013 márciusra..
  • pointer4
    Az tiszta sor, hogy október, de melyik év ? :D
  • Papa01 #218

Urak, szerintetek mi esz a következő dátum? :)

Én októberre tippelek! :)
  • Sheltem
    Igyekszik az ember :)
  • pointer4
    Tartok tőle, hogy jobb jövendőmondó vagy, mint azt reggel még hitted :D
  • Sheltem
    Namost akkor én megtippelem most 27én , hogy a hibatalos weboldalon lévő márciusi megjelenés nem valós :)
  • Papa01 #214
    Nem lesz ezzel semmi gond.. Lehet, hogy a grafikája nem a legjobb, de nem hinném, hogy ez lenne ezeknél az a játékoknál az elsődleges szempont. Szerintem.
  • Sheltem
    Kívánom, hogy ez legyen mindig a legnagyobb problémánk egy játék kapcsán. Mármint "deszar ez meg ez miatt, na sebaj itt van a másik ami most jön és 6szor jobb lesz" :)
  • Lammer
    en vegigtoltam ujra... de keeesz... ennyi vegeztem... hol van???? :D

(az a "masik" projekt meg az uj video alapjan uberlol... negykezlab rohangalo szektoidok, meg az egesz tok gaz :S)
  • pointer4
    Novemberről rakták már át a megjelenést mostanra (ha jól emlékszem), és most is nagy a csend. Reméljük a legjobbakat, mást nem tehetünk.
  • Sheltem
    Srácok jól látom, hogy most jön márciusban? Ha igen pontosan mikorra várható lehet tudni?

• pointer4
    Már hogy milyen jellegű kategóriára gondolsz?
    Élményre, és játszhatóságra az extraterrestrials vert minden korábbi UFO sorozatot, ha alig tesznek hozzá valami, akkor is ez lesz a legjobb UFO-s játék.
    Az X-COM meg még lehet szar, a látvány miatt nem játszik majd vele senki 300 órát, a többiről meg még semmit se tudni. Marketing szöveget meg már meg se hallom évek óta :D
    Engem azok a szuper bezoomolós, akciójelenetes bejátszások, egy kicsit már most idegesítenek is, főleg majd amikor 4789. alkalommal is meg kell majd nézni.
  • torma1
    Hááát nem egy kategória a két játék szerintem.
  • pointer4
    Remélhetőleg az X-Com tól, mint konkurenciától jól bexartak, és elkezdték fejleszteni hatalmas tempóban, és nincs idejük ilyenekre :D
  • Papa01 #206
    Én nézem minden nap a hivatalos oldalt, de szerintem várnunk kell, se in game videó, se egy hír, se semmi.. :(
  • Shiwo
    nah, vajon tényleg kijön most márciusban, vagy el tolják a megjelenést?
  • Papa01 #204
    Igen, én is remélem, inspirálja majd őket! :)
  • pointer4
    Jól jöhet a konkurencia, mind a kiadási sebességet illetően, mind a minőséget :D
  • markastor
    Jó hülyék lennének, ha az UFO: EU - val együtt dobnák piacra a terméket. Kíváncsi vagyok, hogy a hírek hatására a Xenonauts mikor fog jönni. :P
  • Lammer
    ÁMEN! :)
  • Papa01 #200
    Hátha, ennek a hírnek köszönhetően ők is gyorsabban fejlesztenek és valóban megjelenik a játék márciusban (Idén.. :)).
  • gandrus
    Jó esély van rá. Most néztem egy videót, amiben a fejlesztők közül beszélgettek hárman, és áradoztak a Microprose-féle X-comról, hogy mekkora rajongói, és folyton a régivel játszanak, hogy ihletet adjon. :)

Még van remény. ;)
  • pointer4
    hoppá, még a végén jól jön egy kis konkurencia :D